11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#8795 Köszi :D
Ez az, már csak az extra plugin kell hozzá, de azt nehéz lesz megtalálni :D -
rbal #8794 Mail ment, ha az email címed megegyezik az MSN azonosítóddal. Azt hiszem ez kell neked. -
#8793 És ha tekered a kontraszt potit, akkor el tudod tűntetni teljesen a kockákat? Mert ha nem, akkor rosszul kötötted be. -
Szmore84 #8792 ponyprog azt irja hogy sikeres a programozás, + read-el ki is olvassa, de mégse látok semmit a kijelzőn
-
#8791 Most nekem kellene help, megjelent az új SLIPro Manager, de nekem a régi kellene.
v0.94d18c
Valami ilyesmi a file neve: SLIProMgr_094d18c.rar
iRacing, RaceOn, STCC, GTR2, GTREvo LFS -hez is ez való. -
Odaraktam egy másikat is, ne zavarjon meg.
barna-fekete-fekete-ezüst csík :D
-
Szmore84 #8789 pointer4: az lcd csatinál lévő 10uH-t fotozd már le nekem -
#8788 Kontrasztot kell rajta állítani. Érdemes ezt egy potival, trimmerrel.
GND meg a Vo közé, és tekergetni :D 10kOhmosat használtam, egyik olyan 3-4 kilónál, a másik 1,5 nél lett jó. 1.-3. láb, ha épp ilyen lábkiosztásút kaptál, töltsd le a doksiját.
Viszont arra vigyázz, hogy a nyákon a hármas láb le van földelve alapból ,nehogy megszopasson mint engem :D -
Szmore84 #8787 pointer4: nah beizzadt az lcd: viszont a felprogramozás sikeres volt de mégis a kijelzon csak fekete kockák vannak -
Szmore84 #8786 pointer4: lcd bekotésedrol egy képet pls
-
Szmore84 #8785 betápnál + - -t felcseréltem :D -
#8784 Nem mondom, hogy nem jó hír, de azért még van ott minek történnie :D
Mi volt a baj ? :D -
Szmore84 #8783 nah felvilágosodott a 2 zöld led :D -
#8782 Áhh, F1-et hagynám az udvaron, a műanyag úgy se rohad :D -
#8781 Ja vagy úgy, iRacingos formulát vettél...
Már kezdtem azt hinni hogy a F1 2010-et.
Amúgy most a moci kikerult az udrvarra hogy helyére beparkolhasd az F1-et a garázsba? -
Szmore84 #8780 pointer4: káosz a köbön van most felém, elvileg vasárnap délután megyünk haza asszonnyal.
viszont elkészült pénteken a NYÁK levilágítóm. pörköl rendesen a 84db UV led :D
-
#8779 Fú, már azt hittem valami mást vettél meg, így viszont a buuuziii-zás gondolata is törölve! ;D -
#8778 Mucály vót :D -
#8777 Fizettél érte, teee -
#8776 Mosmá ki kell próbálni azt is, ha már ilyen komolyan megcsinálták, és még fizettem is érte :D -
#8775 Te F1-ezel? -
#8774 Mivel megjelent az F1, annak tiszteletére 20 perc alatt csináltam egy ideiglenes pillangóváltót :D
-
cyber #8773 Köszönöm!
Megpróbálom így!
Lehet hogy bejön rajta a Szabad Európa Rádió?
Ha mégsem kereslek még! -
Na, nekem így ment. A 12V bement az elektronikába a dugón, meg fent is a kimenetére is odavittem (aminek elvileg semmi értelme) de onnan fentről megy tovább tápot adni az órának, illetve a számlap-háttérvilágításának is. Így amikor a tápegység áramot kap, világít az óra, hiába az USB még nincs is csatlakoztatva. -
cyber #8771 Rendben!
Megvárom!
-
#8770 Nem, mert még nem értem haza :D Konkrétan még el se indultam haza :D
Hosszú még az este :D Majd 11 körül :D -
cyber #8769 Pointer4 megnézted e hogy miként van bekötve a műszered?
Köszi! -
#8768 Csakis tőle M6-M8 jobbos balos!!! :D -
rodder24 #8767
Hello!
Tudnátok segíteni abban hol lehet értelmes elfogadható áron gömbcsuklót venni(Bp-n)/rendelni M6,M8 kellene.. ??
thx
-
#8766 36 órázol vagy mi a szösz? -
cyber #8765 Köszönöm!
Megvárom az estét az a biztos! -
#8764 Fú, azzal én is szoptam össze vissza. Logikusan bekötve az istennek se akart működni, aztán egyszer életre kelt, megörültem, de akkor meg a lámpa nem világított, meg az óra csak a fele sávig mért.
Majd sikerült megcsinálni, de erre fel szétszedtem az egészet fél év múlva, és megint össze kellett raknom, és akkor se ment elsőre :D
Azóta mondjuk a honlapon van ez a bekötési kép:
(bár én nem ez alapján csináltam)
Ha így sem megy, este meglesem hogy van bekötve, mert most tutin megy. -
cyber #8763 Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni!
Vettem egy Type-R fordulatszámmérőt de nem tudom életre kelteni a Rev Burner-el!
Ha valakinek van ilyen fordulatszámmérője vagy ha tudja hogy mit hova kellene kötni azt nagyon megköszönném ha segítene!
Előre is köszönöm!
-
#8762 Én véletlenül 24V-al hajtottam pár napig, nem sértődött meg az 5V-os kocka, csak melegebb volt :D -
Szmore84 #8761 8,5V egyenáram megy neki befelé kb.
láttam hogy az mérési pont
csinálok képet éjszaka majd, mert nem tudom mikor érek haza melobol -
#8760 Képet, alulról felülről!
6-9Volt kell nekie, és a Fet alatt az a pár jumper hely, csak mérési pont, ugye nem raktál rá jumpert? :D -
Szmore84 #8759 nem látom sehol az 5V-t
pointer4: help me :D -
Szmore84 #8758 nah valami nagyon nem lett jó
az első fet után már nincs feszkó -
#8757 -
rbal #8756 Ment, dettó az amit küldtem Szabinak.