11612

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• milk4
    Nemrossz,csak a monitor van messze.
  • Corsika14
    Ilyen, csak behalt a képfeltöltés

• Black Ghost
    Szóval milyen is lett?
  • milk4
    Milyen?
  • Pummis
    tudna valaki nekem olyan képet mutatni ahol nem a kormányon van a váltó fül tehát csak a váltó fűl kell ?!Na ma kész lett a váz nem rossz jobb mint az ezelőtí :P
  • Corsika14
    1 hete csináltam magamnak 1 cockpit-ot.
    Ilyen lett:

• pointer4
    Jól néz ki Houston :D
  • bardocz
    Hát az úáomáshoz!:D
  • solo
    Eggyesével lenavigálni minden csillagot az égről: D xD
  • thé
    jó sok tyúkbél van a képeken :]

amúgy mihez kell ennyi gomb?
  • solo
    KÉzinek a legjobb rugó, az kis robogókba való, legpuhább kontraszt rugó: DElméletileg ha jóltudom van 35-50 kiló ig vannak ilyen rugók.
  • Pummis
    Ez igen gratulálok :)
  • Tika
    Na sikerult elcsipnem a dashboardomrol par "Work in progress..." fotot

Ezeket jol bedrotoztam
  • Tika
    Hat nemsikerult, csak ugyessen akartam belinkelni, de nemengedi, mert...
    Probald ezt...
    azert mert ott alul be kell pipazni hogy 18 elmultal (Je mi vice nez 18 let) = pipa, es akkor a kovetkezo oldalon elindul. Jo race pillanatok vannak benne, csak gondolom erdekessegbol megosztom veletek is
  • Tika

Hat ez a kep valami olyasmira emlekeztet ami a kert vegen van kis 1x1meteres fa búdé

De komolyra forditva a szot, elismeresem, lenyugozo, a vegeredmeny preciz munka, ugyes a pasas.
  • tomi555
    Pedig annak, így ki tudja használni az áttétel miatt a poti közel teljes elfordulását, az én kézifékemben is hasonló megoldás van :) a fázisceruza meg gondolom "görgőként" szolgált, ott iránytvált a madzag az ülés felé és hogy ezt ne az éles fémen tegye.
  • TaRka0107
    Így már jó! Kössz, sokat segítettél:)
  • TaRka0107
    Ok
  • pointer4
    Nekem ilyet akkor csinált, amikor az usb port lustálkodott, mert sok dolga volt. Húzd ki 220ból és usb ből is, hogy újrakalibráljon.
  • TaRka0107
    Szevasztok! Most olyan gondom van hogy nincs amikor egyenesbe van a kormány akkor a játékvezérlőbe kicsit balra van! Játékba is ugyanígy!:D Miért lehet ez? Most először akartam vele játszani reggel! Este még jó volt:D
  • pointer4

Ez a videó csak nálam nem indul el ?
  • pointer4
    Akkor már ez sem maradhat le a sorból.
  • Gilb3rto
    Azmég semmi hogy a madza, de a fázisceruza mire való ott?:D Megnézi van e a kárpit ülésben fázis?:D
  • Tika
    Valaki arulja el hogy mi a feladata annak a madzagnak
    A potmeterre nem logiku, mert azt meglehetne hajtan egyenesset a kezifekkel.
  • Tika
    Ha ez bazi popec rugó, kézifeknek

Itt lehet alapossaban utanna nezni
  • Tika
    Nemsikerult.
    Akkor uj verzio
  • Tika
    <embed src='http://navratdoreality.cz/player-viral.swf' height='528' width='705' allowscriptaccess='always' allowfullscreen='true' flashvars='file=http%3A%2F%2Fnavratdoreality.cz%2Fcontent%2Fvideo%2Fcrash_compilation_19.flv&plugins=viral-1d'/>

Ez is eleg kemeny
  • Tika
  • Tika
    Ez is popec.
    Csak ez nemferne be a szobamba
  • Tika
    Most nezem hogy a sracot is a LFS ispiralta, ahogy engem is, azert csinaltam az egeszet. Ha nincs LFS akkor meg talan a kormanynal se tartanek, nem meg cockpitnel.
  • Tika
    Ezt mindenkeppen erdemes megnezni!!!
    Pummis, te jutottal eszembe, te dolgozol faval
    Es olcson is kihozhato, eleg hozza fa lemezek es 1 flex (vagy hogy hivjak azt a szerszamot), meg par csavar. Biztos nemkell hozza anyi mindent hajszolni mint az en itemmel bovitett cockpitomhoz.
  • bardocz
    Istenbiza, rájövök én magamtól:D
  • pointer4
    Az kapja meg legolcsóbban, akinek nem kell róla magyarázni :D
  • bardocz
    Mi? Nem adod nekem?:D
  • pointer4
    Miért, kell ?
    Szinte eladhatatlan :D, csak hozzáértő mániákus értékelné, olyat meg nehéz találni, aki pénzt is szánna rá :D
  • TaRka0107
    Értem.
  • pointer4
    5.08 is van, de valamiért az 5.00-át ajánlják az öreg rókák. Javítani mindenesetre semmit se javítottak g25 nek, csak az ffb lett rosszabb, ÁLLÍTÓLAG.
  • TaRka0107
    Mintha beszéltétek volna hogy van 5.4 -es driver G25-höz. Érdemes feltenni?
  • tomi555
    majd szólj merre dobod ki:D
  • rbal
    TIKA ugyanilyen kormányom volt nekem is! Ezt cseréltem le a MOMO-ra, ami nem bizti hogy jó megoldás volt! A kormány-váltó csúszkálásra ajánlanám a multikban autós részlegeken kapható kb 20×25cm-es csúszásmentes alátétet, ami kb 250-300Ft. Nagyon jól dolgozik, nem csúszkál semmi el ha ragasztasz a kormányra, váltóra belőle. Amúgy a FREX-es cuccokhoz is ilyent adnak, legalábbis minden felfogatásnál ez lóg ki az a fekete lukacsos anyag. Mindenképp érdemes kipróbálni, ha valaki nem akarja lecsavarozni az asztalra a cumóját.