Szimulátor Cockpit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erre esetleg ötlet, sokat segítenél! (az eddigiért is köszi már)
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Na nem a benntartó csavarokra gondolok, hanem ami 2 keresztbe fogja össze a házat, anyával a túloldalon.
nekem is az a problémám hogy rövid a kábel a pedálhoz(g25) és ha sorossal meghosszabbítom, a hosszabbító feje nem férne el a kormányban. Te hogy csináltad meg?
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Kész az új cockpitem is,kicsit átalakítottam,héten rakok fel majd képeket!
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Kicsit átrendeztem a sarkomat,és rövidek lettek a kábelek a pedálhoz+váltóhozhoz(g27).Létezik,hozzá hosszabító,vagy lehet hosszabbítani? 9tûs kábel.
Véleményem szerint is rendes szimulátorral ( iRacing, LFS vagy RBR) kellene ezt... <#nevetes1>#nevetes1>
www.smart-bus.hu
A HC szimeseknek kéne egy olyan nézet opcio hogy kabin nézet müszerfal és kormány nélkül .
www.smart-bus.hu
Ha már épit valaki akkor vagy olyan szimulátort futtasson ahol lehet ilyen nézetet kapcsolni, ha ilyen nincs akkor felesleges a kabin hozzá.
Persze ez lehet hogy nem az egyén hibája hanem a softvergyártoknak, hogy nem gondolnak a hardcore simesek igényeire.
A clubsport pedált megvizsgálva, gondolom csak nem mágnesezhetõ fém szerkezetnél lehet használni. A kalibrálás, meg annyi, hogy elviszed a két végpont között, és az elmozdulást érzékeli a mágnese erõtérbe.
Viszont a táp része meg a pozíció engem is izgat 😄
Itt pl hihetetlen, hogy csak a kis réz betétben a mágnes forgására érzékeny 😄
Gondolok itt a :
-müködési feszültségekre
- melyik lábat hova kell forrasztani
- kell-e az áramkörön változtatni vagy elég csaka poti helyére betenni.
- bezavarja e egymást a 2 érzékelö ha közel van egymáshoz vagy ha fém mechanikában használom?
- hogy kell a mágneshez viszonyitva állni az érzékelönek hogy 0 vagy közép értéken legyen vagy hogyan lehet ezt bekalibrálni?
-mindegy hogy az érzékelö forog vagy a mágnes?
-melyik szenzort érdemes használni, mert láttam 1 ill. 2 polusut is és mi van ha egy mágnesgyürübe teszem (dinamóból kiszedve a mágnest) vagy az sem mindegy milyen mágnes és hogy melyik pólusa néz az érzékelõ felé?
Bocs ha hosszura sikeredett, de nem találtam semmi kézzelfoghatót a témában ezekröl.
de ilyen kialakításban:
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
mindenképp kisebbre akarom csinálni mint a klasszikus frex alapterülete. kb az ülés alá teszem a motorokat és az áttételt.
Alakul a vezérlésem, Ahogy pointer4 említette, kompatibilisre csináltam x-sim-el.
Másik motorra potitartó készül, aztán lassan jöhet egy mechanika összetákolása hogy mit bír...
mit tudnék tenni? tisztítanom kell valahol? elõre is köszöntöm.
www.smart-bus.hu
Na ne vedd sértésnek <#idiota>#idiota>
Viszont a rája baromi nagy ötlet!!!
Sokkal kényelmesebb így az ülés.
Kösz a tippet!
Most így néz ki!
Rájatuningot a népnek!
Most nézem, hogy van kép a nevem alatt, ez baró!
Na, ha még van valakinek hasonló remek ötlete, - mint látjátok - vevõ vagyok rá!
Hát itt komolyan mondom elmeroggyantak vannak! 😄
Bakker én még nem láttam nagyon ilyen szimulátor kereteket, mondom, megnézem a neten!
Aztán látom, hogy némely formák ilyen konkrét brékdensz szimulátorokat raknak össze, aminél csakúgy sziszeg a pneumatika. 😄
Nekem az volt a mákom, hogy elõbb álltam neki összerakni saját cockpitemet, mielõtt utánanéztem volna, hogyan is kell. Persze vannak kisebb hibái, de nem vész.
A lényeg, ha itt kezdem a tájékozódást és nem a tervezõasztalnál, sosem állok neki, mert ha látom, hová fajulhat a dolog, akkor elkedvtelenedem!
Szóval szerintem akinek van lehetõsége, próbáljon meg összedobni egyet.
Én baromira nem értek ám semmihez a világon, de azért sikerült összerakni egy egyszerûbb darabot.
Ja. Majd elfelejtettem.
A LÉNYEG!
Itt van, aki pl házilag csinálja a H shiftert, meg a hasonló csodákat. És kajak hátast dobok tõle, de!
Senki ne mondja, hogy menõbb, mint az én szuper zöld lábtérvilágításom!
Na? ugye? Nem tudtok betelni vele, mi?
Durván osztja, mi? NEKED IS KELL! Jól mondom?
Mit nem adtatok volna érte, ha elõbb jutott volna az eszetekbe, mi?
Nade a viccet félretéve. Aki már csinált, az tudja, hogy annyira nem nagy kunszt összedobni egy ilyen cuccot, mint pl az enyém, egy terv pár vágás, hegesztés, festés, összerakás és kész. Szóval ha lehetõséged van, inkább rakd össze saját magad, plusz dobj rá lábtérvilágítást, mert az totálisan menõ!
Ugyanakkor amiket itt láttam, elképesztõek és minden tiszteletem az elkövetõké!
Vennék jó állapotú Playseat cockpitet 90Ft-ig, ha olcsóbb az sem baj
Lalikum
Csinál másikat mert ebben nem fér el a G27 pedál és behûlyitettem,hogy jöjjön valami normális játékkal játszani,hagyja a playstationt meg az NFS-t.... <#hamm>#hamm>