10611
-
#9970 Jah.. nekem ez eredeti :DD én az eredetire értettem -
#9969 reloaded crack a többségnek működni szokott. -
#9968 Uninstall... ezt ne krekkeld ezt a részt, én sem találtam hozzá megfelelő krekket. -
JencyJ #9967 helo lenne egy kérdésem: feltelepítettem a játékot le krekkeltem és hibajelentést ír ki nemtudjatok h mitől kehet ez és hogy hogy lehetne orvosolni? -
#9966 próbáljátok meg de nem csak azon múlik sajnos -
Radian #9965 Ez arra vonatkozik ha hamachin akarunk játszani mert ott tényleg nem volt jó a coop??? -
#9964 nekem megy noddal is... -
Richard90 #9963 Akinek nem működik a coop, és szeretne vele játszani, akkor az törölje le a nod32-t... sajna a nod miatt nem működik...
ma próbáltam ki a lan-t... ha fentvolt a nod, akkor rögtön szétkapcsolt, de ha uninstallálva volt, akkor működött.
és hozzáteszem, nem elég csak kikapcsolni, le is kell törölni! -
blur55 #9962 Sam akarhatna ugrani, mert így kerülhet egy jó nagyot (:
kapcsolót meg sajnos én se találtam - na mindegy. azért kösz -
#9961 A helyre amit mondasz emlékszek, de a ventillátoron át én se jöttem át soha. Nem lehet hogy valamelyik gépen a környéken kell kikapcsolni? Vagy kint? -
#9960 Mert sztem ott ül még mindig a 2 katona, vszeg ezért nem tudsz, mert míg azt leütnéd, a másik nagyvalószínű, h lelőne. És Sam nem akar leugrani:D -
blur55 #9959 a bankban van egy alternativ út abba a szobába ahol 2 pali ül egy üvegfalú szobában - amikor a csövön fel lehet mászni egy erkélyre és onnan a szellőzőn be. de amint a szoba felett vagyok, nem tudok lemászni mert ott van a ventillátor. tudom, hogy máshogy is meg lehet csinálni a pályát, de onnan a szellőzőből nem lehet sehogy se lejutni? -
KOVU #9958 hali all
mit kell tennem hogy müködjön hozzá a magyarositás?
csak felrakom az 1,05 patchot?
a game eredeti igy a patch nem ront el semmit?
miután felraktam a patchot müködni fog rendessen a játék?(mert volt már olyan hogy patch telepités után nem indult el)
és az 1,05 patch mit változtat a gameban?
elöre is köszi
-
#9957 nekem megjelenik a kép :|
de nem tom mi lehet a probléma -
#9956 nem lehet látni... é betű a linkben. -
pfisco #9955 Itt van. (sorry, hogy bmp, most jutott eszembe :D) -
#9954 lehet hogy olyan map megy ami nincs meg vagy mind tele van? valamit biztos kiír...vagy szúrj be egy képet -
pfisco #9953 aha -
#9952 1.05 verzió? -
pfisco #9951 Sry a sok noob kérdésért, de beléptünk a lobbyba és egyszerűen nem lehet egy szerverre sem klikkelni. vki tudja mi a gáz? -
#9950 Ha lenne erre válasz, akkor 800x többen játszanának coopot neten is. -
pfisco #9949 Üdv, nem tudjátok esetleg h a coop mitől fagyhat le változó időközönként? Mert toljuk a gamet és egyszer csak hopsz vége... -
#9948 itt
rákeresel az SCCT-re és leszeded az unlockert, és akkor azt a pályát töltöd be amelyiket akarod. -
mikmak #9947 Sziasztok!
Beszart a gépem és le kellett formázni a gépemet, mikor már az utolsó előtti pályán tartottam a játékban. Nincs kedvem, se időm előről kezdeni. Nem tudná valaki elküldeni a mentett állását?
Köszi -
ptomesz #9946 most mit bunkerkodtok? megvan úgy is de először nem úgy volt, hat szégyen nem szégyen új korában 10e volt ez is. É s mikor nem gyárival toltam sajna meggyűlt a bajom vele. De orvosolni lehet a problémát, de hat látjátok még a gyárit is törni kell hogy ne kérje be a lemezt folyton :D amugy ha a gyárira rátettem a magyaritást bizony az is genyózott -
#9945 Annyiért lazán megéri!!!!!Én is megvettem :)
Csak 3000 Ft
-
vegytek #9944 esetleg megvenni eredetiben? -
ptomesz #9943 upsz valamit el---tam mert az also 3 link nem műxik, de végül is mindenki megtalálja az alábbi oldalon:
http://www.gamecopyworld.com/
valami ilyesmit kell keresni :
Splinter Cell 3 v1.05 [EURO] No-DVD/Fixed EXE
File Archive #1 [16.9 MB]
File Archive #2 [10.7 MB]
Play Instructions:
* Install the game - Full Installation.
* Apply the official Splinter Cell: Chaos Theory [EURO] v1.05 Patch.
* Extract the File Archive #1 to the game directory - Overwriting existing files!
* Replace the original SPLINTERCELL3.EXE file with the one from the File Archive #2.
* Play the Game!
Note: This Fixed EXE also seems to be working for the US version of the game! Use the US v1.05 Patch before applying! -
ptomesz #9942 1.05 Euro Patch
SplinterCell3ChaosTheoryv1.05NoDVDFixedexeEuroAus
SplinterCell3ChaosTheoryv1.05OSFixNoDVDFixedexeEuroAus
NO INTRO FIX -
ptomesz #9941 hello! saját tapasztalatom megosztanám veled s mindenkivel ki ugyan ebben a cipőben járt:
Ha nem indul:
- A Windows KB917422 számú frissítését próbáld letörölni
- Az 1.05 telepités után a SplinterCell3ChaosTheoryv1.05NoDVDFixedexeEuroAus.zip filet kicsamogoni a telitési mappába
- Feltelepiteni a Magyarosítást
- Ha nem indulna el a játék a SplinterCell3ChaosTheoryv1.05OSFixNoDVDFixedexeEuroAus.zip filet kicsomagolni a telepitési mappába.
- Beállitásoknál ha nem feltétlenül szükséges a a shader modellt hagyjuk v1.1en (nekem pl pályánként 10 percet töltögetett pluszban mig betöltötte a 3.0ás modelleket) -
#9940 Javaslom egyébként, hogyha eredeti, akkor is crackeld meg. Megspórolod hogy bekelljen rakni mindig a lemezt, ráadásul a starforce sokaknak okozott problémákat a gépen. -
#9939 Nagyon sokaknál az okozta ezt a "nem történik semmi" problémát, hogy rosszul crackelik meg a játékot. Ugyan is mappákban lévő fájlokat is felül kell írni, és a crack -nál is mappákba vannak, és mappával együtt felülírták. Ilyenkor természetesen kitörlődnek a játék fájljai (mert nincs benne a crackbe minden fájl), és nem csinál semmit a játék.
/javaslom, hogy Total Commander-rel crackeld, az nem ír át semilyen mappát/
De ha ezt biztos jól megcsináltad, akkor régebbi megoldások (amik nem tom végülis, hogy tényleg működnek-e, de úgy emlékszem ezek is segítettek):
-indítsd újra a gépet, miután mindent megcsináltál
-állítsd át a kompatibilitást win98, meg ilyenekre (de szedd le az OS fix cracket a gamecopyworld-ról)
-ugyan itt vedd le 640x480-as képpontra a felbontást, a kompatibilitás fülnél (a játék nem lesz 640-be).
-indítsd el többször egymás után a játékot, sokszor katt az ikonra.
Alappal sztem nem érdemes próbálkozni, mert a crack a patchelt verzióra jött ki, csak 1.04-es crack van (habár én úgy hallottam, műxik korábbival is, de nem tom). -
#9938 Egyet értek. -
#9937 A Sc részek közül ez sikerült a legeslegjobbra, sztem.
Grafika: 99
Hangulat: kétség kivül 99
Zene, hangok: kétség kivül 99
Irányíthatóság:99 -
#9936 A pecs az oka... én is így voltam ezzel. Unistall, és HA eredeti a CT-id, akkor 1.05-ösre pecseld fel, tehát az alap(1.01 vagy 1.0) to 1.05-ös Euro változatot.
De először próbáld ki az alapot, h megy, ha meg nem megy az alap, akkor nem tom mi van -
sTaTiC90 #9935 Sziasztok! Elakadtam! :D De nem ám akárhol! Az elindításnál...
Már elég sokat küszködtem vele ahhoz,hogy segítséget kérjek! Mindent megcsináltam lépésről lépésre a telepítés után! A patch telepítése elég sok időt vett igénybe 100%os gépterhelés mellett,de sikerült! Ott akadtam el hogy bármit is csináltam (többszöri telepítések után) egyszerűen mikor rákattintok a .exe file-ra előjön a kurzor melletti homokór,majd eltűnik és nem történik SEMMI! Mi lehet az oka? Mit kellene tennem? HELP PLZ!!!!! -
#9934 nah köszi a segitségeket. a tűzfalas emgoldás jó lett. mégegyszer köszi!! -
#9933 és csak annak kell kikapcsolni a tűzfalat aki csinálja a servert vagy mindenkinek? -
#9932 a 0.9.9.9-cel mennie kell, ha még se akkor valszeg tűzfal gond lesz -
#9931 9.9-el próbáltam, 1.0val is és 1.0.2.0 van fent. eggyikkel sem.