11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Laci0071 #9596 kemény 2 percemet áldoztam rá hogy megrajzoljam és elindítsam emberünket valamely irányba -
#9595 Ez meg honnan van ? :D -
Laci0071 #9594 -
Laci0071 #9593
Bármelyik asztalos összedobja neked percek alatt ha le van szabva a bútorlap..... leülsz, magadalá húzod, és örülsz :D
nem túl nagy, de legalább olcsó. ha vendégek jönnek bárpultként is funkcionálhat .... vagy virágtartóként -
#9592 Na jött pár apróság,
hűteni a mocit :D
És túlhajtani:
Ezért a kis szarért ennyi pénzt.... :D -
Laci0071 #9591 Esetleg tegyünk be egy linket a bannerról ? :D
-
#9590 Bannerban van pár ilyen. -
#9589 Sziasztok! Kis segítség kellene, szeretnék egy állványt kormányomhoz, valami egyszerűbbet, bőven elég egy kis, kanapé elé rakható féle, PS3-hoz legfőképp, a jelenlegi dohányzóasztalos rögzítés kényelmetlen már picit. Szóval merrelehet ilyeneket kapni? Ahol én nézegettem mind komolyabb versenyüléses cockpit, nekem az túl nagy, hely híján mindenképp valami kisebb kellene, nomeg ide-oda pakolni sem egyszerű egy monstrumot. :D
Egy Logitech Driving Force GT-m van, bár ez az állványhoz mindegy azthiszem. -
#9588 Most hívott asszony, hogy kaptam csomagot olaszoktól. Hehh, azt hittem még 1 hét kell neki. 45€ ért akarták rámsózni a szállítást, hogy követhetem meg gyors. És lehet 15€ ért is, az sokáig tart. Persze az utóbbit választottam, 45€ lett volna oda vissza kb a benzinköltség XD.
Viszont a tápegység még kínából nem jött meg, úgyhogy lesz egy kis önmarcangolás :D
Más... tegnap kicsréltem az aksit a motion szimben, egy 400VA 12V os tápra. Wanek bácsitól kaptam, jó bika, még a cocializmus vívmánya, de viszi lazán a motorokat. Azért amikor irányt kell váltani, egy hangyafasznyit észrevehetően lassabban ránt, de túl fogom élni. -
#9587 Ez jóóóóóó. -
Szabi1991 #9586 csak irigykedek, ha úgy alakulna ugyanúgy beleölnék én is még akár többet is :)
most enyenlőre "deskpit"-em van :D
(egy fullhd-s monitor, DFGT, meg egy kényelmes szék) -
#9585 Nagyon fasza lett, kilakoltattak a pincébe ? :D (ablakból gondolom) -
#9584 Ezt ne, csak ezt ne.
Mer pálya nélkül mi értelme 1 autónak, ráadásul ő nem 1 autóval mehet csak :P -
Szabi1991 #9583 ebből már egy jobbfajta autó kijönne :D -
#9582 -
Csavez #9581 Multkor írtam,hogy a átalakítottam a cockpitemet!(rev.2)
Új vázat csináltam,mert nagyon zavart középen kormányrúd.
Új 3D-s full HD-s monitorok,meg teljesen új sz.gépet kapott.
Jaa és tökéletesen müködik soros hosszabító a pedálhoz+váltóhoz.Végre nincsenek keresztbe-kasba kábelek. :)
Pár kép:
5940x1080 as 3D-s felbontáshoz egy izmos gép is kell!!! :)
Nagyon jól müködik a masina,Dirt3 3D-ben full grafon nagyon komoly.
Télen majd jön a rev3. motion... :) -
#9580 Áh, ott többet kormányzok jobbra, mint balra, igaz azért mert béna vagyok, de ez akkor sem működne!:D -
#9579 A tiéddel próbálkoznék először :P
Azt hittem Nascar versenyszimulátorra gondolsz :D -
#9578 Csináld meg, hogy egyik irányba tudjon forogni végtelen ideig, utána pár átalakítás, és kész a tökéletes habverő! -
#9577 Na, megrendeltem.... kíváncsi leszek!!! :D
-
#9576 Nagyon cool rádiód van, ha ilyen a képe -
#9575 Hajrá, ha még nem tetted! :D -
Szabi1991 #9574 Class FM-en ezzel "játszadoznak" most :D
-
Bandy #9573 pointer4 úgy döntöttem megpróbálom megépíteni az ablaktörlő motorokkal mozgatható ülést :) az elektronikához szükséges dokumentációt már leszedtem vagyis benne volt a csomagban amit linkeltél a cikkedben. Ha lesz pár kérdésem fordulhatok hozzád bizalommal ? -
waneksubaru #9572 Ez volt már ?
http://www.e2mtechnologies.eu/simulation/Default.aspx -
#9571 Na jó de akkor is ha beleszámolsz egy komplett gépet meg 3 monitort akkor is max 500 ezer szerintem, amit arra kell költeni és még marad egy millád a cockpitre.
Mi ez az új magzat avatar? :D Azt már kinőttem. -
#9570 El is felejtettem ezt linkelni :D
-
#9569 Én is sokallom az összeget, bár ha eszetlenül rendel az ember akkor könnyen ki lehet dobni rá annyit :D
Meg mondjuk mi számít bele, a 2 magos gép is pl ? :D -
#9568 Kösz pointer. Ha eljutok oda akkor majd még kérdezek. -
#9567 Szerintem szólj nekik, hogy menjenek el hozzád és mutasd meg, hogy nem kell ehhez másfél milla :D -
#9566 Egyszer_meghaltam_de_jo_volt -
waneksubaru #9565 2011 WSR Hungaroring
Michelin szimulátor kint van a ringen a paddock alatti parkolóban , ma és holnap ,kicsit kell csak sorban állni ,egy kört lehet menni ,ingyenesen ,( ez mááá szimulázik rendesen )
Érdemes kimenni a versenyek miatt is .
Ez a szimulátor van kint :
http://www.youtube.com/watch?v=MasBIIzogu4 -
rbal #9564 Oké, még rágódom egy picit, de szerintem szavadon foglak. :)
THX! -
#9563 Hát, ha elszántad magad, akkor befizeted a bankomba a pénzt, én meg megrendelem neked, és átpostázom ha megjött. -
rbal #9562 Jah, azt hittem valami komplett pedált készítenek, és abból tervezel valamit. Amúgy ezt Ft-ért is lehet venni, vagy csak dollárért, paypalon? Leos Sli pro-t is vennék, csak se paypal, se külföldi vásárlásra nem alkalmas a bankkártyám, sőt még házilag utalni sem tudok(én ilyen maradi vagyok ez ügyben) szal ezekben én meg vagyok lőve. Úgyhogy csak fejben tervek maradnak egyenlőre mit kéne, mit szeretnék, így hosszú idő után, hogy leporoltam a kormányomat. -
#9561 Az egy relé sor, de felesleges.
Ha jól emlékszem a K8055 nek az van megadva a technikai adatlapján, hogy 24V on 1A a max áramerősség amit kapcsolni tud. Nehogy leégjen, az én szelepeim tekercsének a technikai paramétereiben a max felvétel 120mA-volt, nyolcada. Tuti nem fog tönkremenni, még ha egyszerre 4et is kell nyitnia. -
#9560 Pointer meg tudnád nekem mondani, mi a neve ennek a kiegészítő paneknak a k8055 mellett? -
#9559 -
#9558 Bejött nekik a cucc, én a vásárlását tervezem csak. Majd írok véleményt, bár abból is már van pár. :) -
rbal #9557 Mit tervezel rajta? Lesz egy nem G25-27 váz neki? Amúgy jól műkszik nekik?