11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Mozes #11012 TX+599XX+TP3A megjött :) köszönöm a tanácsokat :) -
unrealnoise #11011 Szerintem ég és föld. :D A TX javára. -
#11010 A TX ugyan az belül mint a T300. Két különbség van. A T300 PC/PS4 kompatibilis, a TX pedig PC/X1, valamint a T300 1080 fokot fordul, a TX pedig 900-at (lényegtelen). Szerintem még nem nagy f1-hez, a kasznis autókhoz pedig lényegesen jobb, hogy kicsit nagyobb. A TM Leather 28 GT is jó minőségű, csak pont az a baj vele hogy kicsi :)
Ebben a videóban láthatod összehasonlítva a két méretet.
Utoljára szerkesztette: Tomo15, 2015.11.13. 16:37:32 -
Mozes #11009 Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, nagyon sokat segítettetek!!!
Nem értek hozzá, de a TX alap az nem jobb mint a T300 alapja?! Nézegettem nagyon a 599xx rimmet, csak félek nagy lesz átmérőben. Sokat játszom F1-el is és azért nem vennék egy külön rimmet, az 599xx meg nekem már lehet túl nagy egy olyan játékhoz, nem?!
Én ezt nézegettem: http://www.thrustmaster.com/en_UK/products/tx-racing-wheel-leather-edition-0
Örömmel fogadok bármi ötletet vagy javaslatot még :) -
#11008 Hát 2db Momo Racingem is volt, mind a kettő lassú volt, és nagyon nagy volt az ellenállása, ráadásul kicsit lötyögtek is :) A Dfp azért is volt utána jó, mert könnyebb volt vele gyorsan ellenkormányozni. Mai viszonylatban persze már ez is nagyon lassúnak, gyengének, és nagy ellenállásúnak érződik. A Dfp-G25 között talán még markánsabb a különbség ffb-ben. Pont tegnap voltam az egyik havernál, akinek még tavaly eladtam a g25-öt, rendesen beállítani az Ac-ban (még csak most kezdi a szimulátorozást). Valóban gyengus a t500rs, és csr elite-hez képest, viszont nincs hátrányban a használója. A Dfp-re ez nem igazán mondható el, ugyanis egy nagyobb csúszást szinte lehetetlen megfogni vele :)
Utoljára szerkesztette: Tomo15, 2015.11.13. 15:27:57 -
#11007 Én pont úgy emlékszem, hogy a momo-ban az ffb gyorsasága tök jó volt :) Mondjuk lehet ma máshogy gondolnám, sokszor a g25-nél is érződik, hogy túl gyenge és lassú. -
#11006 Szia! Miért lenne zavaró? :)) Ha komolyabban gondolod a szimulátorozást, akkor érdemes venni egy H váltót is előbb vagy utóbb, ahhoz meg elengedhetetlen a kuplung. Nagyon sokat dob az élményen!
Óriási lesz a változás! Igazából teljesen összehasonlíthatatlan. Van/volt egy pár kormányom (Momo Racing, M. Sidewinder ffb, Logi dfp, Logi g25 (csak volt), Fanatec Csr Elite, Thrustmaster T300 GTE ugyan az a belső mint a tx (csak volt), és Thrustmaster T500rs) szóval nagyjából a legtöbb még megfizethető kormánnyal toltam. A Momo már a Logi Dfp-re váltás (még 2005-ben) után is gyér volt :) Elve nagyon nagy hátrány, hogy csak 270 fokot fordul, de az ellenállása, és a lassúsága is a hátránya. A helyedben inkább a T300-at venném az 599xx rimmel.
Fontos viszont, hogy jól legyen beállítva a kormány. Ha esetleg megveszed, akkor bátran írj és szívesen segítek.
http://www.thrustmaster.com/products/t300-ferrari-integral-racing-wheel-alcantara-edition
Utoljára szerkesztette: Tomo15, 2015.11.13. 14:54:09 -
Mozes #11005 Sziasztok!
Gondolkodom egy Trustmaster TX Lether Edition csomagon. A kérdésen az lenne, hogy nem zavaró a 3 pedál?! Én a kuplungot sosem használnám, mert korményváltóval nyomnám.
Még annyit kérdeznék, hogy nagy változás élményben (persze tudom, hogy jobb alapból, de ezt élményben rögtön át is jön) egy ilyen kormány egy Logitech Momo-hoz képest?!
Köszönöm előre is. -
rodder24 #11003 Sziasztok!
symproject, leobodnar, arduino lapkák/ vezérlők/kijelzők alkalmazásakor melyik oprendszert érdemes használni win 7, 8.1 vagy 10 ???
Vagy csak a játék kell, hogy kompatibilis legyen???
Üdv. -
#11002 Szetszedtem, kicsit letorolgettem a szetszorodott zsirt, most jo.
Amugy atombiztos szerkezet, jol osszeraktak. A magnesen is volt egy kis zsir , lehet az zavart be a hallszenzornak.... -
#11000 Ne vedd tuti infónak, de én úgy tudom, hogy visszautalják a kiküldés árát. -
#10999 Visszaírtak, hogy küldjem vissza javításra a váltót...
Ezt ilyenkor én fizetem ? -
#10998 Megrángattam a váltót olyan szinten, hogy ha valaki látná sírva fakadna, de most megjavult! :)) -
Pitti #10997
-
#10996 Egy darabig probalkozok meg ,aztan kemenyebb hanhnemre valtok :))
Amugy nem is ez a gaz, hanem higy meg mindig megbizhatatlanok a termekeik. -
Solt #10995 Ez a pofátlanság csúcsa nálam... Lehet, hogy hülyén hangzik, de nálam a csak 1 év garancia, illetve az ilyen support nagyobb visszatartó erő mint az ár. Belegondolok, hogy bevásárlok 2000 ajróért, és valami elromlik 1 hónappal a garancia lejárta után, vagy éppen a garancia alatt és így állnak hozzá, menten agyvérzést kapok! :D
Azután a kibaszott TrackIr után is egy évet mászkáltam, mire visszaadták... már a belgiumi magyar követséget uszítottam rájuk, mert az én fejemre olyan szinten szartak, amire itthon a büdös életben nem volt példa. -
#10994 Viszont nem okoz csalódást, mert sose volt jobb :D -
Solt #10993 Ennyiért egész jó a support... -
#10992 Elsore valaszoltak, utana mar nem, hiaba irok nekik...Mar tobbszor elkuldtem, videoval egyutt. -
#10991 Küldd el nekik még egyszer, nálam bevált :) Egy videót is érdemes nekik csatolni, ahol látszik a hiba.
Utoljára szerkesztette: Tomo15, 2015.10.21. 14:22:09 -
#10990 Fanatec supportot hogy lehetne kicsit noszogatni ? :)
Szarakosik a valto, egyszer visszairt, hogy csereljek drivert, kicsit javzlt is , de nem az igazi, azota hiaba irom nekik, hogy nem jo , nem valaszolnak...:( -
#10989 Jobb, akkor ha leírom :)
Szóval van egy:
- sebesség fokozat kijelző -GI-Max- ( csupasz elektronika (csak usb kábel kell hozzá, meg felfogatni)) // 27.90£ = 5.800,-HUF
- sebesség fokozat kijelző, dobozban, usb kábellel, -GI-Max- (alulról egy átmenő csavarral felfogatható konzolra) // 31.90£ = 6.500,-HUF
- három számjegyes sebességkijelző, dobozban, usb kábellel, -SPI-D- (alulról egy átmenő csavarral felfogatható konzolra) // 31.90£= 6.500,-HUF
- analóg műszerhez elektronika, -REV Burner- (kell hozzá 12Vos táp, USB-B kábel, kijelző műszer) // 29.90£ = 6.200,-HUF
- analóg műszerhez elektronika, +usb kábel, +táp, + 11.000rpm-ig mérő műszer, -REV Burner- // 33.90£ = 7.100,-HUF + (kijelző műszer)22.000,-HUF =11.000,-HUF == 18.000,- HUF
Az árak, a bolti árnak a fele. -
#10988 Milyen áron lehet hozzájutni? :) -
#10987 11cm a műszer számlapjának átmérője, de csak 11.000 igm ér, elírtam.
A vezérlő elektronikájából kettő is van, de csak egyhez van műszer, és készre szerelve.
Illetve a fokozat kijelzőből is kettő van.
kép
Utoljára szerkesztette: pointer4, 2015.10.18. 19:54:50 -
#10986 Srácok, van itt olyan, akit érdekelné Symproject-es kijelző ?
1. nagy, egy számjaegyes sebességfokozat kijelző (GI Max GEAR Indicator http://www.symprojects.com/shop/gi-max-gear-indicator/ )
2. fordulatszám kijelző műszer, elektronikával (REV Burner http://www.symprojects.com/shop/rev-burner/ ) Auto tuning boltba vásárolt nagy fordulatszám kijelző, 13.000rpm -ig
3. három számjegyes sebességkijelző elektronika (SPI-D http://www.symprojects.com/shop/spi-d-digital-speedometer/ )
Mindegyik menetre kész, felszerelhető kis házzal/táppal.
Mindegyik külön usb portot igényel, egy programból vezérelhető, és egy tonna szim játék kezeli.
-
#10985 :D -
#10984 Jön a fűtésszezon, biztos azt akarod mérni XD -
#10983 Ha tudod mit hova kell kötni, akkor pofon egyszerű, az átkábelezéshez nem kell megbontani, egz anya aljzatot veszel, abból a megfelelő lábakat pedig áthúzod egy dugóba, a dfp-be, a jó helyre.
Vagy USB-re kötöd http://www.leobodnar.com/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=97&products_id=188 -
#10982 Olajos fekpedal ? -
Solt #10981 Tank? :D -
#10980 Ki találja ki mi készül? Link
Annyi segítség, hogy a 10MPa-ost rendeltem meg :) -
#10979 Hátha van itt egy szakértő, ezért szeretnék egy kis segítséget kérni.
Van egy G25-öm illetve egy DFGT-m és szeretném működésre bírni a G25 pedáljaival a DFGT kormány-t. Láttam olyan megoldást ahol a pedálban a potikat átkötve megoldható, ( link ) de olyan megoldás kellene amivel nem kellene állandóan megbontani a pedált ha a G25 kormánykerekét szeretném hozzá ismét használni. Láttam a leo bodnar féle kábelt de az csak PC-vel működik, én viszont PS3-al használom. Valakinek tippje esetleg, hogyan lehetne ezt megoldani? (tisztában vagyok vele, ha a g25 pedált akarom a DFGT-hez használni akkor a kuplung kilőve, de ez nem is fontos, hogy működjön a DFGT-nél mert F1-re lenne vele használva.)
üdv: code
Utoljára szerkesztette: CodeRed, 2015.10.12. 09:41:17 -
#10978 Küldtem Pü-t. -
#10977 20e szerintem korrekt ár. -
#10976 Lekötnek a tankok :D -
Pitti #10975 Persze, lehet bármilyen még a felbontása is lehet más, mondjuk jobb ha az egyforma.
Egyébként a színek nem lesznek tökéletesen ugyanolyanok, csak amennyire szemre be tudod állítgatni a monitor menüjében. -
#10974 Harom monitornal az ugye nem gond , ha a ket szelso mas tipusu mint a kozepso ? -
#10973 Mennyit kérnél érte? :) -
Pitti #10972 Nézzenek oda, évek óta nem láttunk, ...leköt a család mi? :) -
#10971 Van mostanában kereslet H-váltóra?
Az én SST Lightning váltómat kellene eladni, mert nagyon nincs kihasználva :(
Anno PH-n nem kelt el, majd elfelejtkeztem róla, most lehet ebay-re kéne feldobni.
Utoljára szerkesztette: pointer4, 2015.10.01. 11:52:51