11617
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Csavez #8921 Most néztem meg közelebbről,rá lehet kötni.
Akkor,ha rákötöm ez is csak beállítás dolga? -
Csavez #8920 +100e egy kis seggcsúszásért? :D itt repkednek a 100ezrek,kihagyom.
Amúgy rá lehet kötni a 3.-at arra az elektronikára amit lentebb linkeletem? (hátha,majd 1x)
Nem az áfa miatt keresek euban,személyes átvétel miatt.
Németországban van valami hasonló gyártó? -
Ezt nem tudom, meg kell kérdezni Bernardot. Hátha eltudja küldeni ajándéknak, vagy tököm tudja, hogy ne kelljen vámot fizetni. Mert a vám nem lenne sok, csak az Áfa, amit rádobnak :D -
Rear Traction Loss Simulation
Our unique rear traction loss system focuses heavily on the simulation of motion cues that matter to real drivers such as rear wheel hop and sudden loss of traction scenarios that create an "upper body over hip" movement resulting in the "uh-oh" and sudden pit in your stomach. We strive to simulate that do or die moment where without correction, the car will go into a spin.
We create these motion cues by pivoting our rear traction loss module from the front of the simulator. This gives us the ability to simulate the most common traction loss scenarios where the front wheels stay planted, but rear traction is lost. The Stage Series simulator is the only simulator to offer this unique simulation of rear traction loss. Competing products pivot from the center of the vehicle which creates a scenario where the front and rear wheels must move equally. They are not capable of simulating scenarios where rear traction loss occurs while the front wheels remain planted.
Ha megy a segge a verdának, ha kezd csúszni, ez elkezd dolgozni. A videó extrém bemutató :D -
Csavez #8917 Valaki elmagyarázná,hogyitt a 3. hajtókarnak mi a szerepe? (ülés alatt) -
Csavez #8916 THX!
Europán belül belehet ezeket szerezni? -
Megbízhatónak megbízható, az tuti.
A vezérlés van a fekete Simexperience dobozban, usb csatival.
De még nem rendeltem sosem. -
Csavez #8914 Nem értek az elektronikához,veszek komplett szettet,a keretet meg köré építem.
370e postával eggyüt és előre kell utalni,megbízhatók ezek a rendelések?
Mennyi idő alatt ér ide amerikából,rendelt már valaki innen? -
De ehhez már nem kell az én elektronikám :D Ez komplett szett.
Az enyém, pl ablaktörlő motorhoz kellene, amelyik potival kontrollálná az elmozdulást. Esetleg garázskapu nyitó :D -
Csavez #8912 ezt+2db ilyet néztem ki.
300e. ft felett van.Olcsóbban is ki lehet hozni nem? :D -
Csavez #8911 Ezt néztem ki,akkor érdekel az elektronikád,vagyis megveszem,a lakatos részét megcsinálom.
A rudazatban kéne a segitség,meg a motorban,hol tudom ezeket megvenni?
Milyet ajánlasz?
Én is reggeltől-estig melózok,jövő héten lesz időm össze is tudnám rakni. :D -
Szmore84 #8910 A sok jómunkás ember :D -
Ezt teljesen át tudom érezni :D -
Kombináld össze :D
Kereskedelemben dolgozok, és minnyá itt a karácsony :D
Konkrétan dec1-től dec24-ig délutánig végig meló :D
Az elektronikában tudok segíteni, van egy plusz készen. :) -
Csavez #8907 Hi!
Akarok venni,vagy építeni mozgó cockpitet!
Pointer mennyi időd van mostanság? :D -
Köszönöm az ajánlatot, de sajna nem vok abban az anyagi helyzetben jelenleg, hogy meg tudnám venni.
Azért is döntöttem az építés mellett, mert nagyon sok mindenem van ( a vasanyag legalább 50 °-a, csapágyházak csapággyal, tengejel, pneumatikus szelepek).
Lehet, hogy munkahengereket tudok olcsón szerezni. :9
-
Jól néz ki, de a hossz, az a szimulátor felépítésétől függjön. ne attól, hogy épp milyet kapsz :D
Viszont, ha ennyire komolyan gondolod, nincs kedved elvinni az enyémet? Áron alul adom! -
Köszi, ehhez mit szólsz ? -
Konstrukció függő, de az ereje miatt 50-63 mm átmérőt. -
Plussz az én faterom pneumatikával is foglalkozik, és ez a legdöntöbb.
Mekkora munkahengereket ajánlasz (N)? -
Nem beszéltünk még.
Fényező vok és van 1 jó nagy komprim
+ nekem ez jobban tetszik( de nem vetem + a reülést sem). -
Jaja, 1 pixel = 1 mm.
Mit készítesz, repülőszimulátort, hogy a kettes tetszett meg?
Vagy már beszéltünk MSNen ? -
Köszönöm,de már 2 ismerősöm is felajánlott 1-1 üllést,igaz, hogy az lada, meg opel, de egyenlőre megfelel az is. -
ha sport ülés kell bele, szólj :) [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1084209955&no=8799]#8799[/URL] -
Sziasztok. A fiam kérésére találtam ezt a fórumot, és 90 %-át végig is olvastam(!!!!
). Mire ide eljutottam (hogy írjak) addigra engem is elkapott az ékszíjj, és építésre adtam a fejem.pointer 2. projecktére esett a választás. Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem. Pointer az oldaladon található PowerSHAPE méretei valósak-e (képpont = milliméter) ?
A másik: DOGMAN MJoy panelt készítesz eladásra?
Gratulálok mindenkinek a munkájához.
-
Norbixx75 #8896 Megoldást találtam :)))))) a saját problémámra:
A PPJoy nevű programmal létrehozva és ide beillesztve a PD display-hoz való mcHID.dll.
Egy vitruális joystick létrehozása
Így már kezeli a módosított
Xtremeracers kijelző plusz gombjait az rFactor játékban. 

-
Norbixx75 #8895 Remélem jól használom ... a kijeltő szépen jelez mindent.
A plugin bemásolva rFactor-ba; a PD display.ini-ben pedig két gombot lehet rögzíteni a kijelző előre-hátra lapozására: sebesség, pozició, kör, víz, olaj.Többet nem ajánl fel, de így is maradt 10 gomb lehetőség amit még passz hogyan lehet, hiszen kettőt sikerült.
http://www.xtremeracers.info/forums/viewtopic.php?f=84&t=5238
-
Akkor letörlöm azokat a személyes adatokat, gondolom nem baj. -
botlakote #8893 Bocs hogy nem jelentkeztem, de már elkelt, én is meg lepődtem, mert egy óra alatt elment.
-
Ha a Joy to Key sem ismeri fel, akkor sehogy, mert az az eszköz nem is működik
Biztos jól használod azt a programot?
Amúgy az lehet a gond, hogy 5 játékvezérlő van bedugva. Bár amit mondtál, az nincs annyi. Mert egy játék csak 4et kezel, amiknek a sorrendje nem állítható. Az ötödikről tudomást sem vesz.
-
több kép itt:mabocockpit -
Sziasztok! Eladó az alábbi cockpit, ha valakit érdekel esetleg, privátba írhat, vagy érdeklődhet itt a fórumban. Állítható, szétszerelhető, maboo-tól rendeltem 1 éve, a sport ülést külön vettem hozzá, monitor nélkül persze :)
-
Norbixx75 #8889 Sziasztok!
Egy kérdésem lenne készített kormányhoz:
adott a kormányom: logitech wingman usb
egy usb gamepad 12 gombja a kormányra barkácsolva valamint
egy usb kijelző az displayXR verzió módosítása ... THX zsik@
A lényeg:
A DisplayXR-t általános usb eszközként ismeri fel ... nincs kalibrálási lehetőség, de lehet 12 gombot beállítani a rajz szerint.
Az rFactor-ban használom a kijelző részét ez működik; viszont a gombokat nem lehet konfigolni és a joytokey sem ismeri fel, valamint az eszközök közt sem szerepel a neve.
Hogy tudnám a kijelzőn kívűl ezeket a gombokat hozzárendelni a játékhoz???
A válaszokat előre is köszönöm.
-
istvan2010 #8887 Hogyan kell NYÁK tervet tükrözni PDF-ben? -
Szmore84 #8886 sorry a minosegert
-
botlakote #8885 Eladó egy G25 meg kímélt hibátlan állapotban.
irány ár 40 e. Ft. -
Hú egy ilyet el tudnék viselni. Kezd tetszeni a dolog. :)
Akkor teljesen kikapcsolhatnám a programokban a HUD-ot. (Amit most 3 moncsin kicsit széthúz...
)
Mennyibe kerül ez a GT FULL-os, vagy egy hasonló? :) -
istvan2010 #8883 Valaki szedett már szét Logitech Wingman Formula Force GP-t?? -
Szép munka 
Nehadd magad szivatni a srácoktól, csak unatkoznak mostanában, ha kint esik
-
Szabi1991 #8881 jól néz ki