11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#2642 1:40-nél tuti eldobja a vasat :-DD -
#2641 bocsi,csak azt szerettük volna bemutatni ha az embernek nincs pénze Force dynamic-ra akkor van egy könnyebb út:) de télleg csak poén kedvéért sorry ha nem tetszik!tulajdonképpen nem off ez is egyfajta szimuláció:) -
#2640 -
#2639 ez mondjuk kicsit funny kategória de egy kis érdekesség:D -
#2638 g-erők szimulálása -
#2637 Hátha van már annyita inteligens, hogy felbontás arányához állítja a FOV-ot.
Ha meg 2880*900 -as felbontással játszom, csak nem 4:3 as képet nyújt szét rajta. -
#2636 Igen, az máskérdés, hogy a szerveren be van e állÍtva, hogy átállÍtsa..
Amúgy, a vac nemfigyel ilyeneket igazából, asszem. -
#2635 Úgy el lenne nyújtva az egész mint a sz*r.Legalábbis a ha a FOV-ot tiltja az anti-cheat progi. -
#2634 Simán: DDDDDDD -
#2633 Szemből látod mi van a hátad mögött -
#2632 Anyád! Ez kell! Milyen lehet má cs zni vele?: OOOO -
#2631 8000 dodo? csak? -
#2630 NEC CRV43 Ultra-Wide Curved 43-inch LCD Monitor
-
#2629 Úgy néz ki, ez lesz hivatalasoan a 6 tengelyű szimulátor felépítésének vázlata , amire az x-sim progit gyúrják.
Kárhogy autónál annyira nagy serepe nincsen.
Nem szívesen bonyolódnék bele egy ilyen mozgásvezérlésének beállításába :D -
#2628 Höhö, öteletes a srác :D
-
#2627 Ha netán valaki érintőképernyős LCD-s vezérlést szeretne építeni, itt van hozzá progi, meg leírás. Touch-Buddy
-
#2626 Az ilyen menjen pilótának vazze -
#2625 ööööö..anyád:|
xD -
#2624 Komoly cucc
Ez jól tudom hogy úgy megy repzajos progiknál, hogy pl ott a laptopon is el van indítva az FSX, csak ilyen rácsatlakozó üzemmód pl, és akkor beállíthatod hogy mit mutasson ? -
#2623 szerintetek ott alul az első képen a szintit mire használja? -
#2622 pvc-ből van a bukókeret xDD -
#2621 Ki lett centizve ez a moncsi :D
-
#2620 Jeeee , lassan jöhetne ez olyan 60*120cm-es méretbe és hajlítva ponnt jó lenne a szimekbe 3 monitor helyett :D -
#2619 ez kurva jó cucc lehet:D
RBR-be faszákat lehetne burulni xD -
#2618 Igen, ez alapján csinálja ezt most egy srác, persze próbált a videóban szereplőktől segítséget kérni a tervekhez, hát nem is válaszoltak neki.
Az hogy miért rossz fele mozog a videón, azt csak valami fatális tévedésnek tudom be. Egyszerűen rosz előjelet tettek a képletbe ami a bejövő G infó értékéből számol :D
Az enyém mozgott többet is - kevesebbet is mint kéne, de legalább jófele :D
Viszont ezekhez lenne pár kérdésem :
Pl , hogy milyen csati az, ami beviszi az áramot és kihozza a jelet :D -
#2617 pointer első kerete is végig rossz irányba dőlt. finomhangolás kérdése az egész (+ megfelelő szoftveré) -
selezs #2616 Ilyet akarunk csinálni a tesómmal csak nincsenek meg a méretek. Van a tervrajzáról egy kép csak annak olyan kicsi a felbontása hogy nem látszanak rajta a számok! -
#2615 És végig rossz irányba dől.. -
selezs #2614 Húú! Ezt a simet már láttam neten egy egyetemi csapat munkája volt.
Youtube -
Solt #2613 Ezért az USA-ban lecsuknának... a büdös életben nem magyarázod ki, hogy ez nem valami terrorista cucc! :D Olyan mint valami hajítógép... :D Nem is... mint egy betonkeverő, csak hiányzik még a "hordó"! :D
Egyébként zseniális! -
#2612 -
#2611 Lassan de bírja mozgatni.
-
#2610 én biztos nem linkelek a szakatt ülésemről xD -
#2609 hét hogy bazi erős legyen jó ha 4 bar alá nem megy le nagyon üzem közben. Kell egy nagy tartály lehet.
Munkahenger lehet simán annyiért-
Útszelep az kizárt. A 10k-s ár az már istenes és csoda hogy még most is van. Elektromos vezérlésú kell, 5/3 működésű, középen zárt.
A legolcsób amit valaha is láttam az 6k volt, majd kiderült hogy levegőnyomással kell vezérelni. -
#2608 - Airbrush kompresszort, tartállyal, maximális levegőmennyiség: 23 l/perc, igaz csak 4 bar- os, találtam újonnan 19.000 Ft-ért
- Munkahenger használtan 6000 Ft/db
- Útszelepek 2-3000 Ft/db
Ezeket találtam első keresésre, persze nem biztos, hogy megfelelnek a célra, és ennek fényében írtam, hogy nem annyira drága. -
#2607 Gyalog galopp :D
"- Állj! Ki vagy te?
- Én, én vagyok. Arthur, Uther Pendragon fia, a Kamelot kastélyból. A britek királya, szászok legyõzõje, és ura egész hatalmas Angliánknak."
Elektronika, 14.990,-
Kompresszor, bár 40 körül is szokott lenni.
Szelep *4 db
Munkahenger *2 db
Sok sok szerelék a bekötéshez ~ 20k
Vas a vázhoz, hegeszt, és kész is a szimulátor :D
Meg még pár idegesítő apróság :D -
#2606 Köszönöm a pontosítást, bár az én én vagyok egy kicsit zavaros. Lehetséges akkor az is, hogy én, te vagyok?
Komolyra fordítva a szót, kíváncsiságból utánanézegettem, a teljesség igénye nélkül, az általad is használt pneumatikus megoldásnak, pontosabban a pneumatikus cuccok árainak, és hát ha jól néztem akkor relatíve "olcsón"meg lehet úszni ezt is. A legdrágább talán a kompresszor lenne, no persze munkahengereket is lehet venni drágán is, de találtam olcsón is, igaz használtan, amibe nem tudom mennyire sikerül beruházni ha oda kerül a sor. A vezérlőelektronika áráról viszont fogalmam sincs. Te készen vetted, vagy esetleg csináltad? Mennyiből lehet kihozni? -
#2605 Tudnál nekem készíteni valami hasonló, jó minőségű fotót a kókpitről ebbe vagy ebbe a szögbe, hogy nincs lefóliázva az ülés ? Mert Photosoppal inkább nem kisérelném meg azt leszedni róla, Futhatna valami gamma is a képen, meg az se baj ha nem ül benne senki :D (sry:).
Illetve bárki akinek van szimje otthon, megosztaná, és belinkelné egy új banner készítéséhez azt nagyon megköszönném :D Csak összejön már egy pár. (repülő alkalmatosságos is szóba jöhet ám :D)
Kezd elegem lenni a sok "gyári" cuccból :D -
#2604 Na vegyük sorra, mert félreérthető :D
Volt egy
ilyenem eladam egy csókának, azért hogy megépíthessem ezt. A csóka vett egy X-pitet idővel, majd eladta hogy engem maceráljon és megépítsem neki ezt, ami nemsokára el is fog készülni, már a finishben van.
A csóka az a Zsóti akivel közben összehaverkodtunk, én én vagyok, a szimek meg a képeken :D
Viszont fiatal és butus voltam, a DIY nem azt a jellegű felépítést jelenti, arra inkább a "FREX szerű" kifejezést használják. A DIY az házi készítést jelent (Do it yourself), valahol a forumok olvasása közben én értettem félre. A Rock'n'Ride, az stimmel. -
#2603 Én úgy tudom, hogy a DIY felépítésű cockpitet megrendelésre készíti most Pointer kolléga, míg az RNR az első amit magának készített.