11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Csavez #8916 THX!
Europán belül belehet ezeket szerezni? -
#8915 Megbízhatónak megbízható, az tuti.
A vezérlés van a fekete Simexperience dobozban, usb csatival.
De még nem rendeltem sosem. -
Csavez #8914 Nem értek az elektronikához,veszek komplett szettet,a keretet meg köré építem.
370e postával eggyüt és előre kell utalni,megbízhatók ezek a rendelések?
Mennyi idő alatt ér ide amerikából,rendelt már valaki innen? -
#8913 De ehhez már nem kell az én elektronikám :D Ez komplett szett.
Az enyém, pl ablaktörlő motorhoz kellene, amelyik potival kontrollálná az elmozdulást. Esetleg garázskapu nyitó :D -
Csavez #8912 ezt+2db ilyet néztem ki.
300e. ft felett van.Olcsóbban is ki lehet hozni nem? :D -
Csavez #8911 Ezt néztem ki,akkor érdekel az elektronikád,vagyis megveszem,a lakatos részét megcsinálom.
A rudazatban kéne a segitség,meg a motorban,hol tudom ezeket megvenni?
Milyet ajánlasz?
Én is reggeltől-estig melózok,jövő héten lesz időm össze is tudnám rakni. :D -
Szmore84 #8910 A sok jómunkás ember :D -
#8909 Ezt teljesen át tudom érezni :D -
#8908 Kombináld össze :D
Kereskedelemben dolgozok, és minnyá itt a karácsony :D
Konkrétan dec1-től dec24-ig délutánig végig meló :D
Az elektronikában tudok segíteni, van egy plusz készen. :) -
Csavez #8907 Hi!
Akarok venni,vagy építeni mozgó cockpitet!
Pointer mennyi időd van mostanság? :D -
#8906 Köszönöm az ajánlatot, de sajna nem vok abban az anyagi helyzetben jelenleg, hogy meg tudnám venni.
Azért is döntöttem az építés mellett, mert nagyon sok mindenem van ( a vasanyag legalább 50 °-a, csapágyházak csapággyal, tengejel, pneumatikus szelepek).
Lehet, hogy munkahengereket tudok olcsón szerezni. :9
-
#8905 Jól néz ki, de a hossz, az a szimulátor felépítésétől függjön. ne attól, hogy épp milyet kapsz :D
Viszont, ha ennyire komolyan gondolod, nincs kedved elvinni az enyémet? Áron alul adom! -
#8904 Köszi, ehhez mit szólsz ? -
#8903 Konstrukció függő, de az ereje miatt 50-63 mm átmérőt. -
#8902 Plussz az én faterom pneumatikával is foglalkozik, és ez a legdöntöbb.
Mekkora munkahengereket ajánlasz (N)? -
#8901 Nem beszéltünk még.
Fényező vok és van 1 jó nagy komprim
+ nekem ez jobban tetszik( de nem vetem + a reülést sem). -
#8900 Jaja, 1 pixel = 1 mm.
Mit készítesz, repülőszimulátort, hogy a kettes tetszett meg?
Vagy már beszéltünk MSNen ? -
#8899 Köszönöm,de már 2 ismerősöm is felajánlott 1-1 üllést,igaz, hogy az lada, meg opel, de egyenlőre megfelel az is. -
#8898 ha sport ülés kell bele, szólj :) [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1084209955&no=8799]#8799[/URL] -
#8897 Sziasztok. A fiam kérésére találtam ezt a fórumot, és 90 %-át végig is olvastam(!!!! ). Mire ide eljutottam (hogy írjak) addigra engem is elkapott az ékszíjj, és építésre adtam a fejem.pointer 2. projecktére esett a választás. Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem. Pointer az oldaladon található PowerSHAPE méretei valósak-e (képpont = milliméter) ?
A másik: DOGMAN MJoy panelt készítesz eladásra?
Gratulálok mindenkinek a munkájához. -
Norbixx75 #8896 Megoldást találtam :)))))) a saját problémámra:
A PPJoy nevű programmal létrehozva és ide beillesztve a PD display-hoz való mcHID.dll.
Egy vitruális joystick létrehozása
Így már kezeli a módosított Xtremeracers kijelző plusz gombjait az rFactor játékban.
-
Norbixx75 #8895 Remélem jól használom ... a kijeltő szépen jelez mindent.
A plugin bemásolva rFactor-ba; a PD display.ini-ben pedig két gombot lehet rögzíteni a kijelző előre-hátra lapozására: sebesség, pozició, kör, víz, olaj.Többet nem ajánl fel, de így is maradt 10 gomb lehetőség amit még passz hogyan lehet, hiszen kettőt sikerült.
http://www.xtremeracers.info/forums/viewtopic.php?f=84&t=5238
-
#8894 Akkor letörlöm azokat a személyes adatokat, gondolom nem baj. -
botlakote #8893 Bocs hogy nem jelentkeztem, de már elkelt, én is meg lepődtem, mert egy óra alatt elment.
-
#8892 Ha a Joy to Key sem ismeri fel, akkor sehogy, mert az az eszköz nem is működik
Biztos jól használod azt a programot?
Amúgy az lehet a gond, hogy 5 játékvezérlő van bedugva. Bár amit mondtál, az nincs annyi. Mert egy játék csak 4et kezel, amiknek a sorrendje nem állítható. Az ötödikről tudomást sem vesz.
-
#8891 több kép itt:mabocockpit -
#8890 Sziasztok! Eladó az alábbi cockpit, ha valakit érdekel esetleg, privátba írhat, vagy érdeklődhet itt a fórumban. Állítható, szétszerelhető, maboo-tól rendeltem 1 éve, a sport ülést külön vettem hozzá, monitor nélkül persze :)
-
Norbixx75 #8889 Sziasztok!
Egy kérdésem lenne készített kormányhoz:
adott a kormányom: logitech wingman usb
egy usb gamepad 12 gombja a kormányra barkácsolva valamint
egy usb kijelző az displayXR verzió módosítása ... THX zsik@
A lényeg:
A DisplayXR-t általános usb eszközként ismeri fel ... nincs kalibrálási lehetőség, de lehet 12 gombot beállítani a rajz szerint.
Az rFactor-ban használom a kijelző részét ez működik; viszont a gombokat nem lehet konfigolni és a joytokey sem ismeri fel, valamint az eszközök közt sem szerepel a neve.
Hogy tudnám a kijelzőn kívűl ezeket a gombokat hozzárendelni a játékhoz???
A válaszokat előre is köszönöm.
-
istvan2010 #8887 Hogyan kell NYÁK tervet tükrözni PDF-ben? -
Szmore84 #8886 sorry a minosegert
-
botlakote #8885 Eladó egy G25 meg kímélt hibátlan állapotban.
irány ár 40 e. Ft. -
#8884 Hú egy ilyet el tudnék viselni. Kezd tetszeni a dolog. :)
Akkor teljesen kikapcsolhatnám a programokban a HUD-ot. (Amit most 3 moncsin kicsit széthúz... )
Mennyibe kerül ez a GT FULL-os, vagy egy hasonló? :) -
istvan2010 #8883 Valaki szedett már szét Logitech Wingman Formula Force GP-t?? -
#8882 Szép munka
Nehadd magad szivatni a srácoktól, csak unatkoznak mostanában, ha kint esik -
Szabi1991 #8881 jól néz ki -
Szmore84 #8880 rbal: :P
pointer4: latod nalunk mien fasza kocsmak vannak
-
rbal #8879 Ezek nem jók ezek rózsaszín szivacsba vannak tűzködve, nekem feketébe voltak! -
#8878 Hát csodálkozol, a kocsmában csak ilyeneket árulnak :D -
Szmore84 #8877 Ülj le 1-es :P -
#8876 Téged átvertek, csak 8-asokat írnak ezek a cuccok :D