11612

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• bardocz
    Az még oké,hogy a futóművet tárgyaljuk,nade már a szépséget is?:-D
  • szatocs
    Dehogynem, NSX, R35, 300ZX, 350Z, de van még bőven. Nekem sokkal inkább a japánok szépek, mint az amerikaiak.
  • pointer4
    Haló, hát mi van itt? :D
    Azért azt se felejtsük el, hogy amcsi autók arra lettek kitalálva, hogy beülnek, és elmennek nagyihoz, ami azt jelentette, hogy 3 napig ki se szálnak az autóból ... :S
    Ott azért vannak távolságok.
    A verseny meg sajnos tőlem távol áll, nekem mindegy milyen a teljesítménye, széép legyen, olyat meg japó nemtud.
  • bardocz
    Bontóból nekem egy Evo vagy STI ülése kéne,baszott kényelmes mind a kettő:D Csak valamiért iylen autók ritkán kerülnek bontóba
  • szatocs
    http://users.atw.hu/mabocockpit/galeria/slides/cockpit3_003.jpg

Itt ami van pl. Ez milyen, vagy mennyi, meg hol?

Cselt: Jaja, gondoltam erre is, csak még nem jutottam el odáig. Egy turkálóban jártam múltkor, de ott 10k-ért adtak egy igen-igen rossz bőrben lévőt, el volt deformálódva, meg ilyenek.
  • cselt
    Bakker már kezdtem örülni, ikor láttam, hogy 40 új üzenet van a topikban, hogy valaki vett valami zsíros cuccot és azt vesézitek ki, de erre ittvan ez a Amcsi vs. többi gyártmány vita... Szerintem mindegyiknek megvan a maga szépsége nem érdemes vitatkozni, hogy melyik a jobb.

@Szatocs
    Legolcsóbb ha elmész valami autóbontóba és keresel egy olyan autót amiben sportülések voltak. Szeirntem ott elég olcsón lehet szerezni. Igaz nem új, de a célnak megfelel. Nekem pl a cockpitbe (ha elkészül valaha) egy F astra ülés lesz. Semmi baj nincs azzal se teljesen kényelmes, abból nézek most TV--t
  • mabocockpit
    Szia.
    Melyik ülésre gondolsz?
  • szatocs
    Sziasztok ismét!

Nézelődöm lassacskán ülés után is, de valami olcsó és megfelelő kéne. Mabo cockpitján milyen ülés található, és mennyiért lehetne kb beszerezni, és hol. (ha Mabo vagy, és válaszolsz, hogy hogyan, s mint, megköszönném )

De ha valaki tud valami alternatívát, az is jöhet.
  • AlieN911
    Jólvan megnézem ha hazajöttem, most megyek el.
    DE. 2500 => 300 ló. Ez se rossz szerintem.
    DE más technika, ezért más-más dolgokkat lehet belölük kihozni a + LE-t. Kipuff cserével menne neki is +20-30 Le, ECU csere meg 1-2 finomhangolás és már 500 Ló meg is van xD

DE szerintem elég a gyári 300 is........... Nem kell nekem 500 ló, nem akarok szántani. Ez is bőven elég lenne. LENNE :D Remélem majd lesz 1 STi-m xD Pár év múlva...
  • solo
    Naigen xD

Fene se akarja erre fizetni mindenét...2 kiló környékén van egy befecskendező rendszer + vezérlő különféle motorokhoz...Egyből nem 30 at fog enni a kis vényóc, hanem max 20 at:]]
    És, az amcsi vas nem arravan, hogy 300 akat akasszál...Arra a viper van, de az egy külön kat.
    Szal a vényóccal kómotosan bugyborogni kell a tömegbe:]]]: P
  • solo
    Jóvan, bujjatok el! xD

Alien, azéééééér csekkoljad csak meg a 70 es challenger rt belsejét plÍz:]

A másik, 7,2 littyóból, öntöttves leömlővel mindenféle tuning nélkül 440 le elég jó.
    Normál kipuva vagyhol 500 ló környéke lenne, polÍrapró tuningokról ne is beszéljünk..Netán egy turbóról mint ami a kis rizsrakétákon van.
  • AlieN911
    Egyik srác 220 km ment 1 tankkal, sejtheted h. hogy.. Padlón xD Ez még mindig max 30 liter.
    De "normálisan" használva megáll 15-nél. (Itt is van persze 1-2 "idegroham")
  • bardocz
    Nem, nekem nem kell egyik sem, én Imprezával akarok legyorsulni mindenféle Ferrarit meg Porschet Mondjuk budapesten semmiből nem tartana olyan útvonalat tervezni,ahol egyiknek sincs esélye egy Impreza ellen,mert kiszakad a futóművük.
  • AlieN911
    Ez off, de engem is inkább a japán autók fognak meg. Az amcsikban régi technológia van, qrva nagy morotta (Te is írtad, 7200) fizethetek mint az állat, sokat zabál, erre is. És még nem is szép belülről, 1-2 szép kívülről... Legalábbis nekem, pl Eleanor, 67 GT500-as, tetszik kívülről, de a belseje...
    Én Subaru-t vennék, 11 milláért kapnék egy ZSír újat, garanciával, mindennel együtt. Enni nem eszik sokat ha úgy ész vele, 8-9 Literrel eljár (nyugdíjas tempó városban xD) szóval kb 10-15 l maximum, ez már durvább használat. Az amcsi kocsid, meg hát 30+ éves, ha valami elromlik, vehetem elő a pénztárcát stb.
    WRX-nél is, de csak 3 év után :D

Azért Béke
  • solo
    Van egy ismerősöm, sztem tőle kölcsön tudod kérni némi aprópénzért az f430 ast, vagy a 911 est :]
  • bardocz
    Persze,csak arra kel,hogy a porsche 911 turbot otthagyja:D
  • Nightt
    angliaban vagy japanban olcson kapsz r33-34 gtr-t!
  • solo
    Persze, tuning imprezzába meg töltöd az 50 littyót 100 on?^^

Még egy 1970 es challenger 440 six pack is max 36 ot evett ha kitapostad a 8 szemét: D
  • solo
    Nana, azért r34 gtr nem 3 milla:] A sima gt 2 környéke..
    De az meg mint ahogy másik topikba volt, nemtöbb egy 1.6 -os imprezzánál.

Ha nekem lenne 5 milla, akk megvenném haverék 67 es eldorado ját..bár, azzal elkéstem:( 1,6 ért adták.el is vitték...7,2 es 440 ló..3 fokozató autómata..Végre max 100 at megy, de mÍg elnem éri a 100 at addÍg elfogor a kéerék:]
    De még ott a mustangjuk meg a lincoln juk:P

ha lenne monnyuk 20 millám, akk megvenném azt a vipert 15 ért...Főleg, hogy egy hónapja 25 volt^^
  • bardocz
    Ha lenne 40 millám 911 turbora,vennék egy imprezát,és szarrá tuningolnám,hogy ismerőst legyorsuljam vele,mert sokat szivat,és én is akarom,a maradéket meg ráköltöm egy Nissan GTR-re:D mondjuk ez így nem túl gazdaságos
  • Nightt
    ha lenne most 5 millam autora vennek 2-3 millaert egy r33-as vagy r34-es Skyline-t rakoltenem a maradekot es lenne egy 500+ loeros autom, aminel nemsok auto megy jobban...
  • bardocz
    Én egy Imprezát tutira jobban élveznék,mint egy amcsi vasat,ez totál egyénfüggő,ezen fölösleges összeveszni.
    7 bmw-s meg mergás résszel meg egyet értek.Egyiket sem venném meg,ha lenen rá pénzem,akkor sem.
  • solo
    Igen, a fogasléces kormánymű nem a legpontosabb:]

De akkor legyen, kedvedért, 1 milláért lehet bele venni nagyon durva állitható felfüggesztést...
    Így még mindÍg tartunk 4 max 5 millánál, ha felújÍtott autót vettél akkor semennyi, mert ott már megvan csinálva.de azokat 8 ért akpod..Ezzel szemben, Egy imprezza 12 milla, rohadtsokat eszik az is, és sztem nem is annyira élvezetes mint egy macsi vas..Veszel egy 7 es bÍmert, drága, szar, csak biztosÍtási csalásra jó.
    Veszel mergát, 2 hét mulva meghal xD , veszel 350z-t kicsit akad a váltó, sebaj, japánok a prő váltúgyártók xD

Na mind1.Értem miről beszélsz, de akármit meglehet oldani, és akárhogy is számolsz, egy régi amcsivassal még akkor is jobban-olcsüóbban jössz ki ha felkell újÍtani, mint egy új rizsrakétával:/
  • bardocz
    Ez nem az elkényelmesedésről szól, ha a futómű miatt nem tudsz rendesen fordulni akkor kurva mindegy, hogy az kényelmes-e vagy nem.Winkler írta totalcaron,amikor vett valami amcsi csodát,hogy a futómű miatt nem mer menni autópályán sem, mert egyenesben is kormányozni kell végig.Nameg laprugóban ne tudom hogyan működik a csillapítás, bár az lehet van benne, nem tudom.
  • solo
    Lehet, hogy tengeri betegséged lesz, de a kátyúkat megse érzed..

Sajnos ismerősömék lincoln town carjának ezek a rohadt magyar utak szétverték a futóművét, de fellett újÍtva .Él és virul.:]

Azért, 70 es challengerre és társaira ott volt a szervós 270 es tárcsa:/ Teljesen jó.
    Nemkell elkényelmesedni..A vezetésnek élményesnek kell lennie.
    Ez olyan mint első vs hátsó kerék...
    vezettem az ismerősöm 77 es corolláját, ami bennvolt a milyen verklit láttál ma topikban, ég és fölg egy szugyokhoz képest..pedÍg az csak 50-55 ló, nem 67...
    + még volt egy tartalék blokk a csomagtartóban, és Így is otthagyott volna egy 1.3 mas Gs-t.
    Kipróbáltam mit megy parkolóba, pillanat alatt ott volt 90 en.:]
    De ez most mástéma..
    Visszatérve...Teljesen jók voltak azok a futóművek is.Csak ma már van jobb, és a sok kis álonzó elkényelmesedett.
  • bardocz
    Ennyi.Egyedül gyorsulásban jobbak,laprugóval aki azt mondja,hogy kényelmesebbek egy rendes kocsinál,az meg hazudik.
  • Nightt
    En imadom az amerikai autokat, de azt el kell ismerni, h hiaba van 500 le, ha nincs hozza futomu es fek... Egy Japan/Europai 250 lovas siman jobb palyan!
  • solo
    Ócska? Azért, mert nem lyan kemény, hogy az első bukkanónál leszakÍrja a kocsi fél elejét?:C

Kicsit hintáztak, és? Megvolt a kényelem a laprugóval.20 centis kútyún olyan sebességgel tudtál átmenni, amitől a szutyik vagy akármilyen már japán csodának széthullana a futóművel.
  • bardocz
    Élmény lehet egy ócska futóműves kocsiban:D
  • solo
    Nevadába ahol nincs speedlimit:]
    Meg ahol akarták..Mindegyik gép, (charger,challenger,mustang,camaro) alapon vitte a 240 et .
  • bardocz
    És hol tudták azt kihasználni gyorsuláson kívül?:D
  • solo
    Persze, biturbóval meg minden fossal értelemszerű, hgoy elkenik őket...
    Turbó nélkül az s2 is csak olyan mint egy 1.0 ás sutyok:/

Ócskavasat? Háááh, figyu, amcsin kÍvűl, te holláttál 1970 környékén 500 lovakat hétköznapi autókban? Sehol.

Ennyi, francnak nemkellenek a mostani japán-német végbélkúpok:C
  • bardocz
    Ezzel csak ara akarok célozni,hogy a saját versenyeiken amint odament egy európai,vagy japán gyártó,rögtön el lettek verve.
  • bardocz
    Japánok nem tudnak autót csinálni?!
    Amerikaiak nem tudtak sose,trans am-ban az Audi elverte minden ócskavasat,és a végére már csak keskenyebb gumival,meg kisebb turbonyomással mehettek,Pikes Peak-en max 86-ig tartott rekordot amcsi autó,először az Audi verte el őket,aztán jött a Peugeot,és végül a Suzuki,ami máig tart.
  • pointer4
    Fincsííííí lenne, olyanom se valószínű hogy lesz :D
    Vagy Charger :D
    Viszont azt nem értem hogy ilyen verdák után, Mustang-Shelby, a Challenger, Camaro mind a háromnak az utódját ilyen randára csinálni.
  • solo
    Óhh, látom egymásrataláltunk :D xD

70 es challenger?: D legjobb^^
  • pointer4
    Nincs autóm, az a pénzes lúzereknek való akiket lenyúl az állambácsi mint az állat, és persze szeretnék közéjüktartozni :D
    Ha vennék, akkor is csak valami normálisat vennék az a baj. Pl egy ShelbyGT 350-et, vagy valami olyan amcsi vasat, amit 1970 előtt gyúrtak, amikor még tudták hogy mitől autó az autó :D Japók meg a németek sose tudtak verdát csinálni, bömös az egyetlen ami már majdnem olyan mintha... :D
  • solo
    Asdaf..Ennek asszem fejberugdosás lesz a vége xD
    vagy neked is megy a kui az autódra mint az ówl nak: D
  • pointer4
    Ha ez egy szolgáltatás, mennyi egy óra, ha szőke és nagy a melle ? ?

Amúgy kaptam csomagot ma (1 hét alatt megjött), csak sajna most nem lesz időm még egy ideig foglalkozni vele.

Nincs a progijában teszt, csak ilyet tudok most :D
    2 gomb kell fényerőállításra is :D

16 gomb is megvan rendesen.

• cselt
    Az tuti, hogy olcsóbban kijössz belőle, mint egy Force dynamic-ból