Szimulátor Cockpit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy leo bodnar controller tényleg jó lenne.De sajna marad a gamepad + áttétel.
Ezért van pl a LeoBodnar elektronikának 4096 lépésû felbontása.
Persze azért a poti minõsége is fontos.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Mert a pedál tengely alig mozdul meg. Kb 45°
Lehet, hogy áttételt kell csinálnom.
Nekem momo van.Vagy a momo is tud 3 pedált kezelni?
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Hiába állítgatom a mode gombot nem tudom bekalibrálni.
Rbal, a helyel meg en is nagyon szarul allok, rettenetesen keves hely van ott nekem is, ugyhogy en is rohadtul ZIPpelek ott mindent ahogy csak lehet.
Meg arra is gondoltam hogy a fo tengo annak a forgos resznek nemlehet ovalis, mert at fog peregni benne, es nemfogja hajtani a tekercset. Azt valahogy le kell reszelni a ketoo oldalarol simara hogy lapos legyen, hogy neforogjon at.
A: We've removed support for these types of devices, in favor of USB connected devices."
tehát a midis gameport támogatás szûnt meg mivel már usb az elterjedt. Ennek a kütyünek pont az lenne a lényege hogy gameprotból "csinál" USB-t. A gameport pedig nem más mint egy potméter😄 lehet hogy olcsóbb venni egy usb-s gampadot és beforrasztani a gamportot rá😄 az legalább mûködne. Vagy microcontroller😄😄😄😄
Momo black:
Pedals:
Plug - Function
1 -
2 - Throttle
3 - Brake
4 - Ground
5 -
6 - +5V
7 - Throttle
8 - Brake
9 - Ground
CST megoldás alapján, a 270~320°-os poti is csak ~90°-ot fordul.
Q: Are MIDI/Gameports supported under Vista?
A: We've removed support for these types of devices, in favor of USB connected devices.
Elakadtam a pedál készítésben.A pedál tengelye nagyon kicsit fordul ezért amit vettem poti alig muzdul meg.DXtweaker-ben be tudom állítani, viszont akkor nem elég érzékeny a kicsi mozgás miatt.
Elektronikai tudásom hiányában, nem tudom, hogy milyen poti lenne erre alkalmas.Két napja ezzel küzdök.
Ezt érdemes megnézni mindenkinek!😊
http://index.hu/tech/2009/10/01/mibol_lesz_a_suhamer/
A zöld mikrokapcsolóból jöhet kettõ, és közé egy rúd, az tuti mûködne, könnyen is jár, de kicsitt ötbb helyet eszik az tuti.
A másik három állású kapcsoló visszaugrik középre, azzal csak az a baj, hogy kicsit erõsen kell nyomni, meg vagy 130 Ft 😄
Ezeket itt kint a sarki villanyosboltnál kaptam. Ha bemennék a városba, tuti van még sokféle.
A fuggonygorgok meg szuper otlet <#nevetes1>#nevetes1> Otletes gyerek vagy te <#smile>#smile> Majd kikapsz anyukadtol, mert nem lesz mire a fugonyt felakasztani <#smile>#smile>
Ahoz en vettem modelozos uzletbe olyan cuccot (olyan hoszu cso szeruseg) mint az eredeti kepen van, csak 1 meter hoszu, ugyhogy abbol kell majd vagnom anyi gyurut amenyi kelleni fog. No probaljuk megcsinalni oszt meglatjuk melyikunke lesz popecebb <#smile>#smile>
[/url][/img]
Össze kell kötni a lábakat, mert ugyan az több éren is bemegy.
Te is valahogy így képzelted nem ?
Na szoval van olyanom is, ha megnezed a kepet akkor a keyboard alatt a bal felso sarokba (a taknyos szalveta mellet - veletlenul belelog a keppe <#vigyor3>#vigyor3>), akkor ott van olyan hasonlo, az rovidebb fajta de lent a pincebe van jo hoszu is - sok emeletes is, csak ezt hoztam fel experimentalni, abbol akarnam kialakitani, de a kapcsolo pineket leszednem, csak a kattogos mehanizmust hasznalnam fel. Valamikor regen ilyenekbol hoztam egy rakast mikor szetunk szet cuccokat, csak sajnos a felit muszaj volt ott hagyni az utcan a dobozba mikor hurcolkottam, mert az uj lakasba nemfert el. Ide csak a felet a hoztam a gyujtemenyemnek meg kacatoknak, a fele meg ott maratt az udvaron a regi hazba.
Amugy koszi de azok a kek atkapcsolok vannak minden uzletbe, azokot is most vettem, vadi ujak, csak az a gond veluk hogy nagyon kemenyen nehezen mennek, es mindenhol csak detto ugyanaz van, mint ha mas fajtat nem is gyrtananak a vilagon. Nekem finomabban, puhabban mukodo kellene abba a forgo kapcsoloba hogy birja kattingatni. Van olyan finom is nekem, valami regi berendezesbol kiszedve, de az meg csak bekapcsolo, es nem atkapcsolo. No szoval megint kezdodik egy maraton hogy valamit oszehozzak belole, meglatjuk sikerul-e. Nekem mindig modosul a tervem mert az soha sincs beszerezheto ami kellene, csak mindig mashogy kell kialakitanom a dolgot.
Ma megvettem ezt a típusú átalakítót de nem mûködik nem érzékeli a kormányt.
Ezt a fajtát
Help!!
1
2 Gas
3 Brake
4 +5V
5
6 Ground
7 Gas
8 Brake
9 +5V
a lent említett 2 IC-vel az tudod megcsinálni elvileg hogyha eltekered mondjuk balra az egyik lábon X ideig lesz egy impulzus, ha jobbra egy másik lábon lesz X ideig impulzus. Szerintem hogyha az X idõd jól választod meg és mondjuk egy éskapun (természetesen az agyik kimenettel éseled) keresztül teszed a bemenetere mûködnie kell.
Mert minimalissan 2 gombot arra akanak felhasznalni hogy olyan rotacios kapcsolora kossem, de ha bevallik akkor lehethogy tobbet is. Megis jobb tekerni egyet a tekeros gombon masodperc toredeke alatt mint nehany masodpercig nemtomhanyszor nomogatni ugyanazt a gombot, es akkor meg az is megesik hogy tul nyomod, oszt a massikal mehetsz viszafele 1-2 lepest. Versenykozbe mikor a palyara koncentralsz nincs nagyon nyomkodasra ido.