FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Egy kérdés! Vannak itt a FIFA-ban billentyû kombinációk?
gondolok itt a kényszerítõre, cselekre, beadásra stb,ahogy pl: a WE7-ben.
Köszi
Egy kérdés! Vannak itt a FIFA-ban billentyû kombinációk?
gondolok itt a kényszerítõre, cselekre, beadásra stb,ahogy pl: a WE7-ben.
Köszi
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
Mivrl lehet a mezeket betenni a játékba?
Hát ez vicc!Unlockoltam a My fifa store-ban Collina bírót, oda volt írva, hogy barátságos meccsekre érvényes.Játszok egy olasz-brazilt, lehet én voltam naív, azt vártam, hogy ott rohangáljon a kopasz krapek. Sehol semmi, gondoltam adatok már egy lapot magamnak. Fel is mutatta a sárgát Collina és BRAZIL MEZBEN VOLT😊)
Akkor asszem eláshatnátok magatokat.
2004-ben nagy viták voltak emiatt hogyha fel van véve könyebb és ezért csal
sztem ez azért nem az, hogy kikapcsolod bekapcsolod vagy úgy mint a PES-ben
AZért vmilyen szintig jó ha vált a gép automatice de ne váltogasson állandóan sztem.
sztem ez azért nem az, hogy kikapcsolod bekapcsolod vagy úgy mint a PES-ben
AZért vmilyen szintig jó ha vált a gép automatice de ne váltogasson állandóan sztem.
Jah! Mostmár értem, eszembe se jutott így értelmezni 😊.
Viszont ez inkább idegesítõ, mint hasznos nem? Cáfoljatok rám nyugodtan, de legtöbbször csak megkavar, mikor magától vált a gép.
Viszont ez inkább idegesítõ, mint hasznos nem? Cáfoljatok rám nyugodtan, de legtöbbször csak megkavar, mikor magától vált a gép.
Yvorl redves farkára!
ha fsh file-d van csak akkor kell buherálnod vele FShED-al ha ki akarod benne cserélni a mezt
DE ebben ez esetben errõl szó sincs ugye
DE ebben ez esetben errõl szó sincs ugye
Miután megnyitottam egy mezt FSH editorban ott mit kell vele csinálni? HOgyan kell elmenteni? 

Pl. ez itt a Real hazai mez fájljának a neve!
Gondolom még FSH Editorban is kell valamit buherálni ...
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__0_0_243.fsh

Pl. ez itt a Real hazai mez fájljának a neve!
Gondolom még FSH Editorban is kell valamit buherálni ...
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__0_0_243.fsh
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Hmmm, most néztem hogy nem lehet állítani milyen szigorú legyen a bíró, nincs erre vmi configoló progi? Mert nevetséges, hogy meccsenként gyakran 2-3 emberem is lesérül (öcsém elég undorítóan jáccik
), a spori viszont szökõévenként oszt második sárgát.
Ellenben találtam ilyet, hogy home/away auto switching, ez mire szolgál?
), a spori viszont szökõévenként oszt második sárgát.
Ellenben találtam ilyet, hogy home/away auto switching, ez mire szolgál?
Yvorl redves farkára!
Hi! Valaki segítsen nekem! Nemrég vettem hangkártyát, Sb live 5.1,és azóta a FIFÁK(se a 2004 se ez) egyszerûen nem szólnak,azon kivül minden játék szól.Próbáltam már mindent driver frissités stb. de egyszerûen nem megy. Mi lehet vele?
Köszi
Köszi
Én most fennvagyok dc-n a koli hubon, ott megtalálod.
Pl K(oo)l -nál (lant1)
Pl
Yvorl redves farkára!
Ittvagyok. Tök szívás. mint meséltem sapinak már 3x-orra töltöttem le. elsõ kettõ alkalmával megovlt minden file, de akkor a bin volt hibás. 3xorra már nem is figyeltem, hogy mit szed, és tegnap este járt le a regelésem. 😞
Bocsi tényleg nagyon osszekertem Nedvedet Brekivel.Ezuton is elnézést Breki.Amugy gondoltam hogy nem 1 perces meló Hedgehog.😄
Allig várom hogy kiadjátok!
Allig várom hogy kiadjátok!
Egy haveromnak kéne a 2. cd-rõl a 20-as és 26-os fájl, vki feltöltené neki? Amúgy ronaldo az fh-ról, hedge tudsz neki segíteni?
György
1. nem rakom fel a másfél megás eredetit kicsit összenyomtam
emiat úgymond raszteres lett kicsit de a minõsége jól látható.
Mit vársz egy 48k filétõl P
emiat úgymond raszteres lett kicsit de a minõsége jól látható.
Mit vársz egy 48k filétõl P
Ezt a lasztit berakta már valaki? 😊
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
számozásért megkapod P
amúgy találtam még fantasztikus
mezcsomagokat
Chelsea
Manchester
Juventus
stb komplett haza vendég third
nagyon jók
amúgy találtam még fantasztikus
mezcsomagokat
Chelsea
Manchester
Juventus
stb komplett haza vendég third
nagyon jók
ezt honnan vetted?! Pavel Nedved és én készítjük! Majd jön! Nyugi! Nem egy perces meló!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Miert nem te és Hedgehog csináljátok?

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Mikor rakod ki Breki az oldalra?Már 1000-rel akarom tolteni.

Hedgehog szerinted Breki kész lesz még ma a magyarosítással?
hmmm elkezdtem nézegetni az arcokat és hát azok sem a legjobbak. asszem idén intenzívebben fogom õket újakra cserélgetni. már van egy-két szép alkotás mindjárt linkelek is képeket 😄
Nem küldhetném át MSN-n?
A freemail nemakarja átküldeni! 😞
A freemail nemakarja átküldeni! 😞
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
felteszek valahová majd minden...
fontokat egyébként nézegettem! érdekes! van belõlük úgy összvissz mindegyik zdata-ban kb 200db és ezek vannak az adatbázisban az FSH-k végén található szám alapján hozzárendelve a csapatokhoz. Véleményem szerint nyugodtan hozzá lehet adni tök új textúrákat a zdata-hoz. Persze ehhez bele kell piszkálni az adatbázisba is ami kicsit körülményes lehet egyesek számára 😞
Amint lesz egy komplett kis csomagocskám felteszem adatbázissal együtt az FSH-kat.
fontokat egyébként nézegettem! érdekes! van belõlük úgy összvissz mindegyik zdata-ban kb 200db és ezek vannak az adatbázisban az FSH-k végén található szám alapján hozzárendelve a csapatokhoz. Véleményem szerint nyugodtan hozzá lehet adni tök új textúrákat a zdata-hoz. Persze ehhez bele kell piszkálni az adatbázisba is ami kicsit körülményes lehet egyesek számára 😞
Amint lesz egy komplett kis csomagocskám felteszem adatbázissal együtt az FSH-kat.