11617
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Értem! Köszi!
Az utolsó képhez hasonlóra gondoltam, de jó, hogy mutattad, mert az az elgurulás elleni részt is beleteszem
Itt egy kép, hogy hova kéne, és a szék amin ülök, remélem elég infót ad majd. Itt a kép xD
Valamekkora dőlése legyen akkor? Nem tudom, nem próbáltam még úgy, hogy döntve van a pedál! Most így ahogy van, jó nekem. Kicsit magas a szék, (mutterék széke jó lenne, csak nem adják oda
) szóval akkor nem fontos a dőlés, nem? Max egy kicsit
-
Hát ez az üléspoziciótól függ, úgy kényelmes, ha semerre se feszített lábfejjel félig nyomod a gázt/ féket. Kicsit kelljen csak mozgatni a felengedéshez, és a benyomáshoz. Mert vagy felengedett pozíciótól fog elfáradni a lábfejed, vagy az állandó lenyomástól, egyik se jó.
Lehet alattad a pedál fotelből, forgószékból, vagy majdhogynem nyújtottlábbal ülsz, és jól előtted. Persze a pedálok alap dőlése, foteles verzióhoz van hangolva.
A lényeg hogy hosszútávon kényelmes legyen
Pár kép:
kép
kép
kép
kép
kép
kép
kép
#2485 rFactor kép nemtom miért került oda :D -
Ez csak a legelső állapota volt, azóta lett loadcellre upgradelve.
De állandóan nyaggatni kell kis infóért, meg fotóért, most se válaszol majd napokig :P -
Sziasztok!
Kéne csinálnom egy pedáltartót, mert ez így nem jó, ahogy most van...
Ne gondoljatok semmi nagy dologra, csak fából valami egyszerűbb darabot xD
A kérdésem az lenne, hogy láttam már pár képen, és DÖNTVE volt a pedál! Ez miért jó, kényelmes?
Én is ilyesmire gondoltam, majd ha hazajöttem, teszek fel képet, meg egy paintes rajzot
a tervemről
-
KÉPT!:D -
Mondjuk neki épp van loadcelles pedálja :D
És had mondjam el a képek alapján nagyon tuti :D -
Ráadásul a fanatecen a gázpedál szerintem kényelmetlen:S Vagyis nekem nem jön be,közel sincsen a fék meg a kuplung szintjén.Igaz én a simáról beszélek,de nem sok különbség van a kettő között. -
VO101 tvr #2480 Lehet könnyebb dolgod lenne, ha először pedálsort csinálnál. Load szenzoros fékkel, kuplunggal. Egyszerűbben elkészíthető, olcsóbban mint egy kormány és nagyob piaca is lenne. Igényes kormányok elérhetőek a boltokban (LogiTech DFGT, G25, Fanatec GT3RS) de a jó pedál az "hiánycikk". A Fanatec Clubsport 200 euroért a legolcsóbb, de az is csak Németországból rendelhető, itthon nem árulják. -
1000dolcsi alatt cockpit -
Bazze, itt mindenki milliomos akar lenni a fejlesztéseivel? xD
De am drukkolok , hogy sikerüljön:) -
tomi555 #2477 Szépen alakula masina:D Én meg most elég nagy fába vágtam a fejszémet:) illetve még csak infógyűjtés stádiumban van a dolog, leghamarabb szirentem Zh-k után állok neki. Eldöntöttem hogy saját FFB kormányt fejlesztek:) Nem lesz egy egyszerű menet, azthiszem főleg a windows driver írásával lesznek bajaim de remélem majd sikerül alkotni valamit. -
Hát ha kész lesz, közelíti majd a 200-at. Ebből persze 80% a pneumatika. -
Eddig mennyibe van a szépség? :-) -
Szabi1991 #2474 tyű, faja lehet :) -
hallgasd inkább annak a harley-nak a szép hangját ott a háttérbe:D
amugy zsír a cockpit!ú
ám fasza kis műhelyed van jó kis aknával ááhhh:D -
Végre kész, 4. nap végére.
Elegem van a flex hangjábó :D
-
Nade ettől még nem lesznek lábai:D -
Solt #2470 100%-ra állítsd az FFB-t, az effekteket meg vedd le nullára... aztán játékokon belül finomhangold az FFB-t... -
mostmá rájöttem:D
na az a gáz hogy ha magasra rakom az FFB-t akkor is megakarja fogni cask nemérzem mert egy ponton(850°-nál) valami kis FFB mentes területet érzek xDD
most alacsonyan van az FFB most kényelmes is de megis fogja 850°-nál! -
Solt #2468 Hmmm... pedig kéne lennie...
-
megcsináltam de semmi változás:D
mindegy jó ez igy:D -
Solt #2466 Vedd le nullára, és a pipát is szedd ki...
No persze zongorázz végig minden beállítást... hangold magadra... -
Solt #2465 Dá! :) -
a középrehúzás az a centering spring ugye?:D -
Solt #2463 Így is beesem az asztal alá. egy nagyobb féknél! :D -
Solt #2462 Kapcsold ki a középre húzást! Akkor jó lesz az FFB, és megáll majd 850-nél...
Egyébként vágd oda nyugodtan, semmi baja nem lesz... minden indulásnál körbe tekeri magát nálam, koppan akkorát... eleinte még megfogtam, de most már hagyom... :) -
mármint erővisszacsatolás nálkül nemolyan jó:D -
aha:D
kurva jó:D
viszont van egy olyan kérdésem hogy az nem fáj neki ha odabaszon 900°-nál?(érted mire gondolok)
mert én 850°-on játszom vele hogy ne basszam oda!
de ha bekapcsalom az erővisszacsatolást akkor nem fogja meg 850°-on ha meg kikapcsolom akkor mg fogja ahhol beállítottam de akkor meg olyan nemis tudom akkor nemolyan jó:D
előre is köszi -
A kormányodat kenem ösze zsírral, hogy egy éles jobbosnál a földrehuppanjál teee :P
Hoffi: Jeee, és tetszik ? -
megvan a G25:DDD -
Solt #2457 Elég bekenni jó vastagon zsírral az oldalad, nem kell azt tágítani.... :D -
Hát elvileg jár hozzá sín. 3 furatba rakhatod a csavart elől hátul, és úgy állítod a dőlést. A sín pedig csúszik előre hátra.
Kb 90kg-felett kicsit tágítani kell a széket :D -
Hát mondjuk itt van ez,és erre négy láb!:D
Esetleg állítható dőlés,lentebb mutatta valaki a sajátját,hogy hogy csinálta meg,olyasmi tökéletes lenne,csak nem váalszolt,hogy vállalna-e készítést:( -
Hát rajzold meg mire gondolsz :D
Elvileg nem ördöngősség :D -
Olyat vállalnál,hogy egy sportülésre csinálsz lábakat?Ha lesz pénzem majd veszek egyet a bannerban található ólcsósportülés oldalról,csak ellőte eldöntöm,hogy az legyen,vagy új bicikliváz. -
De rég volt már izomlázam 

1
2
3
4
5
Remélem holnap estére már hasonlítani fog egy motionsimhez
-
Ja...most nézem a fejlécben már ottvan. -
Teljesen véletlenül találtam rá a SimCo TS-énXD
(Ha már volt akkor sorry.) -
X-Pitem van! :P X-Pitem van! :PX-Pitem van! :PX-Pitem van! :PX-Pitem van! :PX-Pitem van! :PX-Pitem van! :PX-Pitem van! :PX-Pitem van! :PX-Pitem van! :PX-Pitem van! :PX-Pitem van! :PX-Pitem van! :PX-Pitem van! :PX-Pitem van! :PX-Pitem van! :PX-Pitem van! :P
-
UP!
A lányokról lecsúszik a bugyi, ha X-Pited van :D
Bizonyíték, nem ígéret! :)