Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon jó!!! Asszem itt most a tûkön ülés esete fog fennforogni még egy jó hónapig.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Csakhogy végre mindenki szépen lenyugodjon és "gyönyörû fociálomba" ringhasson !

!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
20 éve játszom napi rendszerességgel, minden játékot ismerek sport kategóriában, és meg TUDOK 30 perc alatt (mert ennyit említettem, 2X15 perc)ismerni egy játékot, fõleg, ha már a leges legelsõ (tíz éve volt éppen) is ismert elõttem!
De ez velem született képesség, ezt tényleg nehéz elhinni.
Bocsánatot kérem Tõled ismételten, és ezennel lezártnak tekintem a témát.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Na inkább no comment
Szerintem, (de aztán végleg lezárnám ezt a téma-t), nem vagyok elvakult Fifa rajongó egyszerûen mindkettõvel játszom.
A WE7 kijövetelétõl idáig azzal folyamatosan fejlesztve(A 2004-et felejtve) most az új Fifa-val azt tuningolva.
Ha nekem mindkettõ tetszik mindkettõ hibáít felismerve elfogultság legyen.
DE számomra inkább az az elfogult aki 15 perc után lesújtó véleményt mond egy játékról -amit sztem ennyi idõ alatt nemis lehet megismerni- aztán fikázza anélkül, hogy igazán ismerné.
Ez igaz sanos a We7-t szeretõkra is meg a Fifa rajongókra (Jóisten milyen hülyeségeket olvasok arról az oldalról is).
Szval please aki flamelni akar menjen az ennek megfelelõ topicba, szidni a másik fociját.
Úgy látom itt az a divat, hogy vagy egyik vagy másik én meg állok középen a két tábor között. Amúhgy nem tudom milyen támogatást adhatok én bármelyik focinak. P
Érdekes, hogy a Fifa tábor pont az ellenkezõjével zaklat.
Egyszerûen ottis fáj, hogy jó haveroknak hiába ajánlom pl a WE7-et, nem képesek megérteni, hogy a másik foci is lehet jó és nem kéne 5-10 perc után rásütni, hogy ez nem fexik nekem stb........
Szrencsére van pár ember aki veszi a fáradságot, hogy megismerje mindkettõ-t.
DE játszon mindenki azzal amivel akar de please hagyjuk már ezt a szidjuk a másikat beszólásokat és beszéljünk magáról a játékról.
PL egy szó sem esett itt róla, kinek hogy tetszik a PES4 oldalra felrakott rendelelt animáció.
2. Breki
3. Senkinek nem szabtam meg mit szeressen, csak kissé unalmas azt hallgatni, hogy ez jobb mert az jobb mert.
Tiszta AMD-Intel korszak istenbíz.
4. Igen a mezek ocsmányak még ocsmányabbak pl mint a WE7 mezei alapból (Mondjuk azok sem dicsekedhetnek)
5. Nem kell agyon patchelni (Szerintem azok fogalmaznak így akik sosem próbálták ki milyen akármelyik játék grafikailag, hanghatásaiban esetleg gameplay-ében feljavítva)
6. Én ugyanúgy felraktam a kiegészítõket a WE7-hez is ezáltal sokkal jobbá téve a játékot, és szerintem az itteniek többsége rakott fel Wendetta-t, Wolf-ot stb.
7. KÖnyörgöm szeresd a Konami-st jobban de ne arról szoljon ez a fórum, hogy ez a jobb vagy a Fifa.
Mindegyiknek van külön fóruma.
Ha vitatkozni akartok másikat szidni akkor ott van két fórum direkt erre. Ez ugyanígy vonatkozik mindkét oldalra, mert a Fifa-t istenitõk se jobbak.
8. Ez magánvélemény én mindkettõvel játszom, de szeretném már ezt a Flame-t lezárni PES4 demo-t kapni és azzal foglalkozni.
Egyedül a Madden tartja magát, az mind a köritésben, mind 3D-ben nagyon magas szinvonalú, mondhatni, a legjobb sport játék (szerintem).
És még mindíg szerintem:
- Baseball, foci, hoki, ezekben a játékokban évrõl évre egyre játszhatatlanabb játékmenetet, és egyre semmitmondó franchise, meg carrier, meg dynasty módokat kapunk, amiben semmit nem lehet csinálni, semmit nem lehet megnézni, semmit nem lehet beállítani, stb, stb. Viszont tele van jobbnál jobb menüpontokkal. 😊
A baseballban például lejátszol 20 meccset, és miután mindegyik 1-0-ra végzõdik hosszabításban a CPU javára, méghozzá úgy, hogy egy ball-ból homerunt üt, elgondolkodsz.
Jó példa az NHL is, ahol most már még azt sem nézheted meg, hogy ki vezeti a kanadai táblázatot, hacsak nem írod le egy papírra, hogy melyik csapatnak ki a legeredményesebb játékosa és hasonlítod össze magadtól.
Sorbeállítás meg egy rémálom. Off-season nulla. +D játékmenet, gyors, irányíthatatlan, esetleges, élvezhetetlen. Méghogy open-ice controll!!! Arra sincs idõd, hogy megtaláld a megfelelõ gombot az open ice-hoz, máris le vagy taglózva. Borzalom.
A FIFA szerintem ugyanez. De azt nem méltatom bõvebben, mert az a közel kétszer 15 perc, amit adtam neki, elég is volt.
Breki, ne haragudj meg (úgy is megfogsz, de nem baj), aki nem látja be a FIFA és a PES közötti ÉG és föld a különbséget (nem a FIFA javára), az VAK! (illetve elvakult FIFA rajongó).
Én óriási Easports rajongó vagyok (de már csak a madden miatt), de csalódok bennük mostmár több éve, bukás-bukás után. Rossz irányb tartanak. Remélem, hamarosan észbekapnak.
Na ez egy nagy kirohanás volt, és hosszú is, bocsánatot kérek.
Breki, tõled külön is, mert nem szabadott volna személyeskedést is belevinni azzal, hogy megneveztelek, de úgy érzem, nem érdemli meg a FIFA azt a támogatást, amit Te adsz neki velünk szemben.
A lényeg, hogy Te szeretsz vele játszani, és megigérem, ezt tiszteletben tartom.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
a PES4 <-> FIFA05 harcát majd meglátjuk...
szerintem mindkét foci jó
olvastam már hülyeségeket mindkét oldalról amibõl látszik hogy aki írta nem sokat ért hozzá
ÉS az angolok tényleg értenek a focihoz, csak ûzni nem tudják ugyanis ki nem állhatom az angol válogatottat . FORZA JUVE, PORTO,
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Akarki aki Fifa maniakus volt es jaccot csak egy picit is a PES-el spontan atert 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
576.hu:
A Pro Evolution Soccer 4 megjelenését követõen kapásból az elsõ helyet szerezte meg a brit multiplatform listán, azaz a Konami játékának idén egybõl sikerült az, ami a tavalyi évben hosszas küzdelem árán sem: lenyomni a FIFA szériát a szigetországban. Nagyot lépett elõre a Tony Hawk's Underground 2 megszerezve a harmadik helyet, míg a negyedik pozícióban a Fable-t találjuk, a Burnout 3 pedig továbbra is ötödik.
1. Pro Evolution Soccer 4
2. FIFA 2005
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Persze akkor még mindig ott a cd-key kérdése,ahogy olvagatom elég sok a negativ tapasztalat ezen a téren a boltoknál./nem feltétlen 576-nál,hanem ugy általában/
Szóval nem tudom hol kéne venni majd hogy tuti benne legyen,aminek benne kell lennie,és még ne is legyen felhasználva,stb...
DE MOST MÁR KIVÁRJUK,KITARTÁS MINDENKI !!!

Juuj de ideges volt 😊))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
már jól jönne, mert gyorsan meguntam a fifát 😞

ma akkora gólt lõttem, Tottival 33m-rõl rálõttem, a kapus kicsit kint állt, szaladt visszafelé, ugrott fel hátra a labdáért, de nem érte el, a labda felsõlecet találta el, ahonnan visszapattanva eltalálta a fõlre esõ kapus fejét, és bepattant a hálóba 😊 nagyon életû volt

CSAK a Fradi
Taken from the official PES4-Website....
An image of the manual(requirements page) says something about Online game (Network required: TCP/IP 64Kbps)
there are people making a PC online league in this moment...
LINK to SoccerGaming forums(image here):
http://www.soccergaming.tv/showthread.php?s=c7bd512d012c22f729cbfc6001d44ec3&threadid=111708
nézzétek meg,érdemes,márcsak a Henry video miatt is 😉
csak ahhoz
de ha már mükszik akkor ügyi vagy
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
"FPS-t, RTS-t, Sturmovikot PC-n a többit konzolon! "
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]