10611
-
kisdudeEe #10211 ma este 7kor játszottunk Baluval és Attival,de előtte csak a tesómmal ketten toltuk LAN-ban -
kisdudeEe #10210 Hát igen Balu ezt akartam csak nem pont így írtam xD -
#10209 Ezt nem így kell kérdezni :D
Úgy kell, hogy már megvagyok ketten, és kerestek 2 játékost, lehetőleg új játékost, szeretnétek sokat játszani, Story módban felváltva, stb. -
#10208 Játszottatok már vele online előtte is, vagy ez lesz az első próbálkozás? -
kisdudeEe #10207 Hoppá msncím lemaradt :D
[email protected] -
kisdudeEe #10206 Akinek van kedve versusozni az vegyen fel msn-re.
Akár még most is játszhatnánk 1et:D -
#10205 lassan 7 óra, jöhetnétek. -
kisdudeEe #10204 Ok kösz. -
#10203 leirtam privibe. -
kisdudeEe #10202 Elkérhetem az MSN-címedet?:D -
kisdudeEe #10201 Akkor 7 körül.Rendben.:D
-
#10200 7 körül nekünk tökéletes. Tohlatunk 1-2 őt -
kisdudeEe #10199 Hello!
tomee92 öccse vagyok.Atti12 ma legyél fent MSN-en pls olyan este 6 vagy 7 óra körül és akkor versusozhatnánk.
Tegnap gyakoroltunk tesómmal.:D
Nah cső! -
#10198 Na akkor megnyugodtam, hogy nem csak nekem rossz az MSN. -
#10197 csak 2v2 be lehet. az a max. -
tomee92 #10196 csak 2v2 van?:D
lehetne 3v2-ben is játszanide nekem mind1
vegyél fel msn-re ha egyáltalán megjavul:S
ha nem akkor majd leírom az xfire-m:D -
#10195 Ha esetleg valamelyikőtöknek halaszthatatlan elfoglaltsága van akkor a másik szólhat nekem :P -
#10194 Nekem is:D -
#10193 nekem is szarakodik az msn :S -
tomee92 #10192 (én majd lesez köcsémmel:D)
ez az akart lenni hogy én majd leszek öcsémmel!
benne vagyunk,de mi is úgy gondoltuk hogy egyszer kém egyszer katona!
majd msn-en megbeszéljük ha felenged:S
de nagyon bénák leszünk úgyhogy ránkfér a gyakorlás:D
-
#10191 Jaja, bennevagyunk.
A versuson belül Story módban játszunk, és úgy, hogy felváltva (1 kör kémként, 1 kör katonaként)!
/másként nem vagyunk hajlandóak :D /
Ha van valami kérdés egyébként versussal, story móddal kapcsolatban, szivesen segítünk. :) -
tomee92 #10190 [email protected]
én majd lesez köcsémmel:D
majd holnap este felé leszek fent -
#10189 baluval mi szivesen játszunk valamikor :). Adj egy msn-ent azt megbeszéljük. -
tomee92 #10188 helló!
öcsémel most kezdtünk el egymás ellen játszani és ketten unalmas:S
a coop mindig dc-zik de olvastam hogy erre nincs megoldás
van olyan aki játszik versus modban és lenne kedve velünk hamachin keresztül játzsani az írjon!
köszi helló
-
#10187 #9273 -
#10186 Valami verzió vagy crack hiba volt asszem, de mivel a kereső már vagy egy éve rossz sajnos nem emlékszek rá konkrétan én se.
Ha kitartó vagy akkor nézz vissza úgy 50 oldallal, ha nem vagy kitartó akkor szedd le az unlocker a gamecopyworldről és akkor a következő pályáról tudod folytatni. -
#10185 Már sokaknak volt ez a problémája, de nem emlékszem hogy találtunk volna rá megoldást a mentésen kívül. Esetleg próbáld meg (Splinter DA hibái alapján), hogy a mozgás sebességét megváltoztatod (előtte), de nem tudom. -
#10184 Nekem eredeti van, de sztem akkor is kén legyen egy "mászózsinor", és úgy át csússzani rajta... ott az Axe reklámnál... és csak ugornod kell, h el tud érni a kötelet. és innentől np. -
SzGabesz BH #10183 Hello... A penthause pályán járok, és van az a rész amikor az AXE felirat mögül kellene átcsúszni a szembenlévő párkányra... Na itt az a gondom, hogy mielőtt átérnék leesek, már probáltam mindent, nem sikerül. Légyszi segítsen valaki, tört a game... -
#10182 Nem muszáj, csak akkor kell hogyha ugy akarszz játszani hogy a másiknak nem eredeti. Persze hogy érdemes, szerintem sokkal jobb mint a single :) -
#10181 Akinek eredeti a játék, az fel kell rakja a hamachit?
És érdemes multizni vele? -
#10180 plííz help letöltöttem a magyarosítást falraktam pontosan kövteve az utasításokat és még így se magyar segítsetek -
CyberCougar #10179 Utsó 2 üzenet sztornózva, a 0.9.9.9-es Hamachi bevált.
Ez a játék baszott malac így Coop-ban. -
CyberCougar #10178 Húúú most olvastam vissza jobban a hsz-ket és látom hogy még azt is írják hogy az emberek 20-30%-nál müxik csak, és ezen nem lehet segíteni.
Tényleg nem tud senki a Patcheken és a tűzfalon kívül más megoldást? -
CyberCougar #10177 Hello mindenki
Újonc vagyok ebben a fórumban, és bár látom rég írtatok ide, de ha valaki(k) ezt a hsz-t olvassák, akor egy kis segítséget kérnék.
Egy haverral Neten, LAN-nal hamachival akarjuk tolni a gamet, és sajna nem jön össze.
Mindkettőnknek ugyanaz a 120Mb-os Euro patch van fennt, a Hamachi verzió is ugyanaz, és tűzfalon is ki van engedve a game stb.
Elég jól vágjuk a gépet meg a Hálózati kapcsolatot, de valamiért nem tud a haver rám csatizni, nem lát egyszerűen. Van hogy ki kapcsolja haver a tűzfalát, de úgysem.
Én látom őt de képtelen vagyok (Unable to join this match) csatizni rá.
Valakinél előfordult hasonló hiba?
Ha tudna valaki segíteni azt nagyon megköszönném, láttam lejjebb MSN címeket, de az engedéje nélkül nem veszek fel senkit.
Előre is köszönet, CyberCougar -
Ry0K3N #10176 Kapcsold ki hamát az segíteni fog. -
#10175 Ezt mindenhova beírod? Hamachi topikba válaszoltam. -
#10174 Nem látják egymást. Már mindent kipróbáltam. -
#10173 Ha lanban vagytok minek hamachi? -
#10172 Sziasztok!
A haverommal összekötöttük a gépeinket egy crossover kábellel, hogy kipróbáljuk LANon ezt a fantasztikus játékot.
Installáltuk a Hamachit, de nem működött, pedig megvoltak az új ip-k.
Mindenképp kell net hozzáférés, hogy ketten tudjunk játszani?
Elöre is köszi a választ.