Szimulátor Cockpit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon szimpatikus és jófej embert ismertem meg Waneksubaru személyében! 😊
Az egész napot át tudtuk volna beszélni, annyi közös témát találtunk. 😄
Bármennyire is hihetetlen, vannak még önzetlen emberek.
Bearanyozódott a napom! 😄
Köszönöm mégeszer!
ha kicsi kell, akkor sztem õ kell neked
Azért jó ötletet adtál, merre keresgéljek 😄
amúgy a vidin tényleg gyorsnak tûnt a dolog, sokkal gyorsabbnak mint a régi cockpited, de csak így látvány alapján nem mernék róla véleményt formálni 😊
kíváncsian várom, h a finombeállításokkal mit tudsz kihozni a gépbõl
Olyan kéne, hogy 12V-ról mennyen, és ezt szabályozná a menetszél elektronika 😄
Szerintem a videó elárulja, hogy mennyire is tud gyors lenni, ha kell. Viszont a finom beállítások hiányában (amit remélem idõvel majd pótolok) nem is merném összehasonlítani egy FREX-el 😄
Na indulok melóba.
Ilyen megható szavak nekem 😄
Még azt azért leírhattam volna, hogy nektek pár hét alatt sikerült jobbra belõni, mint nekem jóval-jóval több is alatt 😄
Amúgy itt a fórumon nem is kell mit moderálni, olyan jó csapat jött itt össze 😄
viszont azt nem tudtam kihámozni a cikkbõl, h mennyire gyors és pontos a gép, zavar-e a vezetésben, színesíti, vagy esetleg segíti? és nem utolsósorban mennyivel sikerült jobbra a szerkezeted annál a frex-nél vagy micsodánál :]
Lett egy vágyam egy szimulátor .
errõl a topikról nem tudtam ,adta a net és a kutatás .ide leltem .
Cockpit 1 ,semmi tennivaló ,számba van rágva az egész.kész is lett.
megállt az X sim miatt mert nem tudtam beindítani ,
aztán jött egy Pointer 04 ránézett és sitty sutty már megy is .
Cocpit 2
Ezek után már nem az a nagy dolog hogy minden érthetõ ! Hanem az hogy minden verejték csepp elvan mondva ,
semmi titokféltés,( mint sok esetben látni ,csak azt mondják ami nem fontos .)
Cikkenként nyersz sok embert ,épül gyarapszik a célod .
Garantáltan gratulálok .
Minden nap nézem ezt a topikot ,nem tudom mi van moderálva
,ami ott marad az nagyon egyensúlyban van ,kell hülye meg kell okos is .
Pointer 04 ,az egészért leveszem a kalapomat ,
Irigység nélkül megy .ritka dolog .
Olyan cockpitet szeretnék vásárolni ami hidraulikusan, vagy egyéb módon realisztikus, ilyet készen lehet e vásárolni, és ha igen hol? Házi gyártás is érdekelne.
Aki tud benne segíteni kérem írjon.
Érdekelne továbbá kormány lehetõleg még garis (G25, vagy G27)
Elõre is köszönöm a segítséget.
A perelo irat ment a bíróságra.

Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Lehet majd nekem is beficcen egy Rev Burner, eléggé tetszik.
Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN
Jó lett a cikk<#eljen>#eljen>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Itt a nyolcas számú hozzászólásban téged kérdeznek kapcsolóügyben 😄
Neki Tika mûszerfala jellemezte az egészet 😄
De nem baj, ha õ be nem perel 😄
elég durva még satuba fogva is ,aztán soha nem hûl ki tûz forró még fél óra múlva is .
ezért kiszereltem ,ott vannak a drótok nehogy valaki aki elviszi azt vágjam haza .
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Írtam privát üzenetet.
Átlagos személyautó ülés mai formában ,a szokásos kis segg kis oldaltámasz ,
kárpit sértetlen ,csak koszos.
Ezennel az árverést lezárom egyik ülés az öné .
Mégpedig a jobbik ,mivel Ön az elsõ ezért a kevésbé koszosat viheti ,a kárpit sértetlen .
Köszönöm a licitet.
Privát üzenetben egyeztessünk ,közelre el is tudom vinni ha gond a szállítás .
( légzsákokat kiszedtem ,mielõtt önre robban ,de oda adom ha szórakozásból felszeretné robbantani ,
lehetõleg jó hosszú vezetékkel tegye,igen jó szórakozás az is .)
De hogy alap esetben mennyi idõ, azt a jó ég tudja.
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN
Bannerben a Szimulátor kerteknél, ki van gyûjtve szinte az összes amivel találkoztunk az elmúlt pár évben.
idén tervezek rendelni egy fanatec clubsport pedálszettet, jelenleg sima logi DFGT-vel tolom, a forgószék kereke mögé mindig beteszek valamit, hogy ne guruljon "el", de mivel az új pedálnál ár erõvel kell fékezni, ezért ez már nem lesz kóser, ideje lesz sportüléses cucc után nézni. Aztán ha már ülés, akkor jó lenne egy komplett cockpit is. hogy a kormány dölésszögén is tudjak állitva ne csak fel legyen fogatva mint most a számitógép asztalomra.
a fanatec cockpitje néz ki a legdurvábban, viszont aranyárban is van... 😄 Bár ezt tényleg csak egyszer kell megvenni az életben.
Minden tippet elõre is köszönök. 😊
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Engem érdekelne az egyik ülés. 😄
Rólad meg Tikáról is írtam az új cikkben, már nemsokára meg is jelenik 😄
http://videotar.mtv.hu/Videok/2010/07/20/22/Zarora_2010_julius_20__Vendeg_Michelisz_Norbert.aspx
Van két db VW elsõ ülésem jó állapotú ,majdnem új ,nem tudom melyik típusból van mert kaptam .
Nekem ingyen van ezért akinek kell , annak is ingyen ,csak érte kell jönni ,
Bp 22. ker
vezérlés meg Leo Bodnar az kb 13e Ft
Elane Loadcell
Leo Bodnar USB Load Cell Interface BU0836-LC