Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Back Pack: Ha ezt felveszed akkor több cuccot tudsz magaddal vinni. Pl nem 3 gránátot, hanem 6 ot azt hiszem.
Gas Mask: ez elég egyértelmû.. Ha a katona eldob egy füstgránátot és belemegy a katona akkor elkezd köhögni. Egy idõ után megfullad. Ha felveszed a gasmaskot akkor nem fuldoklik, és ha mérges gázba mész bele úgy, hogy rajtad van a gázmaszk akkor nem ájulsz el.
Tazer: sokkoló, ha közel van a kém és megnyomod a jobb egér gombot akkor lesokkolja, ezután letudod lõni.
Spy trap: Ha jobbegérgombal felrakod a falra, akkor egy lézercsíkot húz, amin hogyha átmegy a kém akkor kijelzi neked hogy hol van. Errõl õ nem tud, csak ha már nagyon nagy rutinja van ^^.
Ennyi, remélem érthetõ, amugy szerintem mielõtt elkezdessz hátszani csináld meg a tutorialt, sok hasznos dolog levan irva benne.
Chaff granade: elektromos cuccok (mozgásérzékelõk, lézerek) hatástalanítása, valamint ha belemegy a katona akkor nemtud visiont felvenni. (megzavarja a rendszert).
Spy bullet launcher: ugyan úgy kell használni mint a sticky camot, csak ez nem kamerát lõ ki hanem egy ilyen mini radart. Tehát pl kilövöd egy szobába, és ha jön a katona akkor jelzi neked hogy ott van bent. Így letudod hallgatni a beszélgetését a másik katonával a H billel. Ha egyenesen a katonára lövöd ki akkor folyamatosan jelezni fogja hogy merre van.
Alarm Snare: ugyan úgy kell használni mint a Sticky camot, ha kilövöd a falra akkor hangot ad ki amivel odacsalja a katonát.
Heart Sensor: Ezt igazábol nem tudom mire való, sose használom 😊
Ennyit a kémröl mindjárt jön a katona.
A zsoldosoknál:Back Pack,Gas Mask,Tazer,Spy Trap
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
-Ráugrasz a katona fejére (figyelni kell h sokkolás után 3-4 mp után lehet csak, illetve õ ne lásson és ne üssön közbe). Story módban elsõ ráugráskor csak elalszik (fél élete lemegy), 2. ráugrásnál v ha fél élete van csak akkkor meghal (deathmatch módba egybõl meghal).
-Ha lógsz egy erkélyszerûségen, tehát olyan helyen ahol fent eltud menni katona és korlát is van, akkor mikor arra megy tartod a USE gombot, és akkor így átrántja a korláton keresztül.
-Ha a katona mellett felrobbantod a saját aknáját meghal (illetve kicsit távolabb csak életet veszít)
Ezek az alap lehetõségek, de pl. story módban zsoldos elõnybe van, ott ne az legyen a cél, hanem h együtt a társaddal megcsináljátok a feladatokat (figyelem elterelés, fedezés -> például. ha a zsoldos arra figyel h hekkelik az egyik gépet, könnyebb elkapni hátulról)
Szerintetek a FAQ-ba kéne írni multiról leírást, tippeket ezzel kapcsolatban?
Ja és ne olyan pályákat játsszatok ahol a merc van elõnyben (pl. warehouse, deftech ilyenek).
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Egyébként ezt miért ide írod?
A 9Dragonsal játszok és olyan hiba van a játéknál hogy mikor játszok akkor hibát észlel és újraindúl.Ha tudtok segíteni akkor létszi segítsetek.Elõre is köszönöm.
Ide írjatok:[email protected]
Nem ígérem hogy most hétvégén meg a jövõ héten tudok lenni mindig. Jövõhéten szalagavatóm lesz, kell pár dolgot csinálni attól tartok. De holnap sztem ráérek, és játszhatunk 😉
Elõvettem a jó öreg Sam -et, rámegyek a full 100 % ra😊
Kérdésem, mert már nem nagyon emlékszem: A tapadó kamerából halálos vagy csak altatógázt lövünk ki?
Köszi és bocs a kérdésért......
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Versus a király játékmód (Story módba), mi már sokat játszottunk, csak aztán abbamaradt bizonyos okok miatt.
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Egyébként szerintem az se lenne baj, ha több embert szerveznénk! Én vállalom, hogy foglalkozok külön ha van idõm.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Mit csináltál FAQ szerint, azt hogy telepítsd fel a játékot, meg a patchet? 😛 (ahhoz nagyon kellhetett 😄)
komoly. a moditopikban sincs szó róla úgy nézem. Na mindegy megoldódott ^^