Szimulátor Cockpit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legyel jobarat es magyarazd el, lecci....
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Ezt az egyet meg kibirod...<#vigyor0>#vigyor0>
Tenyleg erdekel, tudni akarom...
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
No de a lenyeg amit akarok. Vegre visza jott a Leo Bodnar es akarok tole rendelni egy 32 gombos controllert a button panelemhez.
Akkor ott vannak a:
1. BU0836X joystick controller
2. BU0836 Precision joystick controller
3. BU0836A Ultra precision joystick controller
4. BU0836-LC Load cell USB interface
Ha jol ertem akkor a 1 es 2 kozott az a kulombseg hogy a 1 az kulon fuggetlen csatlakozoja minden gombnak egy drot par (ketto drot) es anyit kotsz be amenyi gomb kell, es az analog az 12 bites.
Es a 2 az matrix 6x6. Szoval ott nemlehet bekotni 10 gombot? Be kell kotni mind a 36ot? Ez a cucc 10 bites.
Akkor ott a 3, az ugyan az mint a 2, csak az analog 12 bites, mas kulombseg nincs a 2 es 3 kozott ha jol ertem.
Na es most a lenyeg! Mi a 4? En ugy nezem tok ugyan az mint a 2.
36 darab matrix button 6x6, es az analog 10 bites. De akkor mi a lenyege a 4-nek? Mi az a load cell? Nemlatok kulombseget a 2 es 4 kozot.
Valaki magyarazza mar el, vagy legalabb te Pointer, gondolom te erted <#vigyor0>#vigyor0>. Nehogy olyat vegyek ami nem lesz jo.
Mivel melóban csücsülök, nem sok plussz infót tudok mondani most, esetleg annyit, hogy ez IP alapon küldi át az infót, a tûzfal megfoghatja. Ha úgy se megy, próbáld új telepítésû LFS-el, ha nem eredeti akkor IP_patch nélkül.... 😊
Azt az indítóikont írd át ami az asztalon van 😛
a cfgbe meg ez van :
OutSim Mode 2
OutSim Delay 1
OutSim IP 127.0.0.1
OutSim Port 51223
OutSim ID 0
OutGauge Mode 2
OutGauge Delay 1
OutGauge IP 127.0.0.1
OutGauge Port 51223
OutGauge ID 0
Jóó, tudom ezt nem lehetet kihagyni 😄
Szóval, NEM 😄 Hacsak nem a Sim-Tools akarod használni.
A Takatecnek az LFS indító ikonját kell editálni, megtoldani ezzel: /insim=29999
Csak sajna nekem a nagy grafikai bravúr mellett elveszni látszik a legfontosabb info, a gumiállapot.
Ezért keresek mást 😄
Mondom a sör szagától is rosszul vagyok, maxx a szomjhalál szélén innék belõle egy lakatlan szigeten.
Es a sort akkor se iszod meg ha nagyon szomjas vagy? Sokat en se szeretek inni belole, haverokkal kint soron mindig le vagyok maradva jo par poharral, sorbe mindig lekoroznek (sokszor sajnos meg LFSbe is), de ha szomjas vagyok akkor izlik, megiszom.<#smile>#smile>
Külgyé száraz vörösbort 😄
Tehát ezt kell odaírni: /insim=29999
Bár én elõszõr nem erre gondoltam, mert a a Sim-Toolshoz ilyen beállítást kellett hozzáadni a cfg file-ba:
Na rohanok meloba, majd este jovok, nehogy megint aludjal...<#vigyor0>#vigyor0>
kieloztel...
Mikor keztem irni meg nemvolt itt, aztan meg mar itt lett <#smile>#smile>
Csak ugy megjedzem, tetszik az utmutatod... Pummika csak veszi az adast, ugye...<#vigyor2>#vigyor2>
http://kurenai.main.jp/gtinfo/inf8/inf8.cgi
A kepamit felraktal, az valojaba onnan van <#kacsint>#kacsint>
A TakaTeC-nek van ez a "SIM_Monitor_AddOn.exe" -része, az lehet írja, csak kuva randa, próbála ki.
Illetve az X-Sim is kiír adatokat másik képernyõre, olyan formában ahogy akarod, de sajna "current tire informations - no"
ahogy nézem
Tegnap már elkezdett éledezni az ablaktörlõ elektronyika 😄 Majd készítek hozzá valami apróságot hogy teszteljem 😄
<#taps>#taps><#taps>#taps><#email>#email>