FIFA 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Marcell
Letoltod a mIRC nevu programot. Utana servernek megadod, hogy: multiplay.uk.quakenet.org (valasztasz magadnak nicknevet).

Utana beirod a mIRC konzoljaba, hogy /join #fifa.hu

Ekkor bekerulsz a chatelo szobaba, ahol ott van nehany ember. Ott tudsz veluk dumalni, akar privat beszelgetesben is. Ha megfuzol valakit, hogy jatszon veled, elinditjatok a FIFA-t (vagy alt-tabbal atvaltasz ra) es a Game Mode, Multiplayer, Direct IP-be folveszed az illeto adatait (nev, ip-cime, amit megadott a mircen), aztan racsatlakozol. Ennyi.

Marcell
Ja es en is a quakenet #fifa.hu-n vagyok.

Szia Breki!
Bocsi! Kezdõ vagyok multis játékok terén( most kötötték be a chelllot)
Tehát, ha van idõd Breki, le tudnád írni röviden, hogy, hogyan lehet ezekre a szerverekre csatlakozni,pl: arra , amit leírtál.
Köszi!

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

Marcell
Ok, szivesen jatszok barkivel! Akar ma is, csak egy 20 percet most pihentetem a szemem, mert ma mar vagy 6 orat fifaztam 😊))

Nagyon klassz a multi, baromi elvezetes! Mondjuk nekem a karrier moddal sincs bajom, en pron tolom a Cambridge United-del es holtversenyben 2 csapattal vezetetem a tabellat 15 meccs utan es kupadontot jatszom az Aston Villa-val 😊 Az elegedettseg 87%-on van, a fittness edzomet mar ujabbra csereltem, mostmar van neki kemeny 1db csillaga! 😊) Igy mar 2-3 meccset birnak a jatekosok egyhuzamban, aztan pihenni kell nekik egy kicsit. Mondjuk en folyton varialom a kezdocsapatot es pihentetem a """sztarjaimat""". 😄

Breki33
küld át az fsh-at megnézem

[email protected]
Rudee
Elvileg beraktam, de maradt az eredeti mez.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Breki33
nem válaszoltál

mi a gond a mezekkel?
Breki33
de én jönnék csak ez a hiba idegesit
koszi.
nem jon vki? marmint ircre es multizni 😉

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Rudee
Direct ip.

Breki33
Breki33
lásd elõzõ üzi
Breki33
lehet
ip
bárhol, pl mirc qukenet server #fifa.hu
Valaki nem akar tolni egy direct ip-s multit? nincs esetleg irc csatitok, ahol vagytok? jo lenne osszemerni a tudasomat masokkal, mert gepet mar csunyan alazom, igaz, csak professional-en 😉

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Breki33
Ha valakinek megvan a mûködõ 2gk kit raptor küldje el nekem

az fh-n lévõ verzió állítólag mûködik

van egy bug a patchemben minél elõbb ki kéne javitani vagy mindenki aki feltette szivni fog lehet
Valaki!
Tört verzióval lehet onlne játszani?
Hogy?
Hol?
Köszi

Magic Boy
Mert nuincs hozzá megfelelõ progim!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
A B/tartalék/junior/ifi csapatbol nem lehet játékost felhozni ill. eladni?

Breki33
te miért nem rakod ki?
Breki33
hát mi most multiztunk egy gépen egy elég profi haverral egymás ellen és elég erõsen megnõtt a tetszési indexem

fõleg a góljaim után P
Magic Boy
Kezdéskor sehogyan se tudok játékost venni?

Breki33
mi a gond?
Magic Boy
Ha valiknek elküldöm az eggyik gólom akkor kirakja ide a fórumra?

Breki33
nekem is gondom volt veled

sose tudlak otthon elkalapálni P
Breki33
bocsi de nem lehet kihagyni

monitorod van?

amúgy kipróbálnám alt+F4-el a winfos leáll-e
Breki33
elküldöd?
Breki33
profi
The Hedgehog
hát az itt ennyire részletesen nincs... WE7 ebben nagyon kifinomult! FIFA-ban max egy-kát dolgot állíthatsz asszem a Tactics résznél...

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

The Hedgehog
sztem vmit rosszul csálsz 😄 irány+passz vagy irány+lövés... nekem mindíg mûködik... persze idén ezt is "finomabban" kell alkalmazni és ehhez analóg kell. Persze gyengébb képességû játékosoknál nem megy mindíg jó helyre a passz hiába akarod 😄

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni, hogy hogyan lehet a csapatbeállítást elvégezni? Amit én láttam, hogy csak a cseréket,illetve a sorokat (4-4-2, 4-4-3, stb.) lehet állítani. Ugye nem igaz? Pl. emberfogás, futás szélen, helyezkedés, egyéni beállítások, taktika stb., mint pl: WE7-ben).Köszi!

GmorpH
Isten hozott a klubban!

Dettó mint nálam. Sok év kihagyás után csak próbálom kitalálni, hogy miért nem arra megy a laszti amerre szeretném, de nem jövök rá. Bár ha így folytatom nem sokáig próbálkozom, mert az elégedettségi indexem már erõsen a nulla százalék felé közelít.

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.

üdvözlet

többeknek nem tetszett a karrier mód, pedig szerintem elég vicces :-) jelenleg professional szinten feljutottam az Eibarral az elsõ osztályba és megnyertem a kupát.

a gép ellen a sokpasszos játék a nyerõ.
gyengébb játékossállomány esetén pedig közelebbrõl kell lõni (és akkor sem megy be sokszor)
GmorpH
A regenerálódást szerintem a Fitness edzõnek adott pontokkal el tudod érni. Ez nekem egész jól mûködik. Kicsit adtam neki és a csapat így viszonylag jó kondiban van. Mondjuk én még eléggé az elején járok szóval késõbb biztos kevesebb gond lesz majd ezzel ahogy fejlõdnek a szakik és a csapatod.

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.

Rudee
Vmiért nem akar mûködni ez a mezes dolog.

Majd egymással is öszecsaphatnánk egyszer,ha van kedved.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Falconer
Hát a Motson testvért ki kell egészíteni 😄

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Ja hát ha te közben még kommentálos is az eseményeket...

Marcell
Megprobaltam egy masik haverommal, levettuk mindketten a grafikat low-ra, 640x480-ra es most hibatlanul ment a jatek (igaz most en hostoltam, de neki se akadt).

Kozben a hatterben meg mikrofonnal is teljesen jol tudtunk (akadasmentesen) beszelgetni! 😄

Barni
de nemtom miért... nem találom a hibáát

Avanti Italia!

Magic Boy
3 kérdésem lenne!
1.Karriermódban hogyan tudom elérni,hogy regenerálódjon a csapat egyik mecstöl a másikig?
2.Már kétszer is kaptam olyan üzenetet,hogy gratulálunk kaptál 1000 ill.2000 pontot,de sehol se látom pluszban(minuszban se!
3.Kinek van kedve velem játszani eggyet online?

Az jó,én 3,azóta csak Pes...
Látszik is.

Falconer
Hát, rá kell érezni

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

CSõ!

Látom bajban vagytok a gólövéssel...Nekem eleinte sok bajom volt velke, most már kevesebb.Pontosabban a helyzetig eljutok, meg kialakítom, de belõni nem mindíg sikerül. Szóval mivel én egyszerû gombokkal játszom(nincs shift), mert gamepadról nyomom analog nélkül. Általában rövidpasszos játékot játszom, sokat használom a játékos beindulást és a szöktetést. Éppen ezért fõleg a szélekre rakom a hangsúlyt és onnan adok vagy gurítok be vagy vissza és abból meg mindíyg kisül valami. Viszont a lövésekkel bajban vagyok, mert nekem nem oda mennek ahova akarom...Mikor kell az irány nyomni lövésnél és mennyire erõsen? Mert valéószínûleg nagyon PES-hez szoktam 2 éve nem fifáztam......
Rudee
Akkor rosszul lett összerakva.

Rudee
Én tudok. Ha billrõl jáccol akkor page up és page down. Meccs elõtt és közben is megy.

Forrest Gump
Sziasztok! Ti tudtok direct ip-és játékban felállást változtatni? És ha igen, hogyan? köszi!
Barni
jó minden, csak házcsere volt meg új hangkártya

Avanti Italia!

Rudee
Sokminden lehet.
4x agp slotba 8x kártyát raktál.
Az alaplapon be kell állítani a proci alapfrekijét (fõleg Mercury alaplapoknál van egy).
Rossz a videokártya.
Stb

Barni
dede

Avanti Italia!

nemjo a monitor