FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
átküldhetnéd nekem az fsh-t :-)
és kérlek szépen a font-os fsh-at is nem nagy méretüek
köszönöm
és kérlek szépen a font-os fsh-at is nem nagy méretüek
köszönöm
rájöttem mér akad a game multiba ! 😄
mert 1024×768 32 bit be jáccottam
800-as ba jó 32biten 😄
mert 1024×768 32 bit be jáccottam
800-as ba jó 32biten 😄
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Rárugom... kapus kiüti jobbra a jobb támadómhoz... hozzáér a labdához és les.. lol😞(((( ezt csúnyán elrontották!
A Milán itt található
De nekem ez nem tetszett így csak az fsh-t használtam és beraktam szebb mezeket.
A többihez majd kell valaki aki kilinkeli akkor tölthetõ.
De nekem ez nem tetszett így csak az fsh-t használtam és beraktam szebb mezeket.
A többihez majd kell valaki aki kilinkeli akkor tölthetõ.
Ja nekem is a Juve-n csak már úgy szeretném azt berakni mikor az egyik szektorbol üvölt a kikiálltó és a tömeg a másik oldalról ismétli.
Ez jó hangkarival és jó erõsítõre rákötve hátborzongató egy kis reverb effektel.
Meg mikor rákezdenek a közismert dallamokra.
Nade aki használta tudja milyen és mennyit dob a játékon.
Ez jó hangkarival és jó erõsítõre rákötve hátborzongató egy kis reverb effektel.
Meg mikor rákezdenek a közismert dallamokra.
Nade aki használta tudja milyen és mennyit dob a játékon.
Milan Liverpool jöhet Breki légyszi az nekem is kéne !!!
már megvan köszi
asszem lesz egy Breki kettõ patch megvan minden stadionhoz a reklámtábla és kb hat csapathoz flag csomag, valamint két új cipõ.
DE Róma és Chelsea fsh-at továbbra is keresnék
Valamit kéne egy jó kis 2GK-s játékvezetõ mez BMP-be és JPG-be és akkor be tudom rakni azt is.
asszem lesz egy Breki kettõ patch megvan minden stadionhoz a reklámtábla és kb hat csapathoz flag csomag, valamint két új cipõ.
DE Róma és Chelsea fsh-at továbbra is keresnék
Valamit kéne egy jó kis 2GK-s játékvezetõ mez BMP-be és JPG-be és akkor be tudom rakni azt is.
ezt én nem tudom megnyitni
sima save as html fileként akarja elmenteni flashgettel leszedve sem jó
sima save as html fileként akarja elmenteni flashgettel leszedve sem jó
két dolgot az új multisoknak
1. MIndig a hostolo jelez elõszõr go-val hogy kész a játék indítására
2. a Connect-olo go-jára válaszolva inditja a game-t
tehát kb így néz ki
1: Mehet?
2: rendben
3. OK go
4. Go
Ez nem szekántkodásból kell csak így sokkal egyszerûbb és világosabb mindkettõ játékosnak.
Soxor tapasztaltam, hogy nem a hostolo indit go-val vagy megse várják a go-t vagy nemis válaszolnak.
Lehet hogy akkor elõbb tudtok kapcsolódni de több lesz a rossz kapcsolódás egymásra hiába várás.
GRusi-tol elnézést, hogy ezt ma kissé szekánt módon adtam elõ neki csak idegesített a patch egy hibája ami viszont a multit nem befolyásolja.
ÉS MÉGEGYSZER a mezek felrakása semmi gondot nem okoz a multiban ha rendesen van berakva
más kérdés gameplay, roster ilyen olyan nagyméretû patchek amik esetleg adatbázist is módosítanak.
1. MIndig a hostolo jelez elõszõr go-val hogy kész a játék indítására
2. a Connect-olo go-jára válaszolva inditja a game-t
tehát kb így néz ki
1: Mehet?
2: rendben
3. OK go
4. Go
Ez nem szekántkodásból kell csak így sokkal egyszerûbb és világosabb mindkettõ játékosnak.
Soxor tapasztaltam, hogy nem a hostolo indit go-val vagy megse várják a go-t vagy nemis válaszolnak.
Lehet hogy akkor elõbb tudtok kapcsolódni de több lesz a rossz kapcsolódás egymásra hiába várás.
GRusi-tol elnézést, hogy ezt ma kissé szekánt módon adtam elõ neki csak idegesített a patch egy hibája ami viszont a multit nem befolyásolja.
ÉS MÉGEGYSZER a mezek felrakása semmi gondot nem okoz a multiban ha rendesen van berakva
más kérdés gameplay, roster ilyen olyan nagyméretû patchek amik esetleg adatbázist is módosítanak.
Újra bizonyít a magyar védelem :-)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
No az elõbb ujabb idegörlõ dolgot fedeztem fel.
Játszok a német 2. osztály utolsójával,tizedik percben tõlem kiállitanak valakit.Jogos,utsó ember,stb...
Na de.Ezekután a gép ugy döntött hogy nekem innen már csak a tisztes helytállás van hátra.Mert szinte az összes taktikai formáció ugy állt át,hogy egy csatár volt elöl azt kész.Némelyik felállásban marad 2 csatár,de azok meg szinte használhatatlanok voltak.Pl. a 3-4-3 egy csatárral állt fel ezután...
Azt hogy honnan hiányozzon a kiállitott én nem határozhattam meg...
Hát gyönyörû.
Eszembe jut a WE7-beli meccsem a Real ellen 4 csillagon.Elején kiállitják az emberem.30. percre 3-0 a Real-nak.És akkor minen mindegy alapon,állitottam a felálláson,variálta ide-oda,MERT VOLT RÁ LEHETÕSÉG,és a vége 5-3 lett nekem.Mondhatom,az a meccs talán a legnagyobb foci game élményem!
Nahát itt ilyen nem lesz...
Játszok a német 2. osztály utolsójával,tizedik percben tõlem kiállitanak valakit.Jogos,utsó ember,stb...
Na de.Ezekután a gép ugy döntött hogy nekem innen már csak a tisztes helytállás van hátra.Mert szinte az összes taktikai formáció ugy állt át,hogy egy csatár volt elöl azt kész.Némelyik felállásban marad 2 csatár,de azok meg szinte használhatatlanok voltak.Pl. a 3-4-3 egy csatárral állt fel ezután...
Azt hogy honnan hiányozzon a kiállitott én nem határozhattam meg...
Hát gyönyörû.
Eszembe jut a WE7-beli meccsem a Real ellen 4 csillagon.Elején kiállitják az emberem.30. percre 3-0 a Real-nak.És akkor minen mindegy alapon,állitottam a felálláson,variálta ide-oda,MERT VOLT RÁ LEHETÕSÉG,és a vége 5-3 lett nekem.Mondhatom,az a meccs talán a legnagyobb foci game élményem!
Nahát itt ilyen nem lesz...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
De vannak ezen belül is variációk, az kéne.
Most megfejtettem, hogy a ...1_0_ID az a mezõnyjátékosok idegenbelije, a ...1_1_ID meg a kapus idegenbelije.
Most megfejtettem, hogy a ...1_0_ID az a mezõnyjátékosok idegenbelije, a ...1_1_ID meg a kapus idegenbelije.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Még csak ezt cseréltem le.
Mezek filenevének a végén melyik szám mit takar?
A ...0_0_ID a hazai, azt megfejtettem.
Mezek filenevének a végén melyik szám mit takar?
A ...0_0_ID a hazai, azt megfejtettem.
A multisoktol kérdezném, hogy a sound.ini-k átirása után ment-e a multi nekik mert eddig sosem szakadt meg nekem és mindenkivel simán ment de most egy sráccal connection lost volt
Hát ja... We7 után fura egy kicsit a lövés, de ezzel nem fikázni akarok!😊))
Proff- on nyomom és Gijon-nal18 forduló után 11 pontttal vezetek és most jutottam be a legjobb 8 közé a kupában. Erõnlétet úgy tudsz állítani, hogy fejleszted a fitness edzõdet. Én azt csináltam elõszõr és most már 1*-on van a többit meg szépen lassan nyomom fel. És én mindíg cserélem a játékosokat meccsrõl-meccsre. Szóval sosoncs álandó kezdõ11 mert akkor nagyon hamar elfáradnak.
Azok a pontok amiket írtál, hogy 1000+2000, nos azok a FIFa shop-ba valók. De amikor ezt kiírja mindíg mentsél mert különben elvesznek én így vesztettem el vagy 20 000-et.😞 Nos, ezekért tudsz majd mezeket meg m,indenféle extrát unlockolni. a tetszési indexem stagnál, úgy 0 és 1 között(10 a max.) De még fel akarok jutni, mert át akarok menni a milanhoz!!!😊

Proff- on nyomom és Gijon-nal18 forduló után 11 pontttal vezetek és most jutottam be a legjobb 8 közé a kupában. Erõnlétet úgy tudsz állítani, hogy fejleszted a fitness edzõdet. Én azt csináltam elõszõr és most már 1*-on van a többit meg szépen lassan nyomom fel. És én mindíg cserélem a játékosokat meccsrõl-meccsre. Szóval sosoncs álandó kezdõ11 mert akkor nagyon hamar elfáradnak.
Azok a pontok amiket írtál, hogy 1000+2000, nos azok a FIFa shop-ba valók. De amikor ezt kiírja mindíg mentsél mert különben elvesznek én így vesztettem el vagy 20 000-et.😞 Nos, ezekért tudsz majd mezeket meg m,indenféle extrát unlockolni. a tetszési indexem stagnál, úgy 0 és 1 között(10 a max.) De még fel akarok jutni, mert át akarok menni a milanhoz!!!😊
Eddig sem azt vitattam, hogy ez egy remek program. Sõt kíváló.
Ebben csak mégjobban megerõsített az iménti újabb desktop nézés miután a kupában a kis másodosztályú csapatommal a visszavágón a pocsék liga mérlegem ellenére legyõztem az Atletico Madridot. Igaz csak egy tizenegyessel, de a támadásokat viszont visszavertem és kivédekeztem. A gép alig került gólhelyzetbe.
Más. A kapuralövésrõl és az én balfékságomról pedig annyit, hogy kizártnak tartom, hogy a spanyol másodosztályban bármelyik csapat csatársora mindössze annyira legyen képes, hogy egy meccs végén a statisztikában ez álljon: "Lövések száma: 18 ; Ebbõl kapura ment: 0". (Kizárólag 16 méteren belülrõl)
De részemrõl a dolog tényleg lezártnak tekintett, mert kissé kiábrándító minden egyes gyõzelem után a desktopot nézni, miközben 8 vesztett és döntetlen meccsen simán visszatért a menübe. Ja és az csak természetes hogy ilyenkor el is menti a meccs eredményét azonnal, míg most természetesen nem.
Ebben csak mégjobban megerõsített az iménti újabb desktop nézés miután a kupában a kis másodosztályú csapatommal a visszavágón a pocsék liga mérlegem ellenére legyõztem az Atletico Madridot. Igaz csak egy tizenegyessel, de a támadásokat viszont visszavertem és kivédekeztem. A gép alig került gólhelyzetbe.
Más. A kapuralövésrõl és az én balfékságomról pedig annyit, hogy kizártnak tartom, hogy a spanyol másodosztályban bármelyik csapat csatársora mindössze annyira legyen képes, hogy egy meccs végén a statisztikában ez álljon: "Lövések száma: 18 ; Ebbõl kapura ment: 0". (Kizárólag 16 méteren belülrõl)
De részemrõl a dolog tényleg lezártnak tekintett, mert kissé kiábrándító minden egyes gyõzelem után a desktopot nézni, miközben 8 vesztett és döntetlen meccsen simán visszatért a menübe. Ja és az csak természetes hogy ilyenkor el is menti a meccs eredményét azonnal, míg most természetesen nem.
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
Ezt a Real Madrid mezt .FSH-s kiterjesztésben nem tudja valaki kilinkelni? 😄
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Gyerekek uj bug a fifába Adriano gólt lõ örül, de fej nélkül !
Ma láttam Fecohval játszottunk itt nálam és több manus is !!!
Elég nevetséges de durva
Ma láttam Fecohval játszottunk itt nálam és több manus is !!!
Elég nevetséges de durva

Köszönöm szépen!
Tehát csak az illetõ IP címe kell! Igaz?
Tehát csak az illetõ IP címe kell! Igaz?
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
Közbe sikerült.
Kép.
Kép.