Szimulátor Cockpit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez nem hiszem, hogy pár óránál tovább birná . ÉS én a potméterek helyett Hall senszort szeretnék használni, hogy a potméter elhasználódását is megakadályozzam és tartósabb legyen.
NA de egy ötlet most beigrott , ha a csapágy belső gyürüjét szögletesre vagy bordástengelyüre alakitom és a tengelyt meg 2 perem közé szoritanám, hogy fel le se tudjon mozodni talán igy jó lenne a dolog ?
A mellékelt képen a felső kereszt tengelyeket nem kell nézni az egy elözö ötletből maradt ott
Én ajándékba kaptam, ha az én pénzem lenne tuti nem vettem volna meg 😊
Elég massziv, és ha az ember nem szánt szándékkal töri össze örök élet, de ismerve mi van belül rettenet sok a 70 000 Ft !
mindenesetre érzésre nagyon állat, igazi gépész érzete van az embernek, az álltható ellenállás nagyon jó, keményre álítva már semmi "játékszer" érzés nincs az embernek 😊)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A lényeg, hogy akarok egy joystick mechanikát gyártani ha lehet minél egyszerübben . a lényege , hogy kb ++-20 fok minden irányban és körkörösen akadásmentesen ,de kottyanásmentesen mozogjon.
CSináltam egy kezdetleges tervet, hogy egy önbeálló csapágy vagy gömbfejbe fognám a tengelyt ami , jó is lenne ,mert olcső és szabványos , könnyü beszerezni.DE a legnagyobb gondom az , hogyan akadályozzam meg, hogy a csapágyba vagy a gömbfejbe a tengely elforogjon és csak a döntés része maradjon meg?

És végre ki is tudom próbálni ! 😛P
Az viszont jó spórolósan nevetségesen rövid 😊))
Azt lehet tudni, pontosan milyen kábel lehet a gyári, mert akkor ezek szerint nem mindegy milyen ?
Ma reggel meg bekapcsoltam es jo minden.
Lehet van kulonbseg az ujrainditas es a lekapcsolas bekapcsolas kozott ?
Mert mat nem csinaltam azota....
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
Tököm se érti ezt 😊)
Bármit csinálok nem aktív a kalibrálás gomb 😞((
Ki sem tudtam próbálni ...
Nevetséges, hogy a Fanatec nem képes egy normális drivert összakaparni, én soha többé nem veszek semmi cuccot onnan ....

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.02.27. 00:34:31
Ma kaptam, de az istenért nem akar működni. Gép látja, driverben kalibrációt kér, de a kalibráció gomb szürke ...
Semmit nem tudok kezdeni vele ...😞((
www.smart-bus.hu
eltolták, vagy a rendelésektől függően olyan időpontot ad meg, amikor elkészül, le is tudják szállítani ?
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Elvileg februárban vissza tudom adni<#awink>#awink>
Nem lenne ilyen csak érdekességképp ... 😄D
3 monitorra soha nem lesz pénzem, szóval marad az egy kijelző ...
azt meg lehet csinálni valahogy, hogy a szgép van valahol, mondjuk íróasztalon monitorral, a cockpiten meg van egy tv , és használni tudjam mindkettőt?
Ami kérdés ugye az az egér3 bill, az kellene mindkét helyen illetve a kijelző ....