Szimulátor Cockpit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
az a 33 euró nem is hangzik vészesen
én egyenlõre a piacon vett 500 ft-os logitech dual action-ben gondolkozom, remélhetõleg így nem kell bitvadászattal és amperszaglálással foglalkoznom, bár nem tudom, h mennyire lesz nehéz kiszed(et)nem belõle az analóg érzékelõket
és kösz a válaszokat, majd remélem sor kerül vmikor a kormány 360°-osra való átalakítására is
Forza Ferrari
Ja akkor nem neked van G25, megtevesztettelek valaki massal, bocs <#smile>#smile>
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Vegre kezdesz te is érett gyumolcs lenni mar "Nincs már erõm olyan tempóba dolgozni mint régen" ... "nem hajt a tatár"...
Apuci fia kezd beérni <#smile>#smile>
Lassan lehet érteni fogod az en helyzetemet is (az erkelyt kiveve) <#smile>#smile>
Ugri-bugri koromba nekem is minden gyorsabban ment, de az ember oregszik <#wink>#wink>
Én a Tatárt már pár éve megelégeltem, es elkuldtem a fenébe <#smile>#smile>
Lassan kitalallod azt is hogy miert nem lett kesz a cockpitom egyik naprol a masikra <#wink>#wink>
De mar az utolso fazisba vagyok vele <#smile>#smile>
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
180°-ot fordul a kormányom, a rángatása így nem okoz nagy nehézséget :]
(mondjuk agyalok azon, h meg kéne a kormányomat bolondítani egy 1/2-es áttétellel
De utálom az elejét mindig, öreg vagyok én már ehhez 😄
Nincs már erõm olyan tempóba dolgozni mint régen, cserébe pontosabb lett 😄 Még jó hogy van készen cockpitem, és nem hajt a tatár 😄
Ma kimentem, elõkészítettem a szerszámokat, majd bejöttem kajálni, kimentem hegesztettem, és csiszoltam kettõt, azután porszívózás, kis fórum 😄 Voltam közértben is munkás ruciba, játszottam a kutyával 😄
Szóval a lógós délután alatt ez jött össze , az alapok, milliméterre pontos!! Azért a CAD progiban gyorsabban ment 😄
Hat a soderagyba elszorakozol a gomb kuplungal is, de a csuszas es megpördülésnél nagyon nehez lesz, ugyanis olyankor állatian tekergeted a kormanyt (persze ha 720 vagy 900 fok van beallitva).

Eredeti:
Megforditott:
<#wink>#wink>

hát a kaszkadõrösködésre nem gondoltam 😄
szerencsére általában elég nekem a gombos kuplung a sóderágyban, de sokat lendítene a helyzeten a pedálos kuplung, hátha nem menne el mellettem a teljes mezõny 😛
na majd a megpördülésnél is teszek próbát a kuplunggal, a dolog már csak idõ kérdése 😊
(hetek, hónapok évek...)
Rengetek update van a Z es Z25 patch kozott, a tobsege nem grafikailag lathato. De azert van ott 1 nagyon grafikai is, ami a multimonitor rendszereket illeti, az nagyon kiraly, jol kidolgoztak, nem kell semmi extra kiserleti add-on program, csak tobb monitoron elinditod a LFSt es bealitod menyi monitorod van jobra es menyi balra, akar 360 fok FOV is lehet.
De meg van ott rengeteg javitas es vatoztatas. Erdemes etnezni ezt.
Tul hoszu lenne mindent itt irni.
De mondjuk a dashboard ikonok nekem is nagyon tetszenek, aranyos <#smile>#smile>
Most készül egy olyan változat igaz ugyan úgy egy rudas, de sokkal közelebb kerül a kormánytartó az üléshez. Szerintem így már nem lesz gond a gáz-fék egyszerre. De majd meglátjuk.😄
Lejjeb ahogy irom hogy amikor meg kuplung nelkul megvoltam versenybe akkor meg tobnyire csak kaszkadorkodtem de alig versenyeztem.

Amugy amiota rakocsgatom a cockpiten rallye es road car verziok kozott, azota nemcsavarozom se imbuszal se hatlapfejuvel. De marhajo megoldottam. Kapni olyan gumis egyoldalt ragaszto szalagot. Az ara kicsit borsos 1meter = 3.50 Euro, de jo dolog. Nos, abbol ragastottam a tartora, ahol oda van fogatva es tart mint allat. Olyan szivacsos gumis szalag kb 5cm szeles, meterre van.
legyártatáshoz ez meg kb elég is, még a tûrések is szerepelnek a rajzon 😊
http://t2cnc.hu/downloads/golyosanya.pdf?PrID=60
Most fejeztem be az alapos reszletes teszteleset, tetszik <#smile>#smile>
Macbook Air M1 2020
Macbook Air M1 2020
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
De igazából ha már ott vagyok, és állok, akkor már mind1 😄
Nem gond, ha nincs cockpitod, még lehet, meg minden moddolásról is szó van, ami vele kapcsolatos. 😊
http://www.hobbycnc.hu/CNC/Otletek/Otletek.htm
amúgy még nem érzem magam közétek, cockpitépítõk közé valónak, ehhez még kevés a 19 parkettalappal és 4 pillanatszorítóval megbolondított íróasztalom 😄