11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#6098 ezt valaki ismeri ? -
thé #6097 nna ilyet se hallottam még túl sok embertől :D
amúgy lehet, hogy én is szeretném azt a pályát, ha a padkák helyett rázókő lenne...
amúgy a régi gázpedálodnál miért használtál két rugót?
a gázpedál szerinted/szerintetek egy síkban legyen a fékkel és a kuplunggal? frexednél mintha fék mögött lenne egy kicsit
ha a fék- és a kuplungpedál útja ~40-43 mm akkor mennyi legyen a gázé? 50? 60? -
#6096 Csak szimplán imádom az a pályát :D És az éles kanyarok miatt gondoltam, jó példa :D -
thé #6095 race07-es kép eléggé htcm3 gyanús, ott lesz a kövi verseny pau-ban :P -
#6094 Egyenlőre ide került ki. -
#6093 Kell egy adapter közé, mert 50 illetve 70mm az osztókör, a g25 meg az igazi kormányok között.
ilyen vagy lemezből plussz csavar meg anya. -
#6092 Azaz, jól gondolod. -
#6091 Szevasztok! Lehet külön venni csak kormány kereket amit pl G25-rre könnyedén rá lehet tenni? -
ratb #6090 A tápot az USB-ről kapja,vagy mi az a harmadik visszakunkorodó vezeték?
Linkelnél egy direktet erről a termékről!Köszi -
thé #6089 F1-es szimulátor 35 millióért
http://www.vezess.hu/forma1/f1_szimulator_35_millioert/21641/ -
thé #6088 huhh, ez jó hosszú lett, kár, h nem lehet szerkeszteni a posztot :S:S -
thé #6087 üdv!
látom jól haladtok a cockpit építéssel, most nekem is volt időm rajzolni:
-
#6086 Köszönöm! Nem tudom hogy verjem magam ilyen költségekbe -
#6085 Ha bemész adnak :D
Amúgy SDK 25E Computer-csatlakozó
a házat külön kell kérni hozzá boltban. -
#6084 Conradba meg lomexbe kerestem én is de nem találom. Hogy keressem, valami tipp? -
#6083 akkor regelés :D -
#6082 ha már mindenki shopingol :) hol tudok venni rugót a pedálomba már nem az igazi meg a váltóba is akkork tenni -
#6081 Elindult az iwiw illetve a facebook-hoz hasonló Magyar szimulátor versenyzők számára készült közösségi weboldal, a Hungarian Sim World (HSW) gondozásában.
Regisztráljunk, itt talán kicsit összebarátkozik a szimes réteg. -
#6080 Lomex, Conrad, Arwill, Mikronika -
#6079 Nem! Nekem is van egy, jó lesz kulcstartó dísznek. Azon működik a monitor, azzal nincs baj, de csak akkor kapcsol be az kártyán az eyefinity, ha ez az adapter aktív.
Könnyű észrevenni, hogy aktív, mert kell neki plussz táp, és 30 rongy körül van.
ilyen:
-
#6078 Sziasztok!
Meg szeretném csinálni ezt a kijelzőt. Olyan kérdésem volna hogy LPT portot hol tudok beszerezni?
Köszi! -
#6077 Itt egy bemutató videó róla. -
ratb #6076 ok.vili -
ratb #6075 Tehát csak egy ilyet kell beszerezni 5000-ért :Adapter DisplayPort to Single-Link DVI-D Monitor Cable és jöhet a három monitor DVI csatival. -
#6074 DVI kimeneteken él a D-SUB átalakító lehetősége.
Ja és egyforma felbontásnak kell lennie, ha egy egybefüggő képernyős üzemmódot akarsz használni.
-
ratb #6073 Várom a leírásod.
A kimeneteket én is így értelmeztem.Csak azt nem tudom,akkor mé' DSUB-oznak a paraméterek között?? -
#6072 a le szorító erő is bele van számolva a terv rajzba -
#6071 Épp most írok erről értekezést, de az még pár nap, mire megjelenik.
Tehát így néz ki a kártyád hátulja ,(alsó).
Az balról jobbra haladva DIsplyPort,HDMI,DVI*2.
Az egyik kimenetnek ha három monitort akarsz meg hajtani, a Display portnak kell lennie. Vagy kell Displayportos monitor, vagy aktív!!!!!!! átalakító. Itt írják, milyen átalakítók kaphatóak. Vagy mehet az apple dualDVI átalakító is.
Ha nem aktívat használsz, vagy nem használod a Display port csatit, akkor csak kettőt moncsit tudsz majd egyszerre aktíválni.
Addig nem látsz ilyet:
-
ratb #6070 Gigabyte HD5770 1GB kártyára amin van DSUB, 2xDVI, 1xHDMI kimenet,
egyéb kütyü nélkül ráköthető 3 monitor és működésre is bírható?
Elképzelésem d-sub-on egy 22" 16:9 monitor középen,két oldalt dvi csatis 17" monitorok.Ez megoldható ebben a formában?Gondolok itt a különböző felbontásokra a monitoron,pl középen fullHD,széleken 1280x1024...
Melyik a dsub csati ezeken a kártyákon,mert a képeken ilyet nem látok?
A dsub az nem trapéz alakú??? -
#6069 No ne mááá, pedig az RTL klub fojton megy, de nem figyeltem fel rá, pedig nyomjak vastagon elozetesekbe
Vajon mi oka lehet hogy az a sok monitor mind Panasonic? De lefogadom hogy a notebook az nem az
Ahhoz kellet az a displayport atalakito? Es az a feher doboz amibe a kabel megy, az a 20000Ft-os add-on stuff a kartyahoz? De latom beuzemeltetted. Milyen programokkal probaltad?
Amugy azok az emeletes taviranyito parkolok kiraly Nem eleg hogy emeletes, meg abbol is 2 kell De a becsomagolt az nincs ott, gondolom az VIP helyen parkol -
#6068 Na meggyütt és jó a kábel :D
kis próba
-
#6067 Uggyan, ezt a színpárt sokan használják :D
-
#6066 iRacingesek vs. Kalozok
Nagy futam lesz -
#6065 Hátőőő, igen így már eltudom képzelni, hogy Jackie Chan-nek sikerülhet :D -
#6064 Fel lehet nyitni a kormányt . ( jobb alsó kép) :) -
#6063 Tüzifa powwa :) -
abba biztos ugrani kell. lehet van hozza trambulin is
de neked nemajanlanam trambulinrol beleugrani -
#6061 Értem én, értem én, én ne érteném ? :D
Tuti letörném a peremét miközben beleülnék :D -
#6060 ne tolem kerdezt, nem en talaltam ki. csak linkelem. -
#6059 foladom