Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
érdekes nekem az Evo 2.5 option file áttette kapcsiból a bracába😊
asszem a PES2-nél volt utoljára hogy átpötyögtem a PS2 banánnal vagy 300 nevet😊 azóta eszem ágában sincs ilyenre felesleges idõt pocsékolni...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
és most psrõl netezek nem? meg a digi-házivideókat a ps vágja nekem...meg a patchelést is ps-en nyomom...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
::::
--------------------------------------------------------------------------------
We already have made the second version in (ppf) of our AnGeLuSx82 patch for the version::. FULL DVD::. of::. WE8.::
100% Names of players and new draftees 2004/2005 (Including League Masters: Castolo, etc... You do not need memory card).
Kits of original clothes 2004/2005, "99%" by Kennyx15.
Corrected necks of the Kits, "100%" by Kennyx15.
New Pack de Botas v.2 by AnGeLuSx82.
Italian and Spanish clothes for the arbitros by Kennyx15.
New image menu beginning by AnGeLuSx82.
Shields original leagues by Kennyx15.
Names of Selections and equipment (card does not need memory).
New Balls: Accepted Finale 2004, nike LFP 2003... by Kennyx15.
New faces players: Eto´o, Baros, Deco, Samuel and Silvinho by Kennyx15.
New numbers t-shirts: Diadora, Nike (Barcelona), Premier League by Kennyx15.
Slowdown Minimization 0,4 (But with the new faces of WE.
Original stages: Santiago Bernabeu, Highbury Park and Old Traford.
Canticos and Choirs Solidus J2K CC-Patch AIO v3 by Solidus.
Flags of original clubs "98%" by Kennyx15.
Shields of eliminated Flags of selections by Kennyx15.
Classic Equipment FC. Barcelona Dream Team (changed by PES United) by Kennyx15.
Equipment All Stars AnGeLuSx82 (changed by WE United) by Kennyx15.
Score of the average of the corrected players by AnGeLuSx82.
Due to the great dimension of the patch, we recommended to you that you lower it with some manager of unloading, in case it happened something you did not have to begin the unloading and power thus to continue again with her.
In the page of the connection of the unloading, the instructions for when estan bajeis the patch.
NOTE:
This patch does not bring translation of the menus so that thus each person applies the one to him that but it likes (Spanish, ingles, Italian, etc...)
We requested to you thank you very much that the patch you lower it of our pagina and you do not hang it in any side, and that enjoys it.
Our Web it is: http://www.angelusx82.com
A greeting and I hope that they enjoy it.
azt a bin file-t irtad ki, amit a neten találtál?

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Én a general-tao.uw.hu-ról de ott vlm hülye hibát ír ki amikor DVD-re akarom kiírni!!!!!

Czech
Nesta-Cannavaro-Samuel
Beckham-Nedved-Davids-Zidane-Giggs
Ronaldo-Del Piero
Zsinórban 5. bajnoki cím, eddig 4 WEFA CH-ship, és 4 kupagyõzelem.
Jöhetne már PC-re az a fránya 4.
😊
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
Nem pc-re tervezték?Ma már a Fifát sem pc-re tervezik,akkor nem ilyen siralmas grafikája lenne néhol.
Ugyhogy mielõbb adják csak ki pc-re a Pes 4-et is végre!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
az uk az anglia és europa és az us az meg amerika ? remélem.. nem lenne jó 2005 márciusában hozzárjutni a gamehoz mert nekem nem holmi pc-re kell a gém ps2-re. ez nem az a játék amit pc-re terveztek. példa a metal gear solid rettenetes a pc port és irányíthatatlan pc-re ott a fifa.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
ha annyira akarnának multit tenni akkor tennének! ennek nem a winfos az oka, hanem egyszerûen nincs rá kapacitás és nem érné meg nekik erõt és idõt fektetni (egyelõre)... még ízlelgetik a PC-s piacot!

én írt PAL-al találkoztam már...és a hatos villamosn azt mondták ,hogy az eredeti kiadottról...
szval már kinn van PS2-re
még nem néztem utána...de én is okt közepei megjelenésrõl tudtam...dehát egy kis kanyarral a FIFA elé😊 mivel a WE8 már aug 6-án kijött
sztem meg a winfos....
ami próbál közös nevezõt adni ennek az egymással inkompatibilis hardware-kavalkádnak😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
remélem hamar!
Ez igy van,és ezért CSAKIS a Konami a hibás.
Programozáshoz nemértek,még a pc-hez is csak alapszinten.
az X egy PIII 733 processzorrol és egy kb gef3ti videókártyáról szól...addig a te PC-d ennél jóval erõsebb, mégsem mész vele semmire PES-netmulti ügyben.
Mi lenne ha írnál a PES4 PC verziójához egy netmulit kiegészítést? Nem látok elvi akadályt... Olcsóbb, mint venni egy boxot+egyebek.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Ez olyan mintha azt mondanám hogy:-Van egy Audim,de jaj,nem tudok vele 300-al menni.
-Hát már hogyne tudnál,csak venni kell egy Ferrarit...
elhiszem hogy nem olcsó...de ne mond hogy nincs...
Chelloval kitûnõen megy az Xlive
Vagyek egy Xbox-ot kb 50000,vagye hozzá Live-ot,arról azt sem tudom lehet-e már magyarországon,és hogy mennyi,illetve vegyem meg eredetibe a játékot kb 15000.Ha a LIve-ra számolok egy tizest /mondjuk tuti több/akkor is 75000 forintomban van hogy ezzel tudjak multizni./és akkor még az ADSl-t nem számoltam.
Ellenben itt a pc-m,amire ha hajlandó lenne a Konami normálissan megcsinálni a játékot,akkor mindössze a játékot kéne megvenni kb 12-13 ezerért.
a fifa 2005 forumba már be sem lehet férni...mi folyik ott?😊