11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Corsika14 #8595 Hali!
Van itthon egy Opel vectra km órám ami 8000-rpm-ig illetve 250 km/h-ig van skálázva. Mivel Race On-nal nyomom az abban található autókoz pont tökéletes lenne. Hogy lehet ezt összehozni a számítógéppel? Milyen hardware illetve szoftver kell ehhez a projekthez?
Köszönöm előre is. -
peti911 #8594 Pl.: Hogy továbbadd nekem :D -
Minek töltenék le olyat, amihez nem értek . -
peti911 #8592 Ajaj, senki ? -
peti911 #8591 Meg lehet valahonnan szerezni a SimTools-hoz való SDK-t? A web oldala halott, keresve csak a SimAdapter/SimViev-t találom. Esetleg itt valakinenk nincs meg? -
#8590 Szóval Gariba: D Kurvajóeget, kéne vip et venni, de lusta vagyok:D -
#8589 :DDDDDDDDDDDDDDDDD
Bariba beviszed, megmagyarázod nekik, hgoy szar minőség amit gyártanak:DDDD -
Szmore84 #8588 csak fotó :D -
#8587 Remélem csak a fotó kedvéért húztad hátra az ülést, és nem ilyen hosszú kezed van :D -
Szmore84 #8586
-
#8585 Köszi szépen -
#8584 Here is a pinout of the G25 pedals:
Code:
1 Ground (Black)
2 Gas (Orange)
3 Brake (White)
4 Clutch (Green)
5
6 +5V (Red)
7
8
9 +5V (Red)
-
#8583 Hát nincs donor szerkezetem:) Csak kíváncsi voltam hogy hátha ezzel az olcsósággal is működhetne a pedál és nem kell megvennem a leo bodnar szerkezetét. De ezek szerint meg kell ami nem is baj csak a potikat nem tudom hogy kell bekötni ebbe az rs232-es csatlakozóba. Nincs nektek véletlenül egy g25 pedál kapcsolási rajza (bocsi remélem hogy ezt értitek:D még a szakszavakat nem ismerem) -
Szmore84 #8582 Gyertek el, közben bedobunk pár sört és filozofálunk az élet nagy dolgairól ;) -
Solt #8581 Mert én is meghajtanám! :D -
#8580 Van aki tud olvasni a sorok között :D -
Solt #8579 Nem jó dologra figyelsz... pointer arra próbált burkoltan célozni, hogy szeretne egy kört menni a kis műanyag mocival... a lyuk a falban csak terelés... engedd meg neki légyszi! :D -
Szmore84 #8578 az hungarocell tábla :P -
#8577 Nálatok is milyen faxa bike áll a garázsba :D
Tutkó a cucc! :D
Milyen jó, hogy van lyuk a falba :D -
Szmore84 #8576 bocsesz a garázsban a kupiért
-
#8575 Hát őő, ez is egy megoldás :D
-
#8574 Én az enyémet olyan elegánsan akartam megoldani, hogy usb-vel legyen bekötve, de aztán a 10 méteres soros port mellett döntöttem, végül is egyel kevesebb hibalehetőség :D
Amúgy a kérdésed/felvetésed jó :D -
#8573 Nem, ez csak egyszerűen usb porton létrehoz egy soros portot, pl com3-at, ez pedál meghajtásához még kevés. -
peti911 #8572 Szia!
Szerintem ez kevés info, hogy válaszolni lehessen a kérdésre. Van egy donor szerkezeted ami kezel 3 potit és soros porton kommunikál a pc-vel? Ahhoz kellene az átalakító? -
peti911 #8571 Bocs, hogy közbeugatok, de attól, hogy hátulra nincs kivezetve a soros port, az alaplapon még rajta lehet. Ebben az esetben elég egy hátlapi kivezetés (általában az ilyen alaplapokhoz jár is). Nekem így van soros/párhuzamos portom, az utóbbin van egy lcd panel. Ha ezen túlvagytok, akkor nem szóltam semmit ;) ) -
#8570 Sziasztok "véletlenül" erre jártam és megláttam ezeket az Átalakítókat Kérdés: :D ezzel működtetni lehet egy házilag tákolt pedált is 3 potisat? -
#8569 1. FT232 chippel szerelt usb-soros átalakító, nekem most jött meg postán, 2 hónapja rendeltem, szóval nem lehetetlen hozzájutni, de ~ 6.5 rongy. lehet ebayról egyszerűbb és gyorsabb lenne
2. nyákot itt, kicsit linkek, de rendesek és jól dolgoznak
Képt képt képt :D -
Szmore84 #8568 Hali pointer4!
2 kérdés
1, Ha nincs Soros portom mi a megoldás?
2, Nyákot te hol csináltatod? vagy otthon?
Köszi előre is a választ
dobok majd fel képet a lefestett vázamról -
#8567 LOL: DDDDDD az nempoén.az már gyújtogatás:D Olynért már kaptam igazgatóit:D
Kicsit felbaszott, hgoy a tanár barátok alapján osztályoz...(9. ben a bukottakkal barátkoztam, mert volt közte 1-2 ismerős) Kémiadogát jól megírtam, ránézett, jahm, hogy ez a Zoli dogája..durr, javítás nélkül áthúzta, 1 es, megkaptam, asztal közepén felgyújtottam:DDDD -
#8566 Rakjál rá hosszú kanócot :D És gyújtsd meg :D -
#8565 Ez az oldal kell nekem bakker XXD
Valamelyik tanárom meg akarom szopatni:DDDDD Valamilyen időzítő segítségével akrok egy kis bűzbombát csinálni:D 4-5 felrobbanó kondenzátornak már van szaga:DDDDD
Csak valami olcsó időzítő kéne, mert ha megtalálja elveszi nem akarok 11 rongyos időzítőt elb@szni:D -
#8564 Tegnap este éjfélig még összedobta ennyire a kicsikét :D
www.hestore.hu rendelési lista itt, csak be kell menni a kosár menüpontba, és fel lehet rá tölteni.
Ami nincs benne, az az alu hűtőborda. Persze még lehet, hogy tökéletesítgetésre szorul, de a 99% benne van :D azért frissítgetem, ha valami nem jó.
Felelősséget meg nem vállalok, ha postán kaptok egy traktorgumit :D -
#8563 Ó hogyneee :D
Na tegnap este elkezdtem összerakni a cumót, csak az alkatrészek egy kis része rosszul jött meg, részben mert rosszat rendeltem, részben mert nem küldték el :S Bár ez 2 ellenállás volt csak, 15Ft-os tétel.
Persze az LCD kijelzőből rossz jött, csak 1 soros :(
Cserébe ma már műxik a fele :D
Már fel is programoztam a cumót :D Meg már próbáltam vezérelni, csak még nem volt mit megmozgatnia :D -
peti911 #8562 Ööö, addig tesztelhetném a szimudat? -
peti911 #8561 Próba:
-
Solt #8560 Őőő... hogy hívják azt a srácot? Maboo? Asszem felkeresem! :D :D :D -
#8559 Hát nem tudom, mostanában mire mennyire érek majd rá. Semmi konkrétat nem merek mondani!
Ez a kölök kiszámíthatatlan, még 1 óra játékidőm sincs amikor én akarom, nemhogy a műhelyig kijussak.
Majd ha kicsit nagyobb lesz, és akkor is úgy, hogy jössz te is segíteni :D Na nem 1-2 év múlva gondolom. -
#8558 Gondolom Picasa dolog lehet. -
peti911 #8557
A beszúrt képeim miért nem jelennek meg? -
Solt #8556 Óóóó hogy... :D
No, de most komolyan... tényleg kőne alap cucc, mert a költözés bedőlt, így nincs helyem egy rendes cucchoz, viszont valami már kéne, mert a loadcell-t sem tudom rendesen kiélvezni...:S