11612

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• pajti
    :P
  • barcalaci84
    Jobb nem is kell:)
    Jo h nem vettem komolyabbat:)
  • lac coo
    Na birja a kinai tablet ...?
  • bardocz
    Basszus de jó ez a cockpit így.
  • Hasselhoff72
    K betűs szóval tudok csak válaszolni:)))
  • barcalaci84
    na már tesztelgetem a Herry féle váltót :)

kép, kép2

(szerk.: javítottam a linkeket)
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.09.26. 17:19:50
  • lac coo
    Ebben a mozgo alkatreszek is aluminimbol vannak ?
    Valami persely legalabb van benne a surlodo reszeknel ?
  • Szabi #10963
    naja.. még az enyém se készült el.... :D
  • Hasselhoff72
    Zsír drukkolok, meg várom az enyémet.DD
  • Szabi #10961
    felkerült az indiegogo-ra Gábor H váltója :D
  • LeWyTy
    Sziasztok.
    Kérhetnék egy kis iránymutatást? Nem igazán tudom mit keresgéljek. Nem szeretnék nagyon sokat kiadni rá. Hogy tudok legolcsóbban kihozni egy szettet? Kormány, H-váltó, 3pedál? Logitech G27? vagy van más lehetőség? Köszönöm.
  • Laceee
    http://hardverapro.hu/apro/logitech_g27playseat_cockpit
  • lac coo
  • balunso

Segítséget szeretnék kérni,mégpedig a képen látható kormánynak az elektronikai részében.Ismer valaki műszerészt aki meg tudná csinálni a vezetékek forrasztását + SLI-M kijelző és a nyomógombok összehangolását használható állapotra?
  • barcalaci84
    valakinek vagy ismerősének nincs véletlenül olcsón valami autósülése cockpithez?
  • lac coo
  • pajti
  • bardocz
    iRacing szerintem.
  • Pitti
    A képernyőn melyik játékot látjuk? Vagy ez egy nem publikus progi?
  • lac coo
    Siman lehet, hogy ingyen kapta a Fanatec , Playseat cuccokat.
  • bardocz
    Egy F1-ben versenyző embernek biztos nagyon fáj 1 milla különbség.
  • pajti
    biztos hogy jobb, de majdnem 1millával drágább is.. xD
  • Hasselhoff72
    Persze Bobbi:DDD
  • lac coo
    Ha en belepek oda nekem is ad a Fanatec ilyen cuccot ? :)
  • Hasselhoff72
    Valszeg akkor nem "Team Redline Fanatec"-nek hívnák a csapatot ahova belépett szimezni:)))
  • bardocz
    Az a kormány úgyis szétkopik idővel, Leo Bodnar féle jobb, próba nélkül mondom :D Pedál lehet egész jó.
  • pajti
    vagy FREXet :D
  • bardocz
    Mondjuk akkor nem fanatec cuccokat használnék, hanem Leo Bodnar meg Niels Heusinkveld cuccait. Az tényleg profi.
  • lac coo
    F1 pilotakent csak tellik neki ra :)))
  • n000rbi
    Jó ócsó szett ez is :)
  • lac coo
  • darkferro
    Eladó cockpit (Pro WRC seat, Evo 6), tökéletes állapotban, G27 kormánnyal. A cockpit ülése, magassága, dőlésszöge állítható. Kormány magassága, dőlése is állítható. Minden tekintetben testre szabható. A kormány tökéletes, kopásmentes állapotban, ez a képeken is látszik. G27 doboza természetesen megvan. Minden további kérdésre szívesen válaszolok. [email protected] címen.
    http://www.jofogas.hu/budapest/Cockpit_Pro_WRC_Seat___Logitech_G27_32054829.htm?ma=1
  • Solt
    Utóbbit néztem csak G25-höz. Van komplett szett is, amiben van kormány és hosszabb váltó fül is, én arra pályázom. :)
  • CodeRed
    Egyelőre innen. néztem ki magamnak, de szemezgettem ezzel is. Te mit néztél ki?
  • Solt
    Én is agyalok rendelésen... Te honnan akarod?
  • CodeRed
    Igen, erre magam is rájöttem, de sajnos nem hemzsegnek az esztergagéppel/CNC maróval felszerelkezett emberek a környezetemben, illetve amiket a neten találtam ott 1db-ot vagy nem vállalnak, vagy drágábban mintha megrendelném külföldről szállítási költséggel. Valószínűleg az lesz, csak gondoltam hátha akad itt a cockpit moddrerek közül valaki akinek van rá valami tippje. De azért köszi!
  • repvez
    sztem ezt bárki meg tudja csinálni akinek van eszterga gépe csak a méreteket kell tudni
  • CodeRed
    Hali,
    ismertek esetleg valakit aki itthon "gyárt" ilyen adaptert Logitech G25-höz?
  • bardocz
    Ha nagyon alacosnyra rakod, akkor úgyse látod...
  • Solt
    Én nem bírom az ilyen megoldásokat! :))