11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#6742 Pointer ennek mi lett a sorsa ?
-
#6741 Tika szereztem logitech potikat 200ft-ér :P -
thé #6740 az apró, finom terhelésváltozásokat mennyire adja át a cucc? a gyors terhelésváltásokat? és milyen késsel? vezetés szempontjából ad-e információt vagy inkább csak színesíti az élményt? nagy és kevésbé finom mozgást vagy a kisebb, de finomabb mozgás szerinted a jobb kompromisszum? -
waneksubaru #6739
Találkozni ,amikor neked jó,megyek bármikor bárhová , köszönöm ,és a képfalrakást is .
-
waneksubaru #6738 Senkinek nincs igaza ,a XI.ker felől haladva Diosd felé először budafok van ,a Háros utcától van budatétény ,a szoborpark ahol lakom, az ide esik , az Erzsike a Campona is ,aztán jön nagytétény a határvonalat csak nagyjából tudom ,Diósd és Érd is határos nagytéténnyel. -
Csavez #6737 Bassz... a párom meg fog ölni! :D
Az ember rákattan azt épít,függőséget okoz.
Lesz nekem is.
Még egy kérdés:
Sok játékkal kompatibilis? -
#6736 jó siettem :D aztán rá lestem a képekre :D -
#6735 Röviden: IGEN, szinkronban van a játékkal, egy különálló program számolja a játékból kijövő infókat, és vezérel egy elektronikát, ami mozgatja az ülést.
hosszabban1
hosszabban2
És ezután kérdezz bele nyugodtan :D Sok minden úgy sincs leírva. -
Csavez #6734 Fasza nagyon!!!
Magyarázzátok már mik azok a dolgok rajta és hogy mi szabályozza?
Szinkronba van a játékkal,vagy ahogy dölünk rásegít? -
#6733 Igazából nekem a budafok tág fogalom, a 114-es végállomása nekem még bőven az -
#6732 annál kijjebb :D
Nagytétény és Diósd határa :D De inkább Diósd széle :D -
#6731 Ez budafok? -
#6730 -
#6729 Az waneksubaru-é te :P :D -
#6728 látom voltál a garázsomba :D -
#6727 Akkor jó tudni, hogy nem laksz 3kmnél messzebb :D Mikor találkozunk ?:D -
#6726 Ohh ohh ohh ohh, de faszaaaaaa :D
-
waneksubaru #6725 Elküldtem ,privátba ,mást nem is tehetnék ,kösz.
-
waneksubaru #6724 Kösz ,Milk 4 ,ha jól olvastam ,
Igen jól ismered a környéket ,Erzsike fölött lakom .A szobor park alatt inkább a 70 es úthoz közel . -
#6723 Vagy átküldöd nekem privátba, és én felteszem a fórumba.
Na akkor itt laksz fennt a balatoni útnál? Mert erre nem válaszoltál. Erzsike cukrászda, meg hasonlók ? -
#6722 www.imagerz.com -
waneksubaru #6721 Próbáltam,képet felrakni ,elment vele 2 órám biztosan ,képfeltöltésben olyan picur képet nem is tudtam csinálni ,nem vagyok VIP, aztán próbáltam a képfeltöltés .hhhhh u azt nem engedte ,aztán utolsóra ,megpróbáltam a salyát szerverünkről ,ott meg 30 napig nem szerepelhet web cím.
Pedig ma csak fényképezni mentem a műhelybe .
Akkor most nem tudom .
Biztos végig járta ezt más is ,mi a megoldás ??.
-
#6720 ki javitva -
#6719 Lehet a hsz-t editálni :D -
Solt #6718 Tényleg kérj bocsánatot, úgy néz ki elírta a srác... mondjuk, ha nincs kint, hogy magyar vagy, akkor nem kell! :D :D Sőt, írd ki, hogy szlovák, vagy román vagy! :D :D :D -
Solt #6717 Az arcade fos! :D
No, nincs most fent... de valamelyik nap tényleg bohóckodhatnánk egy kicsit.... válassz fegyvernemet! :D -
#6716 Inkább EVO, te utasok réme :D -
#6715 Azt hittem két külön ember mondja, így viszont már nem núbozot le
Most írd meg neki, hogy bocsi, félreértettem:D -
Solt #6714 No igen, és így értelme is van a második mondatnak! :D
Jut eszembe sovánka, nem nyomatunk egy kis GTR2-t? :D -
#6713 Szerintem elírta, knob-ot akart írni. Mint váltó GOMB. :D Mert a le lámázás az meg noob :D -
#6712 ezt érti majd -
#6711 Írjad, ő se érti amit te mondasz, te se érted, amit ő mond, teljesen jó így:D -
#6710 na szép hmm szerencséje hogy nem tudok ere neki mit irni bezzeg ha tudna
magyarul írnék én neki olyat :D -
#6709 Micsoda, vidéken is van élet meg áram?
tömören lebalfaszozott:D -
#6708 az falusi vidéki embernek leforditva mit jelent ? -
#6707 Lenúbozott! -
#6706 lenúbozott? -
#6705 Azt akarja tudni, hogy hogyan építetted, az első meg lenúbozott, mert golflabda a váltógomb. -
#6704 látni ma rá érek :D telei írom a forumot :D -
#6703 na ki tud angolul ?:D
That's quite the shifter! Golf ball shift nob. Ha ha!
I'd love to learn more on how you built it. <--- mit matyog :D:D