11612

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• pointer4
    Köszi :D
    Ez az, már csak az extra plugin kell hozzá, de azt nehéz lesz megtalálni :D
  • rbal
    Mail ment, ha az email címed megegyezik az MSN azonosítóddal. Azt hiszem ez kell neked.
  • pointer4
    És ha tekered a kontraszt potit, akkor el tudod tűntetni teljesen a kockákat? Mert ha nem, akkor rosszul kötötted be.
  • Szmore84
    ponyprog azt irja hogy sikeres a programozás, + read-el ki is olvassa, de mégse látok semmit a kijelzőn
  • pointer4
    Most nekem kellene help, megjelent az új SLIPro Manager, de nekem a régi kellene.
    v0.94d18c
    Valami ilyesmi a file neve: SLIProMgr_094d18c.rar

iRacing, RaceOn, STCC, GTR2, GTREvo LFS -hez is ez való.
  • pointer4

Odaraktam egy másikat is, ne zavarjon meg.

barna-fekete-fekete-ezüst csík :D

• Szmore84
    pointer4: az lcd csatinál lévő 10uH-t fotozd már le nekem
  • pointer4
    Kontrasztot kell rajta állítani. Érdemes ezt egy potival, trimmerrel.

GND meg a Vo közé, és tekergetni :D 10kOhmosat használtam, egyik olyan 3-4 kilónál, a másik 1,5 nél lett jó. 1.-3. láb, ha épp ilyen lábkiosztásút kaptál, töltsd le a doksiját.
    Viszont arra vigyázz, hogy a nyákon a hármas láb le van földelve alapból ,nehogy megszopasson mint engem :D
  • Szmore84
    pointer4: nah beizzadt az lcd: viszont a felprogramozás sikeres volt de mégis a kijelzon csak fekete kockák vannak
  • Szmore84
    pointer4: lcd bekotésedrol egy képet pls
  • Szmore84
    betápnál + - -t felcseréltem :D
  • pointer4
    Nem mondom, hogy nem jó hír, de azért még van ott minek történnie :D

Mi volt a baj ? :D
  • Szmore84
    nah felvilágosodott a 2 zöld led :D
  • pointer4
    Áhh, F1-et hagynám az udvaron, a műanyag úgy se rohad :D
  • Tika
    Ja vagy úgy, iRacingos formulát vettél...
    Már kezdtem azt hinni hogy a F1 2010-et.
    Amúgy most a moci kikerult az udrvarra hogy helyére beparkolhasd az F1-et a garázsba?
  • Szmore84
    pointer4: káosz a köbön van most felém, elvileg vasárnap délután megyünk haza asszonnyal.

viszont elkészült pénteken a NYÁK levilágítóm. pörköl rendesen a 84db UV led :D
  • bardocz
    Fú, már azt hittem valami mást vettél meg, így viszont a buuuziii-zás gondolata is törölve! ;D
  • pointer4
    Mucály vót :D
  • bardocz
    Fizettél érte, teee
  • pointer4
    Mosmá ki kell próbálni azt is, ha már ilyen komolyan megcsinálták, és még fizettem is érte :D
  • Tika
    Te F1-ezel?
  • pointer4
    Mivel megjelent az F1, annak tiszteletére 20 perc alatt csináltam egy ideiglenes pillangóváltót :D

• cyber
    Köszönöm!
    Megpróbálom így!
    Lehet hogy bejön rajta a Szabad Európa Rádió?
    Ha mégsem kereslek még!
  • pointer4

Na, nekem így ment. A 12V bement az elektronikába a dugón, meg fent is a kimenetére is odavittem (aminek elvileg semmi értelme) de onnan fentről megy tovább tápot adni az órának, illetve a számlap-háttérvilágításának is. Így amikor a tápegység áramot kap, világít az óra, hiába az USB még nincs is csatlakoztatva.
  • cyber
    Rendben!
    Megvárom!
  • pointer4
    Nem, mert még nem értem haza :D Konkrétan még el se indultam haza :D
    Hosszú még az este :D Majd 11 körül :D
  • cyber
    Pointer4 megnézted e hogy miként van bekötve a műszered?
    Köszi!
  • pointer4
    Csakis tőle M6-M8 jobbos balos!!! :D
  • rodder24

Hello!
    Tudnátok segíteni abban hol lehet értelmes elfogadható áron gömbcsuklót venni(Bp-n)/rendelni M6,M8 kellene.. ??
    thx
  • pointer4
    36 órázol vagy mi a szösz?
  • cyber
    Köszönöm!
    Megvárom az estét az a biztos!
  • pointer4
    Fú, azzal én is szoptam össze vissza. Logikusan bekötve az istennek se akart működni, aztán egyszer életre kelt, megörültem, de akkor meg a lámpa nem világított, meg az óra csak a fele sávig mért.
    Majd sikerült megcsinálni, de erre fel szétszedtem az egészet fél év múlva, és megint össze kellett raknom, és akkor se ment elsőre :D
    Azóta mondjuk a honlapon van ez a bekötési kép:

(bár én nem ez alapján csináltam)

Ha így sem megy, este meglesem hogy van bekötve, mert most tutin megy.
  • cyber
    Sziasztok!
    Kis segítséget szeretnék kérni!
    Vettem egy Type-R fordulatszámmérőt de nem tudom életre kelteni a Rev Burner-el!
    Ha valakinek van ilyen fordulatszámmérője vagy ha tudja hogy mit hova kellene kötni azt nagyon megköszönném ha segítene!
    Előre is köszönöm!
  • pointer4
    Én véletlenül 24V-al hajtottam pár napig, nem sértődött meg az 5V-os kocka, csak melegebb volt :D
  • Szmore84
    8,5V egyenáram megy neki befelé kb.

láttam hogy az mérési pont

csinálok képet éjszaka majd, mert nem tudom mikor érek haza melobol
  • pointer4
    Képet, alulról felülről!
    6-9Volt kell nekie, és a Fet alatt az a pár jumper hely, csak mérési pont, ugye nem raktál rá jumpert? :D
  • Szmore84
    nem látom sehol az 5V-t

pointer4: help me :D
  • Szmore84
    nah valami nagyon nem lett jó
    az első fet után már nincs feszkó
  • JUVEfun
  • rbal
    Ment, dettó az amit küldtem Szabinak.