11612

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• bardocz
    Valakinek nem kell egy 17"-os TFt monitor 20k-ért második monitornak? Márkája ASUS, 1280*1024-es felbontása van, adok hozzá tápkábelt, meg amivel a gépre kötöd. Sajna nekem nincsen hely, így nem tudnám használni :\
  • pointer4
    Spamot is szeretsz kapni, ha beírod ide fórumra :D
  • pointer4
    Szép munka amúgy, :D hogy legyen egy kis ON is :D
  • pointer4
    Föl, de aszongya ilyen email cím: "PM ha kell:)" nincs a rendszerben :D
  • pointer4
    Nem tudom mi az a határfogszám, (bár lehet tudnom kéne, mert tanultam) De ha az amire gondolok, akkor én már 1 fogú fogaskereket is láttam :P Tehát ahhoz elég egy 16os is :D
  • thé
    és a határfogszám nem 10, hanem 17 ;)

szerencsésebb másik potit választani ;)
  • GhostR1der
    Pointer, tudnál segíteni? a szakik nem tudják legyártani a befogó füleket, így a tieidet megvenném! fel tudsz venni msnen? aztán ott megbeszéljük, előre is köszi
    ja és grat a picihez :))
  • cselt
    Gratula! Akkor megvan a cockpited sorsa: lehet belőle frankó ringatós kiságyat csinálni
  • pointer4
    Hmm, ennyire még nem számoltam utána, de igazad van :D
    10 hez is kéne 160 :D
    Akkor 270°os poti lesz ott, ahhoz meg mindjárt elég 1:2 arány alatt :D
  • thé
    még van egy olyan lehetőség, h lézerrel olyan fogaskereket vágatsz magadnek amilyet akarsz

csak ha egy fogaskerékáttételel akarod megoldani, akkor a nagyfogaskeréknek kb 272 fogasnek kell lennie, nem tudom, h van-e hozzá elég helyed
  • Pitti
  • pointer4
    Ki van zárva :D
  • thé
    gratula a trónörököshöz, de remélem ez nem fog a cockpit építés rovására menni ;)
  • thé
    kis akus fúró-csavarozógépekben láttam már bolygóműves lassítást, elég komoly áttételűnek tűnt
  • pointer4

Fuhúúúú. látjátok? :D Az ott a porontyom lesz :D
    Már cockpit van a segge alatt :D Ti is látjátok ? :D
  • Tika
    He, Pointer valamit nemtud? Mellesleg olyan jol mar regen nem aludtam mint az elmult 2 eszakan.
    Pointer, szegyeld magad, "Teee lusta kutya!!! :P"
  • tomi555
    Jaa bocs nem szóltam, nem gondoltam végig a dolgot. A csigakerék nem jó, mert az pont lassít.
  • tomi555
    1:16 elég nagy egyben nem hiszem hogy nagyon lesz, lego csigakerék?
  • pointer4
    SKACOK!

HELLP!

Hol lehetne venni fogaskerék párt ? 4-6mm tengelyre kéne, ~1:16os áttétel, egy 10 fordulatú potit megtekerni, amíg az ablaktörlő motor csak felet mozog.
    Modellező boltba nincs.
    Legó kotyog.
  • pointer4
    Nálad igen :P tell me the truth!!! Addig amíg nem mondod el, Tika nem tud alunni nyugodtan, és már engem is izgat :D
  • Szabi1991
    na lássuk nálam nagyít-e :p
  • thé
    készítettem videót arról, h mivel nem haladok: link :)
  • pointer4
  • Tika
    Meg egy proba, hátha...

• Tika
    Na igen, most eloszor megy nekem is, de csak ugy mint neked, hogy ott a gomb de nemmukodik a fullscreen.
    A Pajti-e a nyero
  • Tika
    Koszi. Latod megy az fullscreenel is, eddig valahogy mindig elmaradt, mint a #6249-be is utoljara
    HOPAAAAA! De akkorse mukodig a fullscreen ha ott van, ilyen embedded youtube videoval gyakrabban is szokok talalkozni mashol is, hogy hiaba nyomod a fullscreen-t, nemmukodik.
    De a Pajti-e mukodik rendessen ahogy kell, minden rajta. Akkor megis mashogy rakja be
    Amugy ezeket mar tobszor probaltam a MAKROK Help szerint is, meg a te helped szerint is, de sose mukodott azokszerint.

Akkor most meg egy proba, marhara kivancsi vagyok az eredmenyre.

• pointer4
    Mondjuk konkrétan ey nekem nem nagyítja :D Csak a gomb került oda :D
  • pointer4

Teee lusta kutya!!! :P
  • Tika
    Na veeeeegre egy olyan embedded video berakva a forumba aminek ertelme is van embeded betenni. A megtekintesnel nem kell uj ablakot megnyitni mert ott a full screen, szoval komplett iranyithato innen.
    Erre adhatnal valami tippet ha nem titok, mert eddig mindig csak olyan videok voltak amit ugy is uj ablakba nyitottam meg, mert itt nemvolt fullscreen gomb rajta. Kulomben en probaltam amit a makrokba ir a video beszurasarol, de valahogy az se valt be, azert csak linkelni szoktam.
  • pajti

BUÉK!
  • Tika
    Boldog Uj Évet Kívanok mindenkinek
  • pointer4
    Annak aki ismeri a HSW-t, és értékesnek tartja...
  • pointer4
    Fúúú Köszi!
  • pajti

• Bucser
    Egy 8-as lemaradt a linkről

Szerintem símán mehetne bannerba a felhívás.
  • Pummis
    Boldog uj évet :)
    Skacok nem tud valaki olyan megoldást tul sötét a videó valami progíval világosabbá tenni ?
  • pointer4

Boldog Újévet! :D
  • bardocz
    Basszus, ha lenne elég hely az asztalomon, most tudnék két monitort használni. De így sajnos nem:(
  • thé
    az első sorban nem "pneumatikus szelepet", hanem "pneumatikus munkahengert" akartam írni
  • thé
    mondjuk eddig csak hidraulikus munkahengereket rajzoltam és csináltattam meg, de talán pneumatikus szelepet is érdemes lehet nem csak készen venni, hanem csináltatni

méterre árulnak dugattyúrudat, hüvelyt, ha fusiban meg tudod munkáltatni, akkor jól is kijöhet a dolog

hozzávaló tömítésekhez általában egész jól le van írva, h h kell megtervezni a beépítését

csak nagyon jól kell kiválasztani hozzá a tömítéseket, h ezeket a gyors és apró mozgásokat megcsinálja neked