Pro Evolution Soccer 4 [WE8]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
"na megvan a játék, az igazolások nem a legfrissebbek, pl Eto'o még Mallorcan játszik"

érdekes nekem az Evo 2.5 option file áttette kapcsiból a bracába😊

asszem a PES2-nél volt utoljára hogy átpötyögtem a PS2 banánnal vagy 300 nevet😊 azóta eszem ágában sincs ilyenre felesleges idõt pocsékolni...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
"sztem meg egyszerûen PC ellenes vagy!"

és most psrõl netezek nem? meg a digi-házivideókat a ps vágja nekem...meg a patchelést is ps-en nyomom...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
sztem túl gyors lett valahogy....

mohus
600 mega

mohus
Én most ezt töltöm le ezerrel...lehet holnap ha lesz idõ, patchelem is...

:::: Patches AnGeLuSx82 v2::::

--------------------------------------------------------------------------------

We already have made the second version in (ppf) of our AnGeLuSx82 patch for the version::. FULL DVD::. of::. WE8.::

100% Names of players and new draftees 2004/2005 (Including League Masters: Castolo, etc... You do not need memory card).

Kits of original clothes 2004/2005, "99%" by Kennyx15.

Corrected necks of the Kits, "100%" by Kennyx15.

New Pack de Botas v.2 by AnGeLuSx82.

Italian and Spanish clothes for the arbitros by Kennyx15.

New image menu beginning by AnGeLuSx82.

Shields original leagues by Kennyx15.

Names of Selections and equipment (card does not need memory).

New Balls: Accepted Finale 2004, nike LFP 2003... by Kennyx15.

New faces players: Eto´o, Baros, Deco, Samuel and Silvinho by Kennyx15.

New numbers t-shirts: Diadora, Nike (Barcelona), Premier League by Kennyx15.

Slowdown Minimization 0,4 (But with the new faces of WE.

Original stages: Santiago Bernabeu, Highbury Park and Old Traford.

Canticos and Choirs Solidus J2K CC-Patch AIO v3 by Solidus.

Flags of original clubs "98%" by Kennyx15.

Shields of eliminated Flags of selections by Kennyx15.

Classic Equipment FC. Barcelona Dream Team (changed by PES United) by Kennyx15.

Equipment All Stars AnGeLuSx82 (changed by WE United) by Kennyx15.

Score of the average of the corrected players by AnGeLuSx82.

Due to the great dimension of the patch, we recommended to you that you lower it with some manager of unloading, in case it happened something you did not have to begin the unloading and power thus to continue again with her.

In the page of the connection of the unloading, the instructions for when estan bajeis the patch.

NOTE:

This patch does not bring translation of the menus so that thus each person applies the one to him that but it likes (Spanish, ingles, Italian, etc...)

We requested to you thank you very much that the patch you lower it of our pagina and you do not hang it in any side, and that enjoys it.

Our Web it is: http://www.angelusx82.com

A greeting and I hope that they enjoy it.

mohus
én még nem probáltam...van Xport-om

azt a bin file-t irtad ki, amit a neten találtál?

shevy
valaki mondja már meg hogy option fájlt hogy lehet rámásolni cd-rõl a memóriakártyára, már fél órája tökölök, de nem megy

Breki33
pc-re nem

november vége

de egy demo már jöhetne igazán
én onnan szedtem le és nekem nemirt ki semmi hibát lehött kicsomi és neroval 2x-sen kiirtam és vigan fut nálam!
jAsOn VoOrHeEs
Nem úgy volt, hogy a PES4 megjelenési dátuma okt.15?

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Honnan szedted le???
Én a general-tao.uw.hu-ról de ott vlm hülye hibát ír ki amikor DVD-re akarom kiírni!!!!!
Tegnap PES3-ban 5. bajnoki címét ünnepelve futott ki a gyepre a Juventus az alábbi felállásban:
Czech
Nesta-Cannavaro-Samuel
Beckham-Nedved-Davids-Zidane-Giggs
Ronaldo-Del Piero

Zsinórban 5. bajnoki cím, eddig 4 WEFA CH-ship, és 4 kupagyõzelem.

Jöhetne már PC-re az a fránya 4.
😊

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

mazohista!Én nem bírtam ki😊)
The Hedgehog
hagyd! nekem van PS2-m de megállom, hogy ne próbáljam ki 😛 PC-n jobban szeretek focizni 😄

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

GmorpH
Nocsak, de vajon miért?

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.

Breki33
bocsi de kezdem utálni a konzolokat
Ps2-re is ott a Fifa...
Nem pc-re tervezték?Ma már a Fifát sem pc-re tervezik,akkor nem ilyen siralmas grafikája lenne néhol.
Ugyhogy mielõbb adják csak ki pc-re a Pes 4-et is végre!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

shevy
hollandiát 1-0-ra vertem, a döntõben pedig a spanyolokat 2-1-re hosszabbításban, kár hogy ilyen könnyû, elõszõr játszottam vele, és máris 5*-on vbgyõztes vagyok

shevy
na 2-1-re nyertem németek ellen, utána meg 3-1-ra argentina ellen a hosszabitásban, most jön az elõdöntõ hollandia ellen

Kaplan
UK RELEASE: 15-Oct-2004 US RELEASE: 01-Mar-2005.
az uk az anglia és europa és az us az meg amerika ? remélem.. nem lenne jó 2005 márciusában hozzárjutni a gamehoz mert nekem nem holmi pc-re kell a gém ps2-re. ez nem az a játék amit pc-re terveztek. példa a metal gear solid rettenetes a pc port és irányíthatatlan pc-re ott a fifa.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

shevy
most 4-1 re vertem Uruguayt, a németekkel játszok a nyolcaddöntõben

shevy
na megvan a játék, az igazolások nem a legfrissebbek, pl Eto'o még Mallorcan játszik, we8-hoz képest szinte semmi sem változott. A hangulata viszont mégjobb. 5*-on elkezdtem a vb-t a brazilokkal, 1. meccsen 3-0-ra nyertem, volt egy 27-m es Ronaldinho bombám. 2. meccsen Wales ellen félidõben 2-0 nekik. Aztán 81' Kaka', 83' Ronaldo, '87 Ronaldinho. 3-2-re nyertem, Wales teljesen összeroppant 😊 Nagyon jó hangulata van 😊

The Hedgehog
A demó megjelenését 24-ére tolták a PesInsight szerint. Remélhetõleg ez a PC-sé is 😄

Breki33
vkinek

Pro Evolution Soccer 4 Release PS2 Version
14. Oktober 2004!
The Hedgehog
sztem meg egyszerûen PC ellenes vagy! abbahagyhatnád már! legalább ne itt ok?! erre van más topik is!

ha annyira akarnának multit tenni akkor tennének! ennek nem a winfos az oka, hanem egyszerûen nincs rá kapacitás és nem érné meg nekik erõt és idõt fektetni (egyelõre)... még ízlelgetik a PC-s piacot!

Mi az isten köze van a Windows-nak ahhoz hogy raknak bele netes multit,vagy sem???

mohus
"de ps2-re hivatalosan a pal verzió mikor jön ki?"

én írt PAL-al találkoztam már...és a hatos villamosn azt mondták ,hogy az eredeti kiadottról...

szval már kinn van PS2-re
még nem néztem utána...de én is okt közepei megjelenésrõl tudtam...dehát egy kis kanyarral a FIFA elé😊 mivel a WE8 már aug 6-án kijött

mohus
"Ez igy van,és ezért CSAKIS a Konami a hibás."

sztem meg a winfos....
ami próbál közös nevezõt adni ennek az egymással inkompatibilis hardware-kavalkádnak😊

Kaplan
THX Breki!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
ááááááááááá arra még várhatok 😊

Breki33
november vége

a demót várjuk
Kaplan
de ps2-re hivatalosan a pal verzió mikor jön ki?

pc-re mikor jön ki???
remélem hamar!
"az X egy PIII 733 processzorrol és egy kb gef3ti videókártyáról szól...addig a te PC-d ennél jóval erõsebb, mégsem mész vele semmire PES-netmulti ügyben."

Ez igy van,és ezért CSAKIS a Konami a hibás.

Programozáshoz nemértek,még a pc-hez is csak alapszinten.

mohus
csak itt pont fordítva van😊
az X egy PIII 733 processzorrol és egy kb gef3ti videókártyáról szól...addig a te PC-d ennél jóval erõsebb, mégsem mész vele semmire PES-netmulti ügyben.

Mi lenne ha írnál a PES4 PC verziójához egy netmulit kiegészítést? Nem látok elvi akadályt... Olcsóbb, mint venni egy boxot+egyebek.

The Hedgehog
ISS3. Asszem van PC-re is és neked is megvolt. Vagy rosszul emléxem?

megegyezhetünk...
jAsOn VoOrHeEs
hát csak mert nekem a kulcstartó kéne...

Most miért????
jAsOn VoOrHeEs
Pfff....

Hááááát, akkor nem szeretnék a leggyorsabbak közé tartozni, mert nekem a program kell!!!!!!
Breki33
Már meg lehet rendelni

Breki33
Breki

amúgy továbbképzés P
Hát mér van?
Ez olyan mintha azt mondanám hogy:-Van egy Audim,de jaj,nem tudok vele 300-al menni.
-Hát már hogyne tudnál,csak venni kell egy Ferrarit...

mohus
hajóhanemjó😊
elhiszem hogy nem olcsó...de ne mond hogy nincs...

Chelloval kitûnõen megy az Xlive

mohus
finale

Hát ez valóban jó...
Vagyek egy Xbox-ot kb 50000,vagye hozzá Live-ot,arról azt sem tudom lehet-e már magyarországon,és hogy mennyi,illetve vegyem meg eredetibe a játékot kb 15000.Ha a LIve-ra számolok egy tizest /mondjuk tuti több/akkor is 75000 forintomban van hogy ezzel tudjak multizni./és akkor még az ADSl-t nem számoltam.
Ellenben itt a pc-m,amire ha hajlandó lenne a Konami normálissan megcsinálni a játékot,akkor mindössze a játékot kéne megvenni kb 12-13 ezerért.

mohus
szasz breki
a fifa 2005 forumba már be sem lehet férni...mi folyik ott?😊

mohus
btw én ugy néztem a WE7 mezek jók a we8-hoz

mohus
sokkal mókásabb PS2-re patchelni😊

csak a DVD-n látod meg mit alkottál😊)))))