Szimulátor Cockpit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
THX!
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Tika vagy PeterVSP = mindegy, ugyanaz.
Az SG volt szinte az elso web ahol keztem internetezni, akkor még nem volt normál internetem se itthon, csak dial-up itt-ott néha. Az olyan spontán regisztráció volt még 2002-elején, unokatesóm találta ki nekem a nicket. Asztán már mindenhol máshol oficiálissan PeterVSP lettem.
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
A lényeg, hogy nem rázza, hanem úgy mozgatja, ahogy azt az autóra ható erõk teszik, csak kisebb mértékkel.
Azért ezt szúrom be, hogy hízzon a kollegának a mája 😄
Tika, ugye szólíthatlak hivatalsoan Tikának ? Vagy PeterVSP?
A kormány marha jó, de biztosítva van a túltekerés ellen, mert akkora mostrummal szerintem konyen túltekerheted ha beleélled magad. Marha jó, reális, de az ilyen játék muanyagoknál mindig bennem van a "vigyázz, csak muanyag", nekem is recseg ropog ha hirtelen tegergetem, pedig csak az original nem módosított.
Amúgy vigyázz ha startolni fogsz, benne felejtetted az 1-est, nyom ki majd a kuplungot <#nyes>#nyes>
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Tied is komoly!
Két motor rázza az ülést? Ez még talán elférne a sarkomban(helyhiány).
Ez érdekelne nagyon,mivel müxik stb.
Nvidia 3D vision surround driver!Most adta ki az nvidia pár hete(beta még),de müxik faszán.SLI kell hozzá+3db 120hz moncsi+3d vision kit.
De müködik 2d-ben is 60hz-s monitorral,1db gtx 295-el.
3D Vision Surround
És úgy megörültem, hogy ennyi sok hozzászólás vár, ahogy hazaérek 😄
Kormányt felpattintottam:

De igen, csak a te urad ilyen piszok! <#hehe>#hehe>
Mi sose költenénk egy fillért se ilyen drága játékokra <#zavart1>#zavart1>
A váltók a helyükön vannak, a G25 jó lesz a gombok miatt, illetve kézifék, ha kellene 😄
Most se pillangón nincs még, se szekvenciális, viszont készülõben vannak. Bár sose használtam õket igazán, nem sürgetõek 😄
Akit eddig láttam, azok mind maguknak készítették a vezérlõelektronikát, mûszerfal specifikusan, VW, audi, stb... Vagy szervómotort vezérelve, egy házilag készített, vagy szétkapott mûszerfalhoz igazodva.
Vagy teheted amit én, veszel ilyet. Meg egy "tuning autóboltból" fordszámmérõt. 😄
szép toled hogy hagysz neki erre is teret. Sokkal jobb mint a kocsma meg a pia... <#smile>#smile>
Csavez - amúgy csúcs a cuccos. Aranyat érnek az oldalsó monitorok, nekem már csak az hiányzik a szimuhoz, csak itt nincs rá hely.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
sok b betû,úgy tünt mintha magaddal beszélgetnél..
Csak feltettem egy kérdést amire jött válasz. De bocsi, ha zavar nem írok többet és meg sem haragszom.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Jól vagy?
Azért érdekelt, mert ha egyszerû akkor én is megcsinálnám, de van egy olyan érzésem hogy ez nekem magaslesz. 😛
De szerintem bennem a hiba.
Rég voltam itt.
Kicsit továbbfejlesztettem a cockpitem,olyan élményt nyújtott,hogy leesett az állam.
Kész lett a 3D vision surround,driverre kellett sokat várni,de a sok csúszás után nvidiáék kiadtak 1 beta drivert!
Nagyon jól mûködik ez is ,beszippantanak a monitorok!!!Szó szerint. 😄
[url=
]
[/img]AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Vagy esetleg ha valaki más tudna valami infókat...
Végre lehulot a lepel a titkokról, hogy az a sok kiálló pöcök, bizbasz, vasdarab mire lesz. Látom adsz a kényelemre is. Sokmindenre gondoltam, de egyre tuti nem: Az a könyökölö, az nagyon kemény ott <#wow1>#wow1> Azt miböl szedted ki? Mit szedtél szét? Maybach, Cadillac, Bentley, Bugatti, Chrysler vagy Chevrolet? <#nyes>#nyes> Nálatok van luxus bontó? A Luxus Moszkvics Sluszz Kulcs mindenségit...!
A Force cockpit view-vel a LFSbe Lackó megelözött, de most legalább tudod a választ <#smile>#smile>
A Force cockpit view fugg a szervezötktöl hogy alítsák be, OLFSL-be nem is figyeltem, de ha Lackó mondja, akkor úgy van. Én úgy is mindig tutira Cockpit View-el megyek.
A G25 shifter úgy marad, vagy csak ideiglenes? Gondolom H váltónak a Sim-Geart fogod használni, és akkor mi lesz a G25 sorsa, ha nem SEQ váltó? Esetleg kéziféknek használnád? A régi cockpitodon fent volt SEQ váltónak, habár most, tudom ott a kis monitor, de akkor hogy oldod meg?
Amúgy a pedálokkal meghiszem hogy sok volt a piszmogás, én is azzal szöszmötöltem a legtöbbet, és még mindig nincs vége, mert a mult héten (8 hónappal a finish után) még mindig állítottam rajta. Bele is izzadtam egy kicsit, olyan volt mindha autót szerelnék a pedáloknál, pont ugyanaz a szar hozzáférés és szerelési pozicó.
Aztán már tényleg kerulhetnénk egyet LFS-be (én, te, Lackó, Tomi555, meg Zsolt), most a szunetbe OLFSL sincs, és van szabad idom is <#smile>#smile>
Éljen a lecsóóó, mnyam....