11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#2442 De, elvitték. Ráadásul az akinek most ilyet építek :D
Azóta összehaverkodtunk :D
Itt van még róla fennt fotó is :D
Amúgy még megvan neki, szomszédvárónak tartogatja talán , mert volt neki X-pit -je is :D -
#2441 Szia! Nem te hirdetted Ano az első generációs Cockpitedet? Azzal mi lett végül, persze ha te voltál :)? -
#2440 kösz mindekinek:D -
#2439 Nekem kb. 2hetet késett a digitalizálóm,gariztatni meg nem gariztattam,ezért erről infót nem tudok mondani. -
#2438 #2437: büszke is vagyok:D sok mindent megcsinált már nekem házilag ingyen olyat ami elég drága lett volna ha ugy rendelem.
#2436: hát ja egyébként nem onnan rendelem!hanem innen!
remélem ha innen rendelek minden rendben lesz! -
#2437 Büszke lehetsz atyádra,ügyes és balkezes. -
#2436 Hát, suckmaniától nemnagyon kéne.Bár, te döntöd el, de a gariztatés az egy rémálom.
De mivel a logitech ugy Így vállal rá gyártói garit, ez nem nagy gond.
Szóval, szerintem nyugodtam.De monnyuk már a 180 as plazma tv-t ne tőllük xD -
#2435 Az apukám:D
töb mint 14 éve flexel hegeszt meg mittomén mit csinál(Víz,Gáz,Fűtés szerelő+hegesztő meg mittomén még mi:D)
énis mondtam neki hogy: apa ezt azé neee:D
aztán aszondja ne fossámá :DD
mind1 lényeg hogy nem lett semmi xD
LFS-el avattam fel!
de egyelőre nagyon nemjó a cucc mert eddig ugy játszottam hogy egy régi meg egy új pedálsort tettem egymás mellé így volt meg a kuplung is de most nem olyan jó mert a két pedál eggyütt olyan széeles van hogy ha rátaposok a gázra akkor elcsusznak a pedálok! mind1:D
ha minden jól megy és a dédnagymama ad köccsön akkor(márpedig adni fog
)ma megrendelem a G25-t pixmania.hu-ról
sokat hallottam hogy a pixmania az nem olyan jó hogy sok idő míg kihozák meg még lyenek igaz ez?
Előre is köszi -
#2434 3.képen az a kézben-ölben köszörülés az kicsit ilyesztő:S
Egyszer ugrik meg a flex, és repül a kezed-újjad mint az egyik ismerősömnek: S -
#2433 Jeeee, nagyon pöpec lettt :D
De az az ölembe köszörülés! Azt máskor ne :D
Mivel avattad fel ? :D -
#2432 További képek:
-
#2431 ha-ha-ha
nemám:D jó poén volt:D
na itt vannak a képek!
előre szólok hogy senki ne szólja le mert 3 kemény mukaórájába került nekem meg fateromnak xD
na meg teljesen ingyen volt!
ja meg majd idővel Új ülések lesznek:D:D
vagy csak veszek rá valami normális üléshuzatot:D -
#2430 Jeee, hajrá hajrá :D -
#2429 KÉSZ A COCKPITEM:DDDD
na majd holnap fellököm a képeket:DD
lehet lesz G25-öm!!:DDD
na csácsá:D -
#2428 karbon ülés :O wááá
gumicsizma is jár hozzá? ;) -
#2427 na ilyet csinálok xDD
csak zárt szelvényből xD -
#2426 -
#2425 Kész a szimu zsóti, jöhetsz érte XD
-
#2424 Hát a G25-é eltört, de ezt bizti tudod. Ami eddig volt, az csak felkerült mellé a polcra. Most ezt tesztelem majd. :D -
#2423 Régi kormányoddal mitörtént? -
#2422 Mostmár iRacingnál is, bár GTL-el voltak érdekes pillanatai :D
Most már csak ki kéne bégre próbálni, de arra nincs erőm :D -
#2421 Aztakurva,ez rohadt jó!Jobban néz ki mint a régi:D Az a sebesség meg fordulat számláló minden szimnél működik? -
#2420 Ma reggel felkelltett egy haverom hajnalban (8:45), persze nem tudtam visszafeküdni, de legalább hasznosat is csináltam:
Ha valaki meglát egy olyan reklámszöveget, hogy a G25 re felrakható bármien sportkormány, akkor azonnal köpködje le :D
32cm -
#2419 vitatkozzak???:D
Itt a remek alkalom, pöröghetsz a farkamon!És lásd hogy nemcsak viccelek mindjárt beléd spriccelek!
xDDD -
#2418 nekem azért kéne így teljes egészében -
#2417 Ok.
Sz*r. -
#2416 Mi ez a nagy punyadás ?
Semmi flame, semmi építő szellem? Pedig itt a jó idő, már a festék is jól szárad a napon.
Veszekedjetek vagy vitatkozzatok, hát milyen forumozók vagytok ? :)
-
#2415 Felfujható motorszimulátor, TV-re köthető.
Így is ha megyünk vezetni, akkor előtte pumpálnom kell :D
Én marha meg nehéz zártszelvényt használtam :D
-
#2414 az a hangos zaj az a kompresszor:D
mert a műhelyünkben nekem is ugyanilyen kompresszorom van aminek a tartályából ha kifogy a levegő akkor ujratölt és annak van ilyen hangja :DDD (asszem) -
#2413 Uhh..Ez nagyon durva: O -
#2412 Hát az a pattogás amit hallasz, az a mágnesszelep. Vagy közel van a kamerához és azért hallatszik ilyen kib*ott hagosnak, vagy ilyen jó a terem akusztikája. A kompresszor ami meg elindul az valami műhely beli dolog lehet, mert egy airbrush kompresszor nem nyom ilyet :D -
-
#2410 Hát kurva jó lehet ilyen hangok mellett csinálni:D -
#2409 Én már rég megőrültem volna ezektől a hangoktól:D -
#2408 kollega :D
-
#2407 Ami az első képen van, na az a drága :D kb 135 rongy van ami látszik, eléggé akciós áron :D (szőnyeg-asztal-pokróc-laptop nem játszik)
Közben rendetraktam a doksik között és ezt találtam :
Még paint-el csináltam, nagy hévvel. Kollegám első kérdése volt, hogy az ülés alatt miért lesz nunjaku :D -
#2406 gyűlnek a fekete felhők :D
ígye?
-
#2405 Szeretném ha Észak Kórea így lőné ki az első pár atomtöltetét -
#2404 :-D
De azért pá csak besült:D -
#2403 Komolyabb dolog: Tutorial, mérőszallagból potit atteuátorhoz.