Szimulátor Cockpit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a dolgaim nagyjából rendezõdtek, így az eddig jegelt cockpit és pedál projektbe újra belefogok, az r-cockpit elvét nagyjából lekoppintva csináltam is egy skiccet, csak lassan haladok a rajzokkal, mert a saját bringáimon kívül a villanyász tmk-s kolega bringáját is szervizelnem kell, szeretném ha szépen lenne bekötve a pedál :]
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Még a videókat kell kipofoznom. Én Adobe Premieres vagyok, régen nagyon sokat dolgoztam a régebbi verzióval, most meg ebbõl a Adobe Premiere Pro CS3-ból nemtudok kiigazodni, alig van köze a régihöz. Szoval MOV-ból kell DivXet csinálnom meg egy kicsit kipofozni, sajna a hang az csak 8kHz/8bit-re sikeredett - csak fenyképezõvel van filmezve. De jobb mint a semmi.
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Tika: adjak valami progit a fotó feldologzásra? 😄 Elég lassan halad 😄
Én nagyon nem is ide tartozom csak a szimulátor végett vagyok.
Nagyon élvezem hogy van egy ilyenem ,már 4 szer mentem vele tartósan ,kúrva jó dolog ,ha lenne idõm akkor biztosan én is befüggenék valami versenybe ,az utolsó rajtkockát is tisztelném ,
Majdnem naprakészen olvasok ,Pointeren kivûl senkit se ismerek ,de valamiért minden nap ide nézek ,fasza közösség épült azt látom!
Nekem olcsó dolgom volt, mindenki mondta a magáét én meg csak lenyaltam innen ..
Kösz mindenkinek !!
Szoval máris kettõt csináltatok. Olyan maszív csapágyakkal még elefánt is tekerheti, azt le nem szakítod, már csak arra kell vigyázni hogy azt a maszív cuccot túl ne tekerd, mert maga a kórmány mégiscsak mûanyag.
Amúgy pénteken nekem is jó napom volt. Habár én nem voltam sehol, de nálam volt, a fényképész, és lezajlott a fenyképezés. Szóval legyetek résen, nemsokára jövök fotókkal, olyanokkal amiket eredetileg terveztem, és most végre lezavartuk az egészet, csak még fel kell dolgoznom a fájlokat, még van vele egy kis munka.
Addigis:

Na végül is emiatt mentem el, rövidesen pikk pakk megkaptam amit akartam 😄
Még egyszer köszi Wanek!
újdonság 21:9-höz

Jó helyen vagyok, cockpit fórum ez még? <#vigyor3>#vigyor3>
<#mf1>#mf1><#taps>#taps><#banplz>#banplz><#nyes>#nyes><#vigyor>#vigyor><#beka2>#beka2>
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Amúgy Kovács László tényleg nagyon gyakori, az én nagybátyámot is úgy hívják, azokból tényleg nagyon sok van. A mi családunkból hárman nagyon sokat halljuk a nevünket a magyar TV-bõl. Sajna abból 2 politikus, közöttük jómagam és Kovács László nagybátyám. De az apám az legalább profi pilóta nevével egyezik.
De kár, gogy csak 10szmájlit rakhatok be 😄😄😄😄😄
Képzeld mi lesz akkor a földeléssel, ha a pozitív oldal van leföldelve 😄
Mindegy én most már nem szedem szét 😊
Kovács Laci, meg nem a Neo, csak ugyan úgy hívják õket, ez ilyen vidéki tucatnév 😛 😄
Pointer rakd be a linkek közé <#smile>#smile>
ITT
Meg a múltkorit is.

És Lackoval mi volt? Valahogy nagyon lemaradt, pedig LFS-be repeszt mint az agyúgolyó.
Köszi a vekker linkeket, hát úgy olyan 50 Euróig (15000 Ft-ig) lehethogy majd belemegyek a dologba, majd még meglátom. Az a kipufogó mérõ nemtudod minek van? Hát aki nembir magával, és még van helye a mûszerfalon, és az a legynagyobb gondja hogy még milyen vekkert rakhat oda, mert már minden másra van, akkor neki ideális a kipufogó mérõ. Aztán õ lesz a Jani, mert neki van a legjobb tuningja a legtöbb vekkerel <#nyes>#nyes>
Amúgy Akkor Andy miért csinálja inverszre, ha lehet normálissan is? Ezt nemértem, szórakozik velünk? <#nemtudom>#nemtudom>
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Behúzta a váltót a saját súlyával fokozatba.
A szürke váltófelölést pattintsd le körömmel, majd 1 csillaggal ess neki az egy csavarnak amit találsz. Olyan könnyû tuti jó 😄
Ezektõl kicsit nagyobb lesz a váltó? Mert az is jó lenne.😄
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Pontosabban azt kérdeztem, hogy egy ps3-nál mit csináljak pl, ha a tengelyt nem lehet inverzre fordítani.
Gondolom kipróbálta, mert volt pár nap mire válaszolt, és azt mondta cseréljük föl a tápot, mint Kisa tette 😄
"Yes, you may reverse the Black and red wires.
-Andy"
Valaki ha ezt bemagyarázza, hogy mi a faszra jó 😄
Élõk ellen jó 😄 Ez egy síma teszt volt, azt se tudom miért voltak AI-k, én nem kértem õket 😄
Élõk ellen így ment elõtte 55 percen át 😛
Nemhogy megsértõdsz, ezt nem roszból mondom. Csak olyan marha kontrasztos ha bármilyen race videót nézek, akkor mindig vastagon elmaradnak az AI autók, az illetõ meg lazán 1 kézzel vezet, meg fagyizik közbe, viszont én ha gyakorolok a versenyre akkor például az LX4 ellen (LFS) vért izzadok, de a világért nemtom kielõzni iket, de még elöl maradni se, ha elsõnek indulok, mindig mesze elhagynak. Habár az igaz hogy én mindig felrakom iket a maximumra (Professional), ha egyel-kettõvel leveszem akkor vagyunk talán egyforma tempóba. Viszont más autót, pl. XFR Professionalon is elhagyok. Nem egyformán vezetnek minden, valamelyik autót Profin is elhagyom, valamelyiket meg a középsõ szinten is (5-bõl) alig bírom a tempót. Az LX-ek elég vadul repesztenek a LFSbe, mesze elhagynak engem Profin.
Az a picike 3cm hely a dashboard feletti ITEMen, arra van rezerválva, de még nem voltam különösseben motiválva hogy 100 Euróért szerezzek egyet, abban se vagyok biztos hogy 100% mûködne-e a kompatibilitás miatt, mert sok fajta van, habár a Frex azt állítja hogy nem probléma, bármijen "any automotion tachometer ECU compatible" mûködik rajta. És tényleg nekem nem kellene semmit gyártanom, csak bedugni a kábelt a SimConBASE-ba és kész.
Na hogyé volt, és hol szerezted?
Telemetriában nézve szinte sosem érem el a 100%-ot. Azért sok az a 40 kiló huzamosabb ideig. De legalább minden autónál állíthatok 100%-os fékerõt 😊
amúgy a fekete földkanócot én is leszigeteltem... 😊
Valamiért még a mûszer lámpája nem akar jókor világítani, de lehet le is szedem róla, felesleges, és randa is 😄
Most épp kábelkötegelõ tartja, egy gyors teszt erejéig 😄
Video1
Video2
Bizonyos kepek mar nagyon a Terminatorra emlekeztettek, huhhh...
Érdekes dolgokat csinálnak még 😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF