10611
-
#10291 Az eredeti mappában több fájl van, mint a crackban lévő mappában (mert van amiből nem kellett védelmet kivenni). Így ha a mappát másolod, akkor KICSERÉLI, tehát amik még az mellett bennevoltak elvesznek. De ez teljesen logikus, FAQ-ban is bennevan hogy így kell, meg már ezerszer le is lett írva.
És igen, elméletileg csak akkor csinálja hogy nem történik semmi, ha hiányoznak fájlok. -
#10290 Lol én is mappástól másoltam. Akkor a mappában lévő tartalamakat kell csak? ez tuti akkor?! -
#10289 Valószínűleg mert a mappát másoltad át. Csak a benne levő fájlokat szabad, a játék ugyanolyan nevü mappájába. Vagy csináld total commanderrel, mert az nem kicseréli a mappát, hanem a benne lévő fájlokat hozzámásolja/írja felül. -
#10288 Hali!
Az lenne a problémám h felraktam a játékot,utána a peccset,átmásoltam a crack mappából azt a 2 mappát.Ezután amikor rákattintok az ikonjára nem történik semmi...ez miért van? -
#10287 Mert nem jól csinálsz valamit, tuti működik, mert én már többször kijátszottam, illetve telepítettem, az 1.05-ös verziót magyarítással. A telepítési útmutató végét olvasd el figyelmesen és tartsd be az ott leírtakat, tuti működni fog. -
anonym21 #10286 magyarítások.hu-n azt irják 1.04-el és az 1.5-el kompatibilis. de az 1.5-el nekem se akar müködni.. -
tommy19940827 #10285 Hellósztok ha valaki szeretne coop-ozni vagy versusozni jöjjön fel Hamachin a hálózatomra!
Neve: SC3GAMES
Jelszó: splinter -
#10284 Sajnos nem tudok, amit írtam itt és beléptél ott én például fenntvagyok. De keress egy társat akivel tudsz gyakorolni mindig, összejátszani, és akkor játszhatsz akár ellenünk is (én és Muki vagy Aragorn =) ), vagy próbálj kapcsolatot teremteni a többi ottlévővel. Valakik ide a forumba is írtak, úgyhogy eltudod őket érni, nem tom játszanak-e még. -
tommy19940827 #10283 hello valaki tudna adni egy hamachis hálózatot amin vannak is emberek?? -
#10282 Érdekes ugyanezt csináltam én is crackeltem felülírt mindent, és megse vonyítja, el se indul, semmi...
az eredetit meg be sem olvassa, na mindegy a Segitséget kérek topikba már leírtam... -
#10281 Aki multizni szeretne az lépjen be ide:
network név: scctversus-hu
jelszó: scct
(a jelszó lehet, hogy az is scctversus-hu , most nem emlékszem :S) -
#10280 de hogyha total commanderben átmásolom
akkor azt írja hogy a fájl nem másolható önmagába -
#10279 Nem kell CD kulcs, crackeld.
A crackeléssel mi a gond? A crackelés annyit jelent, hogy a feltört fájlokat felülírod az eredeti fájlokra. Feltelepítetted a játékokat, majd a feltört fájlokat (crack, azthiszem reloaded mappában van lemezen) bemásolod a megfelelő mappába a telepítési könyvtárba (azt neked kell tudni hova telepíted... alapban C:\program files\Ubisoft\Splinter Cell...\...\system valami ilyesmi helyre kell bemásolnod.
FAQ-t nézz. -
#10278 jah és légyszíves valaki írjon nekem egy cd kulcsot XP
telepíteni szeretnék de visszafelé haladok... -
#10277 most bemásoltam a crack mappát total commanderbe és ha átmásolom azt írja hogy a fájl nem másolható önnmagába :( -
#10276 és melyuik a telepített könyvtár?
és nincs total commanderbe crack mappa
csak ah megnyitom sajátgépbe -
#10275 Crack mappából mindent bemásolni a telepített könyvtárba. Mappát nem szabad felül írni, minden fájlt be kell másolni a megfelelő mappába. Ha total commanderrel csinálod az biztosabb és gyorsabb, mert az nem az egész mappát cseréli ki, hanem hozzámásolja (és esetleg felülírja) azokat amik a forrásmappába vannak. -
#10274 őőőőm, az mi? :P -
#10273 esetleg nem reloadedes verziót szedtél? -
#10272 hy all
valaki segítsen még1x légyszíves
telepítéskor azt írták hogy ezt csináljam: crack mappából mindent átmásolni az installba (system és data mappából)
ez mit jelentsen?
nem tudom értelmezni
valaki légyszíves írja le hogy ez mit jeletnt
előre köszönöm -
#10271 Viszont most crackeltem, és most meg semmire sem válaszol, ez azért mégis vmi, tavaly minden okésan ment a gamma. most meg semmi, és még eredeti is:(
driverekkel minden ok, csak ez a másolós védelmi vackok nem akarnak mostanában elindulni eredetin... -
#10270 A versus-t külön is eltudod indítani, szerintem az el fog indulni.
A hiba üzenetből driver problémára ítélek. -
#10269 Ez fura!!!
Nme tom elindítani az eredeti gémet...
information katt után ezt írja ki:
DrvOpen failed, LE:2
És ma tettem fel a R6 Lockdownt is, és ott is ez volt a baj... csak ha crackeltem, akkor jó!
Pls help me vki... -
#10268 Regisztrálsz egy ubi.com accountot, semmi nagy dolog. -
#10267 Felszeretném tenni a gammát, de van még internetes forgalma????
ui: eredeti a gamma!
Mi a teendők a multy játékához? a maximális patchelésen kivül? -
#10266 oké köszönöm szépen :P -
Ry0K3N #10265 falhozsimulás Q gomb
lámpa:kispisztoly -> jobb vagy bal egérgomb ami szimpatikusabb
ütés rúgás: balegér->megölöd jobbegér->kiütöd (természetesen közel kell kerülni az enemyhez)
hack: csak egérrek katt a kivilágítot számokra jobb alul és a végén baloldalt csak 1 marad és az lesz a kód -
#10264 Nekisimulni a falhoz: megnyomod a falhozsimulás gombot...
lámpát bezavarni: kilövöd valamilyen fegyverrel, mondjuk hangtompítós fegyverrel
ellenfeleket elaltatni: most konkrétan nem tudom mi a neve, de a nagyobb fegyvernél lehet kiválasztani azt a fajta lövedéket.
Ellenfeleket meg úgy tudod elkapni, hogy mögéjük mész és "use" gomb (legalábbis ha jól emlékszem singleben is valahogy így kellett :I).
Egyébként ha közel mész és megnyomod a lövést akkor a késsel megöli. -
#10263 Javaslom, hogy nézd végig a video tutorialokat a játékban. -
#10262 jah és azt is megköszönném ha valaki írna pár sort a következőkről:
pl. hogy lehet nekisimulni a falhoz, vagy a lámpát bezavarni, vagy az ellenfeleket meglőni úgy hogy elájuljanak, meg pár ütést rugást miléyen gombal lehet elérni
nagyon megköszönném
na hy -
#10261 hy all!
kicsit kihalt a fórum
na sebaj
nekem az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet heckelni? valamilyen számokat kell megkeresni vagy mi?
választ előre köszönöm
[#integet2 -
gorog00 #10260 néha van :-) -
#10259 Van társad? -
gorog00 #10258 Várom a VS-ezni vágyókat.
MSN [email protected] -
gorog00 #10257 balumann: köszi a gyors reagálást, valóban igy jobb
dénes: nekem is soxor nem akar elindulni, hanem megáll a képernyőnél. próbáljátok meg nem az ikonnal, hanem a könyvtárban lévő versus exével elindítani, úgy gyakrabban sikerül -
borosdenes #10256 ismerősömnek olyan gondja van, hogy versust mikor elindítja, akkor megáll az első képnél mikor még csak szöveg van. Nem tudom hogy csak neki van e ilyen hibája, de ha volt másnak is akkor hogyan oldottátok meg? Előre is kösz -
#10255 Nekem is hasonló probléma van a Versusal. Állítsd be, hogy a játékot 1 maggal futtassa (indítsd el a Versust, CTRL ALT DELETE, Versus -ra jobbklikk, affinitás, és az egyik mag legyen bepipálva). Nekem úgy sokkal jobban fut a játék, bár érdekes h még így is kicsit lag szerű a játék de így játszható. -
gorog00 #10254 Nekem olyan gondom van hogy ha versus-t indítok elkezd lagolni a gamma. (még ha egyedül is vagyok) pl: traningben.
A gépem elég hozzá az tuti, illetve coop-ba teljesen normálisan megy.
Valakinek van valami tippje? -
#10253 Én készen állok, te vagy az aki érettségizel :P -
#10252 Mi szünetelönk (Aragorn, Muki, én), de szinte bármikor készen állunk :-) Felveszlek és majd megbeszéljük.