Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

torque12
hello! a Cargo ship missionál tartok és azt kérdezném hogy hol van a kivonási pont? ahol már vége a misszionak! thx

Atti12
majd ha meglesz a procim és játszunk veszek fel anyagot ^^

Balumann
én nem vettel fel videót, sajna szaggatott volna a játék 😞 Szerintem nem maradtak.
Elkének ezdeni újra gyakrabban játszani és majd csinálni egy jó videjót :|

Muki100
Nekünk a régi szép idõkbõl nem maradtak meg saját videók? Emlékszek hogy volt amikor vettétek fel.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Muki100
A starforce miatt nem megy asszem..próbáld meg a patchet, cracket azért, talán változtat valamit.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Balumann
Lehetséges h nem támogatja a 64 bites rendszert.

Jim Morrison
Hello!

Kéne egy kis segítség... MIÉRT nem fut az SCCT WinXP 64 biten?? Mikor elindítom kiírja, hogy ezen az op. rendszernen nem tesztelték, és sehogysem tudom elíndítani. Pedig nagyon szerettem... <#help><#help><#wilting>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Atti12
sokkal jobb <#eljen><#hehe>

Atti12
jajj valamit csinálj a logoddal emrt alig lehet elolvasni a neved :|. Rakj rá egy keretet vagy csináld más színnel 😄

Balumann
Balumann
Balumann
Prince23
Muki100
Bátran a patchel, illetve próbálj rákeresni a vistás problémákra az ubisoft hivatalos fórumán, szerintem itt sajnos nem sokunknak van ilyennel tapasztalata :\

Sziasztok!

Nagyon meglepõ dolgot tapasztaltam a minap. Kíváncsi vagyok mit szoltok hozzá vagy volt-e már valakinek ilyen tapasztalata. Az egész ott kezdõdött, hogy új gép rajta Vista fasza minden és gondoltam megpróbálok öcsémmel játszani coopot mert a régivel nem ment a szokásos problem miatt "disconnect". Na szal én csináltam a szervert látta is a másik gép csatlakoztunk és elindítottam. Ezek után beléptünk a játékbe, csak itt van a bibi merthogy úgy léptünk be mintha két külön szerveren egyedül játszanánk coopot. Ezt az egészet úgy kell érteni, hogy én is benne voltam a pályán egyedül és nem disconnectelt meg öcsi is rajta volt a pályán szintén egyedül 😄 azthittem eldobom az agyam, hogy végre nem disconnectel és erre nem tudunk mégsem együtt gamelni. Lanon játszottunk routerrel jah és a fõ, hogy vistával. Jah de majd el felejtettem, hogy egy patch sem volt fenn úgy gondoltam, hogy a kövi megoldás amit kipróbálok, hogy patchelem. Köszi, hogy elolvastátok! Aki tud valamit erre mondani az lécci írjon TY.

Üdv! Én
Muki100
de akkor végülis crackelted vagy nem? az a legegyszerûbb megoldás.

daf xf
ezelõtt mindig valami disc key-t kér.Betröl keresek eggyet beírom és ezt írja utánna ki.

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Atti12
a zinternetröl.

Balumann
Ilyen kérdésre nem fogsz soha választ kapni forumon.

Kulee
na szevasztok<#integet2>
vki tudna adni egy linket ahol lelehet tölteni a TELJES mondom TELJES
verzíót
me haverral itt bénázunk és demó-demó hátán
na ja kösz<#worship>

Balumann
vagy eredeti lemezt berakni

Muki100
crack?

daf xf
Hi all!
Lécci segítstek már mit kell itt csinálni?

az 1.05ös patch fentvan.

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Kulee
ok kösz<#heureka>

Muki100
Tutorial videóját nézd meg egyszer, aztán mégegyszer, és próbáld meg utána. Az többet segít mintha itt elkezdenénk magyarázni.

Kulee
<#integet2><--------ez olyan ari különben XD

Kulee
hy all
vki elmagyarázná hogy hogyan mükszik az a kódhekkeres akármi
amikor kapunk egy kis cuccot és abból ki kell rakni vmi számokat de mi? hogy?
THX elõre<#worship>

😞 oksa köszi.
Muki100
Ha nem is látjátok egymást akkor érdemes lenne a router/tûzfalat átnézni. Egyébként a coop nem mûködik normálisan, csak kb. az emberek 20-30%-ánál, és ezen nem lehet segíteni.

Hali spanommal akarunk jatszani COOP modban de nemismeri fel egyást a két gép. Hamacsint tolnank de semmi 😞 1.05 os peccs van fenn rajta. valami megoldás ?😊 pls help us
Muki100
Én úgy emlékszek hogy a 3. részben már van újratöltés gomb, nézd át a beállításaidat.

Kulee
hy! vki megtudná mondani hogy automatikusan vagy meg kell nyomni és akkor tölti újra a fegyvert?
lécci vki válaszoljon!
THX<#worship>

Muki100
ordel_kukac_magyaritasok.hu
õ a készítõje, tõle biztos választ kapsz.

oksa azért köszi de a régieke elolvastam nem találtam semmit de aki ismeri azok meg mostanába nem szóltak hhozzá a fórumhoz!sebaj😞 nem tudsz egy címet mondni ahol megtalálnám a választ v segítséget kaphatnék? V valkinek a freemail címét akitõl kérhetek segítséget? KÖszi
Muki100
Én sose foglalkoztam a magyarítással úgyhogy majd valaki más kiigazít. Vagy próbálj meg visszafelé keresni, akár egész messzire is, lehet úgy gyorsabban megoldást találsz.

szia!persze h elolvastam rendesen ! Végig ugy csináltam ahogy levolt írva!!! Tudsz segíteni?
Muki100
Remélem alaposan elolvastad a magyarosítás útmutatóját is.
Egyébként kár volt privátot küldened, nem tudom mibõl feltétezed hogy nem olvassa el az aki pár nappal ezelõtt még ideírt...

és azt is hozzátenném h betartottam a sorrendet! Játék telep. +patch + magyar.+crack és ugyanaz a hiba na ezt sorrendet felborítottam akkor is ugyanazt a hibát írta
hello segitséget szeretnék kérni aSplinter Cell Chaos Theory magyarositá elinditásához!végrehajtom a magy, telepitését/csomagolását ,rámegyek h exit és bejön egy hibaüzenet ! Abban a kis fekete dosos ablakban azt írja : "c:\sp cell 3 temp\ beszur.exe system\dynamic-pc.umd 30 a " Egy ilyen másik hiba ablakban meg azt írja h" exception einout error in module beszur.exe at 00008be5 invalid filename" légyszives próbálj meg segíteni!!!! Segítségedet elõre is köszi! [email protected]
Balumann
neked meg muszáj mindig kötözködni? ^^
leírtam így h jobban átláthatóbb legyen, meg kiegészítettem a lézeres aknával, így szerintem jobban érthetõ. Nem is kell megértened, mert te tudod ezeket ^^

Muki100
Gondolom elõbb megnyomta az olvasatlan üzenetes gombot, azzal lement és csak a kérdést látta, bár nem válaszként küldte el, de átugrotta az én üzenetemet. Meg leírta a lézerest. Bár mi annak idején ezt úgy tapasztaltuk ki hogy leraktuk és vártuk hogy mi történik ha a másik belemegy 😊

Atti12
és elmondanád nekem hjogy mért kellett majdnem ugyan azt leirni mint amit Muki? :| Ezt soso értettem bennned. Hogyha valamit már leirtak elõtted 1 hsz al akkor azt ne ird le mégegyszer.. 😄

Balumann
3 van
-proxy mine (mozgásérzékelõs akna)- csipog, és mozgásra robban (ha gugolva lassabbik mdba mész nem robban. Chaff-el ideiglenesen hatástalanítható
-laser mine (lézeres akna) - nem csipog, lézert bocsát ki amibe ha belemegy a kém robban (gyengébbet robban, mint a proxy).
-poison mine (lézeres, méregakna) - lézert bocsát ki amibe ha belemegy a kém folyamatosan csökkenni fog az élete (amíg meg nem hal, vagy meg nem gyógyítja magát v vki más (odamegy egy életdobozhoz, vagy társ meggyógyítja).

Muki100
a fújót pontos "j"-vel írják.
Az érzékelõs bomba alatt gondolom a Proxy Minet érted, ahhoz ha közel mész akkor felrobban, emellett hallhatóan csipog és villog. Ha lassan közelíted leveheted, vagy ha észreveszed akkor egy lövéssel felrobbanthatod, chaff gránáttal hatástalaníthatod.
A poison mine sötét, csak akkor veszi észre a kém ha nyílvánvalóan világos helyre rakták, vagy thermal nézettel mászkál és észreveszi a csíkját. Viszont gyengébb is, mert a mérget túlélheti a kém ha idõben találkozik a társával vagy egy medkittel.

Ok! Egyébként mi a különbség az a falra tehetõ érzékelõ bomba meg a falra tehetõ méregfúlyó izé között?
Muki100
A hang hullámok azt mutatják, hogy a megjelenésükhöz képesti irányodhoz merrõl jöttek. Tehát ha elfordulsz és még arra mutatja a hangokat akkor az nem biztos hogy arról jön. A kis fel-le nyíl pedig hogy alattad vagy feletted.
A piros, ha a nevébõl nem találtad volna ki, a gyorsan mozgó tárgyakat, merceket és kémeket egyaránt jelöl. Csak a lassan guggola és egy irányban közlekedõ kémeket nem veszi észre.

Ja igen! Szeretném kérdezni hogy amikor a zsoldossal vok akkor néha ilyen bigyók jelennek meg a célkereszt körül azok azt mutatják hogy arra van a kém?(vagyis onnan jön a hang?)

A zsoldosnál a piros szemüveg az mit mutat?
Balumann
Spy trapnél lehet választani mozgás érzékelõt is, nem csak a lézeres csapdát. (falra nézel, és tartod a jobbgombot , választhatsz). Kicsit kisebb a hatásköre mint pl. az alapból falon lévõ mozgásérzékelõ riasztóknak.

Ja 1-2 tipp ami fontos játékban:
Kémnél elsõ helyre érdemes füstöt rakni, másodiknak chaff-et. Meneküléskor ezeket így fegyver elõvétele nélkül tudod használni

Nézeteket is fontos tudni: Katonának van a kék nézete. Ha a kém felvesz valamilyen nézetet (hõakármi v éjjellátó) a katona tisztán látja abba a nézetbe. Ledobsz egy füstöt, de te felveszed a hõérzékelõ szemüveget, õ tisztán fog látni kékkel. Illetve vékony tetõ mögött is lát úgy és le is tud lõni (pl. clubhouse-n végig a tetõkön). Úgyhogy nézetekkel is vigyázni kell.
Ja és ha elõveszed a sokkolófegyvert úgy, hogy lézercélzó legyen, akkor hallatszol és látszól is kéknézetben. Ha lassan veszed elõ lézer nélkül (tartod a fegyverelõvevõ gombot úgy 3-4 mp-ig akkor halkan veszi elõ, és akkor nem látszol, nem is hallatszol).

Ezeket sztem lekéne írni FAQ-ba, beleírjam majd szerintetek?

Atti12
nincsmit ^^

ok nagyon köszönöm😊))