Szimulátor Cockpit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Pedált újrakalibráltam, így már sokkal jobban használható. Lotus49-et próbáltam az új monzan. Nem blokkol minden féktávon.
Vajon ehhez a clubsport valtohoz kell az usb atalakito kabel is ??
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
És mivel én soha semmit nem szoktam ajándékba kérni semmi alkalomra, család ragaszkodik hozzá, hogy vesz nekem egy clubsport váltót 😄DDD Tiszta luxus 😊
A kuplung az sztem is feszes kell legyen, mert számít mikor a motorféket adagolod féktávon.
Ja, sima CSR elite az enyém.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
lassan én is megtanulok jól fékezni vele, nekem kicsit puha agáz meg a kuplung is ...
Sokat kellett mókolni hogy jó legyen, és még a kuplung rugója alá bekívánkozik egy kis távtartó, hogy egy hangyányit feszesebb legyen, mert ha felfordítod a pedált akkor langyi lesz a gáz, így ki kellett cserélni a kuplung és a gázpedál rugóját, most így a gáz magas rugóúttal dolgozik és így elég feszes, a kuplung pedig a legrövidebb rugóúttal dolgozik és lehetne egy hangyafsznyit feszesebb...de már jó azért.
A gázt lejjebb kellett vigyem a blippeléshez...meg úgy általában vagy 2 napig faragtam-állítgattam.
Most jó érzés, nekem autósabb. kép:

Nekem meg újra kéne kalibrálnom a loadcellt, mert túl könnyű most 100%-ra nyomni, de nincsen meg a program hozzá.

De most csinaltam egy kis tartot a pedalnak, ahoz lecsavrozom es nekitamashkodik a falnak, ugy stabil lesz .
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.12.18. 20:57:23
www.smart-bus.hu
Hát elég szokatlan, az tuti , hogy le kell rögzítenem mert felemelkedik a pedál hátulja .....mondjuk felemeltem a talplemezeket maxra, lehet azért ...
Ha leggyengébbre vetted akkor az nem olyan taposós, a loadcelles g25/27 pedálja sokkal taposósabb 😊 Persze potméteres pedálhoz képest tényleg nyomni kell.
Ha még nem próbáltál loadcelles pedált korábban akkor ez tényleg új lehet neked, de nagyon könnyen meg lehet szokni és szeretni. 😊))
Taposni kell mint az igazit. Mondjuk rögzíteni kell valahogy mindenképp az biztos 😊
Én is folyamatosan eltologattam magam a székkel amíg nem volt fix stabil cockpitem üléssel.
Igaz íróasztal , nem épp ideális üléspozíció ...
Ti milyen erőre rakjátok a potit? A rezgő motort hol lehet bekapcsolni, én egy 144-es drivert találtam, azon semmi ilyen lehetőség nincs csak teszt ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.12.18. 19:55:59
Gyakorlatilag egy mechanikus rezgőmotor. A tengely egyik felén van csak súly ezért megrezegteti az egész pedált mikor forogni kezd, na persze csak annyira kb mint egy mobiltelefon 😊.
Nálam be van állítva az ABS effect 100%-on. Arra jó, hogy érzem melyik az az erő mikor elértem a maximumot amit a potival beállítottam, tehát nem érdemes tovább nyomni 😊 Ezzel nagyjából be tudod magadnak rögzíteni hol van a 100%, de egyéb dologra nem jó. Játékokhoz semmi köze nincs, tehát nem a játék adja az ABS effektet mikor megcsúszik a kerék hanem a driverből jön mikor elérted a beállított fékerőt.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2014.12.18. 10:03:36
amúgy nekem nem kell , sok hasznát nem látom ...
Xbox kar vezérlőjét és motorjait én is használtam sportülésem alá, hogy átadja a kerékvetők stb effektjét amit gyárilag kijött belőle 😄 egész jól masszírozott játék közbe 😄 de nagyobb motorokkal élvézetes is lett volna, de nem kisérletezgettem tovább. A pedálokhoz bőven elegek és egész jó gondolat is, bár gondolom 5 játéka ami támogatja külön a rezgés pedálhoz, hacsak nem a kormány számol valamit neki.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Azt kapsz amit adsz!
A szék nem túl kényelmes, több órát biztos nem bírnék ki benne, viszont egy deréktámasszal sokkal komfortosabbá tehető, és úgy már órákra is kényelmes. Teljesen hátratoltam a széket, a kormánytartó max magasságon, és kb 10 centire a max hosszúságtól, így a G25-l a 180 centimnek pont megfelelő, viszont egy mélyagyas kormánnyal 180 cm felett már lehetnek gondok.
A pedáltartó csak egy tengelyen van rögzítve, ezért a loadcell-s pedál taposása közben hajlamos elemelkedni, ha a másik lábunkat nem tartjuk rajta. 😊 Összességében elégedett vagyok, ennyi pénzt számomra bőven megért! 😊
www.smart-bus.hu
Valaki tudna ennek befejezésében segíteni?
Azt kapsz amit adsz!