Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Forza.
Sajnalom egy kicsit hogy nem lehet keresni a hozzaszolasok kozott. Nagyon sok a hozzaszolas igy nincs idom a melohelyen mindet vegig olvasni igy bar lehet mar kerdeztek es valaszoltatok is de megkerdezem. Van egy olyan resz a gameben, van ez a War room, egy S alaku szellozon kell bemaszni es kihallgatni a beszelgetest. Ekkor ad uj objektet. megvan az uj objekt. de nem tudok visszamaszni a szellozon. Elmegy a feleig is ott ragad. elore mindig tudok menni, de azon a ponton tul nem tudok kihatralni. mit tegyek. Help me. Pls. Thx
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy az utolsó pályán hogy tudom meghekkelni a retinaszkennert ha van összesen 2 lehetõségem a 4-bõl. Az õr (elektro)sokkot kapott, úgyhogy õt nem használhatom. (az a helyiség ahova egy mozgópadlón lehet lejutni, és egy infrás kamera forog körbe)
Megvettem eredetiben es az install cdkey kod rajta van a cd-n. De mikor fel akarok menni netre es keri a kodot oda valami mast kerhet mert sokkal rovidebb kod kell neki es a fuzetjen van egy feher kocka de az ures. Ott kellene lennie ugye?
Be volt rendesen foliazva es rendes uzletbol vettem...
Vagy csak elneztem valamit?
Segitsegeteket elore is koszonom.
Egyszeru Dal
Elinditom a gémet (single be megy qrva yol minden meg versusba is)
Co-op-ba betölti a gémet qrva sötét van nem látni semmit cask egy két vonalaet meg mintha vmit emberkörvonalat.
Mondom megy faszán a single fullon, nincs peccselve. mi lehet a gond...???
alias Mr.M@ff1@
Ha elkapta, nem ereszti!
Next PC upgrade: 2022
Van fennt a gépeden másik Sf3-as game is mert azis bezavarhat?!
Ha elkapta, nem ereszti!
Ha elkapta, nem ereszti!
Ha elkapta, nem ereszti!
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ha elkapta, nem ereszti!
Köszi!
Köszi!
Szóval óvatosan a 100%-al<#kacsint>#kacsint>
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Most viszont azon problémázik, hogy ez a peccs csak európai, közel-keleti, ázsiai terjesztésre való. A magyar területi beállítások nem számítanak Európának? Szép... 😊
Vagy a játék amcsi, és keresnem kéne hozzá amcsi peccset?
Az elsõ rész Mission Pack-ját fel lehet rakni a biztonsági másolatra is, csak az a lényeg, hogy szüz "exe" legyen, ne crackelt. De én úgy emlékszem, hogy a Pack-ban mellékelnek egy eredeti exe-t is erre a célra.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Gondolom az SC-d kalóz, mert az eredetire a legkisebb gond nélkül föltelepült a Mission Pack. Passz, hogy mit lehet ilyenkor csinálni. Kérj kölcsön eredetit, és telepítsd újra, aztán krekkeld meg.
Ha elkapta, nem ereszti!
A Mission Disken lévõ 1.3-as patch nem hajlandó feltelepülni, azt írja, hogy nem tudja megállapítani a verziószámot. Anélkül meg a MD sem megy fel.
Mi ilyenkor a teendõ?
AlapSC utolsó pályáját is sticky kamerás kábításokkal oldottam meg... 😊 Az volt a legdurvább, amikor feltapadt egy elit katona sisakjára, aztán nézhettem, hogy mit csinál, merre megy, FPS nézetben... Még amikor nekemjött a sötétben, és rám célzott, teljesen okés módon jobb oldalon belógott a fegyvere a képbe, mint egy FPS játékban... 😄
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
A játékok pedig mindig is olyanok lesznek, mint a gáz. Kitöltik a rendelkezésre álló teret.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Meg bizok az egyik fejlesztõ kijelentésében 6600GT-vel futni fog, igaz azt nem mondta hogyan.
Dx10-es karik lesznek már mire kijön az UE3-as Splinti.2GB ram már elég kell hogy legyen (1GB már illene alapnak lenni már most) proci szvsz 3Ghz-3.5Ghz lazán elég.