Pro Evolution Soccer 4 [WE8]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
megnéznék egy in game video-t
mohus
"vkinek azért bejöhet a multi,és idén ez ténleg csak a Fifa-val lehetséges."

1. nekem a multi azt jelenti, hogy többen lehet egyszerre játszani, én EGYSZERRE akár 8 embert is "fogadhatok" a Konami fockával egy bazi TV-n...tehát maradjunk a netes multi kifejezésnél

2. ha a netes multira gondolsz az idén csak PC-n és PS2-n nem lesz....XBOX-on igen...úgyhogy, ha valaki szereti a PES-t és nem elég neki a szokásos ÉLÕ multi az beruházhat egy boxra egy live adapterre és egy PES4-re

én nem fogok😊

btw a topicban szereplõ progi egyre jobban szivat...úgy érzem, ahogy haladok a bajnokságban (ML) úgy kezd keményebb lenni a küzdelem.

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

The Hedgehog
az ISS a KONAMI egyik régebbi sorozata, ebbõl nõtt ki a PES ami nem annyira arcade szerû mint az ISS. Jóval élethûbb és ebben már klubcsapatok is vannak.

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

The Hedgehog
be lehet a játékosoknak állítani milyen örömük legyen?! VADÁLLATI!

shevy szerintem igen végéeges én már avval tolom semmmi sincs kihagyva szvsz!és nagyon jógame
shevy
valaki elárulná már vége hogy az 1,7gb-os verzio az már a végleges?

Terminátor14
annak a folytatása (tudtommal)

CSAK a Fradi

CarajoEsp
Annyi kérdésem lenne miben különbözik ez az Iss-tõl? Ha minden igaz azt is a Konami csinálta.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Valószinüleg minden benne van ami WE8-ban.
Most vettem meg a labdákat 3000PES-ért.(PES4) 7 fajta labda közül lehet választani. Minden játékosnak két fajta gól örömöt választhatsz. Alapba 37 fajta van, de valószinüleg ha 3000 PES-ért megvásárolom akkor jóval több közül választhatok.Gondolom mivel Martins 1cel.:47 2cel.:45 .
Gerának be akartam állítani a szaltót de így még nem sikerült.
Johnny23
egyetértek Breki.....ez a PES4 topic !

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Breki33
Én ezthasználom meg egy saját készitésût.
RemX
az is jó mert azzal nyomom... vann fenn egy csomó a fifahungaryn tudom, de nincs mindhez kép így lusta vagyok mindent berakni és mégnézni... szal melyik a legszebb? Nike vagy Adidas kéne

Breki33
Én csak a We7-hez tudok mondani
RemX
Bocsi én befejeztem! 😊
Mondjátok meg melyik a legjobb labda?! melyiket használjátok?
valaki tud egy pontos dátumot mikor jön ki a cucc?!

Breki33
De miért kell itt állandóan ennek mennie?

Ez Pes4-es topic nem fifa.

Van egy olyan topic, hogy melyik a legjobb focijáték ilyeneket please írjunk már oda.

Amúgy hogy on is legyen a We7-hez és a Pes-hez is van rendszeresen frissített roster.

Sõt még magyar is van P
RemX
Húúúúú!!! ez nagyon jó hír!!! 😊 Akkor annyi a Fifának... amúgy nem tudom lehet az én szememmel van baj de ha valaki ránéz a Fifára meg a PES3-ra akkor elég szembetûnõ hogy sokkal szebb a konamis... na mind1 ez is csak egy vélemény...

The Hedgehog
lesz a PES4-ben már olasz, spanyol és holland liga

RemX
Sziaszok!

Kicsit beleolvasgatva a topikba örömmel tapasztalom, hogy nem én vagyok az egyetlen aki miutána kipróbálta a PEst elfeledte a fifát... most játszottam a 2005-el... nos úgy 10 percet bírtam... asszem megyek most és játszom a PES3-al 😊 alig várom a négyest!!!
Amúgy remélem hamarosan megoldódik a licenc ügy is és lesz szépen normális bajnokság is a Konami üdvöskéjében!!!

WE, PES RULEZZZZ!

Sephi
De az a japcsi verza ugye? Azt mi elkezdtuk jaccani de a komentatornak koszohetoen vegig rohogtuk az egeszet 😊

Marad a PES4 es majd februarba jon az angol WE8!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Breki33
bittorenten na
mi az a torrenten???
http://general-tao.uw.hu innen lehet letölteni ps-re!!sms webes!
sztem az egyetlen ps2-s letöltõ oldal
Johnny23

Breki33
Egyszer jöjjön ki PC-re felforgatjuk a világot.

Már most készen állnak a mezek P
shevy
én ma megyek megiratni, we8 már 2 hónapja megvan, kiváncsi vagyok van-e valami újítás. ez az 1,7gb verzio mennyi ha kiirod dvd-re? we8-ban szerintem 6*-on sem nehéz, pl hollandokat vertem 5-1-re csehekkel, remélem pes4 nehezebb lesz

jAsOn VoOrHeEs
ja oksa

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Breki33
most ps2-rõl van szó
Sephi
Miro' beszelsz? Egy mecsen kb ketszer is megesik hogy hordagyon viszik!

Nalam mar volt olyan is hogy a eses utan osszeverekedtek a jatekosok 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

jAsOn VoOrHeEs
Már a PES4 fennt van torrenten?

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Breki33
torrenten fent van
Nincs cím ahonnan le lehet tölteni?????
The Hedgehog
lehet! remélem lesz is 😄

nincsen multi
Breki33
multi van?
Breki33
pontosan

de 98 óta

miért ne lehetne két jó foci program?
nah énis letöltöttem ps-2re a 1.7 gigás verziót!Tényleg megszûnt a lassulás ennek nagyon örülök!De mintha kivettek volna pár részt ami a japán verzóba van benne!pl:hordágyopn viszik le a sérült játékost rugdostam direkt hátulról fel az embereket de nem fetrengett egyik sem és nem vitték le hordágyon pedig a japán verzióba ezt nagyon sokszor csinálta!Master league kurvajó lett és az egész játék fantasztikus!Bravó Konami
Én most játszottam fifával pc-n.Nem mondom hogy jobb mint akár a WE7,de szerintem messze a legjobb Fifa,olyan 99 óta...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Én hosszú éveken keresztül kizárólag a FIFával játszottam, ha focizni akartam, mert sajna a többi gém (PC-n) egy nagy trutyi volt. Szal nem volt vetélytárs.
De sohasem tetszett, túlságosan "árkádnak" tartottam, és nagyon egysíkúnak. Pl. 3 féle módon lehett gólt szerezni, rögzített szögletek, szabdrúgások.

Mióta a pest kipróbáltam, a fifa egyszerûen nem érdekel.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Sephi
Mi mindent ot csillagon jaccunk es kib***ot nehez! Foleg ha 1-0 nekunk akkor a masodik felidotol megkergul az ellen 😊

Én már meg sem fogom venni a Fifa 2005-öt. PES 4 jelenleg
majdnem minden igényt kielégít. Remélem a következöbe több
csapat és föleg eredeti mezekkel és stadion található. 5 csillagon játszottam egy Madrid-Róma meccset és félelmetesen
jó volt. Nagyon élethû volt. Azt hiszem a következõ bajnokságot már ***** nyomom.
Sephi
Most jaccotuk a Fifa 2005-ot. 7 mecset birtunk majd kidobtam es beraktam a PES4-est.

Ha valaki nekem azt meri mondani hogy jobb akkor az hue vagy naon Fifa fanatikus.

The Hedgehog
az hogy vki letölti amúgy még nem jelenti azt, hogy nem veszi meg. Nekem ott van a polcomon a FIFA 2004, a PES3 és ma már a WE7i is eredetiben. Pedig nem állok annyira jól, hogy sûrûn vegyek gammákat de ezekre minden évben áldozok. A FIFA 2004-et mondjuk megbántam, de legalább a gyûjteményem nem lesz foghíjas 😄

PS2-re meg nem veszek gamét. Arra iratok... mint Mo-n a konzolosok nagy százaléka sajnos 😞 PS1-et még bírta a buksza de a PS2-t már nem 😞

The Hedgehog
már ne haragudj Mohus de te nem vagy tisztában a FIFA-k PC-s eladási statisztikáival. Mo-n messze ezt a játékot veszik meg minden karácsony elõtt a legtöbben! Mégha elõtte le is töltik akkor is szóval amivel nem vagy tisztában inkább ne firtasd...

A KONAMI-nak pedig volt egy jó húzása. Kinyomta PC-re a PES-t és vették, igen vették. Az Amazon szerint a 4. legsikeresebb sport játék volt a PC-s gammák között az elmúlt egy évben. Szóval...

Breki33
akkor ne lovagolj P
Johnny23
ok-ok De,végül is ez 1forum,és nem utolso sorban éppen a PES4 FORUMa! így azután mindenki elmondhatja véleményét,ami persze "néha-néha" különbözhet a másétól....ha vkinek vmi "sux",akkor "sux".....nem kell ezen ennyit lovagolni.

Breki33
ezt mondom én

nem én sux-ozom egyiket vagy a másikat
Johnny23
Nem kell senkit meggyõzni Breki. Tök 1szerû : mindenki eldönti mi neki a jó és ,így van, azzal játszik ami tetszik,avval meg nem, ami nem.

Breki33
ja ami tetszik azzal játszom

most mindegyik tetszik

de mindkét oldalon vannak emberek akiket nem lehet meggyõzni, hogy a másik is jó
"Nem védem (Azért lol hogy más szerint meg a Konamist védem P)"

Köpönyegforgató vagy,rájöttem! :-)))

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.