Szimulátor Cockpit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
így is tökéletesen elkülöníthetõek. Ha nem, kalibráltasd be a monitorodat 😄
Pörgettyû kész.
pointer4
Az aláírás konkrétan senkit sem érdekel. Pont amiatt szürke, az úgy is csak rongyrázás.
Tika
Elbaxtam,
így gondoltam:

Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer

Tika
És ilyen szépen peregjek!
http://lh4.ggpht.com/_nAuME7_fqgE/S9HFPgvkOaI/AAAAAAAAA5U/Z70xFIbaWXA/320x240_4fr_06.0fps_1speed_bez.gif
ne ugráljon oda-visza, ha már megcsináltam olyan szépen end-less -nek.
Vagy kûljek kissebet pergõsset?
Az aláírás is lehetne fekete (nem szürke) mert elveszik a háttérbe.

Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer

Tika
De a szííínek!!! Legalább a kék vonalat a névnek hagy originálba, így nagyon egybe öntött az egész. Az eredetibe mesziröl észlelhetök voltak az egyes hozzászólások.

cselt
Jó lett így, csak szerintem növelhetnél kicsit a betûméreten, mert így elég aprónak tûnik.
Szerintem sokkal jobb, hogy a név alatt van a kép, így legalább nem kell ráhúzni, hogy lássam ki irta a kommentet. Másrészt az 50x50-es képarány sokkal barátibb, mint a 120x20-as. Ügyes vagy poiiii. Csak egy gond van a képeddel, hogy a balra dölés közben nem borulsz ki az ülésbõl 😄<#beka2>

Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.

pointer4

SCN5-el!!!
pointer4

Furmulás gamma 😊
pointer4
Mivel egy nagyon szûk közösség vagyunk, így nekünk ez így használható!
Jöhetnek képek, ha valakinek nem tettem be, vagy rosszat 😄 (50*50-es)
Nekem ígye jobban tetszik 😄 Reklamációt nem fogadok el 😄 Max ötleteket, pl az üzenetek színéhez 😄

pointer4
Elhallgat, hát beírok 8 hozzászólást ami érdekes, meg dumálhatunk róla, mindenki baszik írni rá, de 20 perc után már mindegyik itt szûköl a változás ellen 😛
Qss 😄
Még formálódik 😛
Tika
Azért a pergos avatarom egész jó lenne ha nemugrálna oda-visza <#fejvakaras>
Na hogyorsan hozd renbe a fórumot mert nemkapsz kipucolt PSD fotót <#bee1>

Tika
<#wow1> WAZZZE, eeezzzzz mi a szar?????????????????? <#idiota><#levele>
Ezt gyorsan hozd rendbe hogy újból szép legyen a fórum, és már nepiszkáld és nekísérletezz vele, mert mindig az a vége hogy elrontod <#vigyor1><#eplus2><#banplz>

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
<#banplz><#csodalk><#action>

pointer4
Senki nem reklamál!!!! 😊
pointer4
Azt hol látod, hogy 90°-ban érzékeli a balra fordítást? Játékban, vagy a játékvezérlõknél ? Mert a játéknál lehet más a gond.
Viszont ha a játékvezérlõben is ilyen, és csak balra, akkor hazárdírozhatsz. Szétszed teljesen, és a potit ami a tengelyre lesz valahol szerelve, akkor megáztat kontakt sprayban, vagy hasonló csodaszerben.
totti10
hi

van egy Manta MM622 es kormányom, aza gond vele hogy ha már egy kicsit balra fordítom egybõl ugy érzékeli mintha 90 fokba forditanám, ujra be kalibráltam a játékvezérlõnél de ugyse jó..
valakinek vmi ötlet mit lehetne csinálni vele? kuka?

hajrá,lilák!

pointer4
Amúgy eddig nagyon fasz a cucccc 😄
pointer4
Biztos túlbonyolítottad 😄
A síma youtube-os linket kell megadni a szövegmezõalatti zöld videóbeszúró gomb által megjelenõ ablaknak. Nem kell kihámozott embed címet se 😄 És még képernyõre nagyíthatót is csinál belõle 😄
Bucser
1. video

2. video

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

DOGMAN
Feladom törlöd mindet légyszives.

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

pointer4
Használd a video beszúrás gombot, azért csesztem szét pár napja a topicot, hogy az menjen 😄

Ha majd sikerült, kitakarítok nyugi 😄

igen, vmi olyasmi lehet, de inkább nem is akarom jobban megérteni a cuccukat 😄

Tika galériája meg durva még mindig

_O_
pajti
szép koporsó <#vigyor1><#idiota><#nyes>

pointer4

<#zavart1>
Szenzációs, nemtok mást mondani <#taps><#worship><#wow1>

Tika
Köszönöm a dícséreteket mindenkinek, jól esett, igyekeztem nemelhamarkodni a cuccot <#smile>
Szoval Poi neked akkor a körbemetélt kipucolt átlácós PSD kellene? A fehér az mé nem jó?

Többiek hallotátok, kipucolt cockpit fotókat Pointernek elküldeni!!! <#nyes>

Amúgy azoknak az ARC rugóknak mi értelme van anyi pénzért a dizájnon kívül? Ugyanúgy marad rugó, csak nincs benne a piros tokba. Te érted azt, vagy az csak olyan tuning mánia mint a neonok az autókon, attól nem megy gyorsabban <#vigyor>

A kájha tetszik a háttérbe a fotókon <#vigyor3>

Ezt nemértem. Kifejtenéd röviden 1 mondatba "mi a szösz"

pointer4
pointer4
Szíhajtáshoz talán a dob 😄
Csak ez a pár fotó vót 😄
és mi ez a miez?

ablaktörlõ hajtásának a tengelycsonkjával szemben lévõ cucc érthetetlen így számomra
pointer4
Sok sok oldalt kellett ma lemaradásból átnyálazni 😄
Vegyesen :

pointer4
Mikor majd? 😛
pointer4
"Pointer - ezt beteheted a menuba is"

Akkor mondjuk küld el PSD-be, ha már annyit szoptál vele 😄
És a többieket is vedd rá, mert szerintem nincs több háromnál 😊
pointer4
Jeesszus jézus, úram atyám.
Megvan a 2010-es autós szimulátor FAIL topja!

Job rugó 100€-ért

Nagy pedál jobb rugóval 260€-ért

Loadcell mód duplájáért rugó, fém vázzal 😄 Na most én 3600 Ft-ért vettem 4 rugót 😄

link

És ezt ugyan azok csinálják, mint akik a G-25E módot, meg az f1 kormányt.....
pointer4
Na mindjárt le is tesztelem a videó beszúrást.

"The images are stored on a SD-Card that fits up to 300 designs, the SimConMeter will be available starting June 2010, selling for 45.000 Yen (360€😉."
pointer4
26 éve kóborszellem költözött beléd, és ez csak a fotókon látszik, ahogy ragyog az arcod helyén 😄
Amúgy frankó lett a belsõ nézetes fotó 😄
ajem kisa
<#alien><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

pajti
<#nyes><#eljen> Szuper😉 Gondolom nem kis pénz, munka, fáradság van benne, de biztos megérte😊 Nagyon profi az egész szerkezet.
Grat.<#worship><#wave>

Tika
Látom sikerült rendbe hoznod. Még jó hogy lefekvés elõtt idenéztem.
Akkor kezdem.
Habár Pointeren keresztül már sajnos kiszívárgott némi bizalmas infó és fotó, de most jön a java. A kiszívárgást nemterveztem, inkább ezzel itt akartam indítani a prezentálást. Ahogy említettem, megvolt a Photo Day, és már elkészültek a fotók és a videó prezentáció is amit ígértem régebben személyessen Pointernek, Rbal-nak, Pajti-nak, Tomi555-nek, Pummis-nak, és másoknak itt a fórumon.
Akkor nesze nektek it a cuccok:

A tötrénet valamikor nagyon régen 1984-ben kezdõdött, még az udvaron PC nélkül. Azóta sok víz lefojt a Dunán, ma 2010-et írunk, és itt látható hova fejlõdött a világ és én <#smile>

Valahogy így kezdõdött az egész projekt:

Aztán nekifogtam öszerakni:

A többi részlet fotókat már lattátok régebben. Esetleg aki nem az megtekintheti a Magyar szimulátoros közösségi oldalon. Ott fent van az öszes a szerelés fojamatáról.

És ez lett az új játékszerem:

Pointer - ezt beteheted a menuba is, múltkor kértél cockpit képeket.

Vagy esetleg ez a menuba, ahogy és amelyik tetszik <#wink>

Intronak enyi talán elég is. Akit több is érdekel, az ITT EZEN A LINKEN megnézheti az egész albumot a legújabb fotóktól a komplett mûrõl nagy felbontásban.

Készítettem egy prezentációs videót is, ha már MOTION akkor mozogjon is <#smile>

Na, kifogytam az infóból, enyi mára elég is egy rövidebb topicnak <#vigyor3>

Tika
Akkor videók, fotók elnapolva 😞

pointer4
Nem tudom megcsinálni 😄 elbaxtam 😊
Majd a csoda segít, addig is, az alsóba írjatok 😄
Tika
Poi - mi van a kép, videó, smiles beszúrassal? Miért rontottad el? 😊Csináld meg mert nemkaptok fotókat és videót. 😊
Kész van minden, feltenném ha kíváncsi rá valaki 😊

bardocz
Momo sincsen forgalomban, és mégis lehet azt küldenek majd nekem logitechék. Ha két héten belül semmi, akkor hívhatom õket, és küldenek valami mást.
pointer4
Szerintem már nem lesz forgalomban, helyette van a G27. Hirtelen ahogy néztem, még a prohardveren sem hírdetik. Lehet várni kell, és szerencséd lesz.
Tika
Poi, aszzem ez még téged is elbírna <#hehe>
Nagyon frankó cucc...

norbi56
Sziasztok.
A Logitech G25rõl lehet valamit tudni?Fogják még forgalmazni?Sehol nem találok már.Esetleg valakinek eladó?😊

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Pummis
óhhh nö szimulátor nincs ? <#eplus2><#taps>

TaRka0107
AZTAKURVA<#merges2>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

ajem kisa
Kell!<#idiota><#wilting>