Szimulátor Cockpit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szoval sok sikert, es ha sikerul valamit szerezni akkor arrol biztos szamolj be hogy hol vannak olyan cuccok.<#vigyor0>#vigyor0>
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Macbook Air M1 2020
Bár, nem annyira...még kéne csinálni 2 ilyen karikát, csak nagyobbat.És akkor motor mozgatná, nem pneumatika.de ez most hosszú: D
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Macbook Air M1 2020
Ezt vótam kénytelen modellboltban venni 😛
Macbook Air M1 2020
Miért lenne nehéz az elektronika? Beraksz egy potit, amit ha lehet minnél jobban kihajtva megtekerjen, és majd úgy is oda kalibrálódik a kormányod szoftverében a plussz meg mínusz érték ameddig mozog (ezért érdemes kormányra kötni, de létezik erre külön pedal progi is akár).
Macbook Air M1 2020
Én ilyenkor ha valami spéci dologra szükségem van, tesco Obi stb helyeken megnézem mi az, ami tartalmaz ilyen alkatrészeket pl, és mérlegelem az árát... így sikerült pl akciós leértékelt szorítóból jó kis vasanyagot szerezni a pedál szárához pl 😄
Én így oldottam meg, egy fémlap ami ellentart, abba lyukatfúr, ebbe megy be a menetesszár, amin az ünzáró anya feszíti a rugót. pl
Rugót meg itt vettem.
Remélem 10"-os monitorba simán belefér😄
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
FAIL,arcade játéktól ne várj sokat.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
semmi
semmi
A 2 joy-ra meg olyanokat állítok amiket nem kell azonnal elérnem.
Amúgy az esztétika csak azért nem jött össze, mert az a bádog amin a gombok vannak, nem elég erõs és így eláll a szürke tálcától (mert abból van). Na és itt jött képbe a gumi. Hidd el nem így terveztem, de most egy ideig így marad, mert egy jódarabig nem lesz kedvem megint szétszedni.<#smile>#smile>
De mûködik és nagyon állat. 😊
Legközelebb pulzusmérõt kéne szerelni rá. Ez az új ötim. <#vigyor2>#vigyor2>
(Bár ebbõl úgyse lesz semmi.)
Na szóval akkor is beteszem:
Szóval itt a 4 gomb (oldalanként 2):
Ezt a kütyüt raktam a kormányra és kicsit alakítottam át:
Így néz ki felrakva (2 joy, 8 gomb):
És a találmányom, hogy a váltó fül és a kormány közé tettem kapcsolókat, így egy ujjmozdulattal elérek 4 gombot anélkül, hogy a markolatot el kéne engednem.
Mondjuk azóta annyit változtattam rajta, hogy már csak 4 gombos a cucc, mert rájöttem, hogy elég annyi is.
No de ha megfogod, akkor is rangatja? Nemlehet varsenyezni? Nekem csak akkor csinalta mikor elengettem. Ha fogtam akkor minden rendbe volt, akkor mar nemrangatta eroszakkal.
Mikor megvettem a G25-ot ez volt az elso dolog amit kiprobaltam, es nagy oromombe renbe volt, nemcsinalt ilyeneket. Hat a G25-tol el is varom hogy jo legyen.
Szoval az a rangatas a kormany FFB es a driver kozott van valahol a problema forrasa szerintem. Szerintem a megoldas nem user friendly, ha egyatalan van valamilyen megoldas.
semmi
Ez a Logitech hivatalos programja, ez mindenkinél tuti hogy mûködik!
semmi
semmi
A TS gombot akarom a kormányra kivinni de sajna nem mûködik pedig rögzíti hogy keystroke K
Okézod és kész.
Valaki tudna segíteni hogy hogy tudok billentyû parancsokat a logitech kormány gombjaira tenni?
A profilterben nem boldogulok sajnos valaki leírhatná részletesen.
Köszönöm!