Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hy segítségteket kérem !!! Elovastam a FAQ-t felraktam a game-t és el sem indul!!! Mit tegyek?
Csero90
Hát nem megy....most újrarakjuk a gémet és játszunk 1.0 ás verzsönnel 😄 így ment régen...nem lesz magyar de hát kell gyakorolni az angol nyelvet 😊 Azért Köszi 😊

Balumann
-próbáljátok meg, hogy mind2-en leveszitek a játékot 800x600-ra, minimum effektekre.
-videókártya beállításokba is vegyetek le minden izét amit belehet állítani (AtiCatalist-ban vagy az Nvidia control centerjében (nemtom hogy írják) pl antianalising, stb.)
-Lõjjetek ki vírusírtót, tûzfalat, msn-t, és minden feleslegesnek tûnõ programot, folyamatokban is.

Más ötletem nincs :-/

Csero90
hmm...ugyanaz a gép és nekem fut maxon nkei közepesen tökéletesen fut...de ez nem lehet a gond mert régen ment tökéletesen...és azóta semmi sem cserélõdött hardware szinten...annyi h 1 router lett közénkcsapva de már úgy is próbáltuk h közvetlenül a gépet kötöttük de a probléma fentállt azután is.....azért köszi h 1általán írtál <#worship>

Balumann
Igen, pont azért van a FAQ-ba hogy nem mûködik! Van, akiknél tökéletesen mûködik, de van akinél abszolut nem, eszméletleg akadás és perceken belül disconnect - eredetivel neten, és LAN-on is ugyan úgy elõfordul.
Van egy lehetséges ok, mégpedig az, hogy a gép gyenge (legalább az egyik félnél) - vagyis itt coop-ba nagyobb gép szükséges, habár a hibát olyanok is jelentették akiknek a játék teljesen maxon fut kis akadások nélkül (ubisoft és más forumok).
Inkább az lehet ok, hogy túlságosan más a játékosok gépe, és a játék nem találja a közös sebességet vagy hogy mondjam 😄 nem tom.
Én például legalább 6 emberrel próbáltam a coopot, minden verzióval, és nekem sehogy se ment - a rekord 5 perc volt (én Hamachi-val próbáltam).

A játék egyébként nekem 1024-en fut single-be, nem legkisebb effektekkel...

Csero90
Srácok a faq-ba az van írva h a co-op nem megy...de én régebben amikor a gém megjelent LAN-ba tényleg Lan-ba nem hamachival játszottam öcsémmel és akkor minden OK volt...most is szerettünk volna játszani és most felraktuk az 1.05ös patchet is mert új mapp van benne meg húdejó...magyarítottuk is és megy is a co-op 1 darabig de aztán "lekapcsoltak a szerverrõl" üzenettel kilép a menübe...ez van mikor a pálya felénél van amikor 10 mp után esik meg 😞 vki tapasztalt már ilyet?
<#help>

Makkmag
Mert amikor elkészült a magyarítás, még csak az 1.04 volt, de mûködik az 1.05-tel is. Ha mindent úgy csinálsz ahogy a leírásban van akkor mennie kell, csak ne legyél türelmetlen és várd meg amíg az abalakok bezáródnak, ne te zárd be...

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy nekem nem megy a magyaritás valamiért, és hogy én vagyok a béna, vagy másnak sem megy az 1.05ös patchel!A magyaritások honlapon azt irják, hogy magy az 1.04 es és 1.05ös patchel is,de a program mikor raktam fel már azt irta, hogy 1.04es megy csak!Valaki rtud segíteni, vagy ne is próbálkozzak!
vki tudna segíteni a hack-elésben?
hiába néztem meg a training videot, nem segített, h hogyan kell sikeresen meghackelni a cuccot

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Muki100
Szerintem nem nagy megerõltetés egy 1.00 to 1.05-öt feltenni de ha csak solozni akarsz és nincs problémád végülis nem.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

érdemes feltenni a patcheket single módban?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Balumann
semmi baj. Csak 1 óráig vártam arra, hogy válaszolj hogy megyünk-e splinterezni vagy nem... reméltem azért, hogy kiszólsz 😞 mind1

Atti12
húú, másfél órát coopoztunk, durva volt, alig találtuk meg amit kellett, de végül nem sikerült 😞. Meghalt frodo aztán én nem birtam a 2 katonákval, szal meghalltunk. De mind1 legalább már rájöttünk hogy mit kell csinálni, szal holnap megcsináljuk 😉.

Ui: Sry balu hogy nem válaszoltam msn en de féltem hogy disconnectel ha kilépek a windowsba.

Á, banyek, itt szenvelegtem vele napokig, hatszor újraraktam a játékot, leszedtem az új vga drivert, majd a régit, majd megint az újat, vacakoltam az effektek beállításával, aztán erre csak ki kellett kapcsolni valami "függõleges árnyék" izét a beállításoknál, és most már rögtön nem is pixelesek a pályaszélek, és végre nem csak feketeséget látok a tenger helyett a második pályán... :-))
Balumann
😄

Muki100
smooth and silentben van az én egykori tanítom <#beka2>

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Balumann
Balumann
Hát nem tudom, vga-tól szerintem nem annyira függ a játék töltése 😄 Sebessége lehet, és az lehet akkor tényleg probléma, bár nekem 1024-be is folyamatosan megy a játék single-be, és akivel játszottam annak is, mégis coop-ba bárkivel próbáltam, 640-esbe is, akadt és disconnectelt. /egyébként 1024 maxon is ugyan úgy ment mint 640-esbe alapon 😄/
De ha tényleg a vga gyengesége miatt lenne, akkor a játék netkódja tényleg nagyon ellett rontva :|

Atti12
Mivel ugye Frodonak, és nekem is új a videokártyám, ezért megpróbáltuk a coopot. Hát megy 😄. Szóval tényleg a grafika miatt volt az egész, valószinü túl jó a grafika, és nem birja a kapcsolat a sok töltést. Most én shader model 3.0 val 16x anisotropic szüréssel high beállításokkal játszottam 1024x768 on, és csak egy picit lassú volt, de nem szaggatott, és egyszer se disconnectelt. Késõbb megpróbáljuk alacsonyabb grafikán, talán ugy már tökéletes lesz 😉. Nagyon király 😊

Muki100
hm...megcsinálod a feladatot? ^^

oké...THX...És hogyan lehet továbbvinni a második pályát?
Balumann
Sok fokozata van, és így futtatni lehet. Alapban (default) a görgõre van állítva, de belehet állítani...

Hát köszi, megpróbáltam mindkét dolgot, de sajna nem történt semmi változás... :-(
egereden a gorgõt güörgessed felfele ha futni akarsz, lefele ha lassabban menni

Csáó
Lehet ho én vok a balvasz, de hogyan lehet benne futni?
Balumann
-a videokártya beállításoknál minden effektet vegyél le (nem a játékon belül, hanem a Catalist Control Center/Nvidia-nál nem tom mi -ben)
-próbálj másik video kártya drivert (vga gyártó honlapjáról letudod szedni a legújabbat, vagy régebbit is)

Figyuzzatok, az mitõl lehet, hogy a pályaszéleken (pl. a második pályán a hajó fedélzetének szélén a korlát) ilyen csúnya pixeles csík villódzik? Minden fullra van húzva és minden nagyon jól is néz ki, kivéve ezek a pályaszéli részek. Mintha ezeknél nem mosná rendesen a pixeleket a videókártya. Ja, amúgy a játék az 1.5-ös verzóra van felfrissítve, tehát gondolom nem az a baj, hogy rég verzió volna...

Muki100
Az elõzõ hozzászólásaid alapján inkább neked kéne moderálnod magad.

Balumann
akkor te meg segíts :-) Majd ha fél év mulva is válaszolsz a 400x-ra ugyan erre a kérdésre úgy hogy leírod a megoldást, akkor bekussoltathatsz :-)
Mi segítünk, te nem! =)

Balumann
olvass vissza.

Mindent úgy csináltam ahogy a FAQ-ban le van írva és nem megy.Elindítom és nem csinál semmit.Valaki légyszi segítsen!
Balumann
-próbálj kompatibilitást állítani
-próbáld sokszor elindítani

-keress vissza esetleg keresõ használatával, írtunk több tippet is.Soknál elõfordult a hiba.

Attila56
hellosztok.Ennél is egy gondom lenne.Felteszem a játékot és elindul....fekete kép és utána kilép.A gépem: tft monitorom van ami 1280x1024 és ati radeon 9600 txt 8 x agp meg 256mb-os,AMD 2.4-es,768 RAM.

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Balumann
(mert jelenleg csak a versus van fent)

Balumann
Valamelyik nap én is felrakom, és próbáljuk ki majd! :|

Lunki88
Na lol most nem tom h pont kifogtam e vagy megjavult nálam a coop, mert ma kb. fél év után újra felraktam az SCCT-t és ment a coop simán, nem is akadozott. Két pályát nyomtam le egy német gyerekkel (Nuclear Plant, Panama). De ahogy én láttam magyarok sehol... <#szomoru1>
Muki100
3dmapot használd.

elakadtam a harmadik pályán ahol az asok számitógép van az emeleten meg van ilyen virágoskert nem tudom merre kell továbbmenni segitsetek
Atti12
OLVASS MÁR VISSZA!!!

Bence51
Sziasztok!
Mi van akkor, ha a Lighthause pályán a helikopter mellett nem tudok a kötélen átcsúszni a szomszédos épületre. A háromnegyedénél mindíg leesek. Ha tudtok segítsetek köszi.

köszi megvan 😊
Sziasztok!
Nekem nem jönnek le a FAQ-ban lévõ crakek sajna, pedig anno ezzel toltam végig, csak azóta töröltem 😞
Nem küldené el vki?
ok
Balumann
Az a probléma, hogy neked van problémád, nem nekünk. Azon kívül, hogy segítség nélkül is meglehet csinálni, nemhogy örülnél, hogy valaki vette a fáradságot és saját idejét feláldozva megírta a FAQ-t hogy az ilyeneknek segítsen, még azt akarod, hogy neked külön írják le. Nemmondom ki a véleményemet errõl... Szóval no több kérdés, és olvass, ha FAQ alapján nem megy akkor olvass vissza. Ne az legyen a célod, hogy neked legyen egyszerûbb, hanem hogy egyedül tudd megoldani a problémát, mert nem fognak segíteni így, mégha nagyobb problémád is lesz.

Atti12
neked lehet, neki nem 😊 szóval kattincs erre a szövegre felül:
ELÕSZÖR EZT OLVASD EL ÉS UTÁNA KÉRDEZZ!

yo. de 1xübb ha elmondod
Muki100
Nem ártana elolvasni a FAQ-t..

hy segítséget szertenék kérni ezt itrja ki amikor elakarom indítani! help
Balumann
nekem mostmást iskolatársaim is mondják, hogy a chaos theory sokkal jobb multiban, akik SCCT -n multiznak, és kipróbálták a DA-t, azok is visszamentek. Nekem sajnos nem volt alkalmam kipróbálni a DA-t mert az én gépem már nem futtatja. -> ebbõl is látszik, hogy a grafika kap jelentõs szerepet sajnos, nem a játék élmény.

Drephis
pont azért vetem tescoba mert csak multira kellett azt mindek menjek a halál f*szára ha van ott is erre....

help