Szimulátor Cockpit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 hét alatt meló mellett letöltöttem a netrõl vagy 10 megoldást.
Mindegyiket mérlegeltem, és így csináltam meg ezt.
Méreteket nem vettem alapul.
Aja megcsinál, szék berak, leül. Nylonoba csomizott g25 kézbe, elképzel, tart, lemér, leír, 😊 Figyelembe véve, hogy állítható kell hogy legyen a szék!!! Ez nagyon fontos, legalábbelõre hátra!
És naon kényelmesnek tûnik. De aki ennél elszántabb az beül autoba, amit kényelmesnek talál, és az leméri a padlólemeztõl 😊
Aztán egy pénteken összeheggesztettem. Reggeltõl estigre elkészült. Majd másnap reggel mosás, alapozás, majd másnapreggel festés, és rohadt szar festék miatt amit találtam 2 nap száradás. Na az a szar idõ míg ezt várod. Inkább dzsuvásan fém színnel már szétjátszaná magát az ember mint hogy festegessen 😊
Szóval, én nem lenni gazdag bankhuszár 😊 A g25 50 ropi az stimmel. De 2 gép az nem kell. Kell egy 5m-es usb hosszabbító a G15 billnek. Azzal felállok az íróasztaltól. Átbattyogok a szimuba 😊 viszem ugye a mouset, mert az a billbõl jön ki. A 2. usb portba még bemegy a g25 is.
Mivel 2 moncsi kimenet van a gépen, ezért nem kell monitort vinni, csak egy gombnyomás és átvált a 2. monitorra. Ami nem drága, 22" Bellineát még most is lehet kapni, 20 rongy. Na ebbõl volt nekem kettõ, de most egy 32" LCD van, szimulátorhoz jó. Cs-hez, szar az lcd. Ahhoz maradt a Bellinea 😊 Mivel lövök és vezetek így jó párosítás, csak 1 perc a költözködés 😄 (ja igen használjatok DVI-HDMI kábelt nagyobb távra, meg lcdhez/plazmához mindneképp)
Amúgy Rayman Raving Rabbids-ot a szim ülésben toltam végig 😊
Kényelmes volt, de ezt az ülést ismertem, 200.000,- km-er van benne kb. Jártunk vele Párizsban, Horvátban, Erdélyben 😊
Ha lehetne kapni wide crt monitort, tuti kidobnám az lcd-t, mert kiég a pofám, mint a szoliban. Ha leveszem a fényt akkor meg szar a képe 😞
Repülés témában FS 2004 vagy FSX, illetve Lock-on...
De a tied hasonlít a gyárihoz, de már nem találom a weblapot, nem emlékszem mennyiért árulják...
Cockpitet mindenkinek :D
Én személy szerint közel 20 éve szimulátorozom ez repülés és/vagy autóvezetés. Maximálisan törekszem a valósághû szimulátorozásra, így a megfelelõ üléshelyzet is nagyon fontos. De nekem sincs pénzem illetve annyi idõm se, hogy ezért fenntartsakk az egyik szoba sarkában egy kizárólag erre a célra szerelt PC+TFT+Kormány+cockpit cuccot. A PC-t nagyon sok minden másra is használom így nekem egy "kombo" íróasztalom van aminek az egyik felén van a cockpit, a TFT monitort pedig egy görgõs "kocsin" lehet tologatni a kormány vagy a billentyûzet elé. Valamint úgy van kialakítva, hogy a repülõ szimekhez is a lehetõ legjobb legyen. Egyenlõre egy fotelban ülök, ha vezetek ezért valami normálisabb ülést kellene kitalálnom 😄
Jelenleg 3db kormányom (MSsidewinder, DFP, G25) 5db joystick (többek között X52) figyel otthon, valamint trackir és egyéb játékra kihegyezett cuccok. Szal elég komolyan vettem mindig 😊
Meg nem vitem anyira hogy legyen egy masik forumozo gepem igy a cockpitbol forumozok meg netezek is estenkent. Jo kenyelmes 😊
A 100 rugo az valoba egy kicsit sok en joval a toredekebol kijotem, igaz az ulesem nem anyira latvanyos de jokat lehet versenyezni benne.
- Mindenki mindenkit fikáz. Még én is. Viszont eddig csak két fórumozó töltötte fel ide a cockpit fotóját, velem együtt már három. Én ugye kettõt, az négy. Ebbõl viszont kettõ gyári. Most akkor hogy van ez? A többiek miért nem mutatják meg???
van minden: flex, fúró, hegesztõ... ja igen, bízom benne, hogy vannak akiknek egyik sincs és vesznek majd ilyet <#nyes>#nyes> Alapvetõen azért toltam ide azt a randa pofám, mert ötleteket gyûjtök, és a te hozzászólásod is tartalmaz ötletet bõven <#nyes>#nyes>
3-4 cockpitet csináltam homemade (pl. korábbi fotó), így van jogom azt állítani, hogy ez sokkal jobb. Valószínûleg a sznobságom a vakolatot veri a plafonon, ezért kellett egy ilyen.
Valamint, ha jobban belegondolunk ez a cucc igényel egy 60 rugós G25-öt és egy 200rugós TFT-t. De talán még egy külön pc-t is, mert valószínû, hogy nem ebben a kockpiben fog a tulaj fórumot olvasgatni vagy szakdolgozatot írni. Ha meg a gépet és monitort át kell rakosgatni az íróasztalra akkor az macerás. Tehát, ha valaki fél millát szán egy otthoni cockpitre, az bizony nem lakatos, de még egy vasfûrésze sincs 😄
már bele is szerettem<#taps>#taps>
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Az nekem jobban tetszik, és van is hely a szobámban.😊
Azért én azt a 99k t sokallom.<#shakehead>#shakehead>
4 rongy a vasanyag vagy kicsit több monnyuk max 10
~3-5 a heggesztés, vagy ha haverod tól kérsz gépet vagy a tiedet használod akkor ingyért van..😊
És azért a cockpit legjobb része az épités.😊
bar ahogy olvastam ott nem lesz majd hatul a pcnek helye ami nem nagy baj ,viszont a monitor tarto hianya mar gazos picit de meg lehet oldani😊
Tuti kell hozzá plugin, meg egy interface, és kalibrálni kell. De max annyit tudnék mondani, ami nem egyértelmû, hogy a Nordschleife pályán ment a srác 😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Engem ez a salgo mindig technics legora emlékeztetett, qva jó találmány 😊
m 1025 armament carrier
ha valakinek megvan ennek a két hummer-nek a rajza
az légyszzi külgye el nekem
[email protected]=msn
[email protected]=e-mail
elõre is kössz
ja 1:72-es makett
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
VW Jetta II 1,8T
Ha valakinek kérdése van, csak nyugodtan 😊
A kéziféket még nem szereltem be, joyt keresek, csak nincs idõm megtalálni 😊
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Kéziféknél érdemes lenne analóg álláskapcsolót használni?? Vagy jó a kétállású ?
Próbálta már valaki ezt gammánál ??
2. rossz a pedálja gondolom.Máshol mintha láttam volna már, (asszem rFACTOR topikba)
3.használt, xal a 20% áfa már megvételkor lemegy az árából.
😊
4. amit mondtál, hogy 21 k, azért már olyat kapok aminek nem fos a pedál.