Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elkének ezdeni újra gyakrabban játszani és majd csinálni egy jó videjót :|
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Kéne egy kis segítség... MIÉRT nem fut az SCCT WinXP 64 biten?? Mikor elindítom kiírja, hogy ezen az op. rendszernen nem tesztelték, és sehogysem tudom elíndítani. Pedig nagyon szerettem... <#help>#help><#help>#help><#wilting>#wilting>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
E.D.S promo vid
Hannah montana's video - hang az kegyetlen szar de jó videó 😉
splinter Cell Versus vid by Redfiik
fullgame Ump Schermerhorn pályán
Versus game, Polar Base map
Nagyon meglepõ dolgot tapasztaltam a minap. Kíváncsi vagyok mit szoltok hozzá vagy volt-e már valakinek ilyen tapasztalata. Az egész ott kezdõdött, hogy új gép rajta Vista fasza minden és gondoltam megpróbálok öcsémmel játszani coopot mert a régivel nem ment a szokásos problem miatt "disconnect". Na szal én csináltam a szervert látta is a másik gép csatlakoztunk és elindítottam. Ezek után beléptünk a játékbe, csak itt van a bibi merthogy úgy léptünk be mintha két külön szerveren egyedül játszanánk coopot. Ezt az egészet úgy kell érteni, hogy én is benne voltam a pályán egyedül és nem disconnectelt meg öcsi is rajta volt a pályán szintén egyedül 😄 azthittem eldobom az agyam, hogy végre nem disconnectel és erre nem tudunk mégsem együtt gamelni. Lanon játszottunk routerrel jah és a fõ, hogy vistával. Jah de majd el felejtettem, hogy egy patch sem volt fenn úgy gondoltam, hogy a kövi megoldás amit kipróbálok, hogy patchelem. Köszi, hogy elolvastátok! Aki tud valamit erre mondani az lécci írjon TY.
Üdv! Én
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
vki tudna adni egy linket ahol lelehet tölteni a TELJES mondom TELJES
verzíót
me haverral itt bénázunk és demó-demó hátán
na ja kösz<#worship>#worship>
Lécci segítstek már mit kell itt csinálni?
az 1.05ös patch fentvan.
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
vki elmagyarázná hogy hogyan mükszik az a kódhekkeres akármi
amikor kapunk egy kis cuccot és abból ki kell rakni vmi számokat de mi? hogy?
THX elõre<#worship>#worship>
lécci vki válaszoljon!
THX<#worship>#worship>
õ a készítõje, tõle biztos választ kapsz.
Egyébként kár volt privátot küldened, nem tudom mibõl feltétezed hogy nem olvassa el az aki pár nappal ezelõtt még ideírt...
leírtam így h jobban átláthatóbb legyen, meg kiegészítettem a lézeres aknával, így szerintem jobban érthetõ. Nem is kell megértened, mert te tudod ezeket ^^
-proxy mine (mozgásérzékelõs akna)- csipog, és mozgásra robban (ha gugolva lassabbik mdba mész nem robban. Chaff-el ideiglenesen hatástalanítható
-laser mine (lézeres akna) - nem csipog, lézert bocsát ki amibe ha belemegy a kém robban (gyengébbet robban, mint a proxy).
-poison mine (lézeres, méregakna) - lézert bocsát ki amibe ha belemegy a kém folyamatosan csökkenni fog az élete (amíg meg nem hal, vagy meg nem gyógyítja magát v vki más (odamegy egy életdobozhoz, vagy társ meggyógyítja).
Az érzékelõs bomba alatt gondolom a Proxy Minet érted, ahhoz ha közel mész akkor felrobban, emellett hallhatóan csipog és villog. Ha lassan közelíted leveheted, vagy ha észreveszed akkor egy lövéssel felrobbanthatod, chaff gránáttal hatástalaníthatod.
A poison mine sötét, csak akkor veszi észre a kém ha nyílvánvalóan világos helyre rakták, vagy thermal nézettel mászkál és észreveszi a csíkját. Viszont gyengébb is, mert a mérget túlélheti a kém ha idõben találkozik a társával vagy egy medkittel.
A piros, ha a nevébõl nem találtad volna ki, a gyorsan mozgó tárgyakat, merceket és kémeket egyaránt jelöl. Csak a lassan guggola és egy irányban közlekedõ kémeket nem veszi észre.
A zsoldosnál a piros szemüveg az mit mutat?
Ja 1-2 tipp ami fontos játékban:
Kémnél elsõ helyre érdemes füstöt rakni, másodiknak chaff-et. Meneküléskor ezeket így fegyver elõvétele nélkül tudod használni
Nézeteket is fontos tudni: Katonának van a kék nézete. Ha a kém felvesz valamilyen nézetet (hõakármi v éjjellátó) a katona tisztán látja abba a nézetbe. Ledobsz egy füstöt, de te felveszed a hõérzékelõ szemüveget, õ tisztán fog látni kékkel. Illetve vékony tetõ mögött is lát úgy és le is tud lõni (pl. clubhouse-n végig a tetõkön). Úgyhogy nézetekkel is vigyázni kell.
Ja és ha elõveszed a sokkolófegyvert úgy, hogy lézercélzó legyen, akkor hallatszol és látszól is kéknézetben. Ha lassan veszed elõ lézer nélkül (tartod a fegyverelõvevõ gombot
Ezeket sztem lekéne írni FAQ-ba, beleírjam majd szerintetek?