Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi a segítséget, de közben inkább elkezdtem újra a pályát és elkaptam az egyik õr grabancát.

Muki100
Úgy emlékszek hogy ott EEV-vel még kellett hackelni gépet is, mármint a szellõzõbõl. Ha nem csináltad meg lehet hogy azért nem enged.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Thx az infot. Bar en mar probaltam. Mentem elore hatra de nem akart kijonni. oldalra nincs ut a csobol. De ki sem irja, hogy kimaszhatok hattal.
arty
kihátrálsz, amit birsz, utána visszamászol elõre megint és akkor továbblép a game, lesz valami átvezetõcske és utána ki is lehet mászni 😊

Forza.

Hali
Sajnalom egy kicsit hogy nem lehet keresni a hozzaszolasok kozott. Nagyon sok a hozzaszolas igy nincs idom a melohelyen mindet vegig olvasni igy bar lehet mar kerdeztek es valaszoltatok is de megkerdezem. Van egy olyan resz a gameben, van ez a War room, egy S alaku szellozon kell bemaszni es kihallgatni a beszelgetest. Ekkor ad uj objektet. megvan az uj objekt. de nem tudok visszamaszni a szellozon. Elmegy a feleig is ott ragad. elore mindig tudok menni, de azon a ponton tul nem tudok kihatralni. mit tegyek. Help me. Pls. Thx
Makkmag
a 2 lehetõséget felhasználod, a meredék számsor közül választassz egy szimpatikusat, mejd az egérrel kijelölöd, ha nem az akkor kezded elõlröl és másik számsorra klikkelsz.

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

Sziasztok!
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy az utolsó pályán hogy tudom meghekkelni a retinaszkennert ha van összesen 2 lehetõségem a 4-bõl. Az õr (elektro)sokkot kapott, úgyhogy õt nem használhatom. (az a helyiség ahova egy mozgópadlón lehet lejutni, és egy infrás kamera forog körbe)

Sziasztok nekem lenne egy kerdesem:
Megvettem eredetiben es az install cdkey kod rajta van a cd-n. De mikor fel akarok menni netre es keri a kodot oda valami mast kerhet mert sokkal rovidebb kod kell neki es a fuzetjen van egy feher kocka de az ures. Ott kellene lennie ugye?
Be volt rendesen foliazva es rendes uzletbol vettem...
Vagy csak elneztem valamit?
Segitsegeteket elore is koszonom.

Egyszeru Dal

Tegyél fel patchet az megoldja a problémát! Nálam a sima 1.00 verzióval szaggatott az egész game!
Van egy nagy problémám:
Elinditom a gémet (single be megy qrva yol minden meg versusba is)
Co-op-ba betölti a gémet qrva sötét van nem látni semmit cask egy két vonalaet meg mintha vmit emberkörvonalat.
Mondom megy faszán a single fullon, nincs peccselve. mi lehet a gond...???

alias Mr.M@ff1@

Minden verziót kipróbáltam, még viszonylag legstabilabb 1.05-ös patch-csel. De mint említettem, így is csak a kiképzõ pályával boldogultunk, ott is volt sok disconnect, de mivel az egész rövidke, 6-7 perc elég hozzá, végül is sikerült. És csak pár disconnect veszélyes hely van benne, amiket ki lehet kerülni. De már a második, a bankos pálya nem sikerált, max 30 percig mûködött, és az nem volt nekünk elég. Kár a coopért. 😞

Ha elkapta, nem ereszti!

Hello! Lanba sem megy a game! Ugyan úgy disconnectel 1 perc után! A tûzfalakat kikapcsoltam mikor kipróbáltam lanba. De nem megy nem tudom mi lehet a baj valószínûleg tényleg játékhiba és csak patch segíthet! <#rinya>
Lest4t
ok thx

grebber
Probáld meg hogy leszeded az sf-et a gépedrõl (sfremover-el) és utánna inditod a gamet.

Next PC upgrade: 2022

Lest4t
van, de ez eddig nem volt gond

grebber
Meghajtók is lehuzva mds is van akkor fingom nincs.
Van fennt a gépeden másik Sf3-as game is mert azis bezavarhat?!

Lest4t
van mds és mdf is

grebber
Mds fájlod van?

Lest4t
azt hiszem 😊

grebber
Mindent a leirtak szerint csináltál?

Lest4t
virtuális meghajtóm van, és ezt írja ki: "Insert the splinter cell chaos theory pc dvd disc into another drive then press retry" Mi a teendõ? :o

Hát, nyárig nem lesz otthon egyszerre a 2 gépem. A munkahelyen tartom a gyengébb konfigurációt. Úgyhogy nem tudom a közeljövõben kipróbálni a te módszereddel. Bár, esetleg itt a melóhelyen kísérletezhetnék 2 gép közvetlen összedugásával. Csak én is lusta vagyok.

Ha elkapta, nem ereszti!

Makkmag
Igen nekünk is routerrel van összekötve és úgy nem megy, azért kérdeztem, hogy közvetlenül összekötve megy-e, mert úgy nem própáltuk, kicsit macerás megcsinálni és ha nem jó akkor nem is próbálkozunk vele

Ez még nyáron volt, akkor még nem volt meg nekem a Chaos Theory. Lanon, switchen keresztül szenvedtünk a cooppal, rengetegszer disconnect. Csak a training pályát tudtuk végigtolni sikerrel. A bankosba már vagy 50-szer beletört a bicskánk (disconnect), feladtuk. A többi pályát aztán már meg sem néztük. Kár, hogy ilyen instabil a coop, mert egyébként eszméletlenül jó ötlet.

Ha elkapta, nem ereszti!

Makkmag
De a játék ment???

Amivel összekötöttem õket, addig nagyobb hálózatban volt, olyan amivel a switch-et kötik össze a gépekkel. Nem a routert a gépekkel. Nem tom milyen a belseje. Nekem is azt jósolták, hogy nem fog menni, de azért kipróbáltam, és nyertem. Látták egymást a gépek, fájlokat küldözgettem, meghajtót megosztottam, stb. Csak a netet nem bírtam megosztani, az csak azon a gépen szólt, amelyik össze volt kötve a modemmel.

Ha elkapta, nem ereszti!

dronkZero
Ezt nehezen hiszem.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Hát, az a gond, hogy az a kábel, ami a routerbe megy, az normál hálókábel. Ha két gépet direktben, egy hálókábellel akarsz összekötni, ahhoz fordíott (cross-link) kábel kell. Egyébként nem fog mûködni a hálózat.

arty
nincs

Forza.

Egyszer én is összekötöttem így a két gépemet. Mûködött. A hálózati varázslóval próbáltál már helyi hálózatot létrehozni, amiben a 2 géped van?

Ha elkapta, nem ereszti!

Sziasztok! Összekötöttem a két gépet lankábellel de nem kapcsolódnak egymáshoz! Tud valaki segíteni? A Driver fel van telepítve pedig.

Köszi!
Makkmag
A válasz engem is érdekelne, ha kipróbáltátok írj !!!!!!!!

Hello! Nekem routerem van meg sp2-m! Így nem megy a CO-OP neten! Ha neten nem is de lanba a tesómmal tudnék játszani. Azt találtam ki, hogy kihúzom a routert és összekötöm a két gépet lankábellel és kikapcsolom a tûzfalakat! Azt lenne a kérdésem, hogy szerintetek így lanba mûködne a CO-OP? Mert jól átgondoltam és azt hiszem ha lankábelal kötöm össze a két gépet akkor nem kell a game-nek portokon átmennie és nem fogja akadájozni semmi! Nektek mi a véleményetek? Léci válaszoljatok.
Köszi!
van crack a spliter 3-hoz????
Muki100
Én haverom 100% ra ment úgy, hogy csak a végén amikor a fürdõnél kell buzulni ott ütötte ki az ürgéket...végig hozzá sem ért senkihez és alarm nélkül csinálta meg. Mondom, wow fasza gyerek vagy mire õ: ja de szar game volt.
Szóval óvatosan a 100%-al<#kacsint>

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

ati2002
<#eljen>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

grebber
Még két pálya azt kezdem elõlrõl immár megprobálva a 100%-ra törekedve.

dronkZero
Ahh, köszi, erre nem gondoltam. Mindig metrartom az eredeti exe-t, pont az ilyen estekre...
Most viszont azon problémázik, hogy ez a peccs csak európai, közel-keleti, ázsiai terjesztésre való. A magyar területi beállítások nem számítanak Európának? Szép... 😊
Vagy a játék amcsi, és keresnem kéne hozzá amcsi peccset?

ati2002
Igen, mindegyik epizód különálló.

Az elsõ rész Mission Pack-ját fel lehet rakni a biztonsági másolatra is, csak az a lényeg, hogy szüz "exe" legyen, ne crackelt. De én úgy emlékszem, hogy a Pack-ban mellékelnek egy eredeti exe-t is erre a célra.

Nyugodtan letakaríthatod az alap SC-t, nem kell sem a Pandprához, sem a Chaos Theory-hez. Sõt azok sem feltételezik egymást.
Gondolom az SC-d kalóz, mert az eredetire a legkisebb gond nélkül föltelepült a Mission Pack. Passz, hogy mit lehet ilyenkor csinálni. Kérj kölcsön eredetit, és telepítsd újra, aztán krekkeld meg.

Ha elkapta, nem ereszti!

dronkZero
Ja, bocs, hogy ide a CT topicba írogatom az alapjátékos kérdéseimet, de úgy látom, hogy ebben a topicban van csak némi élet...

dronkZero
Na, meg még egy problémám van:
A Mission Disken lévõ 1.3-as patch nem hajlandó feltelepülni, azt írja, hogy nem tudja megállapítani a verziószámot. Anélkül meg a MD sem megy fel.
Mi ilyenkor a teendõ?

dronkZero
A Pandora Tomorrow és a Chaos Theory különálló játékok? Tehát letakaríthatom az alap SC-t, vagy kell hozzájuk?

AlapSC utolsó pályáját is sticky kamerás kábításokkal oldottam meg... 😊 Az volt a legdurvább, amikor feltapadt egy elit katona sisakjára, aztán nézhettem, hogy mit csinál, merre megy, FPS nézetben... Még amikor nekemjött a sötétben, és rám célzott, teljesen okés módon jobb oldalon belógott a fegyvere a képbe, mint egy FPS játékban... 😄

ati2002
Ez igaz, viszont kicsit elkanyarodtunk a témától. Mindegy. Egyenlõre marad az UE2.5 ami nagyon szépen fut, pedig elég sok ficsõrt produkál már.

Sadist
Aha, szerinted megéri a játékfejlesztõknek optimalizálni? 😄 Csak plusz meló, aki meg origiba megveszi a játékot, az úgyis hajlandó költeni a vasra is. Sõt lehet hogy még valamelyik hardvergyártó fizet is nekik, hogy a logójuk ott díszelegjen a játékban 😊 Sokan látják, hogy jé, "optimized for nVidia/Ati video cards" és megy is a boltba venni valami új karit 😊
A játékok pedig mindig is olyanok lesznek, mint a gáz. Kitöltik a rendelkezésre álló teret.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

grebber
Hát ez még nembiztos.Mertha összedobnak egy ku..a szép grafot,fizokát mindent olyan optimalizációval mint a HL2 akkor semmi gond.
Meg bizok az egyik fejlesztõ kijelentésében 6600GT-vel futni fog, igaz azt nem mondta hogyan.

Dx10-es karik lesznek már mire kijön az UE3-as Splinti.2GB ram már elég kell hogy legyen (1GB már illene alapnak lenni már most) proci szvsz 3Ghz-3.5Ghz lazán elég.

hykao
Bele se merek gondolni, mennyi mindent kell majd kicserélni a gépben addigra... 😊
grebber
Bele se merek gondolni milyen lesz majd a Unreal Engine 3.0-ás Splinti márha lesz.

grebber
Vettem 5.1-es hangcumot nem lehet valahogy megoldani hogy game alatt szoljón mind az 5 hangszóró??

grebber
Játékon belül hiába állítom semmi eredménye.Tuti az van amirõl beszéltem Radeonommal is volt ilyen de ott átállítottam és jó lett de itt nemtom melyik a játékon belüli 😞