Szimulátor Cockpit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg vezetes kozbe kicsit szoknom kell a szekundaris billenytuzetet is, mert meg mindig az asztahoz hajlogok a PC billentyuzethez. Pedig a Frexre direkt vettem KEY tartot es itt a KEY rajta, es nagyon popec, vegre ext mar arrol irom. Marha jo. Ha jo berangat a kocsi akkor a KEY is szepen vibral mint ha igazi kocsiba lenne.
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
A Frex az borsos cucc volt ott inteztem a birokraciat korulotte, de par apro miatt nemzivessen ismetelnem meg az egeszet, eleg volt belole egyszer is.
Kis fejlesztés ráférne.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Ahh, ha magyarországon lenne radical akkor kifizetném a körönként 4-5 papírt, de nincsen asszem:'(
E 1600 assal is mehetnék, csak ami egyik ismerõsöméknek most van, abba nem férek be a kormány miatt, meg amúgy sem, a másik meg azthiszem még nincsen kész.De az már egy nagoyn durva gép lesz.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Ebbõl a szempontból tökéletes helyettesítõje. A fõ különbség a nyitófeszültségükben van; illetve természetszerûleg abban, hogy az egyik bocsát ki fényt, míg a másik nem.
Akkor pusztul el, ha a zárófesz, vagy a nyitóáram meghaladja a határértékét. Vagyis ha a zárófeszültség nem nagyobb, mint a megengedett, akkor vígan elvan.
Nyitóirányban azért kell elõtét, hogy - ahogy Te is írod - az áramát beállítsd. Anélkül elszaladna az áram rajta és az pusztítaná el.
Macbook Air M1 2020
Jajj, most jött email, úton a Pedál végre valahára 😄 Már kezdtem fosni, mert a honlapon azt írják, hogy várható szállítás 2009Október, és hogy a 3. szállítás már kiment :S
A diódákkal ne foglalkozzál 😄 Dióda akkor kell ha 3nál több gombot akarsz egyszerre benyomni, (pl ki-be kapcsolót használsz) A mátrixos bekötés miatt picit bonyolultabb a felépítés, hogy vissza ne follyon a jel azért kell dióda.
http://www.postimage.org/image.php?v=gx3eoOA
Az gondolom alap, hogy mindenbõl a legutolsó verzió legyen fennt.
Meg hogy a profilert uninstallni kell, majd újra vissza, és megoldódott.
A játék elindítása után kellett a kormányt csatlakoztatni... stb...
és hogy ne csak off legyen ez a hszem is.. :p
C5R

semmi
állandóan leállt a masina.. végül egy Opel Calibra szégyenítette meg amikor verseny után behúzta a boxba.. :p

ám balra van a 2 pilóta.. 😊
Gyere inkább rFactorozni, most jelent meg Tota Supra MKIV tuti verda, tudom ez az LFS es szivednek sokként hat, hogy megjelenik egy autó, de képzeld el, valahol így megy 😛 😄
Ventrillo...Ventrillo...Ventrillo..., mi a bajod a temspeakkal? Elfernek egyut a Ventrillo es Teamspeak, nemvesznek osze?
Amugy en jarok a OLFSL-be, csutortokig lehet quali, csak most eppen nemmegy, nemtom me, de nekem is kell meg kvalifikalnom hogy bejussak. Kvalifikalj, es vasarnap indulhatunk egyutt <#vigyor3>#vigyor3> Persze elotte meg kerulunk egyparat.
Fenebe a kezifekhez meg kell par alkatresz, mert meg mindig a foldon hever.
Az imbusz gaggyi 😛 😛 😛 Ha normálisat akarsz, nem ilyen félkész gagyi cuccost, leglalább Torx-at használjál.
Nem elmebeteg, csak alapos munkát végzett, ez volt a feladata 😄
Kevés csokit eszem, biztos ingerlékeny vagyok 😊. Inkább otthon csinálnám az elektronikát mint itt sínylõdnék a melóban. Ha meg hazajutok a nap végén alig látok....
Amúgy péntek-szomb.-vas. szabad vagyok, akkor mehet LFS! 😄 De ventrilot tegyél fel, mert ez a Teamspeak ugyan olyan szar, mint amikor megjelent a Roger Wilco helyett.
Ezt találtam: 😄
Hozzáférhetõségrõl meg ennyit 😛
Ezt csavard ki a fasza imbuszkulcsoddal
Nem ér fikázni a rajzot 😛
Lassan meg majd jonnek a Frex kepek is, csak meg kell hozza egy par alkatresz...
Amugy en az alvazba M8-as es a cockpitbe ami a kerekes alvazon van rajta, arra M6-os imbuszokat hasznaltam kb. 200-at eddig.
Amugy nemismerek rad, most mi van ilyenkor???<#conf>#conf> Allergia hatasa alatt vagy, vagy fuvet szivtal, esetleg nitrot ittal? <#nevetes1>#nevetes1>
Na mind1, mindenki mashogy szereti. En csokissan es edessen...<#nyes>#nyes>
Amugy pontossan az a resze kell a pedalkasznyibol ami a foton van, csak ne lenne anyira szet trancsirozva. Szerintem aki ezt tette az elmebeteg <#pardon1>#pardon1>
Olyan nemszettrancsirozott verziod esetleg nincs?
Régen imádtak engem az autószerelõ mûhelybe 😄 Több tucat BETA kulcsot tettem tönkre 😄 17-19-es villáskulcs feje szétnyílt a kezemben, nem beszélve a Crowa fejekrõl 😄 Még jó hogy a Beta cserélte õket a sulinak 😄
És lehet az Titán ha már belelerohadt 😄
(igazából semmi bajom nincsen az imbusszal, csak Tikát idegesítem vele, psszt <#eplus2>#eplus2><#awink>#awink> valahova az kell, valahova meg nem)
Lehet piskotabol is, de a lenyeg hogy 6 lapjefû legyen <#eplus2>#eplus2>
De az biztos hogy nem olcsó 😄
Hozzáférhetõségrõl meg ne papoljál, a 6 lapjefût sosem fogja lepipálni 😛
Cockpitot meg úgy kell tervezni hogy mindenhova oda lehessen férni 😛 😛 😛
Láttam én már nem egy imbusz csavart, aminek a belseje kör alakú volt, és csoda kellett hozzá, hogy kioperálja az ember 😛
Onnan is látszik, hogy az a régimódi, hogy te skype-ot használsz, meg teamspeakt 😛 Ha normális dolgokat használnál, akkor ventrilo, meg msn lenne a gépeden 😛
Amúgy itt a kép amit kértél:
Wazze <#ravasz1>#ravasz1>, mi bajod van neked az imbuszokkal. Sokkal jobb es konyebb egy "T" alaku imbusz kulcsal dolgozni mint idetlenkedni ott ketto 13 vagy 14-es kucsal egymassal szembe hogy neperegjen az anya. <#bee1>#bee1> Wazze nekem kb. 200 imbusz van eddig a cockpitemem (de ahogy ismerem a projektet akkor majd meg bovul egy 50-100-zal) es kb. 4-6 normal 6 szogletu csavar van amibol boven eleg anyi is. Hat amig ki vagy be csavarok 1 hatszogletu csavart 2db kulcsal (egyik fogja az anyat a masik csavarja a csavart) addig ki vagy be csavarok sipp-supp ugyessen kb 15-20 imbusz csavart "T" imbusz kulcsal. Nembeszelve arrol hogy ha rosz a hozzaferhetoseg, vagy keves a hely, akkor normal kulcsokkal megint csak idetlenkedik az ember, de az imbusznal lecserelem a "T" kulcsot "L" kulcsra es ott fojtatom ahol abba hagytam. Es ha meg szukebb a hely vagy roszabb a hozzaferes akkor a hoszu "L" kulcsot lecserelem rovidebb "L" kulcsra es megint fojtatom a melot. Ilyen egyszeru az egesz es nagyon praktikus. Bevallom en se epitettem meg semmit imbuszokkal (csak 1-2szer csavaroztam valamit), de most meg kell mondanom, mar 1 honapja imbuszokkal dolgozok, es ez marha jo talalmany, oriasi szuper cucc. Nagyon egyszeru es praktikus! Es brutal be tudod huzni, megtarcsa meg a vizilovat is!! Meg teged is Pointer. En a te stilusu heggesztett cockpitoknal is mar csak imbuszokat hasznalnak, nagyon praktikus. Ha kiprobaltad volna, akkor ra jottel volna <#nevetes1>#nevetes1> Es meg arrol nem is beszelve hogy a golyos imbusz kulcsal meg sreget is lehet csavarozni, ami szuper mert nagyon sokszor ugy alakul hogy derekszogbe nemferek hozza csak sreget, nem gond akkor a csavar derekszogbe van es a kulcs sreget, es jo kedvel csavarozok. <#schmoll2>#schmoll2> De a normal kulcsal hatszogletu csavart nem tudsz sreget csavarozni, mert kiugrik a kulcs <#nevetes1>#nevetes1>
Es ami bent a szobaba van, az igen is legyen tiszta es ne poros! <#vigyor3>#vigyor3> Ami meg kint futkos az utcan vagy palyan az meg ugyis poros lesz, akkor az legyen poros. <#wink>#wink>
A kabelokkal meg neprovokalj, mert te se szereted a takolmanyokat! <#smile>#smile>
Szoval most meg nalam is mindenhol kabel log, de ha finalizallom a dolgot, akkor tuti eldugom a kebeleket, nehogy belegabajodjak mint a pokhalloba. <#smile>#smile>
Inkabb startolj LFSt es gyere a palyara! Megyek proba futamost. Tesztelni es hangolni a jarganyt..