Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi a segítséget nektek😊
talán segít
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
thx elõre is,és nagyon megköszönném,ha nem egy hasonló hsz-t kapnék mint az elõbb...
de igazad van😊
felraktam a game-t,crackeltem(reloaded van meg) úgy ahogy kell,de,amikor elindítom,nem csinál semmit.nem jön hibaüzenet,nem indul a játék.semmi.valaki tud segíteni?
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
jah és rosszul mondtam, nem kilõni kell a nodot, hanem teljesen letörölni.
hát nem tom... talán egyszer majd kipróbálom
(most töltöm le a játékot, mert sajna az eredeti lemez tönkrement)
Nyugodtan kiírhatod egyébként lemezre, akár úgy, hogy az iso-t kiírod (mert a gépen az annak a mentése 1 fájlba), vagy a lemezre ráírod az a dvd képfájlját, és majd daemon tools-ból mountolod.
Ha crackeled úgyse fogja ellenõrizni majd, hogy megvan-e az eredeti lemez.
Crackelésnél figyelj oda, hogy mappát ne írj felül csak a benne lévõ fájlokat. Legegyszerûbb ha Total Commanderrel patcheled, mert az nem ír felül mappát. Bár ennél a játéknál nincs olyan sok mappa, 2-3 perc alatt meglehet crackelni... :|
Patch után mindenképp crackelni kell logikusan.
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Elindítom a játékot és nem jön be semmi.Nem indul el sehogyse!!!Gépem nem gyenge hozzá!Valaki ha tudja mi a gond írjon!
Valakinél igen, valakinél nem. És nem csak PC-n van, konzol multiban is ugyan úgy vannak disconnectek, meg fps-lag, tehát a játék eleve hibásan lett megírva, alapjában.
1 év várakozás után újra eszembe jutott a SCCT és gondoltam megkérdezem MÛKÖDIK MÁR A COOP MÓD REMDESEN DISCONNECT NÉLKÜL? mert már nagyon jó lenne sokat szenvedtem vele de sajnos nem jöttem rá a megoldásra a fejlesztõk talán igen.
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
Ahol áll egy õr a másik meg sétálgat. Elvileg ott van a kivonási pont.
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
Görgõvel tudod álltani a futás/gugolás (vagyis a haladási) sebességedet. Figyeld a hangosság és láthatóság mérõ-t, hogy mikor hallhatnak meg.