11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Szmore84 #8193 Üdv!
itthon barkácsolgattam kicsit a poti mechanikát.
-
#8192 Vagy egy új DFGT :P -
#8191 szeintem egy használt g25 inkább! mint egy momo -
#8190 Használt az nem kel oda :D tehát Uj MOMO Racing Force Feedback kormány:) -
#8189 Skacok vélemény a Használt MOMO Racing Force Feedback kormányrol ? -
#8188 Jó látni hogy már mozog. örülök hogy elbír téged
Amúgy fasza lett, meg a kilátás is jó 3 moncsival
Az accu nagyon tuti , az kell a startoláshoz, az nélkul kurblizhatnád a startert -
fiat126 #8187 Idáig értem de csak egy videokártyám van amin csak egy kivezérlés van.Ill. egy s-video kimenet.Ezzel is lehet vagy nem? -
#8186 Rácsatlakoztatod a számítógépre a két monitort, a képernyőkezelőbe bővített asztalként beállítod, így lesz egy bazi széles asztalod. Azonos felbontáson, azonos frissítésen fognak menni, igazából ha 1024*768 ban hajtod őket, akkor az 2048*768-as felbontást tudod majd kiválasztani a játékban, és azon játszol.
Valahogy így:
-
#8185 Ez fasza, de hogy lehet beleülni ? :D -
#8184 Rázóköveket egyáltalán nem reagálja le, csak a hosszanti és kereszt irányú gyorsulásokkal mahináltam még. A fel-le irányúakat még hangolgatni kell, ez még az első kör, hogy végre menjen :D -
thé #8183 http://img514.imageshack.us/i/cheapchair1mg0.jpg/ -
fiat126 #8182 Szevasztok!Hogyan vagyis mi modon lehetne megvalositani,hogy két monitort használjak az LFS-hez ?Odáig értem hogy két monitor kell de a többit sajna nem.Ebben kérném a segítségeteket. -
thé #8181 nagyon zsírul néz ki, grat :]
és mik az első benyomások? elég gyors és finom a mozgása?
a felváltásokat szemre elég gyorsan leköveti, de mintha a 0:27-nél lévő rázókövet kicsir késve reagálná le -
thé #8180 esetleg nézz rá erre is:
link -
még csak nektek :D -
#8178 Helló!
G25-öt már nem nagyon kapsz, G27 vagy DFGT.
Cockpitet, meg bannerban találsz. MABO név alatt fut a piacon kapható talán legjobb áru. -
nmaxima #8177 Üdv mindenkinek!
Segítségeteket kérném, nemrég vásároltam ps3-at elsősorban Gran turismo , illetve autós szimulációs játékok okából. A kérdéseim a következők:
Milyebn kormányt vegyek? (G25, G27,, vagy más ?) ár érték arány?
Szeretnék cockpitet is, de én nem gyártani, amennyiben lehetséges készen szeretnék venni milyet ajánlotok (érdekelne elsősorban gyári (hol lehet ilyet kapni, és melyiket érdemes megvenni?) , illetve esetleg ha valakinek van eladó házi készítésű elódó is szóbba jöhet. -
#8176 Hatalmas :D -
#8175 Banner!
Outgauge/revburner vagy Leo Bodnar -
#8174 Mennyibe került a vásárolt elektonika? Link esetleg?
-
#8173 Nem készített, vásárolt elektronikával.
Azokhoz mindig van program, egész jó támogatással. Ha magad akarsz készíteni digitálisat, arra is van lehetőség, itten. Innen a fórumról már ketten is csináltak ilyet. -
#8172 Ha már az elektronikánál járunk, akkor lenne egy kérdésem. Gondoltam rá, hogy csinálok egy ledes fordulatszámmérőt a kormányra,olyat mint a g27-en. Ehhez kellene nekem segítség(hardver+szoftver). Hogyan lehet kiszedni a jelet rfactor-ból? Neked a külső rpm mérő hogyan van megoldva? -
Poti bekötés :D -
#8170 Köszi :D -
#8169 Esetleg katalógus árakkal ha komolyabban érdekelne
-
thé #8168 ilyen
idéglenes megoldásnak jó, és bebugyolálva nem is néz ki olyan vészesen ;) -
#8167 Tejes láda? Az meg mi a tök ? Tejes zacsiról, dobozóról, kancsóról, üvegről, pohárról, tehénről, kartonról, csöcsről már hallottam, de ládáról :D -
#8166 én megcsináltam az emelést tejes ládával -
#8165 Egy ilyen állvány kell, hogy a széket megemelje ~25-cm-re?
Mert, ha igen, itt délbudán tudok segíteni. -
#8164 Nem, még semmi, addig fölösleges megvenni:D -
#8163 De sportülésed, azért van ? :D -
#8162 Valaki, aki budapesti, vagy környékén lakik, segítene nekem sportülést fabrikálni a szobámba? Semmi szerszámom sincsen, amivel meg tudnám ezt csinálni. Még régebben volt valahol valami átalakító szett, de az gurulóra csinálta a széket, az meg nekem nem kell, 4lábú rendes kéne. -
#8161 Lapozd végig ezt, hátha látsz valami izgiset.
Ma beszereltem a 4 pontos momo biztonsági övemet :D Wanek bácsitól kaptam ajándékba :D Mostmár nem fogok kiborulni a mozdulatlan szimuból :D -
Szmore84 #8160 maga a cokcpit épitését csak a pedál elkészülte után kezdjük csinálni. Amint lesznek új képek úgy is jelentkezek -
#8159 Reméljük :D Bár sok helyet foglal az a dög :D
Még nem tettél fel képet ugyi? nem nekem kerülte le a figyelmemet?
-
#8158 milyen legyen a szimulátor formája nem tudom valami uj desing kénne de semmi ötlet nincs valakinek a gépen képek mi fából készűlt ? -
Szmore84 #8157 pointer4: remélem hamarosan akkor elfoglalom a Tika melletti kiadó helyet :D -
#8156 ohh fasza a fejléc :O -
Pitti #8155 WOW micsoda banner!!! -
Amúgy nagyon fain lett, jó az úgy