FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utana beirod a mIRC konzoljaba, hogy /join #fifa.hu
Ekkor bekerulsz a chatelo szobaba, ahol ott van nehany ember. Ott tudsz veluk dumalni, akar privat beszelgetesben is. Ha megfuzol valakit, hogy jatszon veled, elinditjatok a FIFA-t (vagy alt-tabbal atvaltasz ra) es a Game Mode, Multiplayer, Direct IP-be folveszed az illeto adatait (nev, ip-cime, amit megadott a mircen), aztan racsatlakozol. Ennyi.
Bocsi! Kezdõ vagyok multis játékok terén( most kötötték be a chelllot)
Tehát, ha van idõd Breki, le tudnád írni röviden, hogy, hogyan lehet ezekre a szerverekre csatlakozni,pl: arra , amit leírtál.
Köszi!
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
Nagyon klassz a multi, baromi elvezetes! Mondjuk nekem a karrier moddal sincs bajom, en pron tolom a Cambridge United-del es holtversenyben 2 csapattal vezetetem a tabellat 15 meccs utan es kupadontot jatszom az Aston Villa-val 😊 Az elegedettseg 87%-on van, a fittness edzomet mar ujabbra csereltem, mostmar van neki kemeny 1db csillaga! 😊) Igy mar 2-3 meccset birnak a jatekosok egyhuzamban, aztan pihenni kell nekik egy kicsit. Mondjuk en folyton varialom a kezdocsapatot es pihentetem a """sztarjaimat""". 😄
nem jon vki? marmint ircre es multizni 😉
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
az fh-n lévõ verzió állítólag mûködik
van egy bug a patchemben minél elõbb ki kéne javitani vagy mindenki aki feltette szivni fog lehet
Tört verzióval lehet onlne játszani?
Hogy?
Hol?
Köszi
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
fõleg a góljaim után P
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Tudna nekem valaki segíteni, hogy hogyan lehet a csapatbeállítást elvégezni? Amit én láttam, hogy csak a cseréket,illetve a sorokat (4-4-2, 4-4-3, stb.) lehet állítani. Ugye nem igaz? Pl. emberfogás, futás szélen, helyezkedés, egyéni beállítások, taktika stb., mint pl: WE7-ben).Köszi!
Dettó mint nálam. Sok év kihagyás után csak próbálom kitalálni, hogy miért nem arra megy a laszti amerre szeretném, de nem jövök rá. Bár ha így folytatom nem sokáig próbálkozom, mert az elégedettségi indexem már erõsen a nulla százalék felé közelít.

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
többeknek nem tetszett a karrier mód, pedig szerintem elég vicces :-) jelenleg professional szinten feljutottam az Eibarral az elsõ osztályba és megnyertem a kupát.
a gép ellen a sokpasszos játék a nyerõ.
gyengébb játékossállomány esetén pedig közelebbrõl kell lõni (és akkor sem megy be sokszor)
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Kozben a hatterben meg mikrofonnal is teljesen jol tudtunk (akadasmentesen) beszelgetni! 😄
1.Karriermódban hogyan tudom elérni,hogy regenerálódjon a csapat egyik mecstöl a másikig?
2.Már kétszer is kaptam olyan üzenetet,hogy gratulálunk kaptál 1000 ill.2000 pontot,de sehol se látom pluszban(minuszban se!
3.Kinek van kedve velem játszani eggyet online?
Látszik is.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Látom bajban vagytok a gólövéssel...Nekem eleinte sok bajom volt velke, most már kevesebb.Pontosabban a helyzetig eljutok, meg kialakítom, de belõni nem mindíg sikerül. Szóval mivel én egyszerû gombokkal játszom(nincs shift), mert gamepadról nyomom analog nélkül. Általában rövidpasszos játékot játszom, sokat használom a játékos beindulást és a szöktetést. Éppen ezért fõleg a szélekre rakom a hangsúlyt és onnan adok vagy gurítok be vagy vissza és abból meg mindíyg kisül valami. Viszont a lövésekkel bajban vagyok, mert nekem nem oda mennek ahova akarom...Mikor kell az irány nyomni lövésnél és mennyire erõsen? Mert valéószínûleg nagyon PES-hez szoktam 2 éve nem fifáztam......
Szar Bayern, szar Bayern :)
4x agp slotba 8x kártyát raktál.
Az alaplapon be kell állítani a proci alapfrekijét (fõleg Mercury alaplapoknál van egy).
Rossz a videokártya.
Stb
Szar Bayern, szar Bayern :)