11617
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Itt a Japan konkurencia -
Második nap mindig úgy tűnik, hogy tök keveset haladok a cockpit építésben :D Aztán rájövök, hogy a pontosság miatt lassul le mindig a meló, mindent 5x igazítani meg mérni kell :D Mert ha itt valami 1 cm-el eltart, az akkor a végén brutálisan rossz lesz :D
Ráadásul ma elfüstölt az egyik flex a kezemben, mehettem a kölcsönadott harmadikat visszakérni :D A csiszolókorongos elkezdett lassulni, kerregni, melegedni és füstölni a kezemben :D

-
Pöppec, kényelmesnek is néz ki :D
Próbáltad hosszútávon?Az? :D
Én most jöttem rá, hogy 2cm-el közelebb kéne tenni a kormányt, mert 3 óra után fáj a hátam közepe :D Laza 1 év alatt :D -
Éppen nem, de az én makettem komolyabb :D -
Pointer, ez valami neked valo...
VIDEO
Veletlenul nemismeritek egymast? Ez is mini modellel kezdi...
-
Nemrossz,csak a monitor van messze. -
Corsika14 #5613 Ilyen, csak behalt a képfeltöltés
-
Szóval milyen is lett? -
Milyen? -
tudna valaki nekem olyan képet mutatni ahol nem a kormányon van a váltó fül tehát csak a váltó fűl kell ?!Na ma kész lett a váz nem rossz jobb mint az ezelőtí :P -
Corsika14 #5609 1 hete csináltam magamnak 1 cockpit-ot.
Ilyen lett:
-
Jól néz ki Houston :D -
Hát az úáomáshoz!:D -
Eggyesével lenavigálni minden csillagot az égről: D xD -
thé #5605 jó sok tyúkbél van a képeken :]
amúgy mihez kell ennyi gomb? -
KÉzinek a legjobb rugó, az kis robogókba való, legpuhább kontraszt rugó: DElméletileg ha jóltudom van 35-50 kiló ig vannak ilyen rugók. -
Ez igen gratulálok :) -
Na sikerult elcsipnem a dashboardomrol par "Work in progress..." fotot 
Ezeket jol bedrotoztam
-
Hat nemsikerult, csak ugyessen akartam belinkelni, de nemengedi, mert...
Probald ezt...
azert mert ott alul be kell pipazni hogy 18 elmultal (Je mi vice nez 18 let) = pipa, es akkor a kovetkezo oldalon elindul. Jo race pillanatok vannak benne, csak gondolom erdekessegbol megosztom veletek is
-
Hat ez a kep valami olyasmira emlekeztet ami a kert vegen van kis 1x1meteres fa búdé
De komolyra forditva a szot, elismeresem, lenyugozo, a vegeredmeny preciz munka, ugyes a pasas.
-
tomi555 #5599 Pedig annak, így ki tudja használni az áttétel miatt a poti közel teljes elfordulását, az én kézifékemben is hasonló megoldás van :) a fázisceruza meg gondolom "görgőként" szolgált, ott iránytvált a madzag az ülés felé és hogy ezt ne az éles fémen tegye. -
Így már jó! Kössz, sokat segítettél:) -
Ok -
Nekem ilyet akkor csinált, amikor az usb port lustálkodott, mert sok dolga volt. Húzd ki 220ból és usb ből is, hogy újrakalibráljon. -
Szevasztok! Most olyan gondom van hogy nincs amikor egyenesbe van a kormány akkor a játékvezérlőbe kicsit balra van! Játékba is ugyanígy!:D Miért lehet ez? Most először akartam vele játszani reggel! Este még jó volt:D -
Ez a videó csak nálam nem indul el ? -
Akkor már ez sem maradhat le a sorból. -
Azmég semmi hogy a madza, de a fázisceruza mire való ott?:D Megnézi van e a kárpit ülésben fázis?:D -
Valaki arulja el hogy mi a feladata annak a madzagnak 
A potmeterre nem logiku, mert azt meglehetne hajtan egyenesset a kezifekkel. -
Ha ez bazi popec rugó, kézifeknek 
Itt lehet alapossaban utanna nezni
-
Nemsikerult.
Akkor uj verzio
-
<embed src='http://navratdoreality.cz/player-viral.swf' height='528' width='705' allowscriptaccess='always' allowfullscreen='true' flashvars='file=http%3A%2F%2Fnavratdoreality.cz%2Fcontent%2Fvideo%2Fcrash_compilation_19.flv&plugins=viral-1d'/>
Ez is eleg kemeny -
-
Ez is popec.
Csak ez nemferne be a szobamba
-
Most nezem hogy a sracot is a LFS ispiralta, ahogy engem is, azert csinaltam az egeszet. Ha nincs LFS akkor meg talan a kormanynal se tartanek, nem meg cockpitnel. -
Ezt mindenkeppen erdemes megnezni!!!
Pummis, te jutottal eszembe, te dolgozol faval
Es olcson is kihozhato, eleg hozza fa lemezek es 1 flex (vagy hogy hivjak azt a szerszamot), meg par csavar. Biztos nemkell hozza anyi mindent hajszolni mint az en itemmel bovitett cockpitomhoz. -
Istenbiza, rájövök én magamtól:D -
Az kapja meg legolcsóbban, akinek nem kell róla magyarázni :D -
Mi? Nem adod nekem?:D -
Miért, kell ?
Szinte eladhatatlan :D, csak hozzáértő mániákus értékelné, olyat meg nehéz találni, aki pénzt is szánna rá :D