11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Solt #10690 No rá is nézek, köszönöm Uram! :) -
#10689 -
#10688 Igen láttam, csak nem tudtam hozzászólni :))
Hát kormány az nem kell sajna, ha esetleg külön is eladó majd, akkor beszéljünk, itt sg-n megtalálsz . -
Pitti #10687 Nekem van egy
Igaz én szeretném eladni hozzá a kormányt is -
Solt #10686 No a playseat termékekről lemondtam, nem tűnnek valami stabil darabnak... Jelenleg Ő a befutó, de lehet, hogy nekiállok magam, és alumínium profilból legózok egyet... :) Bár azt sem tudom hol fogjak neki... :D -
Solt #10685 Üdv Urak!
Playseat termékekkel van valakinek tapasztalata? -
#10684 Nromalis valtot, illetve fanatec clubsport pedalt keresek megvetelre. -
#10683 És még érdekelne clubsport pedál is ! -
#10682 Simhouse kiárusítás 6000 pénz a zsír új váltó
Simhouse kiárusítás -
#10681 Jah hogy lehet igy is venni ? :) Kosz, eszben tartom.
De azert meg erdekel valami jobb valto is , hatha..... -
#10680 10500 Ft a G27 váltó a Logitech oldalán, ha veszel még pl. egy csere egértalpot 600 ft-ért, akkor ingyenes a szállítás is :D -
#10679 El akar romlani a g27 hvaltoja...
Van valami viszonylag olcso, esetleg idehaza is kaphato h valto .
Thrustmasters h valtojarol van valami tapasztalat ?
THX ! :)
Szerk.: hasznalt cucc is erdekel.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.11.23. 08:48:51 -
MooneyR #10678 úgy is lehet.. de ki is lehet akasztani és fel lehet hajtani a kormányt tartó vázat :)
De erről már lemondtam, gyűjtök akkor már kicsit jobbra.. 65-ért azért ez kutyasok. -
#10677 Ebbe csecsemő korodba beraknak, és bele kell nőni? Vagy hogy kell elképzelni egy nem tornász ember részére a beszállást/kiszállást? :D -
#10676 rávettem magam egy pár év után, hogy igeje lenne a G25 + billentyűzet gombjait lecserélni, és egy "cockpitet" építeni.
Első lépésként néhány gombot szeretnék a G25 mellé.
Milyen anyagból lenne érdemes megcsinálni?
-
#10675 Ez volt már? Link -
#10674 én egy régi kidobásra ítélt asztalból csináltam nulla hozzáértéssel és kölcsönkért szerszámokkal, szépnek nem nevezném, de tökéletes a pedál szöge és a kormányt is lehet rajta lefeléfordítva tárolni ha épp nem akarom használni, így kis helyet foglal :D -
MooneyR #10673 Barkácsolás kilőve, szerszámok, hely, idő és legfőképp a hozzáértés miatt.. a végén többe kerülne az egész, mint ez :D -
#10672 szerintem inkább vegyél egy kényelmes széket/fotelt és barkácsolj magadnak egy keretet :) -
MooneyR #10671 Erről a Playseat Challenge-ről vélemény, tapasztalat van esetleg valakinek? G27-hez.. 60ezret gondolom, hogy nem ér, de frankón kis helyen elfér ha nem kell, csak azt sajnálom, hogy a pedál részét nem lehet dönteni.. bár lehet így is jobb, mint az eddigi asztal+szék kombó.
-
MasterMason #10670 Hmm.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.10.30. 05:48:39 -
MasterMason #10669 A kormányt meg majd a térdedre csavarozod. -
#10668 Csajok mennyire élvezik az életüket :DD -
#10667 -
#10666 zárható a topik... már elég egy kanapé, a kormány és egy ocolus :D
-
MasterMason #10665 Hát annak a pénznek az árából amit ebbe beleöltek, már lazán lehetett volna egy igen komoly motion szimulátort készíteni. -
-
Pitti #10663 -
-
#10661 Elkelt, köszi mindenkinek az érdeklődést. :) -
#10660 Mivel a bekötéseket átnéztem, és jónak találtam találtam, szerintem csak szoftveres hiba lehet. Nem kéne valamit a registryben módosítani? Mintha valahol ilyet olvastam volna. -
#10659 Igen, a pedál potijának 3 lába van, viszont csak kettőn van vezeték, na azt a kettőt kötöttem be. Bekössem a harmadikat is?
Na meg azt elfelejtettem írni, hogy a Win úgy látja, mintha a potik 100 %-on lennének, tehát mintha a pedál teljesen le lenne nyomva.
Az aggaszt viszont, hogy az érintetlenül hagyott joyt se érzékeli, ebből gondoltam, hogy szoftveres hiba áll fent. -
#10658 Egy potinak 3 lába van, és annyit is kell bekötni, mert nem ellenállást mér rajta az elektronika, hanem osztja a maxot, a mérttel.
MasterMason: mer miért ne ? :D
Utoljára szerkesztette: pointer4, 2014.08.28. 08:39:07 -
MasterMason #10657 Szerintem rövidre zártad. Azért ez nem úgy megy, hogy két különböző vezérlőből kedvedre forraszthatsz egyet. :) -
#10656 Sziasztok!
Van egy gamepadom, amiről leszedtem az egyik joystickot, amiben ugye 2 poti van. Aztán van még egy régi PS2-höz való kormányom, és annak az egyik pedál potméterének két vezetékét ráforrasztottam a gamepad egyik potijának a helyére. A gép csak a gombokat látja, az analóg tengelyeket nem (még a másik joy-t se érzékeli, pedig ahhoz hozzá se nyúltam). Mi lehet a hiba? -
#10655 Eladó G25 szett alkatrésznek! Ár megegyezés szerint.
A fő panelt szerelés közben sajna rövidre zártam, azóta fel sem ismeri a rendszer, nem is prüttyen USB-be dugáskor, egyáltalán nem érzékeli.
Kormány: Természetesen a műanyag fogasház tartó meg van repedve (dehát melyik nem?!), a motorok szarok, nagyon kopognak/ráznak. Ebből szedtem ki régebben a jókat a másik G25-be, a hibásba meg raktam a rázós motorokat. Beszéltem a G25 szervizelős sráccal, ő azt mondta még arra is van esély, hogy a panelt meg lehet javítani (a motorokat meg biztosan). De ehhez látnia kéne a panelt, én meg nem költök arra hogy elküldjem hozzá, inkább eladom így.
Váltó: Tökéletesen működik.
Pedál: Nem tudom pontosan, de 1 vagy talán 2 poti is van ami elég erősen remeg (szoftveresen), azokat nem árt cserélni. Vagy olykor elforgatni egyik végpontból a másikba, ez szokott segíteni rajta egy ideig.
Ha lehet, egybe akarnám eladni, de a kiegészítők külön külön is vihetők.
-
MasterMason #10654 Nem akarom elvenni a kedved, de én annak idején majd tíz éve egy szimpla cockpitet egy sima vázat akartam építtetni egy lakatossal tervrajz alapján, már nem is emlékszem hogy a harmadik vagy negyedik lakatosnál szakadt e el a cérna, és voltam kénytelen méregdrágán rendelni egyet Angliából...
Láttam a linked, hát mit mondjak elég durva dolog volna 120-at fizetni egy tm warthogra hogy át lehessen alakítani. :D Egyébként Saitek x65 - az kompletten fémből van és gyárilag tudja ezt, persze az sem olcsó...
-
#10653 Jól sejted, csak az előd elődjében akarom cserélni vagyis a COUGAR elődje ami még müanyag házzal müanyag belsővel készült,de ugyan olyan kinézettel mint a cougar. Az elektronikája is csak in98hoz volt jó , arra már folyamatba van a teljes csere egy USB panelra , hasonló mint a bodnar féle. Ezért akarok egy teljesen uj mechanikát hozzá,hogy tartós legyen és pontos.
Már rengeteg tervet rajzoltam,de mindegyik ott bukott meg, hogy a potmétereket nem tudtam megfelelően elhelyezni felfogatni.
Mert egy gömbcsukló lenne az igazi akadásmentes mozgáshoz,de a fenti problémát nem tudom hogy oldjam meg .
ÉS a másik probléma hogy egyedileg egy CNC-s céggel legyártatni böven túlmutatna a fájdalom küszöb értéken pénzben amit szánnék rá.
Mert ha nem számitana a pénz akkor már rég lecseréltem volna a gyári warthogra vagy egy ilyenre ez egy erőszenzoron alapuló mechanika ami olyan mint a loadcell a bodnar féle panelnél a fékhez. -
MasterMason #10652 Szerintem két lehetőség van:
1. Autodesk invertor-ban lehet tervezni. Aztán egy cnc esztergályos az invertor fájl alapján ki is tudná azt elvileg marni. A probléma azzal van, hogy nem lesz olcsó.
2. Mivel fém mechanikára van szükséged, így feltételezem, hogy a tm warthog amúgy műanyag mechanikáját szeretnéd lecserélni a fémház alatt, ebben az esetben elvileg a plasztik alapján is lehetne ugyan olyat maratni csak fémből. Ez sem lesz olcsó, pláne ha hozzá vesszük, hogy azért mégiscsak egy 120 ezer forintos joy-ról van szó. Már ha a sejtéseim helyesek és tm warthog alá akarsz fém mechanikát a plasztik helyett. -
#10651 Valakinek ötlete arról, hogyan lehetne lehetőleg fém joystick mechanikát késziteni házilag vagy emberi áron beszerezni a hozzávalókat?