11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#9716 Androidra van egy iRacedash nevű program, ami mutatja a fordulatot, helyezés, stb-t a mobil képernyőjén. Valaki próbálta már? 1100ft a marketben, úgyhogy én inkább nem próbálkozok vele így. -
#9715 Logitech momo, dfp, dfgt, g25-27 24V-os. -
#9714 -
#9713 Sziasztok
Kaptam egy kormányt de valami nagyon ritka ,majd teszek fel képet :)Na de az a baj nincs hozzá trafó pedig jó kormány mert ékszíj van benne .Nem tudja valaki hány V adapter meny rá? 7V táp nem hajtja meg csak épp hogy jó.Egyik ismerősöm mondta hogy 24V kell de azt kétlem ,mert volt olyan kormányom Logitech wingman formula gp kormány forcefeedbackes (igaz nem ékszíjas) arra rá dugtam 12V és le éget.Gondolom a ékszíjas kormányokba nagyobb motor van .De majd teszek fel képet hát ha valaki látott már ilyet. -
#9712 Reménykedtem azért.. hátha leveri a radiátort :D
-
#9711 Ez ám a szoba szimulátor :D
Érdemes jól szellőztetni :D
-
#9710 OFF
Szép jó napot mindenkinek, tudom, hogy nagyon nem ide tartozik de mivel a múltkor is itt kaptam választ így ismét hozátok fordulok. Ez volt akkor a kérdés [Katt], most is ezzel kapcsoltaba kérdeznék, szóval beszereztem egy másik vevőt az autóba de ennek nincs meg az adója és az lenne kérdés, hogy van-e esély arra, hogy a két vevőből valahogy egy működőt összehozzak.
Esetleg ha ez segít csináltam egy képet:Kép
ON -
tomi555 #9709 Annyival kiegészíteném hogy a tűhegy se a legalkalmasabb az alaktrészek ki-be forrasztására. Ha nincs más, vagy szűkös a hely azzal is meg lehet oldani de a kis érintkezési felület miatt nehezebben tudja átadni a hőt, így nehezebb és tovább tart vele forrasztani. Általános célra az úgynevezett chisel pákahegyet érdemes használni. Ez úgy néz ki mint egy lapos csavarhúzó és ennek köszönhetőn nagy felületen tud érintkezni a forrfüllel és az alkatrésszel is. -
#9708 Inkább az a hond, hogy nem tudja átadni a hőt, ezeknek a pákának elég bumszli a feje, illetve hogy a gyárban használt ón, magasabb hőfokon olvad. Esetleg próbálj meg ráforrasztani kis ónt, hogy aztán könnyebb legyen leszippantani. -
#9707 nem túl sok, ezek a pákák nagyon melegek és igazából nem is panelban ki-be forrasztásra vannak kitalálva, arra a tűhegyű Weller pákák valók, illetve azok jóárasított változatai mert az eredeti Weller sajnos drága nagyon a hobbi műszerészeknek :) -
istvan2010 #9706 És kb mennyi idő (másodperc) után kellene neki megolvadni? -
#9705 inkább koszos a vége a pákának, mikor meleg nedves szivaccsal meg kell törölni utána meg egy kis ónt tenni rá hogy átadja a hőt rendesen -
istvan2010 #9704 De az a gondom hogy még azt se látom hogy elkezdene olvadni a forrasztás.
Bármilyen forrasztóval ki lehet szedni?
Ilyenem van: http://www.hestore.hu/images/comp/full/sg109.jpg
Nem lehet hogy valami kemény anyaggal van beforrasztva? -
SnyperD #9703 Ha nem jön ki akkor lassan csinálod. Mivel ha jól tudom 2-4 lába van és azokat mind egyszerre kéne felforrósítani hogy kitudd szedni. De mivel nem supermaneknek születtünk ezért, vegyél 500-1000FT ért egy ónszippantót hogy a folyékony ónt elszívd a problémás területről. Ha jól csinálod akkor egy fogóval-vagy a kezeddel kitudod venni( A fogót azért írtam mert ha sokáig melegíted nagyon forró tud lenni, tapasztalat :D ) -
istvan2010 #9702 Segítséget szeretnék kérni...
Gamepadot alakítanám át. Mikronyomógombot arréb kéne tenni a NYÁK paneltől.
Hogyan tudom kiszedni a nyomógombot a panelből? Próbáltam kiforrasztani de nem jön ki. :(
Ti hogyan szoktátok kiszedni?
Üdv. -
#9701 Szerintem megoldás a torzulásra itt -
#9700 Köszi, amúgy ezekben gondolkoztam, vagy valami hasonlóban:
-
#9699 -
#9698 Hát a Canopy az nehéz kérdés. A legnagyobb problémát biztos az okozza majd, hogy torz lesz a kép, és a projektoron mit lehet ez ügyben állítani. A hordó meg trapéz meg hasonló beállításokkal hogy lehet összehozni. A szövet meg ki tudja milyen képet adna a plexivel, ha hátulról vetí¤esz, azt kell igazán még kikísérletezni.
Pneumatikát nem ajánlanám, bár a 15 cm az nem sok, csak az a gond, hogy nagyon lengedezik a levegő összenyomhatósága miatt, és emiatt nem pontos. -
Atyuska #9697 Ha még valaki nem látta volna..
https://share.ols.inode.at/B8OIL3PC1ADVTOQW6WCQVGS3UH2DUWU64JNOLC2M
-
#9696 Pointer szerinted megvalósítható a FREX CanopySCREEN házilag?
Gondoltam,hogy 1 tábla átlátszó plexit meghajlítok hőcsuzlival formára és bevonom vékony fehér szővettel. Szerinted?
Más . Egyik ismerősöm mondta, hogy a buszokba az ajtónyitás pneu-munkahengerrel tőrténik, és tudna hozni nekem olcsón (mivel a volánnál au szerelő), de nem tudom, hogy elég-e a 15-20 cm munkaút. -
fiat126 #9695 Hali!
Építek én is egy szimet és elakadtam.Láttam sok videon,hogy csináltak fordulatszámmérőt.A kérdésem az lenne nekem van egy mérőm csak az kocsiba valo.Mi kell hozzá,hogy müködjon az lfs,gtr2 stb. -vel.Hol tudok valami elektronikát beszerezni hozzá.Mivel én ehez a részhez nem értek.Valami ötlet?Elöre is köszi a segítséget. -
#9694 Előkerültem, újra kockulok, elég volt a pancsiból, köszi a figyelmességet! :D -
#9693 http://logout.hu/cikk/pc_vga_tv_rgb_scart_osszekotes/teljes.html én ezt is ki próbáltam de nem volt jó -
#9692 Nekem a régi radeonX600 videó karimon volt s-videó kimenet össze kötöttem a tévével szerintem jó volt :) -
#9691 Igen érdekel jó vétel volt nagyon ! -
SnyperD #9690 Hali !
Múltkor vettem egy DFGT-t és gondoltam hogy csinálok hozzá egy h-váltót, ma vettem is egy gamepadot hogy átalakítsam de nem tudom úgy beállítani a gépen hogy a kormány és a gamepad egy vezérlőként szerepeljen (Mivel a játék amihez kell az csak egy vezérlőt kezel egyszerre ) Így kipróbáltam egy ppjoy nevű programot hogy majd beállítom de a beállítás 2ik felénél a beállított 32 gomból csak 16 ot lehetett beállítani( Röviden nem hogy a gamepad ból + 10 gombot hozzáadtam volna , de még a kormányon se tudtam beállítani mind a 25 gombot :D) Valami ötlet? -
#9689 Nem tudom. Majd kiderül :) -
#9688 Nem akarok hülyeségeket beszélni, de crt tv-n nem lesz túl pici a felbontás, ahhoz hogy normálisan lehessen játszani? -
#9687 Én most rendeltem 1 ilyet, ha megjön akkor tesztelés után informállak, ha érdekel
http://www.vatera.hu//vga_video_konverter_atalakito_tv_ingyen_posta_1469410394.html -
#9686 Akkor felejtős.Köszönöm az infót. -
Szmore84 #9685 tv tuneren bemeneted van s-videobol -
#9684 ha tv tuner karival megoldható akkor vennék egyet de feleslegesen nem akarok -
#9683 Ja a kép -
#9682 Sziasztok
Nem tudja valaki esetleg hogy tv tuner kártya s-videója az kimenet vagy be menet ? Szeretném össze kötni a tévével és úgy játszani.Csak az a baj a tévének nincsen csak s-videó.rca s-vidó vagy scart a gépemen meg HDI van meg vga.Ugy halottam hogy tv tuner kártyával megoldható.Vettem kábelt is de az nagy szar volt semmit nem reagált rá ilyen a kábel -
#9681 Pointer a celeb :-P -
Lacko86 #9680 balatonon van, soha jobb időben :D -
Solt #9679 És már olyan híres is lett, hogy velünk már szóba sem áll a gömbőc! :D -
Lacko86 #9678 poi az aktivban -
Nyilas Lehel #9677 Pointer, híres lettél