8347
-
#7107 Nem találom valaki linkelje be Kössz -
#7106 Nem ígérem 100%-ra, de holnapra megpróbálom kilinkelni fsh-ba... Ja és csak én vagyok vak vagy nem igazán látom, hogy hirdetnék a fifaserwis-en a labdákat :D kérhetnék esetleg pontos linket, mert én nem nyagon találom öket... Pls! -
#7105 cooming soon -
#7104 Jujjjj....télleg
KÖSSZ -
#7103 Kilinkelhetnéd ezeket fsh-ba kiprószálni.
Amúgy nem mindig azon a meccsen akad ki ahova beteszed. -
#7102 :D lehet, de én nem találom -
#7101 For fifa 2005 szted mit jelent? P -
#7100 fifaserwis.com.
Azért van odaírva :) -
#7099 Háááátt....elég valószinü :)
Amúgy azt a sárga nike lasztit honnan tom letölteni????
-
#7098 Eddig Real, Aston Villa, és Milan kapusmezeket is tettem be.Lehet, hogy többet is de ezeket biztosan... -
#7097 Breki ezek a labdák a fifa 2005-höz vannak? -
#7096 -
#7095 -
#7094 -
#7093 -
#7092 Szivacc?
Mi az hogy hogy lehet?
Multiplayer az szted mit jelent? Meg pl. a play online (ha eredetid van)? -
#7091 Sziasztok!
Hogy lehet neten küldeni a Fifa 2005-öt?
-
#7090 melyikkel?
mit raktál még be azon kívűl? -
#7089 Én eddig is tudtam berakni kapusmezeket, nekem soha nem lépett ki. -
#7088 v.ki akar most játszani egyet az adja meg nevét meg Ip-jét. -
#7087 hello. úgy látom ti nagy fifa guruk vagytok.....talán tudnátok segíteni abban, hogy a fifához hasonló kézilabdás játék létezik-e?....köszi.hello.bmffm. -
#7086 Áh most beraktam egy harmadik számú mezt Bufonnak erre a Milán is olyanban volt.
Brektam nekik az eredetit erre meg kirakott.
Még szerencse, hogy megvannak a Breki-s zdataim P -
TuaPapa #7085 Oks, remélem így már nem fog kilépni... Eddig szűz fifára felraktam, és gyakran kilépett... -
#7084 köszi
amúgy minden zdata fent van az fh-n lehet tölteni -
TuaPapa #7083 Nekem asszem megint fagy... (mármint a kapusmez) -
#7082 Az új KIT Raptorral tudtatok berakni kapusmezeket? -
#7081 Mivel tegnap újra kellett telepítenem a játékot, újra beraktam a csukákat is. Viszont azt vettem észre, hogy a fehér (1-es csukát) és a fekete (2-est) egynek veszi a játék. Akinek eddig fehér cipöje volt, most annak is fekete van, hiába van beimportálva a fehér csuka a játékba.Ráadásul a 2-es csuka (fekete) lett a 6-os is. Miért van ez? Miért keveri össze a játék a csukákat ??? -
#7080 nem az a baj, hogy sokat hibáznak... az a baj, hogy marha buták :) néha olyan bugyutaságokat művel az AI, hogy pörgök a székemmel... :P -
#7079 Haggyámá
programozzak neked egy olyat?
Sokat hibáznak, ha nem veszed észre, akkor nem játszol elég jól -
#7078 Ki akar velem multizni? -
mustar #7077 Hello!
Légyszi linkeljen be nekem egy olyan pecset ami realizálja az AI-t. Olyan kéne amiben hibázis is néha a gép. -
#7076 Hali! Hogyan kell kifejelni szögletet? Multiba csomó ilyen gólt kapok, valaki segítsen! Kösz -
#7075 Klikkelj a bannerrra -
#7074 ez a kérdés engem is érdekelne.....mármint hogy van-e olasz kommentár?
ja és lenne még egy: mivel csináljátok a labdákat, csukákat, mezeket, stb....honnan lehet letölteni a programokat? köszi.hello. -
#7073 hááát... nem szoktam újragenerálni a big, fat és bh fájlokat. Remélem csak ez a gond. :P -
#7072 Na, jól összekutyultam az egész játékot! Megpróbáltam visszatenni a piros Bl labdát, de a Big Raptor Run-time errort írt. Utána letöröltem, a Raptort és feltettem újra.Beimportáltam a labdát, látszólag minden jó volt, de indítás után megint kilépett a menüböl az asztalra... Szóval elég nagy a gond -
#7071 Nem a Bayernes, hanem ami alapból benne van a fifában. Pl. gól után mindig szövegel valamit... -
#7070 a Bayern-es?
Azt hittem az a te chantod P -
#7069 kommentátor az külön van azt nem töltöm fel P
de nekem régen nem kiabáltak ennyit P -
#7068 Jaja, nálam is kiabálnak. Szerintem nagyon hangulatos, meg a stadion hangosbemondó is tetszik.