Szimulátor Cockpit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az milyen ülés?????
renault???

sanzik
frankó lett,gratt !
blory
Na ha kesore is de sikerult megszulnom a cockpitem. Kosz a segitseget aki segitet. Nagyon fasza erzes jatszani benne, ajanlom mindenkinek. Csinalok a hetvegen aprolekosabb kepeket s a tervemet is megosztom majd.
A COCKPIT 😊

XD, ROLF,

Raho
Áhh az meg van, el is felejtettem. THX

VW Jetta II 1,8T

Z modeller....
A leg 1 szerûbb modellezö cucc....

Raho
Tudtok mondani olyan egyszerû tervezõ progit amivel meg lehetne szerkeszteni a terv rajzot?

VW Jetta II 1,8T

Raho
Én is építek cockpitett, 1-2 ilyen link jól jönne még.

VW Jetta II 1,8T

sanzik
blory
Ép egy cockpit építés elõtt álok az ülést sikerült megszerezem de a terv az meg nem tiszta. Azok akik már tulvannak egy cockpit építésen nem tesztek be ide egy pár képet vagy esetleg tervrajzot olyan kevés képet kapni ilyenekrõl. Elõre is kosz.

Multkor láttam a topikban egy csomó linket és találtam egy nagyon jó oldalt de most nem találom, írj egy párat léci....

Akkor lehet eladom a gokartom ...:😄D

Na bakker, akkor maradok 1 enlõre a jól bevált momo nál....

A fene...
Akkor ezt kicsit késõbb csinálom....
Aszittem a kormány olyan 50 környékén van...<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

PíszLávJuniti
annyiért egy komplett ladát veszel -

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

K.András
Csak a pedál 150 ezer, egy jobb válto kb 100 ezer kormány sem olcsó attol függ milyet akarsz.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Azt, szeretném kérdezni, hogy láttam a kormányt amit régebben linkeltél, na akkor gondolom nem csak kormány vam hanem pedál, váltó stb...
MEnnyi az a pack ha az egészet egyszerre rendelem meg????
130????
Mert nekem úgy kéne, hogy az a kormány amit linkeltél a kuplungos pedál sor meg egy norm 6 sebes. meg egy tiptronikos váltó.
Ez mennyi lenne száll. költséggel 1 ütt???

Tood mennyire...
Semennyire....
egy 30 nm es szobában....

ha nem zavar hogy több helyet foglal

K.András
Persze, miért ne lenne jó?

Szerintetek ha fenyõfából"dobozos" szimut csinálok és nem ilyen vázast akkor az jó???

Na már meg van...

A vázat, hol vetted vagy csináltattad???

OKS, hol adják????<#idiota>

Tomo15
Több mint 3milla?? Ez duván röhej!
ez nagyon jó, mert talán nem használ sok helyet

videó is van róla, 15 000 $ az ára

Sir Quno Jedi
Nos én inkább a térhangzást bírom.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

K.András
Azért nem jo a momo, mert kezdenek elöjönni a hibái, pl elforditom a kormányt kanyar közben és elmegy a közép, ezért online versenyen sem tudok indulni amig meg nem jön a speed7.

K.András
Ez részletkérdés, speciel nálam ha felhangositom a hangeröt összeszalad az utca pedig kertesben lakom 😉

K.András
Passz, sajnos nem értek én ezekhez annyira, meg szerszámaim sincsenek mert lehet nekiállnék, bár sok jo nem lenne belöle 😊

k8bal
naja! fõleg mikor az új Delux 2.1esem felbömböl!! Váááá, perverz élvezet! 😊))

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Sir Quno Jedi
De már milyen gáz, hogy fülessel nyomja?! Nálam bömbölni szokott a GT, mozog a ház, úgy van versenykocsi feelingje, nem?!

Persze egy valódi F1-es élményt nem lehet visszaadni, mivel azokól szinte kifolyik az ember dobhártyája élõben, inkább érzed már azt a durva hangerõt, mint hallod, nagyon állat.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

k8bal
a kérdés adott!
LINK
ezt hogyan? mik azok amik érintkeznek a fémmel?
miket kell cisnéálni stb!

András elösször is ezt tõled kérdezem mert látom hogy tze érted a dolgod!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Gerzson
nagyon pöpec, tetszik <#eljen>

k8bal
miért nem jó neked a MOMO? 😊 nem adod nekem? 😊)))

ha szabad kérdeznem mennyibe került eddig az egész pad?
(a monitor nélkül)

ehhh ez aztán a gyúrópad.<#nevetes1><#vigyor><#taps>

K.András

Nekem egyenlöre igy áll(képre katt), már megrendeltem az uj Speed7 kormányt is de még nem jött meg, remélem minél hamarabb itt lesz mert lassan két honapja várok rá...

Duddits
Komoly? Linket! <#worship><#conf>

CSOCSO
ma jelentette be a Logitech az uj kormanyat, valtoval kuplunggal olyan 60-70 ezer ft.. ja es dual force feedbackes!!
Gerzson
uh, 1 éve nem volt hozzászólás, én most vacilálok egy összedobásán, persze nagyon házira gondolok, talán nyáron lesz hozzá kedvem
sebességváltó kivitelezése még mindig érdekel, az a leggyengébb pont
Ti mire jutottatok?

projector
CSOCSO
naja es a 2 millasba nincs benne a kijelzo vagy vaszon vagy mittom en mi van ott
Duddits
Azta rohadt. Van ára.

olvasd el 😛
de amúgy 2 milla körül
Duddits
Aztakúrva!! Mennyibe kerül?

mér van az, hogy Én még egy darabot sem láttam uccán szaladgálni? pedig úgy megnézném. vagyis inkább meghallgatnám, mert valami bitang gyönyörû hangja van. de ez már picit off
CSOCSO
otthon magyarorszagon egy mk3 as supra kb 1 millaert van.. oke oke.. mar vagy 13 eves de 200 lo (volt) es megy az ma is...
ejj, akkor egyet küldj nekem is. gondolom, ez csak kinti árakra vonatkozik 😛
CSOCSO
tok zsir meg minden.. valoszinuleg a legeslegzsirabb cocpit a vilagon!!!!!!
csak az a mondat elegge nevetseges volt hogy a dragabbaknal is sokkal tobbet tud... milyen dragabbnal? 2millaert mer majdnem ket toyota suprat veszek
de azért elférne a szobában, ha nagyon muszáj lenne, nem? 😄
oneal1
ebben kéne nekimeni a falnak😄DD

!Forza Ferrari!