FIFA 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Marcell
Erre hivtam fel a figyelmet a #3361-ben.

Breki33
átküldhetnéd nekem az fsh-t :-)

és kérlek szépen a font-os fsh-at is nem nagy méretüek

köszönöm

The Hedgehog
nekem ez van bent! zsír 😄

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

fitutufi
rájöttem mér akad a game multiba ! 😄
mert 1024×768 32 bit be jáccottam
800-as ba jó 32biten 😄

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Breki33
Az sg -rõl közvetlen nem lehet

rakd ki elõtte az img-re

sammy

sammy
http://www.soccergaming.tv/attachment.php?s=5192ee39bdf39de6b065fff466f4132b&postid=1508238

Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
examinee
Rárugom... kapus kiüti jobbra a jobb támadómhoz... hozzáér a labdához és les.. lol😞(((( ezt csúnyán elrontották!

Breki33
A Milán itt található

De nekem ez nem tetszett így csak az fsh-t használtam és beraktam szebb mezeket.

A többihez majd kell valaki aki kilinkeli akkor tölthetõ.
Breki33
Ja nekem is a Juve-n csak már úgy szeretném azt berakni mikor az egyik szektorbol üvölt a kikiálltó és a tömeg a másik oldalról ismétli.

Ez jó hangkarival és jó erõsítõre rákötve hátborzongató egy kis reverb effektel.

Meg mikor rákezdenek a közismert dallamokra.
Nade aki használta tudja milyen és mennyit dob a játékon.
Milan Liverpool jöhet Breki légyszi az nekem is kéne !!!
Forrest Gump
Tegnap játszottam egy Török-Olaszt, a törökök egyfolytában üvöltöttek: Türkije, Türkije
Forrest Gump
Tényleg jók, igazad volt.
Breki33
már megvan köszi

asszem lesz egy Breki kettõ patch megvan minden stadionhoz a reklámtábla és kb hat csapathoz flag csomag, valamint két új cipõ.

DE Róma és Chelsea fsh-at továbbra is keresnék

Valamit kéne egy jó kis 2GK-s játékvezetõ mez BMP-be és JPG-be és akkor be tudom rakni azt is.
Rudee
Bal gombbal katt rá, letöltésverérlõ nélkül.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Breki33
nah már jó de kicsit buhera kellett
Breki33
ezt én nem tudom megnyitni

sima save as html fileként akarja elmenteni flashgettel leszedve sem jó
Breki33
nekem a Róma kéne
Breki33
két dolgot az új multisoknak

1. MIndig a hostolo jelez elõszõr go-val hogy kész a játék indítására
2. a Connect-olo go-jára válaszolva inditja a game-t

tehát kb így néz ki

1: Mehet?
2: rendben
3. OK go
4. Go

Ez nem szekántkodásból kell csak így sokkal egyszerûbb és világosabb mindkettõ játékosnak.

Soxor tapasztaltam, hogy nem a hostolo indit go-val vagy megse várják a go-t vagy nemis válaszolnak.

Lehet hogy akkor elõbb tudtok kapcsolódni de több lesz a rossz kapcsolódás egymásra hiába várás.

GRusi-tol elnézést, hogy ezt ma kissé szekánt módon adtam elõ neki csak idegesített a patch egy hibája ami viszont a multit nem befolyásolja.

ÉS MÉGEGYSZER a mezek felrakása semmi gondot nem okoz a multiban ha rendesen van berakva

más kérdés gameplay, roster ilyen olyan nagyméretû patchek amik esetleg adatbázist is módosítanak.
Rudee
#3407-be van link.

Marcell
Ja, baromi izgi meccset vivtunk.

Breki33
és hogy tetszik a hang? :-)
Breki33
igen és szét vannak szórva a zdata-kban

elküldted?
Breki33
igen nekem sem

azóta játszottam egyet Marcellel és ment

igaz csak úgy hogy õ hostolt
Forrest Gump
Mióta átírtam négyszer játszottam egy sem szakadt.
rage

Újra bizonyít a magyar védelem :-)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

No az elõbb ujabb idegörlõ dolgot fedeztem fel.
Játszok a német 2. osztály utolsójával,tizedik percben tõlem kiállitanak valakit.Jogos,utsó ember,stb...
Na de.Ezekután a gép ugy döntött hogy nekem innen már csak a tisztes helytállás van hátra.Mert szinte az összes taktikai formáció ugy állt át,hogy egy csatár volt elöl azt kész.Némelyik felállásban marad 2 csatár,de azok meg szinte használhatatlanok voltak.Pl. a 3-4-3 egy csatárral állt fel ezután...
Azt hogy honnan hiányozzon a kiállitott én nem határozhattam meg...
Hát gyönyörû.
Eszembe jut a WE7-beli meccsem a Real ellen 4 csillagon.Elején kiállitják az emberem.30. percre 3-0 a Real-nak.És akkor minen mindegy alapon,állitottam a felálláson,variálta ide-oda,MERT VOLT RÁ LEHETÕSÉG,és a vége 5-3 lett nekem.Mondhatom,az a meccs talán a legnagyobb foci game élményem!
Nahát itt ilyen nem lesz...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Rudee
Illetve a ...2_0_ID és a ...2_1_ID.

Rudee
De vannak ezen belül is variációk, az kéne.
Most megfejtettem, hogy a ...1_0_ID az a mezõnyjátékosok idegenbelije, a ...1_1_ID meg a kapus idegenbelije.

Breki33
1-es idegenbeli
2-es kapus

akor várom a Roma-t

CSerébe van Milanom LiverPol-om meg még pár
Rudee
Még csak ezt cseréltem le.

Mezek filenevének a végén melyik szám mit takar?
A ...0_0_ID a hazai, azt megfejtettem.

Breki33
A multisoktol kérdezném, hogy a sound.ini-k átirása után ment-e a multi nekik mert eddig sosem szakadt meg nekem és mindenkivel simán ment de most egy sráccal connection lost volt
jAsOn VoOrHeEs
Mégegyszer THX

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Breki33
ez ma már volt de köszi :-)
Breki33
Oké ebbe már lehet szebbet is rakni

Látom Barcelona még nem az igazi P

Elküldted?
Rudee

Hát ja... We7 után fura egy kicsit a lövés, de ezzel nem fikázni akarok!😊))
Proff- on nyomom és Gijon-nal18 forduló után 11 pontttal vezetek és most jutottam be a legjobb 8 közé a kupában. Erõnlétet úgy tudsz állítani, hogy fejleszted a fitness edzõdet. Én azt csináltam elõszõr és most már 1*-on van a többit meg szépen lassan nyomom fel. És én mindíg cserélem a játékosokat meccsrõl-meccsre. Szóval sosoncs álandó kezdõ11 mert akkor nagyon hamar elfáradnak.
Azok a pontok amiket írtál, hogy 1000+2000, nos azok a FIFa shop-ba valók. De amikor ezt kiírja mindíg mentsél mert különben elvesznek én így vesztettem el vagy 20 000-et.😞 Nos, ezekért tudsz majd mezeket meg m,indenféle extrát unlockolni. a tetszési indexem stagnál, úgy 0 és 1 között(10 a max.) De még fel akarok jutni, mert át akarok menni a milanhoz!!!😊
GmorpH
Eddig sem azt vitattam, hogy ez egy remek program. Sõt kíváló.
Ebben csak mégjobban megerõsített az iménti újabb desktop nézés miután a kupában a kis másodosztályú csapatommal a visszavágón a pocsék liga mérlegem ellenére legyõztem az Atletico Madridot. Igaz csak egy tizenegyessel, de a támadásokat viszont visszavertem és kivédekeztem. A gép alig került gólhelyzetbe.

Más. A kapuralövésrõl és az én balfékságomról pedig annyit, hogy kizártnak tartom, hogy a spanyol másodosztályban bármelyik csapat csatársora mindössze annyira legyen képes, hogy egy meccs végén a statisztikában ez álljon: "Lövések száma: 18 ; Ebbõl kapura ment: 0". (Kizárólag 16 méteren belülrõl)

De részemrõl a dolog tényleg lezártnak tekintett, mert kissé kiábrándító minden egyes gyõzelem után a desktopot nézni, miközben 8 vesztett és döntetlen meccsen simán visszatért a menübe. Ja és az csak természetes hogy ilyenkor el is menti a meccs eredményét azonnal, míg most természetesen nem.

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.

jAsOn VoOrHeEs

Rudee
De mingyá, csak megcsinálom a többit is.

jAsOn VoOrHeEs
Ezt a Real Madrid mezt .FSH-s kiterjesztésben nem tudja valaki kilinkelni? 😄

Gyerekek uj bug a fifába Adriano gólt lõ örül, de fej nélkül !
Ma láttam Fecohval játszottunk itt nálam és több manus is !!!
Elég nevetséges de durva
Köszönöm szépen!
Tehát csak az illetõ IP címe kell! Igaz?

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

Rudee
Közbe sikerült.
Kép.