11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
nmaxima #8233 Hali mindenkinek!
Olyan cockpitet szeretnék vásárolni ami hidraulikusan, vagy egyéb módon realisztikus, ilyet készen lehet e vásárolni, és ha igen hol? Házi gyártás is érdekelne.
Aki tud benne segíteni kérem írjon.
Érdekelne továbbá kormány lehetőleg még garis (G25, vagy G27)
Előre is köszönöm a segítséget. -
#8232 Köszi srácok :D
Már a menetszél generátor készülget :D -
#8231 olvasgattam ph!-n ... pointer4 -
#8230 Kedvessen megleptél a cikkel, jó "kis" olvasmány.
A perelo irat ment a bíróságra.
-
Szmore84 #8229 Szép munka.
Lehet majd nekem is beficcen egy Rev Burner, eléggé tetszik. -
#8228 Ó köszönöm, remélem sikerült értelmezhetően elírnom ami a fejemben volt. -
#8227 Pointer Bácsi!
Jó lett a cikk -
#8226 Tika bácsi!
Itt a nyolcas számú hozzászólásban téged kérdeznek kapcsolóügyben :D -
#8225 Azért aki jóváhagyta a cikket, az igen vicces volt :D
Neki Tika műszerfala jellemezte az egészet :D
De nem baj, ha ő be nem perel :D -
waneksubaru #8224 Semmi lopkodás ,,nem abból van, tényleg kaptam ,a légzsákot viszont tényleg amiatt vettem ki mert robbantottam már .
elég durva még satuba fogva is ,aztán soha nem hűl ki tűz forró még fél óra múlva is .
ezért kiszereltem ,ott vannak a drótok nehogy valaki aki elviszi azt vágjam haza . -
#8223 olasz melóból ? :D -
polux #8222 Nagyon köszönöm! :)
Írtam privát üzenetet. -
#8221 Kíváncsi lennék, milyen melóból maradt meg :) -
waneksubaru #8220 Képet csak a következő héten tudok ,semmire nincs időm addig.
Átlagos személyautó ülés mai formában ,a szokásos kis segg kis oldaltámasz ,
kárpit sértetlen ,csak koszos. -
waneksubaru #8219 Kedves Polux
Ezennel az árverést lezárom egyik ülés az öné .
Mégpedig a jobbik ,mivel Ön az első ezért a kevésbé koszosat viheti ,a kárpit sértetlen .
Köszönöm a licitet.
Privát üzenetben egyeztessünk ,közelre el is tudom vinni ha gond a szállítás .
( légzsákokat kiszedtem ,mielőtt önre robban ,de oda adom ha szórakozásból felszeretné robbantani ,
lehetőleg jó hosszú vezetékkel tegye,igen jó szórakozás az is .)
-
#8218 Szerintem most nem késik, amikor volt késés, akkor a webshop oldalon is kint volt, meg ebben a fórumban is írtak róla, most nem láttam semmi ilyesmit.
De hogy alap esetben mennyi idő, azt a jó ég tudja. -
#8217 ha most rendelek egy fanatech clubsport pedált kábé mikorra ér ide? nem láttam a hivatalos oldalon semmi időpontot megadva, hogy mikortól teljesíthető. Ha van készleten akkor 1-2 héten belül ide is érhet ugye? -
Szmore84 #8216 Hát én is reménykedek hogy mihamarabb hazajön a pedál. elvileg már nem sok meló van rajta -
#8215 Erről az ablaktörlő motoros motion-simulátorról lesz szó. Pontosabban annak építéséről. -
Szmore84 #8214 grat hozzá. kíváncsi leszek mi újat olvashatok, gondolom elég sok mindent ;) -
#8213 Második Cockpit napló... Szerző: pointer4 | Megjelenik: 2010-07-30 12:24
Majd itt.
Je je jee :D -
Szmore84 #8212 Amos and Alison's DIY CST Pedals -
#8211 Én a Force-Dynamics 401-ével vagyok így.
Bannerben a Szimulátor kerteknél, ki van gyűjtve szinte az összes amivel találkoztunk az elmúlt pár évben. -
#8210 valami jó kis cockpiten filózok.
idén tervezek rendelni egy fanatec clubsport pedálszettet, jelenleg sima logi DFGT-vel tolom, a forgószék kereke mögé mindig beteszek valamit, hogy ne guruljon "el", de mivel az új pedálnál ár erővel kell fékezni, ezért ez már nem lesz kóser, ideje lesz sportüléses cucc után nézni. Aztán ha már ülés, akkor jó lenne egy komplett cockpit is. hogy a kormány dölésszögén is tudjak állitva ne csak fel legyen fogatva mint most a számitógép asztalomra.
a fanatec cockpitje néz ki a legdurvábban, viszont aranyárban is van... :D Bár ezt tényleg csak egyszer kell megvenni az életben.
Minden tippet előre is köszönök. :) -
#8209 képet tudnál rakni az ülésről? -
polux #8208 Kedves Waneksubaru! :)
Engem érdekelne az egyik ülés. :D
-
#8207 Óóó, de kis rendi vagy :D
Rólad meg Tikáról is írtam az új cikkben, már nemsokára meg is jelenik :D -
thé #8206 értem, kösz! -
waneksubaru #8205 Aki nem látta ,Norbi
http://videotar.mtv.hu/Videok/2010/07/20/22/Zarora_2010_julius_20__Vendeg_Michelisz_Norbert.aspx
Van két db VW első ülésem jó állapotú ,majdnem új ,nem tudom melyik típusból van mert kaptam .
Nekem ingyen van ezért akinek kell , annak is ingyen ,csak érte kell jönni ,
Bp 22. ker
-
Szmore84 #8204 loadcell kb 9000 Ft szállítással
vezérlés meg Leo Bodnar az kb 13e Ft
Elane Loadcell
Leo Bodnar USB Load Cell Interface BU0836-LC -
thé #8203 ha nem vagyok indiszkrét, akkor mennyiből jön ki egy ilyen loadcell? -
Szmore84 #8202
-
Szmore84 #8201 -
#8200 Jeee :D Hajrá hajrá! :D -
Szmore84 #8199 nah megjött a loadcell. Már izgultam hogy sosem ér ide + megcsináltam ma a poti felfogatását is.
-
Amery #8198 Az sem mostanában volt, akkor nem véletlen nem találtam.
Köszi -
#8197 Arról volt vagy egy éve téma :D
FFShifter
RSC centralon volt topicja, de az megszűnt. Lehet van új lelőhelye. -
Amery #8196 Sziasztok!
Valahol olvastam itt jópár oldallal ezelőtt, hogy van valami progi amivel h váltót lehet csinálni force-os joyból, de már nem találom.
Ha valaki tudna 1 linket dobni, meg esetleg leírást, azt megköszönném. -
#8195 az drága :$ momo már van 15 ezeré -
nmaxima #8194 Üdv mindenkinek!
Köszi az eddigi segítséget, a kormány témakörében le is szűkült egy g25-öst keresnék , ha tudtok eladót légyszi írjatok (garis érdekelne), cockpit terén a
-Playseat, és a
Prowrcseats között vivódok ezidig (http://www.prowrcseats.hu/Thumbnail.php?seat=Szimulatorszett) bár lehet árban ez a barátibb, ha ezügyben még van esetlegesen tanács , ajánlat szivesen fogadom.
Üdv!