11612

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• pointer4
    Mondjuk neki épp van loadcelles pedálja :D
    És had mondjam el a képek alapján nagyon tuti :D
  • bardocz
    Ráadásul a fanatecen a gázpedál szerintem kényelmetlen:S Vagyis nekem nem jön be,közel sincsen a fék meg a kuplung szintjén.Igaz én a simáról beszélek,de nem sok különbség van a kettő között.
  • VO101 tvr
    Lehet könnyebb dolgod lenne, ha először pedálsort csinálnál. Load szenzoros fékkel, kuplunggal. Egyszerűbben elkészíthető, olcsóbban mint egy kormány és nagyob piaca is lenne. Igényes kormányok elérhetőek a boltokban (LogiTech DFGT, G25, Fanatec GT3RS) de a jó pedál az "hiánycikk". A Fanatec Clubsport 200 euroért a legolcsóbb, de az is csak Németországból rendelhető, itthon nem árulják.
  • milk4
    1000dolcsi alatt cockpit
  • solo
    Bazze, itt mindenki milliomos akar lenni a fejlesztéseivel? xD
    De am drukkolok , hogy sikerüljön:)
  • tomi555
    Szépen alakula masina:D Én meg most elég nagy fába vágtam a fejszémet:) illetve még csak infógyűjtés stádiumban van a dolog, leghamarabb szirentem Zh-k után állok neki. Eldöntöttem hogy saját FFB kormányt fejlesztek:) Nem lesz egy egyszerű menet, azthiszem főleg a windows driver írásával lesznek bajaim de remélem majd sikerül alkotni valamit.
  • pointer4
    Hát ha kész lesz, közelíti majd a 200-at. Ebből persze 80% a pneumatika.
  • Cowek
    Eddig mennyibe van a szépség? :-)
  • Szabi1991
    tyű, faja lehet :)
  • Hoffi
    hallgasd inkább annak a harley-nak a szép hangját ott a háttérbe:D

amugy zsír a cockpit!ú
    ám fasza kis műhelyed van jó kis aknával ááhhh:D
  • pointer4
    Végre kész, 4. nap végére.
    Elegem van a flex hangjábó :D

• bardocz
    Nade ettől még nem lesznek lábai:D
  • Solt
    100%-ra állítsd az FFB-t, az effekteket meg vedd le nullára... aztán játékokon belül finomhangold az FFB-t...
  • Hoffi
    mostmá rájöttem:D

na az a gáz hogy ha magasra rakom az FFB-t akkor is megakarja fogni cask nemérzem mert egy ponton(850°-nál) valami kis FFB mentes területet érzek xDD
    most alacsonyan van az FFB most kényelmes is de megis fogja 850°-nál!
  • Solt
    Hmmm... pedig kéne lennie...
  • Hoffi
    megcsináltam de semmi változás:D
    mindegy jó ez igy:D
  • Solt
    Vedd le nullára, és a pipát is szedd ki...

No persze zongorázz végig minden beállítást... hangold magadra...
  • Solt
    Dá! :)
  • Hoffi
    a középrehúzás az a centering spring ugye?:D
  • Solt
    Így is beesem az asztal alá. egy nagyobb féknél! :D
  • Solt
    Kapcsold ki a középre húzást! Akkor jó lesz az FFB, és megáll majd 850-nél...

Egyébként vágd oda nyugodtan, semmi baja nem lesz... minden indulásnál körbe tekeri magát nálam, koppan akkorát... eleinte még megfogtam, de most már hagyom... :)
  • Hoffi
    mármint erővisszacsatolás nálkül nemolyan jó:D
  • Hoffi
    aha:D

kurva jó:D
    viszont van egy olyan kérdésem hogy az nem fáj neki ha odabaszon 900°-nál?(érted mire gondolok)
    mert én 850°-on játszom vele hogy ne basszam oda!
    de ha bekapcsalom az erővisszacsatolást akkor nem fogja meg 850°-on ha meg kikapcsolom akkor mg fogja ahhol beállítottam de akkor meg olyan nemis tudom akkor nemolyan jó:D

előre is köszi
  • pointer4
    A kormányodat kenem ösze zsírral, hogy egy éles jobbosnál a földrehuppanjál teee :P

Hoffi: Jeee, és tetszik ?
  • Hoffi
    megvan a G25:DDD
  • Solt
    Elég bekenni jó vastagon zsírral az oldalad, nem kell azt tágítani.... :D
  • pointer4
    Hát elvileg jár hozzá sín. 3 furatba rakhatod a csavart elől hátul, és úgy állítod a dőlést. A sín pedig csúszik előre hátra.
    Kb 90kg-felett kicsit tágítani kell a széket :D
  • bardocz
    Hát mondjuk itt van ez,és erre négy láb!:D

Esetleg állítható dőlés,lentebb mutatta valaki a sajátját,hogy hogy csinálta meg,olyasmi tökéletes lenne,csak nem váalszolt,hogy vállalna-e készítést:(
  • pointer4
    Hát rajzold meg mire gondolsz :D
    Elvileg nem ördöngősség :D
  • bardocz
    Olyat vállalnál,hogy egy sportülésre csinálsz lábakat?Ha lesz pénzem majd veszek egyet a bannerban található ólcsósportülés oldalról,csak ellőte eldöntöm,hogy az legyen,vagy új bicikliváz.
  • pointer4
    De rég volt már izomlázam
    1
    2
    3
    4
    5
    Remélem holnap estére már hasonlítani fog egy motionsimhez
  • milk4
    Ja...most nézem a fejlécben már ottvan.
  • milk4
    Teljesen véletlenül találtam rá a SimCo TS-énXD

(Ha már volt akkor sorry.)
  • Hoffi
    X-Pitem van! :P X-Pitem van! :PX-Pitem van! :PX-Pitem van! :PX-Pitem van! :PX-Pitem van! :PX-Pitem van! :PX-Pitem van! :PX-Pitem van! :PX-Pitem van! :PX-Pitem van! :PX-Pitem van! :PX-Pitem van! :PX-Pitem van! :PX-Pitem van! :PX-Pitem van! :PX-Pitem van! :P
  • supermogyi
    UP!

A lányokról lecsúszik a bugyi, ha X-Pited van :D

Bizonyíték, nem ígéret! :)
  • petesilver
    Így nézve tényleg nem nagy különbség. Én most egy 22colos fullHD Wide monitort néztem ki erre a célra, ami 16:9 -es képarányal rendelkezik a szokásos 19:10-es arányal ellentétben. Csak én mindig fáztam ettől a wide dologtól, viszont a cockpithez már muszáj vennem egy ilyen lcd monitort.
  • pointer4
    De, ha hagyod neki :D
    Eleve egy HDReady tv-n, 1280*720-ba játszól ettől szélesebb lesz az 'asztal' viszont nem szétnyújtja, csak több helyed lesz :D És hogy ne legyen olyan csőlátásod, a játékban még állítasz a FOV-on.
    pl1 pl2
  • petesilver
    Jövő héten elmegyek. Másik kérdés: 16:9-es arányú monitoron-tv-n mennyire élvezhető az autóversenyzés? Nem nyújtja nagyon szét a kormányt, tájat, ilyesmiket?
  • pointer4
    Hát menj el a Rákóczi térhez, és próbáld ki, hogy kényelmes-e :D
    Ha ponnt jó, akkor mindegy hogy állítható-e :D
  • petesilver
    :) Köszi! Gondolkodom most egy ilyen X-PIT-en, ránézésre nekem megfelel. Egyedül az a necces, hogy nem állítható a pedál alatti rész, nektek mi a tapasztalatotok? Jó az fixen, vagy érdemes állíthatóra csinálni? Mondjuk az igazi a pedálszett, ami eleve feülről rögzített, mint a normális pedálok, de hát annyit nekem nem érdemes erre szánni.