Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi,de közben találtam egy cracket,ami ugyanaz mint az enyém(teljesen,minden stimmel) csak ez mûködik😄
köszi a segítséget nektek😊

Muki100
ez
talán segít

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

bocs, a lámulásért,de mi aza OSfix?

Atti12
kompatibilitásba próbáld a futtatás 640x480 ban.

Muki100
Próbáld meg win2000-re állítani a kompatibilitást vagy leszedni az OSFix-et de én olyan 25%-ra tippelem az esélyeid.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

hejj.nemtom,de,ha mostsem lesz jó,letörlöm ezt a szart a csába! eddig 4-szer raktam fel,és töröltem le,ebbõl 2-szer úgy,ahogy te írtad,még egy régebbi hsz-ben.eddig nem mûködött.minden módszeredet kipróbáltam,de nem jó. megvenni nem bírom,arra jelenleg nincs elég pénzem.kivéve,ha 2500FT...ha esetleg,van még bármiféle megoldás,segítesz? egészen pontosan mit kell állítani a kompatibilitásoknál? mindent kipróbáltam,de nem volt jó...
thx elõre is,és nagyon megköszönném,ha nem egy hasonló hsz-t kapnék mint az elõbb...

thx,megvan😊 nem indítottam újra minden telepítés után...

igen,ezt a mondatot ezerszer könnyebb volt leírni,mint segíteni...
de igazad van😊

Balumann
Igen. Olvass vissza, ezerszer leírtuk már... :/

hi!bocsi,de erre nem nagyon találtam választ a faqban:
felraktam a game-t,crackeltem(reloaded van meg) úgy ahogy kell,de,amikor elindítom,nem csinál semmit.nem jön hibaüzenet,nem indul a játék.semmi.valaki tud segíteni?

De ez csak a virágboltos verzióknál van nem?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

nah felraktam és az új driverrel is elõjönnek a grafikai bugok 😞
jah és rosszul mondtam, nem kilõni kell a nodot, hanem teljesen letörölni.
hát nem tom... talán egyszer majd kipróbálom

azt olvastam valahol, hogy a nod32-t ki kell lõni és akkor megy... bár még nem próbáltam 😊

(most töltöm le a játékot, mert sajna az eredeti lemez tönkrement)

a legújabb drivernél is elõjön a 2. pályánál a grafikai bug? (nvidia kártyáknál)

sõt inkább ne te mond magadra hogy hüe vagy hozzá inákább én a ETQW-hez de remélem ma össze jön a dolog remélem jót jáccol hajrá nyerjé nekem ám 😛
nem sokat segítetem de szivesen 😄
Ramires
Nem hiszitek el, sikerült megoldani! Már feladtam volna, mert ez a játék nekem elég magas magyarítás nélkül. (Pandora Tomorrow szinkronnal.. Sweeeet..) Köszönöm mindenkinek a segítséget

Ramires
A magyarítasok.hu-n azt írják az infóban, hogy 1.04-es és 1.05-ös patch-el mûködik a magyarítás, a telepítõben meg csak az 1.04-est említi. Nekem 1.05-el települt, sz'al nem tudom már kisebbre venni a verziószámot 😊

tod mit akkor inkább maradj angolon 😊
Ramires
Jaj, most meg Runtime Error!

Ramires
Most egyenlõre mindent újra felraktam. Újraindulok, aztán majd kiderül

csak nem raktad a egyiket a másik alá?😄
Ramires
Igen, mindkettõt. Anélkül elindul, szóval azzal van valami bibi

magyaritasokhuét is meg próbáltad meg a faq-ét is?
Ramires
Elõször a magyaritasok.hu-ról, utána innen, a FAQ-ból. Mellesleg az ott található Reloaded crack linkje nem mûködik

hát mer szarul csinálják meg oszt ennyi vagy próbáld meg rerakni.honnan szedted le a magyarositást?
Ramires
Telepítés után feltettem patch-eltem (felesleges volt, mert 1.05-tel települt), utána crack-eltem egyszerûen, és utána sikeresen el is indult. DE a magyarosítás után már nem indult (hibát észlelt és leállt). Mi a gond a magyarítással?

Balumann
Ezt a kérdést nem teljesen értem.
Nyugodtan kiírhatod egyébként lemezre, akár úgy, hogy az iso-t kiírod (mert a gépen az annak a mentése 1 fájlba), vagy a lemezre ráírod az a dvd képfájlját, és majd daemon tools-ból mountolod.
Ha crackeled úgyse fogja ellenõrizni majd, hogy megvan-e az eredeti lemez.

Crackelésnél figyelj oda, hogy mappát ne írj felül csak a benne lévõ fájlokat. Legegyszerûbb ha Total Commanderrel patcheled, mert az nem ír felül mappát. Bár ennél a játéknál nincs olyan sok mappa, 2-3 perc alatt meglehet crackelni... :|

Ramires
Köszi, jól gondoltam. Egyébként ha én ki szeretném írni magamnak egy biztonsági példányban (tegyük fel) ugyanaz maradjon a DVD neve, vagy az mindegy!?

Balumann
Ha crackeled, akkor szerintem nem tudod patchelni.
Patch után mindenképp crackelni kell logikusan.

Ramires
A patch és a crack telepítési sorrendje mennyire befolyásoló dolog?

Balumann
rengeteg embernek ugyan ez a problémája. És mivel nem csak PC-n áll fent a probléma, hanem konzolon is, nem nagyon hiszem hogy találni fognak valaha is megoldást. Az egész netkódja rossz úgy ahogy van.

Viktor9202
Hallotam már róla hogy nema legjobb, de nekem mindeg ezt irja ki, coop-al még nem tudam játszani 😞

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Muki100
nem megy a coop, nem újdonság, nem lehet vele mit csinálni

Viktor9202
Beakarok menni coop-on szerverre, és ha beenged eddim mindig ezt irta ki.Könyörgöm segítsen vki.

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Balumann

Atti12
1000x le lett már írva, olvass vissza egy kicsit.

Hello!Nekem az a problémám hogy felrakom,pachelem,crakelem ugy ahogy kell.(Reloded verzio)
Elindítom a játékot és nem jön be semmi.Nem indul el sehogyse!!!Gépem nem gyenge hozzá!Valaki ha tudja mi a gond írjon!
Balumann
Nem változott a helyzet, és nem is fog.
Valakinél igen, valakinél nem. És nem csak PC-n van, konzol multiban is ugyan úgy vannak disconnectek, meg fps-lag, tehát a játék eleve hibásan lett megírva, alapjában.

Sziasztok!

1 év várakozás után újra eszembe jutott a SCCT és gondoltam megkérdezem MÛKÖDIK MÁR A COOP MÓD REMDESEN DISCONNECT NÉLKÜL? mert már nagyon jó lenne sokat szenvedtem vele de sajnos nem jöttem rá a megoldásra a fejlesztõk talán igen.
Balumann
FAQ nem dísznek van

hello all a játék hova menti a mentéseket?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

tsarffi
Huh lehet. JUJJJ TUDOM már. oké..kösz<#nevetes1>

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;

Muki100
én úgy emlékeztem hogy penthousenál a kivonási pont a rosszfiú házában volt, egy kis akna. De lehet hogy keverem valamivel.

tsarffi
Plííz vki mondja meg mér nincs nyitva nekem a penthause végén a lift?
Ahol áll egy õr a másik meg sétálgat. Elvileg ott van a kivonási pont.

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;

tsarffi
Köszönöm😄 Most álltam neki a Splinter Cellnek, azér vok ilyen béna. Amugy meg ki is nyírtam õket meg sikerült elosonnom.

Balumann
Hogy juttottál el addig, ha nem tudtál halkan ossonni se? Mindnekit kinyírtál a pályán?
Görgõvel tudod álltani a futás/gugolás (vagyis a haladási) sebességedet. Figyeld a hangosság és láthatóság mérõ-t, hogy mikor hallhatnak meg.

Atti12
görgõt görges hátra fele

tsarffi
HY, meint én😄 Mivel lehet ugy menni h egyáltalán ne halljanak meg az õrök? Mer ha csak simán gugolva megyek akkor hallannak.

Atti12
F1et (ha jól emléxek) nyomkodd néha. Map on tuti jelzi