Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én amúgy mindig este 9 után játszottam vele, sötétben, így nem voltak ilyen gondjaim. HDR-t bekapcsoltad? Mert az is segít a fényviszonyokon.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Next PC upgrade: 2022
Ezt arra értem hogy alap állapotba is alig látok valamit csakha beiizitom az éjjellátot de igy meg hiába a szép graf ha folyton használnom kell.
Vagy lehet hogy csak a monitoromat kéne belönöm?
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Én 2-3 hónap alatt játszottam végig, úgy, hogy 1x sem akadtam el. Szép lassan, elolvasva minden egyes infót, feljegyzést, amit adott menet közben, minden másodlagos, alkalmi feladatot megoldva jutottam el a célig, minden alkalommal. Persze mindezt lemagyarosítva. A térkép sokat segített, nem véletlenül rakták bele. Szóval nem kapkodtam el, ezáltal felejthetetlen élményt nyújtott, 2005-ben nekem a best volt. 😊
(csakúgy, mint 2004-ben a Pandora Tomorrow)
IDE nemtok eljutni fingom nincs hol van ez.
És bizony oda kell menni, ahol a piros kocka van...
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, szerintem a sticky camera a legjobb fegyver a játékban! Fejre lõve KO, nem csap zajt, utána össze lehet szedni... :] Nagyon komoly, ahogy leesik a földre, és látom, ahogy melléfekszik az ellen! 😄
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
De majd megtalálom nyugi bele.
http://www.nemesrita.atw.hu/games
Tom Clancy's Splinter ... ez az. Töltsd be, és nézz körül, hol a fenében áll Sam. Biztos meglesz. 😊
Ha elkapta, nem ereszti!
Szemetek jól elrejtették vagy két vége van a hajónak<#idiota>#idiota>
Nagyon frankó game ez amúgy rázuzom az 1.04-es patchet azt rá a magyaítást ami eddig soha nem müködött még.
Ha elkapta, nem ereszti!
Ahhoz a hajó másik végébe el kell menni és a második fedélzet környékén van asszem egy létra vagy egy csõ ami vezet egy kis kabinba ahol megnyomod és vége. De szerintem a térképen jobban látod mint amilyen hülyén most elmondtam 😊
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Amúgy köszi!<#vigyor2>#vigyor2>
Kezdek belejönni a multiba!Eddig nagyon sokat bénáztam,de már egyre jobban megy.Bár még van mit tanulnom.Amit sajnálok az a coop dolog.Nem mükszik.Sokan panaszkodnak a coop részére,hogy rossz.Nincs megcsinálva rendesen.Állandóan kidob.Vagyis inkább el se tudunk inditani egy gamét se.Valakinél meg azt hallottam,hogy álltalában mükszik.<#szomoru2>#szomoru2>
Eredeti játékom vam,fekraktam az 1.04-es patc-et mindent a leírtakban csináltam még arra is figyeltem hogy ez \ a jel is kint legyen a végén az elérési útvonalakat is átnéztem.Le is futott a magyarosírás program rendesen megvártam amig a dos verzíó is lefut utánna akarom indítani a játékot és ezt írja ki:" Program:...cy'sSplinter Cell Chaos Theory\System\splintercell3.exe"
Kérlek ha tudtok segítsetek!
Elõre is köszönöm szépen!
Forca Barca
Forca Barca
kérdésem lenne,hogy kell feltölteni a hamis "íméleket" a bank-nál?mert nekem egyik bill-resem indul el a feltöltés.
köszi
Dear User!
This file contains detailed information on the problem occurred.
Save the file and forward it to your product Customer Support.
Web page: http://support.ubi.com
------------------------------ Information ------------------------------
Code: V3YPL-CF2R4-AA7YZ-3WQD8-6NQDF
Key: 2Q4PL-S4YXN-QSULH-VR53S-SNH7F
3.4.71.19; 3120; ES:101,192,183,182,103,102,0
CompanyName = UBISOFT
ProductName = Splinter Cell Chaos Theory PC DVD
BuildSignature = 3.04.071.019, 02.03.05
ProductGuid = {05ed0e63-94b6-d9a5-7013-01e7207d10d1}
BuildGuid = {e0126fee-95fb-4485-bbb5-8549b3fd9f9a}
ReportDateTime = 2006. február 18. 16:44
ClientTimeZone = Közép-európai téli idõ
ClientTimeBias = -60
System Information was not obtained because of "msinfo32" execution error.
Na még így sem tudtok segíteni?
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Forza.
Csövön lógva ugyanez.
Ha néha használnátok a thermo vision-t akkor látnátok h mikor hal meg egy ember és mikor nem.
(GYK:amikor elkezd halványodni akkor megölted😊)
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu