11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#10730 Nekem az sok... össze raktam a múltkor a fana cuccot és 1300 júró jött ki.. na mondom egy lófaszt... marad egy T500rs váltóval az kijön 130-140 körül és csoki:) -
Solt #10729 Jogos, de akkor sem várok ennyit... ehhez én türelmetlen vagyok! :D -
#10728 Nade ez egy magyar nyomoronc aki megrendelteKínából és felláral eladja neked:DDD -
Solt #10727 Jó, hát nyilván nem OMP! :)) Kínai nyomoroncokat nem gazdagítom direktbe... no meg nem várok annyit amíg onnan ideér! :D
Utánanézek, hogy a Fanatec Wheel Bases-re fel lehet-e tenni ilyen kormányokat, mert, ha igen, akkor inkább veszek egy normálisat... :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.11.29. 15:19:48 -
#10726 Adapterről nem tudok nyilatkozni, a kormány az annyira omp mint én Alain Delon:))) Természetesen amire mi használjuk arra tökéletes Kinai okosság:)
De ha már Kinai rendelheted onnan is:) sajnos freeshipping-es nincs ami olcsó de itt van ez OMP:) ez 46.5 dodó és fizetsz rá áfát akkor is 14e körül van..
De itt az alin nyugodtan beírhatod hogy Momo vagy Sparco ott is dob 800 féle kormányt ilyen árban:) -
Solt #10725 Más...ha már költekezek, akkor gondoltam lecserélem a G25 gyári kormányt valami 35 centis sportkormányra... Ebben van valakinek tapasztalata?
ILYEN kormányt néztem ki, és EZT az adaptert + váltófület hozzá... Valakinek esetleg jobb ötlet? :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.11.29. 14:54:27 -
#10724 :)))) -
Solt #10723 Na majd, ha használat közben nem leszek kibékülve vele, akkor visszatérünk erre... :)
Egyébként asszem kár volt nekem oda regisztrálnom... kurva jók ezek a Fanatec cuccok! :D Mondjuk azt nem értem mire jó az, hogy a Wheel Bases csak invitálás útján vehető meg... :S -
#10722 A kormány rész mi neked nem tetszik az nagyon könnyen stabillá tehető. -
Solt #10721 Bármilyet én is tudok, olyat ami tetszene is, már körülményesebb! :D Ezzel az aluprofil cuccal ellegóznék, de most már kíváncsi leszek milyen lesz a Fanatec cucc... :)
@bardocz: Ja-ja... ha nagyobb variálás nélkül stabillá tehető, akkor elleszek vele szerintem...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.11.28. 23:51:11 -
#10720 Ja hogy az! Szerintem simán barkácsolsz rá merevítést, ha nagyon mozogna, és még jól is nézhet ki. -
#10719 Megbeszéljük mondjuk én tudok magamnak bármilyet gyártani:D -
Solt #10718 A leértékelt... Kíváncsiságból... :) -
#10717 Most akkor ez melyik is lett? :) -
Solt #10716 Megrendeltem... kíváncsi vagyok! :D
Ha nem jön be, vagy nem tetszik, akkor itt hirdetem meg először, oszt lecsaphatsz rá! :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.11.28. 21:30:00 -
#10715 Mert ahogy nézem simán lehet oldalra rakni két merevítés alulról felfelé, kicsit nehezebb lenne beszállni de 10x stabilabb lenne, simán megoldható csavar kötéssel amivel nem lenne szétcseszve a cucc, És pl lehetne pillangó anyával amit kézzel tudsz oldani nem kell kulcs meg miegymás az elrakásnál. -
#10714 Na ja, max meg lehet próbálni egy kicsit tunningolni rajta:) -
Solt #10713 Cirka 75 ezer körül van háznál, de engem zavar ahogy mozog a kormány rajta... nagyon szeretek erős FFB-vel játszani, és megölne az ideg, ha a mozgása zavarna játék közben, plusz az ülés sem tűnik valami túl kényelmesnek...
Kb ennyibe lenne szerintem az aluprofil is egy normális üléssel, és emellett szól az egyszerű bővíthetőség, plusz az, hogy 100%-ban olyat rakok össze, ami nekem kényelmes... nyilván a macera több vele.
Lehet berendelek egyet, ha nem jön be max eladom... 70 körül csak elvinnék... :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.11.28. 20:58:16 -
#10712 Pl ez a fanatec, de hogy ez mennyi mire ide ér jó kérdés.. ha 200 júró lenne még én is vennék egyet..
Gondolom még nem számoltál mennyi a aluprofilos 15-20 egy ülés oké de mennyi az aprólék meg a profil? -
Solt #10711 Kibiceljetek... :) Azért írok ide, mert több nézőpont, vélemény, észrevétel érdekel... aztán úgyis a saját fejem után megyek, de ettől még érdekel! :) Ki vele, melyik volt jobb szerinted? :) -
#10710 Neked kell tudni, mi itt csak kibicelünk:) -
Solt #10709 Melyik volt jobb szerinted? :)
Én is lusta vagyok, de inkább rakosgatom ezeket pár percig, mintsem ne játsszak... :) Majd, ha egyszer sok pénzem lesz, akkor a padláson csinálok egy játék szobát... :) -
#10708 Annyira lusta vagyok:)))) Kormányt is inkább nem rakom fel, ma is ez volt:) Na most ezt kicibálni húzogatni tekergetni:)
Volt itt ami jobb volt szerintem de gondolom ez jóval olcsóbb. -
Solt #10707 Miért? :) -
#10706 az a baj sajna hogy pl. én kb 2x venném elő és soha többet:) -
Solt #10705 Kb 12 nm, de hely az kevés van benne! :D Egyébként meg olyan megoldásra ami masszív, összecsukható, elrakható, szerintem ez a legjobb alternatíva. :) -
#10704 jó nagy a gardrób:D -
Solt #10703 Ne legyé mán Pubi vagy! :D Összecsuk, és simán elfér a gardróbban... :) -
#10702 Na, ennek a függőleges elemére rakjál két muskátlitartót. -
#10701 Ez a könnyen elrejthető?? Ja erdőben egy álcahálóval:D -
Solt #10700 :DDD
ILYET fogok csinálni szerintem... :) -
#10699 Szerintem építened kéne sajátot, olyat, aminek a hátuljára lehet ruhát akasztani, az oldalán elfér két sor muskátli, és a kormány mellett ahol nem zavar, ott cipőket lehet tárolni. Szerintem siker lenne :D -
#10698 Ja, az fura lehet. -
Solt #10697 Ááá... nekem az túl instabil! :D Ez a CSL tetszene ennyiért, de ezzel is az a bajom, hogy mozog a kormány használat közben! :) Idáig ugye asztalon volt, és ott beton stabil... lehet, hogy élőben ez nem zavaró, de amíg nem próbáltam ki ilyet, nem merek belevágni. :) -
#10696 43,52€ a standard, 112,98€ az express -
#10695 Igen igen, szerintem az asszonynak is tetszene, kicsit, és hamar el lehet rejteni -
Solt #10694 Tőlem kérded? :) -
Solt #10693 -
#10692 Ez jópofa csak meg akartam nézni mennyi a szállítási díj:)) na az nem sikerült mert valami twilight zonaban vagyunk:D -
#10691 A sima wheel stand az nagyon gagyi? Ott ugyan a lábad között van egy rúd, de elég messze a pedáloktól, hogy ne zavarjon szerintem.