11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#10930 De neked van joystickod nem? Odaraksz magad mellé egy széket, rárakod, megvan a fíling is, útba sincs, működik. -
Solt #10929 Hajrá! :)) -
#10928 magyar srác a H váltó befejezése után áll neki a kéziféknek és pedállsornak, szóval 1-2 hónap és lesz hazai megoldás is :D -
Solt #10927 Na ezt jó, hogy mondod... agyvérzést kaptam volna! :)) Ha jól látom ennek a mókusnak működik: LINK -
#10926 Dirt rallynal eloszor kerdezz korbe egyaltalan mukodik e!?
Nekem a fana valto csak sq modban hajlando mukodni alatta :) -
#10925 Lol, amcsiknak 100$, nekünk 130euro... -
Solt #10924 Igen, a Fanatec-t néztem én is, csak az USB-s átalakítóval, postával 175 ajró... gondoltam hátha van valami olcsóbb megoldás! :)
Ha nem lesz más, akkor marad ez, bár vért fogok hugyozni amikor kiperkálom! :D
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.06.24. 13:19:13 -
Pitti #10923 Ez olyan
Csak 130 ojró de biztos jó is...
Szerk.: Basszus miért van az, hogy engem mindig megelőznek?
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.06.24. 13:18:05 -
#10922 akkor talán Ő az.. -
#10921 Fanatec. -
Solt #10920 Az sem rossz, de valami kész cuccot szeretnék venni! :) Tudod, kinézem, kifizetem, küldik, játszom! :)))) -
#10919 régebben egy manta Joytick szolgálta a kéziféket nekem.
Szétszedtem, bergmann csövet rátettem, 1 kis szigszalag, és működött is :) -
Solt #10918 Uraim!
Kézifék tippeket kérnék, mert a Dirt Rally alatt csomót kötök már a kezemre! :)) H váltó használata mellett már bonyolódik a helyzet... nem szeressem! :) Analóg cucc érdekelne... van valakinek tippje? :) -
#10917 Logitech G Introduces First Force Feedback Racing Wheel for Xbox One and PC
-
#10916 Azt hiszem akkor inkabb szetszedem, a talapzatara szerelek egy "simraceway wheel" kormanyt es a motor helyett gumikkal centirozom Igaz hogy nem lesz force-s, de sebaj /
Utoljára szerkesztette: Aborg, 2015.06.11. 12:20:33 -
#10915 Vagy keresel a vaterán vagy ilyen helyeken átalakitót, mert a ligitech wingman joyhoz gyárilag adtak gameport USB átalakitó kábelt ha jól tudom, persze az nem biztos, hogy müködik is igy a force feedback,de egy próbát megér és ez a legolcsóbb .
Egyébként meg csak olyan USB konvertálást tudsz még csinálni,, hogy az egész elektronikát átvezetékeled egy USB panellal (LeoBodnar és társai),de ilyenkor is a FFB az felejtős,mert még nem láttam olyan panelt amivel costum eszközt lehetne gyártani FFB-el. -
#10914 Nem tudom lehet e meg kapni olyan nagyon olcso, regi hangkartyat amin van gameport...... -
#10913 Van egy regi Microsoft SideWinder Force Feedback Wheel kormanyom, meg gameportos csatlakozas van rajta. A mostani gepemen nincs gameport. Letezik valami egyszeru konvertor USB-re? Van ugyan egy Logitech joystickem is, az is gameportos, de ahhoz gyarilag mellekeltek egy ilyen konvertort, mukodik is vele. De ha a kormanyt probalom rajta akkor a pc nem is latja. -
#10912 Megoldottam, köszönöm ,egy Pinacle Game Profiler cuccal .... -
#10911 Talaltam egy Joy To Key nevu cuccot, de nem jovok ra , hogy mukodik, barhogy probalom, letilt minden eszkozt, meg az egeret is ? :)
Valaki nem tud segiteni? :) -
#10910 milyen programmal tudnám a fanatec váltót bill gombokhoz rendelni ??
THX ! -
Pitti #10909 Nem, az nem jó semmire. Nekem is volt ilyen... szétvágtam és gyakorlatilag csak a kormány rögzítésére szolgáló lapot és az állítható rudat használtam fel, persze fixen hegesztve. Az acélcső rugalmassága miatt van egy kis mozgása a szerkezetnek így is. De így már jól használható és nem zavaró.
Eredeti formában csavarokkal rögzítve ilyen hosszú erőkaron csak bohóckodás. Főleg egy erősebb ffb-vel rendelkező kormánnyal teljesen használhatatlan. Össze vissza mozog lötyög az egész.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.04.23. 09:44:18 -
geree74 #10908 Nekem van egy fanatec-em, még egyszer nem vennék ilyet nem lehet rögzíteni rendesen, nyeklik nyaklik nem stabil. Nem 1 versenyem ment el rajta. Én vettem egy ilyet : https://www.youtube.com/watch?v=CgPW3BS8J9I bár most nem találam , sztem érdemes nézni nekem 88eur+szállítás volt ( nagyon akciós ) -
#10907 Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatosan vagy esetleg hasonlóval?
Érdemes ilyet venni?
Utoljára szerkesztette: Balyy, 2015.04.22. 18:16:41 -
#10906 https://www.google.hu/search?sourceid=chrome-psyapi2&ion=1&espv=2&ie=UTF-8&q=how%20it%27s%20made%20wooden%20steering%20wheel&oq=how%20it&aqs=chrome.1.69i57j69i59j0l4.3776j0j7 -
#10905 Egyszer lattam a tv ben egy reszt a hogyan keszuk sorozatbol, amiben faboritasu egyedi kormanyrol volt szo ... valaki nem talalkozott vele neten ? -
#10904 Sok sikert hozzá! Ha most nem is, de később egy ilyen váltóra benevezek. -
#10903 Nagyon SOK SIKERT! Ha nem váltottam volna konzol gamingre, már menne is az előrendelés. Osztottam az oldalad :) -
hermann05c #10902 Sziasztok !
Elindítottam egy közösségi finanszírozásos kampányt ! Megkérlek titeket osszátok meg minél többet, jusson el mindenkihez akinek bármi köze van a szimulátorozáshoz ! (Nem kifejezetten pénzt gyűjtök vele, hanem előrendeléseket !!!)
Facebook oldalam:
www.facebook.com/herrysproducts
kampány oldala:
http://www.creativeselector.hu/projekt/show/hermann_gabor_4344_ha_neked_is_draga_a_szimulatorozas_0 -
MooneyR #10901 Köszönöm a tippet, valóban jobbnak néz ki, mint bármelyik playseat termék ebben az árkategóriában, nagyon tetszik :)
Sajnos még várat magára a dolog, mert sikerült elköltenem ezt a pénzt most egy videókártyára.. de most ezt választanám én is a lehetséges cockpit-ek közül.
Használd egészséggel -
unrealnoise #10900 playseat helyett mindenképp GT omega racing pro-t ajánlanék. Ilyet vettem két hete, és egy álom.
Kiba***** stabil, az oldalsó kitámasztók miatt nem zavarja kögépütt semmi az ember lábát, egyszerűen nagyon fasza minden elemében.
GT Omega Pro Racing Simulator Supreme Review: https://youtu.be/ZwLyrc7t1tQ
Itt van egy teszt róla, a csávó már sokat próbált korábban cockpitekből, drágábbakat is, és azt mondja, hogy ha nem készítetett volna magának jó drágán egyet korábban, akkor bizony ezt a GT cpckpitet használná.
Uk-ból nem horror a szállítási költség sem magyar földre. Te tudod, nálam a playseat még csak megfontolás tárgyát sem képezte.
Jah és az ár. Nos ez a GT cockpit ár/érték arányban tényleg bajnok a legtöbbek szerint - már ami a piacon lévő dolgokat illeti.
Bármelyiket választod, hajrá :) -
#10899 Gátha érdekel valakit . ezzel a megoldással pár ezerból lehet csinálni egy 5 potmétere és 10 gombos vezérlőt.
Az oldalon megfelelő kapcsolással . gondolom igy nem csak a cougar gázkarja müködik hanem minden ami ilyen bekötéssel kapcsolódik a panelhez
usb panel -
#10898 http://www.thrustmaster.com/en_UK/products/t3pa-pro-add
Kormányt is árulhatnának külön ! :DD Talán úgy emberi áron adnák ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.03.18. 18:48:37 -
#10897 De. Vagy esetleg egy használt G25 (kicsit talán olcsóbb, és van benne szekvenciális váltó, viszont öregebb, mint a G27). Ezeknél csak sokkal drágább alternatíva van. -
#10896 Helló... tudnátok nekem segíteni kicsit hogy hogy tudok legolcsóbban kihozni egy normális kormány/H-váltó/3pedálos szettet?
Én egy használt g27-en gondolkodtam... ne?
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.03.14. 00:32:29 -
Solt #10895 Nem csodálom, én is így voltam! :) -
MooneyR #10894 Köszi, így mondjuk tényleg drága + szállítás. Akkor még gyűjtök a playseat revolution + váltó konzolra :D vagy a fene tudja melyik lenne jó..
De szívesen lépnék már az ügyben, mert a hátamnak nem az igazi a mostani szék+asztal kombó :) el is megy a kedvem a játéktól egy idő után.. -
Solt #10893 Használható abszolút, de 300 ajrót nem ér... úgy akciósan belefért, de a tele árát nem éri meg szerintem. :)
Az én 178-180 centimmel eléggé határeset a kényelem... az ülést maxra hátra kellett tolnom, a kormány tartót pedig teljesen előre, így jó, de egy mély agyas kormánnyal már lehet kényelmetlen lenne. A derékhoz kell egy támaszték, különben megfájdul a hátam. A Load Celles pedál miatt hajlamos elemelkedni a pedál tartó, figyelni kell arra, hogy a másik lábbal betámasszon az ember. (megszokható, nem vészes)
Az összeszereléssel szoptam egy kicsit, néha nem elég egyértelmű a leírás. Ha az ember belakta, akkor elég kényelmes, praktikus, szóval összességében szeretem, sokkal nagyobb élmény így játszani mint íróasztalnál a pedált az asztal alá rugdosva, meg a székkel arrébb gurulva... :D
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.03.08. 16:50:51 -
MooneyR #10892 Solt, azóta vélemény a Fanatec CSL-ről? Erősen nézegetek többfélét is, de ez elég praktikusnak tűnik, főleg, hogy ha jól látom a váltót is fel lehet fogatni, nem kell külön 20ezerért megvenni, mint a playseatnél.
Szóval használható vagy a gardróbban pihen? :D -
#10891 Beszúró fűrész mehet oda oldalra lecsapod és van hely:D