11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#8112 Ja, akkor az olyan mint nálunk a SK-QWERTY verzió. Elkébzeltelek ahogy csavarhúzóval piszkálod munkába a billentyúzetet... -
#8111 A 101-gombosnál pont az a különbség, hogy angol kiosztás szerint visszakerül a helyére az Y meg a Z.
Itt melóban én is ezt szoktam beállítani, és csavarhúzóval kicserélem a két gombot. -
#8110 Arra gondolok, hogy mint a Logitech Magyarország, aszongya a gyárnak, ebből eladunk évi 6.000,-et. Magyar lehet-e? Erre aszongya a gyár, speciális rendelést felveszünk, de csak 100.000,- darabos megrendelésnél, amit 1 év alatt leszállítanak folyamatosan. Akár még piros-fehér-zöld zászlót is tesznek rá, pengét nyel és bakot ugrik, ha akarod.
Ez a multiknál így működik, amint a panasonic dvd-írók kelet-európai eladása elérte a kellő darabszámot, mindjárt belekerült a magyar-cseh-szlovák-lengyel-román menü :D -
#8109 Van egy elado DFGT-m, ha valakit erdekel.
Kicsit tobb, mint 1 evet hasznalt, tokeletes allapotban.
14.000 -
#8108 Aha, még most nézem hogy ha hungary billentyuzetet instalállok akkor ott csak default hungary van meg valami hungary-101key.
Nálunk a szlovák anyival elonyosseb, hogy a default szlovák (felcserélt Z/Y) mellet még ott van egy másik szlovák-QWERTY. A kulombség csak az hogy az Z/Y nincs felcserélve rajta, minden más SK. No ennek a jóembernek nagyon hállás vagyok aki ezt bevezette nálunk (a szlovák billentyuzetet international Z/Y-tel). Habár ezt is csak a magyar fórumokon használom (meg ha valami hivatalos dolgokat írok), de legalább nincs rajta felcserélve a Z/Y.
Kimondottan utállom ha munkába valaki más PC-jén valamit csinállok, és az UNDO (CTRL+Z) miatt fél méteresre kell kinyújtanom az ujjaimat, vagy ha leírok valami komlett szoveget (persze ékezet nélkul) és a végén rápillantok és végig fel van cserélve minden Z/Y -
#8107 MIvan?:C hosszú í az alt gr+j. teljesen szokható.4 éve használom.
y-z fel van cserélve, mert ez gyárilag qwerty-bill.
De ha a kettőt kicseréled máris emészthetőbb.
Presze, majd max 10000 magyar embernek aki ilyet vett külön csinálnak gyártósort: D Jó viccXD
Gondolkodj mielőtt írsz:] -
#8106 DETTO
Ne hidd hogy a szlovák külömb, arra ugyanúgy jellemző - én se szeretem, én is angolos vagyok. És hiszitek vagy nem, de csakis miattatok, magyar barátaim kezdtem el használni a SK billt, az ékezetek miatt - a szlovák nyelv ahogy multkor írtam vígan megvan ékezetek nélkul is, szlovákba sose használlom (már a tanárok is panaszkodnak, hogy már a diákok is kezdenek átmenni ékezet nélkülibe irodalom órán is a suliba), viszont a magyart elég nehézkes olvasni ékezetek nélkul, azért kezdtem használni a magyar fórumokon (hogy ne kuldjetek el a bánatba az ékezet hiány miatt), viszont ezt is csak SK billel írom, azért hiányoznak a "öőüű" (ahol van, ott fontos, hogy ne legyen fére értve, de oda is csak kopírozom egy fileból), de ahol hiányzik oda már nem olyan nehéz odagondolni -
#8105 Gondolom, a darabszám miatt. Ha ötvenszer ennyi fogyna előbecslésnek, akkor lefordítanák. -
#8104 Egyáltalán mér nem voltak képesek magyart is csinálni? -
#8103 Meg az ENTER felett van az Í ? -
#8102 Lapos csavarhúzót neki: D
Én mikor 4 éve megvettem első dolgom az volt.xD
-
#8101 Nemtom, Commodore+4 (87') óta angol billt használok. A magyartól kapok néha idegbajt. Azt a parasztot, aki felcserélte azY-Z-t... -
#8100 Én is azt szeretnék venni... mer ezeken minden jó megvan ami egy játékhoz kellhet.
csak hát magyar kiosztású nem nagyon van. -
Csavez #8099 Nekem g11 van, és még mindig nem szoktam meg!(1éve vettem) -
#8098 1 fura kérdés:
Milyen érzés a G15 angol kiosztással a magyar után? -
#8097 Ha már mozog is :D Igazából csak elektromos kötögetés kérdése. -
#8096 videó mikor lesz róla? -
#8095 Dugdostam, de még a kormány nem is megyen :D
-
#8094 Oda M8-at, mégiscsak a seggemet kell emelgetnie. :) -
Csavez #8093 Persze!
THX! -
thé #8092 M6-os gömbcsuklókat használtál az ülés mozgatásához? -
#8091 több erőt tudok rá kifejteni, szerintem jobb mint az eredeti megoldás...(bár szokni kellet) -
#8090 -
#8089 Reklámozod a cockpitem? Az jó
Tika vagy PeterVSP = mindegy, ugyanaz.
Az SG volt szinte az elso web ahol keztem internetezni, akkor még nem volt normál internetem se itthon, csak dial-up itt-ott néha. Az olyan spontán regisztráció volt még 2002-elején, unokatesóm találta ki nekem a nicket. Asztán már mindenhol máshol oficiálissan PeterVSP lettem. -
#8088 Je je jee, kényelmesebb így nyomni ? -
#8087 én most csináltam meg a pedálfelfüggesztést
-
#8086 1-2 hét és lesz róla írás, remélem annyit kibírsz.
A lényeg, hogy nem rázza, hanem úgy mozgatja, ahogy azt az autóra ható erők teszik, csak kisebb mértékkel.
Azért ezt szúrom be, hogy hízzon a kollegának a mája :D
Tika, ugye szólíthatlak hivatalsoan Tikának ? Vagy PeterVSP? -
#8085 Még sosem akartam 900°-on túltekerni a kormányt, legalábbis olyan hévvel biztosan nem, hogy megsérüljön a mechanika. Viszont a 35cmes kormánykerékbe csak egyszer kellene erősen nekifeszülnöm, hogy kitépjem a G25 tengelyét. Meg ugye még hátbavág az ülés, ájultan rábukok, és akkor mi lenne :D -
#8084 A pedál felfogatás nagyon emlékeztet valamire, mint ha már valahol láttam volna...
A kormány marha jó, de biztosítva van a túltekerés ellen, mert akkora mostrummal szerintem konyen túltekerheted ha beleélled magad. Marha jó, reális, de az ilyen játék muanyagoknál mindig bennem van a "vigyázz, csak muanyag", nekem is recseg ropog ha hirtelen tegergetem, pedig csak az original nem módosított.
Amúgy vigyázz ha startolni fogsz, benne felejtetted az 1-est, nyom ki majd a kuplungot -
#8083 Ez kerult a Wartburgba? -
#8082 Tika kép:
http://www.kephost.com/view3.php?filename=w5e7jh2i20m6xgf7jxer.jpg -
Nincs valakinek elado pedálja ? -
Csavez #8080 THX!
Tied is komoly!
Két motor rázza az ülést? Ez még talán elférne a sarkomban(helyhiány).
Ez érdekelne nagyon,mivel müxik stb.
Nvidia 3D vision surround driver!Most adta ki az nvidia pár hete(beta még),de müxik faszán.SLI kell hozzá+3db 120hz moncsi+3d vision kit.
De müködik 2d-ben is 60hz-s monitorral,1db gtx 295-el.
3D Vision Surround -
#8079 Bocsi a sok HSZ-hez, csak lusta voltam egybeolvasztani :D
És úgy megörültem, hogy ennyi sok hozzászólás vár, ahogy hazaérek :D
Kormányt felpattintottam:
-
#8078 Csókolom!
De igen, csak a te urad ilyen piszok!
Mi sose költenénk egy fillért se ilyen drága játékokra
-
#8077 Faszán néz ki!!!
Mivel osztottad meg a képet? Matrox? -
#8076 Igazából egy is elég, ha ~4 magos. Vagy nagyon erős 2magos. Bár nekem egy 2.5+ Bathon-on megy majd. -
#8075 Ilyen hihetetlen helyeken árulják :D ~ 3.400,- Huf :D
A váltók a helyükön vannak, a G25 jó lesz a gombok miatt, illetve kézifék, ha kellene :D
Most se pillangón nincs még, se szekvenciális, viszont készülőben vannak. Bár sose használtam őket igazán, nem sürgetőek :D -
#8074 Én sem.
Akit eddig láttam, azok mind maguknak készítették a vezérlőelektronikát, műszerfal specifikusan, VW, audi, stb... Vagy szervómotort vezérelve, egy házilag készített, vagy szétkapott műszerfalhoz igazodva.
Vagy teheted amit én, veszel ilyet. Meg egy "tuning autóboltból" fordszámmérőt. :D -
#8073 Na mi van itten ? :D