Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pls vki help!
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
Haverral leszedtük az uj hamachit (vagyis aa frissítést) és mostmár se coop, se versus nemmegy <#fejvakaras>#fejvakaras><#confused>#confused> Nemllátjuk egymást, holott hamachin igen (pignelni chetelni mindent tudunk, és a kapcsolat is jó). Esetleg másnál is jelentkezett hasonló probléma?
Vagy tud valaki valami megoldást? <#conf>#conf><#szomoru1>#szomoru1>
Vagyhogy milehet a gond?
Haverral leszedtük az uj hamachit (vagyis aa frissítést) és mostmár se coop, se versus nemmegy <#fejvakaras>#fejvakaras><#confused>#confused> Nemllátjuk egymást, holott hamachin igen (pignelni chetelni mindent tudunk, és a kapcsolat is jó). Esetleg másnál is jelentkezett hasonló probléma?
Vagy tud valaki valami megoldást? <#conf>#conf><#szomoru1>#szomoru1>
Vagyhogy milehet a gond?
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Csak azt szeretném megkérdezni, hogy eredetiben van meg a CT ?
Csak mert haverommal nagyon megetszet nekünk a coop, csak ugye ez a folytonos b**i disconnect (bár a training pályát sikerült végig vinnünk kb. 5 perc alatt vagy 10000 próba után 😄) <#rinya>#rinya> ÉS próbálunk megoldást keresni, egyszerüen nemtudunk belenyugodni, hogy egy iylen nagy és nevescég mint az UBISOFT ekkora bakklövést tett...<#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav>
Bár már énis olvastam sok helyen hogy szar a coop, azért reménykedek, hogy van megoldás (fölleg hogy valki(k)nél megy rendesen, nem lehet a véletlen mûve! <#lookaround>#lookaround>)
SZal ha bárkinek valami észrevétele vagy ötlete/tanácsa van ezügyben, az kérem osszameg veleem! <#help>#help>
Küldjetek Nekem légyszi mentéseket mert elszállt a gépem és baromira nincs kedvem elõrõl kezdeni.
Köszi!
[email protected]
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
1. Én
2. Dj Mike
3. ........
4. ........
Szaval 2 ember még kéne
Az én FAQ-m linkje (mármint hamachi), Magyar Hamachi-s oldal
upsz, ebbe benne van
Régen volt itt 1 link 1 bizonyos hamachin nevü programról -hogyan kell telepíteni stb.- amivel virtuális LAN -t vagy mit lehet csinálni 😊 Átnéztem az összes hozzászlósát szinte, de csaknem találom 😞 (persze lehet vak vagyok 😊 ) és biztos vagyok benne hogy itt volt az a link. Szal ha valaki tudja mirõl beszélek, akkor az pls segítsen és dobjon meg 1 oldallal vagy linkel ahol errõl a progiról találok infókat!
Elõre is köszi!
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
-Aztán telepítsd fel a patchet
-Crackeld (ügyelj arra, hogy egy mappát sem írhatsz felül, csak a benne lévõ fájlokat az ugyan olyan nevû mappába)
Ha még utána sem megy, akkor próbáld állítani a kompatibilitást (parancsikonra jobbklikk, tulajdonságok, és ott vhol). Meg indítsd el sokszor egymás után.
-indítsd újra a gépet a telepítések után
Más ötletem nincs, ha jól csináltad a crackelést, akkor elkell hogy induljon
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
VALAKI SEGITSEN !!!!!
Egyébként nem tudom miért nem tudják megvenni azok az emberek akik nagyon fanolják az ilyen onlines akcíós játékokat, mert a rízíkó is kevesebb.
Én megvártam míg levették az árát, max két hónap. Mivel anyagilag szarul állok, így oldom meg.
Számatalan gamesom van így legálisan, eredetiben, és noincsen gond.
ÜDV!
Én még nem nagyon értem ezt az Online-s dolgot, de jobb lenne magyarral játszani.
Ha erre gondolsz, létrehozok egy páylát kóddal.
ÜDV!
ÜDV!
Van aki szeret coop módban játszani. Sajnos csak külföldiek vannak fennt, és én nem tudok más nyelven, így játszani sem. ha van olyan aki coop módban játsznana velem, jelezze😊
ÜDV
ÜDV!
😊
azt nagyon megköszönnném
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
de nem írt hibát se semmit! valamit átlehet még állítani hogy 100% legyen a siker?
azt tudom hogy a felbontást) de hol állítsam be az SCCT-n bellül? vagy a megjelenítésbe? vagy hol?
-patchet feltelepíted, majd gamecopyworld.com -ról leszeded az 1.05-ös cracket
-ha nem indul el, próbáld állítani a kompatibilitást, vagy 640-es felbontásban indítás
-próbáld sokszor elindítani egyszerre (vagyis egymás után), esetleg restart
Soknak ezt csinálta nekem, de most nem tudom mi a megoldás rá. Azthiszem idõ után elindul... :|