10611
-
#10050 Ok csinálok egyet. Szerintem a mostani FAQ kinézete az jó, majd azt frissítem (javítom) és felrakom saját tárhelyre. -
#10049 Össze dobhatunk egy új FAQt de nekem nincs tárhelyem hozzá, Balu ha van kedved hozzá akkor csináld meg, ha nincs akkor megcsinálom én és ha lehet feltöltjük hozzád. -
#10048 Vagy legalább annyit, hogy ha nem indul, akkor #10044 -
vegytek #10047 szerintem ezt a hsz-t ki lehetne rakni a topik tetejébe, és igy a többi user remélhetőleg már nem kérdezné meg megint ugyan ezt a kérdést 1000+1-edszer.
(főleg mert inkább kérdeznek, mint olvasnának) -
#10046 A crackelés előtt felteheted a magyarosítást (a 3. gondolatjelem elé képzeld el, mintha beírtam volna ^^) -
#10045 És a magyarítás? -
#10044 -Telepítsd fel újra a játékot
-Tedd fel a patchet
-Szedd le INNEN ezt a cracket:
Splinter Cell 3 v1.05 [EURO] No-DVD/Fixed EXE [file archive 1 16,9MB]
-Total Commanderrel(!) crackeld meg, írd felül az eredeti fájlokat.
Szerintem ezután menni fog ha jól csinálsz mindent. ha nem, akkor tényleg win reinstall :-S -
grimm13 #10043 nálam csa a gép ujrarakása segitett -
#10042 eredeti? -
rz #10041 segítsetek pls! -
rz #10040 hy' van egy kis problémám: feltelepítettem a játékot feltettem az 1.05 patch-et meg mindent amit leírtak és amikor elíndítanám a játékot elkezd tölteni majd semmi. Már megpróbáltam mindent ujratelepítewttem de nem segít mondom rámegyek az ikonra és semmit nem csinál segítsetek pls!
-
grimm13 #10039 Legalább te nem az az idota tipus vagy aki lelö mindenkit.Egyszer láttam a Youtuben egy videot 2 francia gyerek volt benne (ugyancsak a panamai pályán) na azok olyanok voltak mint elefntok a porcelánboltban:DAmugy énis szivesen játszanék Co-op ban de sajna a haverok mind elefántok és türelmetlenek .Nem várnak ki stb. -
#10038 most tolom 2x orra a solot:) -
grimm13 #10037 ügyes de gondodlom solo-ban sokat nyomtad -
#10036 egy honfitárssal összefutottam a CT Coop lobbyban, azóta üggyel-bajjal toltuk a pályákat. Ma húztuk ki őket, most kezdtük el eliten. Panama:)
hozzáteszem elsőre -
grimm13 #10035 Sam egy kicsit drága lenne majd én visszalopom. -
Ry0K3N #10034 Vagy megkérjük Samet hogy lopja vissza neked vissza az ékezeteket. :D -
grimm13 #10033 Ellopta a gestapó az ékezeteket?:D:D:D:D -
#10032 Tobbseguket meglehet de van ami fajdalmas. meg erosnek se kell lenni hozza
udv berlinbol ekeyetek nelkul -
#10031 valaki multi?:) -
grimm13 #10030 Én azon szoktam elgondolkodni hogy ugyebár a ruhámon van két világitó pont:a fényérzékelő a hátamon és az éjellátó
Ezt hogy nem veszik észre? -
Ry0K3N #10029 Ha megvannak a megfelelő felszerelési kellékek akkor sztem megoldható. -
#10028 Én inkább azon gondolkodtam, hogy vajon lehetséges-e így besettenkedni mondjuk egy bankba vagy akármilyen erősen őrzött épületbe akár olyan észrevétlenül is, mint a sc-ben. -
#10027 Sztem meglehet :S -
grimm13 #10026 elgondolkodtatok már azon hogy meg lehet-e csinálni a játékban látott trüköket az életben is? -
grimm13 #10025 és reccs :D -
Ry0K3N #10024 Azon a pályán ezt csak ott tudod megtenni mikor árammal kínozzák azt a Morgan vagy milyen nevű embert és látod az árnyékokat. Miután végeztek az egyik ember fel fog menni és amint beléptél az ajtón ahol láttad az árnyékból a kínzást ott jobbra találsz sárga csöveket. Arra fel tudsz kapaszkodni és onnan lelógva kitekerheteda nyakát. -
#10023 Ha a falon kapaszkodsz, akkor nem tudod elkapni ha alattad van. Egyébként van a használ gomb, amit ki is ír mindig felülre ha tud valamit csinálni. Ha csövön lógsz nem fal mellett, akkor is ott kiírja, és ara kell rányomni, hogy elkapja. -
#10022 engem nem ez a módszer érdekel, hanem mikor a falon vagyok, vagy lógok lefelé, a csávóka meg alattam megy el. -
#10021 van benne egy rakás videó tutorial.
a nyak kitekerés pedig egyszerűen mögé mész elkapod...és kitekered a nyakát vagy leütöd ^^
Egyébként ilyen helyzetekben ha nagyon nem tudsz mit csinálni csak simán le is lőheted akár (bár akkor nem lesz 100%os statod de gondolom úgyse ez érdekel) -
vegytek #10020 tutorial az van, csak nem olyan mint a többi játékban :)
itt video formájában nézheted meg a tutorialt, vmelyik menüpont alatt -
#10019 az elején vagyok, mikor valami ládákat lelek, és közlik hogy keresseb meg a többi ládát. nos lefelé megyek a lépcsőn, ahol egy emberke lö valamit, de amikor odaérek elindul felém. felugrok a falra, hogy majd a nyakába ugrok vagy kitekerekm a nyakát, de nem tudok semmit se csinállni, az emg hót sötétbe lazán észrevesz.
van amikor nem és scak ál alattam de akkor se tudok semmit se csinálni max c-vel leugrani és észrevesz lelő.
semmi tutorial nincs a játéknak nem ugy mint szokott , ez ami ami nagyon hiányolom.
szóval, hogy lehet kitekerni a nyakát?:D -
#10018 Igen, nekem nem fagyott le úgy, amikor az ablakhoz értem és a fickó elkezdett beszélni átváltottam hőérzékelőre és onnantól semmi probléma nem volt.
Csak azt sajnálom, hogy nem láttam az öngyilkossági kísérletét. -
Ry0K3N #10017 Basszus ugyanez volt nálam is, és hőérzékelővel nem fagy le? WTF??? O_o -
#10016 72% -
grimm13 #10015 Milyen lett az átlagod? -
#10014 Megoldva ez is! :)
Csak úgy tudtam végigcsinálni, ha hőérzékelővel voltam. :( De még jó, hogy így is. :D
Ahogy átváltottam normál nézetre pár másodpercen belül lefagyott.De ez van...
JÁTÉK VÉGE! -
#10013 HELP! :(
A legvégén amikor beszélgetek az üvegfalon keresztül a fickóval lefagy a játék, újra kell indítani a gépet.
Mi a probléma?
Nagyon idegesítő, hogy pont a legvégén csinálja ezt. :( -
#10012 de nem megy mert vidkártya nem támogatja azt a szrt:( nah akor megy a rendes gépre:D -
#10011 Megy Vistán, vagyis nekem ugyanúgy ment mint XP-n