Szimulátor Cockpit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepe7807
Valaki segítsen please.

TaRka0107
Sokat szeretnék érte kapni, de pont ezért kérdeztem meg hogy mennyit ér!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

JUVEfun
Te most tényleg el szeretnéd adni ? (ha igen mond már meg ,hogy mennyit szeretnél érte kapni?)

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

bardocz
Neeemnem, én azt mondtam, hogy annyiért adnám, ha elviszik elviszik, ha nem nem.
TaRka0107
?
Másik topikba írták hogy 40-45-ért eladhatom.

Pummis
<#wow1>

Pepe7807
Kellemes ünepet mindenkinek.

Valakai leírná nekem a SimTools 1.10 teleítését és konfigurálását szájbarágósan ha kérhetném 😊

TaRka0107
40-ért a tiéd.😄

TaRka0107
Komolyan adnál érte annyit?

JUVEfun
Én 35-t adok érte<#nevetes1>

TaRka0107
Szevasztok! Szerintetek egy kb 1 éves G25-öt mennyiért tudnék eladni?😄
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!

pajti

Boldog Karácsonyt mindenkinek !

pointer4
Boldogat! 😄
Boldog Békés Karácsonyt mindenkinek<#taps>

JUVEfun
Békés Karácsonyt és ilyet a fa alá :

Pummis
Boldog Boldog Boldog Boldog karácsonyt mindenkinek! Remélem áll a fa már mindenkinek 😊 <#pias><#integet2><#email><#wave><#kacsint><#taps>

Sziasztok,
Bár ez nem egy apróhirdetési oldal, mégis a hozzászólás elõzményében lévõ Xpit váz eladó lenne. (nem nagyon örülök, hogy erre a lépésre kell szánnom magam) Ha bárkit érdekel, várom a privát üzenetét.
Üdv.

AeroCool S9 PRO | ASUS P5B Premium | Dual-Core E5200@4500Mhz | Noctua NH-D14 | 4Gb Kingmax DDR2 800Mhz | ASUS ENGTX260 896Mb | FSP Everest 800 Watt | Logitech G25 + Xpit Red cockpit

JUVEfun

Solten
Köszi, akkor már írom is a levelet Leo-nak, mert én ilyen levelet nem kaptam tõle.

Pummis
ja a kép le marat

Pummis
kezdem feladni nagyon nehéz a tetõt csinálni neki 😞 már a harmadik lapot csinálom neki 😞 :Sés ez sem lett jó

5 nappal fizetes utan

Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN

nekem ilyen email jott tole
a fizetes utan:

Your package is on its way!
Transaction ID:

Dear Farkas Tamás,

Leonid Bodnar sent your package using Royal Mail.

Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN

Sziasztok!

Valaki, aki rendelt már Leo Bodnar cuccot, leírná, hogy hogyan mûködött ez Neki.
Én december 9.-én rendeltem egy elektronikát, de a pénz leszedésén kívül semmi más e-mail nem jött (természetesen a csomag sem jött még meg). Azért az elvárható lenne, hogy kapok egy "Köszönöm, hogy rendeltél, hamarosan küldöm" e-mailt a gyártótól. Így egy kicsit (nem is kicsit) átverve érzem magam. Ráadásul így az elkészült pedálomat sem tudom használni, a fölöslegesen kidobott pénzrõl nem is beszélve.
Valaki biztasson már, hogy ilyen késések elõfordulnak és nem lesz semmi gond. Vagy írjak egy levelet Leo Bodnar-nak?

Sharks
Hy, tudnátok ajánlani olyan helyet, ahol egyéni konzolokat készítenek?

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

pointer4
Mi is a neve?
Pummis
Aludni minek azt az hasztalan dolog 😄

Pummis
<#sniffles><#violent><#nevetes1>

repvez
valaki probálta már a sim bin uj ingyenes szimulátorát?
vélemény, tapasztalat ?
pointer4
Minden rendes barkácsoló téli álmot alszik 😄
ajem kisa
A titanic mellett tartod?<#smile>

Pummis
Sajnos szomoruan látom hogy a forum megvan halva ezért dobok fel pár képet az uj kuplung kar meg a váltorol

Pummis
Szóval a kormányom beteg lett de nem tudom mi baja a poti jó viszont a programba meg ha balra tekerem a kormányt nem megy a + jel tejesen ki a szélére ha jobra tekerem akkor meg jó kalibrálás nem segit :S és nem tudom mi baja de itt a kép

pointer4
Ezt most írd le magyarul. <#fejvakaras>
Pummis
Köszönöm szépen 😊
Képzeljétek hülye korményom be katant :S be kalibrálom és ha a kormányt bara tekerem nem megy ki a beálitásoba tejesen bara és hiába kalibrálom akkor is rossz pedid a poti jó nincs erre valami progi ?

repvez
itt vannak képek
ezekbol ki lehet bogarászni a müködését, de nagy vonalakban annyi hogy a középsö tengelyen van egy csö aminek az egyik vége kupos erre fekszik fel a rugó és a tengelyen el tud csuszni.A kup beleul egy fészekbe és mikor kitérited valamilyen irányba a fészek felfelé tolja a csovet igy összenyomja a rugot. a bot elengedésével a rudo visszanyomja a fészekbe a kupot.

remélem érthetö
Pummis
Megelöztek 😄
http://scotty1979.blogspot.com/

neki sikerült 😄

pointer4
Meg még azt, hogy bennt is maradjon, és húzósan menjen be, hogy legyen kis ellenállása.
Pummis
skacok van egy ötletem mi lenne ha gömbcsuklo lenne a váltoba egy rudal hoszabitva akkor már csak egy gond lenne hogy a tetejét hogy faragjam meg hogy miden sarokba be menyen mert ügye a tengelyesnél oda toltam ahova kell szerintetek ?

bardocz
Pont ezért írtam, hogy feltaláltam a spanyolviaszt;D
Pummis
Szia
Esetleg nem tudod annak a szerkezetnek a felépitését ? Mert akkor elkésziteném csak sokal erösebb rugo stb ? mert ha most egy rudal hioszabitom már a suly lehet eltolná a botkormány szerkezettet

Tika
Azt a viaszt már sajnos elotted más feltalálta. Már régen láttam az a biztonsági öves megoldást, pont úgy mukodik ahogy írod. Most nemtudok hirtelen linket adni, már nememlékszem rá, de biztos láttam valahol.

Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer

repvez
sztem ez egész egyszerüen egy saitek joystiknak a center rugo megoldása csak épp ki van vágva a házbol és egy ilyen házi tákolmányra illesztve ill. egy csõvel meghosszabbitották a markolatát.
Pummis
Hoh én már feltaláltam rég szolok egy embernek rángasa az övet meg az ülést igy olcson megusztam a szimulálást még pointer sokat költ rezgö meg panelra 😄😄😄

bardocz
Feltaláltam a spanyolviaszt. Kénye olyat építeni, hogy amikor fékezel, akkor elkezdi húzni a biztonsági övet, ezzel szimulálva azt, hogy a biztonsági öv tart az ülésben fékezésnél. És faszán számolhatná, hogy mekkora lassulásra mekkora erõvel húzzon.
Pummis
Egyre jobb 😄 ezel az erövel lehetne rugos hab verö is

Tika
A lefojó szippantó nem teszi meg? Az is hasonlo csak rugó helyett gumi van ott <#wink>

Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer

Pummis
Nem skacok ami benne van rud még mielõtt valaki le irná nem sztiptiz rud 😄