11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
juve60 #10162 thx -
#10161 Mind a kettőt feltettem:
A projektoron: http://speedy.sh/2eB6a/GIDV1.1.1.zip
A monitoron : http://speedy.sh/RSpxg/SimTools-1.1.zip -
juve60 #10160 nagyon cool !!! az a pluginnak mi a neve ami középen a sebességfokozatot mutatja ??? -
#10159 Semmi sem maradt eredeti állapotában, ezt szeretem
további jó fejlesztést -
#10158 cool :) -
#10157 -
#10156 Hmm, ez de faxa ötlet amúgy :D -
tomi555 #10155 Elég barkács megoldás, de egy próbát esetleg megérhet.... lézernyomtatóval kinyomtatod (2 példányban hogy jobb legyen a takarás) egy fóliára és egy vékony plexilapra felragasztod. -
fiat126 #10154 Sajna nekem nincsen golyós egerem.De azért köszi a segítséget.Ha lesz valami fejlemény ez ügyben majd megírom.De addig is mindenre nyitott vagyok. -
NÉMÓ510 #10153 Megkérdeztem,de nem tudja megmondani mivel egyezhet,és nem tudott tippet adni honnan lehetne beszerezni.
Van itthon egy használaton kívüli golyós egerem,abba is belenéztem de sajna 18,5mm a tárcsátmérő,a G25 meg 16mm.Ha van neked is otthon akkor érdemes belekukkantani,hátha.
-
NÉMÓ510 #10152 Az első szériából négyet nekem is sikerült kidurrantanom,mert nem bírta a 24 mhzt a mikrokontroller,és egybenyitotta a feteket.
Küldtem kérelmet skypeon. -
maxibacsi #10151 Azért megy csak egy tengely mert sajna az egyik FET -em kidurrant.ZÁRLAT!!!
A Skype nevem "makai.k" -
NÉMÓ510 #10150 Mi az oka hogy csak 1 tengely megy?
Ha nem gond,felvennél szkájpra?Lenne még pár kérdésem :) -
maxibacsi #10149 Persze teszek fel képeket de sajna még csak 1 tengely megy.Igen Thanos elektronikás. -
NÉMÓ510 #10148 Nagy gratula maxibacsi!Lehet kérni részletesebb képeket?
Tanos elektronikával megy? -
NÉMÓ510 #10147 Fogós kérdés.Megkérdezem hétfőn kolegámat.Hátha.Ő jártasabb ebben a témában. -
fiat126 #10146 Sajnos félbetörött az egész. Probáltam már Epoxival de sajna nem sikerült mert amikor a tengelyre tettem újra eltörött.Valószinűleg elfáradt az anyaga.Honnan tudnék ilyet szerezni vagy valamivel kilehetne ezt váltani? -
NÉMÓ510 #10145 Maga a bevagdosott körlap hibátlan?Mert ha a tengelyre csúszó hüvely tört el akkor valami 2 komponensű ragasztóval (nem pillanatragival) próbálnám meg.Epoxi stb.20 perc a kötésideje.
Az utolsó amit próbálnék hogy megcsinálni fémből.De az elég macerás. -
fiat126 #10144 Nem tudom de utána néztem a neten és ez széria hiba mint a motor gond.Ötlet?
-
NÉMÓ510 #10143 Üdv!
Szerintem csak barkácsolni tudod,esetleg régi görgős egérben még találkoztam ilyennel.
Hogy a viharba tudott az eltörni? -
fiat126 #10142 Hellosztok!Megtaláltam hosszú fáradozás árán a g25-őm hibáját.Tudnátok-e segíteni az egyik motor végén eltörött az a kis jeladó tányér.Ezt hol tudom beszerezni vagy hogyan lehet orvosolni?Előre is köszi. -
#10141 traktor sim? xD -
Ez mi a sz*r? -
fiat126 #10139 Sziasztok,segítséget kérek! Kb 2 éves G25 és mikor elindítom a gépet nem kalibrálja magát ahogyan szokta.És a váltókaron lévő zöld led folyamatosan csak villog amit régen nem tett.Az LFS GTR2 És a többi szimulátor progiba sem tudok kormányozni pedig mindenhol be van állítva.Ha tudtok segítsetek mi lehet a baj hogyan lehetne orvosolni? -
Peter da Vinci #10138 Köszi a segítséget, a 7végén szétszereltem, kifújtam, és belenyomtam 1 kis kontaktsprét. Azóta tökéletes! -
#10137 Piszkos lett a potméter. Alaposan fújjál be sűrített levegővel a pedál mellett mindenfelé és helyre fog jönni. Sajnos por ellen nincs védve, és egy idő után az elektromágnesesség akarva akaratlanul is piszkossá teszi azt a légrést ahol nem érhetne össze a két felület.
G25 & G27 esetén ugyan ez volt nekem is.. -
#10136 Vagyány, érdekel a folytatás akár, részletesen is! -
#10135 Pár képpel fűszerezve elmondanád részletesebben , hogy , hogy oldottad meg ? Akár jöhet priviben is bár gondolom másokat is érdekel...... -
Peter da Vinci #10134 Sziasztok,segítséget kérek! Kb 3 éves G25 fékpedálom játék közben néha magától picit befékez. Ha megpöccintem a fékpedált, vagy ha hirtelen kapom le a lábam a pedálról, old a fék. Nem csinálja mindig, csak ha rájön a roham. Mi a fene lehet vele, hogy lehet javítani, mit tanácsoltok? Köszi előre is! -
maxibacsi #10133 Sziasztok
Az első tesztek videóját szeretném megosztani veletek.A szimunál még csak egy ablaktörlő motor dolgozik ezért csak a gyorsulás/fék,váltási effekt és a bukkanókat tudja visszaadni. -
Pitbull1111 #10132 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1084209955&index=2
itt egy link,közép tájon Pitbull képei.Ott megtekinthető. -
#10131 egy képet lehetne kérni, kiváncsi vagyok. meg ugy nagyobb lesz az érdeklődés is rá szerintem -
Pitbull1111 #10130 Urak !
Lenne egy eladó logitech g 27 loadcell fékkel,gamepad kivezetékelve műszerfalba építve,rev burner fordulatszámmérővel,levillanóval,valamint egy cockpit kagylóüléssel.Lehetőleg egybe ,de ha kell megbontom,Érdeklődni priviben. -
RYO21 #10129 Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek melyik a legjobb motorkerékpár szimulátor játék, ami a piacon van? -
#10128 Andoridosrol tudok én is ( link ), csak wifim nincs. Ezét is érdekelne inkább a közvetlen összekötéses megoldás. De ettől függetlenül köszönöm a fáradozásod. -
#10127 Azt tudom, hogy az Iracing-hez pl. lehet androidos telefont vagy Iphone-t használni erre a célra, hogy az rFactor-ral lehet-e ilyet, arról nincs infóm.
Link -
#10126 Ilyesmire gondoltam:
-
#10125 Sziasztok.
Olyan kérkésem lenne, hogy tunák összehozni egy Z1 Sim Wheel LCD Screen Box szerű kijelzőt, ami nem terheli nagyon a gépet . Próbáltam már a gps-t második kijelzőnek, sikerúlt is, csak a gépet rohadtul lelassította. Főleg rfactorozom. -
Doszpodm #10124 értem. esetleg cserébe dondolkodsz vagy kp? -
unrealnoise #10123 Szia, sorry a késői válaszért, csak elkalandoztam aztán most jutottál eszembe megint. :)
Szóval még nem nagyon aktuális a kormánycsere, még várok vele egy kicsit... :) Itthon sajnos a melók sem úgy jöttek be ahogy várná az ember, talán majd ha kitavaszodik normálisan... :)
Azért jegyzem, aztán ha úgy alakul jelentkezek. :)