Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mit kell tennem hogy müködjön hozzá a magyarositás?
csak felrakom az 1,05 patchot?
a game eredeti igy a patch nem ront el semmit?
miután felraktam a patchot müködni fog rendessen a játék?(mert volt már olyan hogy patch telepités után nem indult el)
és az 1,05 patch mit változtat a gameban?
elöre is köszi
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Itt van. (sorry, hogy bmp, most jutott eszembe 😄)\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
rákeresel az SCCT-re és leszeded az unlockert, és akkor azt a pályát töltöd be amelyiket akarod.
Beszart a gépem és le kellett formázni a gépemet, mikor már az utolsó elõtti pályán tartottam a játékban. Nincs kedvem, se idõm elõrõl kezdeni. Nem tudná valaki elküldeni a mentett állását?
Köszi
AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
http://www.gamecopyworld.com/
valami ilyesmit kell keresni :
Splinter Cell 3 v1.05
File Archive #1 <16.9 MB>16.9 MB>
File Archive #2 <10.7 MB>10.7 MB>
Play Instructions:
* Install the game - Full Installation.
* Apply the official Splinter Cell: Chaos Theory
* Extract the File Archive #1 to the game directory - Overwriting existing files!
* Replace the original SPLINTERCELL3.EXE file with the one from the File Archive #2.
* Play the Game!
Note: This Fixed EXE also seems to be working for the US version of the game! Use the US v1.05 Patch before applying!
SplinterCell3ChaosTheoryv1.05NoDVDFixedexeEuroAus
SplinterCell3ChaosTheoryv1.05OSFixNoDVDFixedexeEuroAus
NO INTRO FIX
Ha nem indul:
- A Windows KB917422 számú frissítését próbáld letörölni
- Az 1.05 telepités után a SplinterCell3ChaosTheoryv1.05NoDVDFixedexeEuroAus.zip filet kicsamogoni a telitési mappába
- Feltelepiteni a Magyarosítást
- Ha nem indulna el a játék a SplinterCell3ChaosTheoryv1.05OSFixNoDVDFixedexeEuroAus.zip filet kicsomagolni a telepitési mappába.
- Beállitásoknál ha nem feltétlenül szükséges a a shader modellt hagyjuk v1.1en (nekem pl pályánként 10 percet töltögetett pluszban mig betöltötte a 3.0ás modelleket)
/javaslom, hogy Total Commander-rel crackeld, az nem ír át semilyen mappát/
De ha ezt biztos jól megcsináltad, akkor régebbi megoldások (amik nem tom végülis, hogy tényleg mûködnek-e, de úgy emlékszem ezek is segítettek):
-indítsd újra a gépet, miután mindent megcsináltál
-állítsd át a kompatibilitást win98, meg ilyenekre (de szedd le az OS fix cracket a gamecopyworld-ról)
-ugyan itt vedd le 640x480-as képpontra a felbontást, a kompatibilitás fülnél (a játék nem lesz 640-be).
-indítsd el többször egymás után a játékot, sokszor katt az ikonra.
Alappal sztem nem érdemes próbálkozni, mert a crack a patchelt verzióra jött ki, csak 1.04-es crack van (habár én úgy hallottam, mûxik korábbival is, de nem tom).
Grafika: 99
Hangulat: kétség kivül 99
Zene, hangok: kétség kivül 99
Irányíthatóság:99
De elõször próbáld ki az alapot, h megy, ha meg nem megy az alap, akkor nem tom mi van
Már elég sokat küszködtem vele ahhoz,hogy segítséget kérjek! Mindent megcsináltam lépésrõl lépésre a telepítés után! A patch telepítése elég sok idõt vett igénybe 100%os gépterhelés mellett,de sikerült! Ott akadtam el hogy bármit is csináltam (többszöri telepítések után) egyszerûen mikor rákattintok a .exe file-ra elõjön a kurzor melletti homokór,majd eltûnik és nem történik SEMMI! Mi lehet az oka? Mit kellene tennem? HELP PLZ!!!!!
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
Lenne egy olyan kérdésem, hogy miért nem engedi feltelepiteni a patch-et, mert amikor a dynamic_pc.umd-t akarná patch-elni, akkor kiirja hogy invalid patch fájl?
thx
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
egyébként,nem csinál semmitse,amikor nyomom a gombokat...mivel kell elõvenni?😄😄
De vannak tutorial videók is, szépen illusztrálva, minden fontos dologgal.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
nincs benne a controlsban...
amúgy,az nem lehet,hogy szarul töltöttem le azt a cracket,ami nem mûködött? mert elég szarul jött...
Ha nem indul el a játék, nem történik semmi, akkor rosszul lett crackelve, mégpedig úgy, hogy az egész mappát felülírtad valószínûleg. Holott a mappán belül csak azokat a fájlokat kell kicserélni, amik ottvannak benne. Total Commanderrel ajánlott patchelni, avval nem lehet mappát felülírni...
Egyébként meg mindegyik crack mûködik, ha windows xp -n használod, az OS fix -el elindul azthiszem win ME-n is, meg ilyesmiken...