Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-videókártya beállításokba is vegyetek le minden izét amit belehet állítani (AtiCatalist-ban vagy az Nvidia control centerjében (nemtom hogy írják) pl antianalising, stb.)
-Lõjjetek ki vírusírtót, tûzfalat, msn-t, és minden feleslegesnek tûnõ programot, folyamatokban is.
Más ötletem nincs :-/
Van egy lehetséges ok, mégpedig az, hogy a gép gyenge (legalább az egyik félnél) - vagyis itt coop-ba nagyobb gép szükséges, habár a hibát olyanok is jelentették akiknek a játék teljesen maxon fut kis akadások nélkül (ubisoft és más forumok).
Inkább az lehet ok, hogy túlságosan más a játékosok gépe, és a játék nem találja a közös sebességet vagy hogy mondjam 😄 nem tom.
Én például legalább 6 emberrel próbáltam a coopot, minden verzióval, és nekem sehogy se ment - a rekord 5 perc volt (én Hamachi-val próbáltam).
A játék egyébként nekem 1024-en fut single-be, nem legkisebb effektekkel...
<#help>#help>
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
Az lenne a kérdésem, hogy nekem nem megy a magyaritás valamiért, és hogy én vagyok a béna, vagy másnak sem megy az 1.05ös patchel!A magyaritások honlapon azt irják, hogy magy az 1.04 es és 1.05ös patchel is,de a program mikor raktam fel már azt irta, hogy 1.04es megy csak!Valaki rtud segíteni, vagy ne is próbálkozzak!
hiába néztem meg a training videot, nem segített, h hogyan kell sikeresen meghackelni a cuccot
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Ui: Sry balu hogy nem válaszoltam msn en de féltem hogy disconnectel ha kilépek a windowsba.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
ez is versus (ez fájdalmasan szar 😄)
Versus bugok jó volna tudni hogy csinálják, próbáltam de nem megy :S
De ha tényleg a vga gyengesége miatt lenne, akkor a játék netkódja tényleg nagyon ellett rontva :|
Lehet ho én vok a balvasz, de hogyan lehet benne futni?
-próbálj másik video kártya drivert (vga gyártó honlapjáról letudod szedni a legújabbat, vagy régebbit is)
Mi segítünk, te nem! =)
-próbáld sokszor elindítani
-keress vissza esetleg keresõ használatával, írtunk több tippet is.Soknál elõfordult a hiba.
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
Mi van akkor, ha a Lighthause pályán a helikopter mellett nem tudok a kötélen átcsúszni a szomszédos épületre. A háromnegyedénél mindíg leesek. Ha tudtok segítsetek köszi.
Nekem nem jönnek le a FAQ-ban lévõ crakek sajna, pedig anno ezzel toltam végig, csak azóta töröltem 😞
Nem küldené el vki?
ELÕSZÖR EZT OLVASD EL ÉS UTÁNA KÉRDEZZ!