Szimulátor Cockpit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
így gondoltam:

Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
http://lh4.ggpht.com/_nAuME7_fqgE/S9HFPgvkOaI/AAAAAAAAA5U/Z70xFIbaWXA/320x240_4fr_06.0fps_1speed_bez.gif
ne ugráljon oda-visza, ha már megcsináltam olyan szépen end-less -nek.
Vagy kûljek kissebet pergõsset?
Az aláírás is lehetne fekete (nem szürke) mert elveszik a háttérbe.
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
Jöhetnek képek, ha valakinek nem tettem be, vagy rosszat 😄 (50*50-es)
Nekem ígye jobban tetszik 😄 Reklamációt nem fogadok el 😄 Max ötleteket, pl az üzenetek színéhez 😄
Qss 😄
Még formálódik 😛
Na hogyorsan hozd renbe a fórumot mert nemkapsz kipucolt PSD fotót <#bee1>#bee1>
Ezt gyorsan hozd rendbe hogy újból szép legyen a fórum, és már nepiszkáld és nekísérletezz vele, mert mindig az a vége hogy elrontod <#vigyor1>#vigyor1><#eplus2>#eplus2><#banplz>#banplz>
<#banplz>#banplz><#csodalk>#csodalk><#action>#action>
Viszont ha a játékvezérlõben is ilyen, és csak balra, akkor hazárdírozhatsz. Szétszed teljesen, és a potit ami a tengelyre lesz valahol szerelve, akkor megáztat kontakt sprayban, vagy hasonló csodaszerben.
van egy Manta MM622 es kormányom, aza gond vele hogy ha már egy kicsit balra fordítom egybõl ugy érzékeli mintha 90 fokba forditanám, ujra be kalibráltam a játékvezérlõnél de ugyse jó..
valakinek vmi ötlet mit lehetne csinálni vele? kuka?
hajrá,lilák!
A síma youtube-os linket kell megadni a szövegmezõalatti zöld videóbeszúró gomb által megjelenõ ablaknak. Nem kell kihámozott embed címet se 😄 És még képernyõre nagyíthatót is csinál belõle 😄
2. video
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Ha majd sikerült, kitakarítok nyugi 😄

Tika galériája meg durva még mindig
_O_
Szoval Poi neked akkor a körbemetélt kipucolt átlácós PSD kellene? A fehér az mé nem jó?
Többiek hallotátok, kipucolt cockpit fotókat Pointernek elküldeni!!! <#nyes>#nyes>
Amúgy azoknak az ARC rugóknak mi értelme van anyi pénzért a dizájnon kívül? Ugyanúgy marad rugó, csak nincs benne a piros tokba. Te érted azt, vagy az csak olyan tuning mánia mint a neonok az autókon, attól nem megy gyorsabban <#vigyor>#vigyor>
A kájha tetszik a háttérbe a fotókon <#vigyor3>#vigyor3>
Ezt nemértem. Kifejtenéd röviden 1 mondatba "mi a szösz"
Csak ez a pár fotó vót 😄
ablaktörlõ hajtásának a tengelycsonkjával szemben lévõ cucc érthetetlen így számomra
Akkor mondjuk küld el PSD-be, ha már annyit szoptál vele 😄
És a többieket is vedd rá, mert szerintem nincs több háromnál 😊
Megvan a 2010-es autós szimulátor FAIL topja!
Job rugó 100€-ért
Nagy pedál jobb rugóval 260€-ért
Loadcell mód duplájáért rugó, fém vázzal 😄 Na most én 3600 Ft-ért vettem 4 rugót 😄
link
És ezt ugyan azok csinálják, mint akik a G-25E módot, meg az f1 kormányt.....
"The images are stored on a SD-Card that fits up to 300 designs, the SimConMeter will be available starting June 2010, selling for 45.000 Yen (360€😉."
Amúgy frankó lett a belsõ nézetes fotó 😄
Grat.<#worship>#worship><#wave>#wave>
Akkor kezdem.
Habár Pointeren keresztül már sajnos kiszívárgott némi bizalmas infó és fotó, de most jön a java. A kiszívárgást nemterveztem, inkább ezzel itt akartam indítani a prezentálást. Ahogy említettem, megvolt a Photo Day, és már elkészültek a fotók és a videó prezentáció is amit ígértem régebben személyessen Pointernek, Rbal-nak, Pajti-nak, Tomi555-nek, Pummis-nak, és másoknak itt a fórumon.
Akkor nesze nektek it a cuccok:
A tötrénet valamikor nagyon régen 1984-ben kezdõdött, még az udvaron PC nélkül. Azóta sok víz lefojt a Dunán, ma 2010-et írunk, és itt látható hova fejlõdött a világ és én <#smile>#smile>
Valahogy így kezdõdött az egész projekt:
Aztán nekifogtam öszerakni:
A többi részlet fotókat már lattátok régebben. Esetleg aki nem az megtekintheti a Magyar szimulátoros közösségi oldalon. Ott fent van az öszes a szerelés fojamatáról.
És ez lett az új játékszerem:
Pointer - ezt beteheted a menuba is, múltkor kértél cockpit képeket.
Vagy esetleg ez a menuba, ahogy és amelyik tetszik <#wink>#wink>
Intronak enyi talán elég is. Akit több is érdekel, az ITT EZEN A LINKEN megnézheti az egész albumot a legújabb fotóktól a komplett mûrõl nagy felbontásban.
Készítettem egy prezentációs videót is, ha már MOTION akkor mozogjon is <#smile>#smile>
Na, kifogytam az infóból, enyi mára elég is egy rövidebb topicnak <#vigyor3>#vigyor3>
Kész van minden, feltenném ha kíváncsi rá valaki 😊
Nagyon frankó cucc...
A Logitech G25rõl lehet valamit tudni?Fogják még forgalmazni?Sehol nem találok már.Esetleg valakinek eladó?😊
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |