Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. nekem a multi azt jelenti, hogy többen lehet egyszerre játszani, én EGYSZERRE akár 8 embert is "fogadhatok" a Konami fockával egy bazi TV-n...tehát maradjunk a netes multi kifejezésnél
2. ha a netes multira gondolsz az idén csak PC-n és PS2-n nem lesz....XBOX-on igen...úgyhogy, ha valaki szereti a PES-t és nem elég neki a szokásos ÉLÕ multi az beruházhat egy boxra egy live adapterre és egy PES4-re
én nem fogok😊
btw a topicban szereplõ progi egyre jobban szivat...úgy érzem, ahogy haladok a bajnokságban (ML) úgy kezd keményebb lenni a küzdelem.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Gerának be akartam állítani a szaltót de így még nem sikerült.
Mondjátok meg melyik a legjobb labda?! melyiket használjátok?
valaki tud egy pontos dátumot mikor jön ki a cucc?!
Ez Pes4-es topic nem fifa.
Van egy olyan topic, hogy melyik a legjobb focijáték ilyeneket please írjunk már oda.
Amúgy hogy on is legyen a We7-hez és a Pes-hez is van rendszeresen frissített roster.
Sõt még magyar is van P
Kicsit beleolvasgatva a topikba örömmel tapasztalom, hogy nem én vagyok az egyetlen aki miutána kipróbálta a PEst elfeledte a fifát... most játszottam a 2005-el... nos úgy 10 percet bírtam... asszem megyek most és játszom a PES3-al 😊 alig várom a négyest!!!
Amúgy remélem hamarosan megoldódik a licenc ügy is és lesz szépen normális bajnokság is a Konami üdvöskéjében!!!
WE, PES RULEZZZZ!
Marad a PES4 es majd februarba jon az angol WE8!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
sztem az egyetlen ps2-s letöltõ oldal
Nalam mar volt olyan is hogy a eses utan osszeverekedtek a jatekosok 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
De sohasem tetszett, túlságosan "árkádnak" tartottam, és nagyon egysíkúnak. Pl. 3 féle módon lehett gólt szerezni, rögzített szögletek, szabdrúgások.
Mióta a pest kipróbáltam, a fifa egyszerûen nem érdekel.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
majdnem minden igényt kielégít. Remélem a következöbe több
csapat és föleg eredeti mezekkel és stadion található. 5 csillagon játszottam egy Madrid-Róma meccset és félelmetesen
jó volt. Nagyon élethû volt. Azt hiszem a következõ bajnokságot már ***** nyomom.
Ha valaki nekem azt meri mondani hogy jobb akkor az hue vagy naon Fifa fanatikus.
PS2-re meg nem veszek gamét. Arra iratok... mint Mo-n a konzolosok nagy százaléka sajnos 😞 PS1-et még bírta a buksza de a PS2-t már nem 😞
A KONAMI-nak pedig volt egy jó húzása. Kinyomta PC-re a PES-t és vették, igen vették. Az Amazon szerint a 4. legsikeresebb sport játék volt a PC-s gammák között az elmúlt egy évben. Szóval...
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
most mindegyik tetszik
de mindkét oldalon vannak emberek akiket nem lehet meggyõzni, hogy a másik is jó
Köpönyegforgató vagy,rájöttem! :-)))
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.