FIFA 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cucu13
És melyikbe?

Sziasztok! Msn:[email protected] Enemy Territorry!:MatriX HUN

Cucu13
ok

Breki33
fifahungary-n egy kulön fórumba
Cucu13
Hova raktad nekem magas

báttyó02
Ahhoz,hogy mezeket betegyek,full telepités kell??

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Breki33
na két zdata-t felraktam

cím az fh-n
Breki33
Breki33
Kit Raptor 2.0 coming this Wednesday
Breki33
köszi

teis zenész? P
Breki33
amúgy 6819-et olvastad? P
Cucu13
Breki nem tudsz egy olyan peccset hogy azokat a mezeket amit pontt kell megvenni hogy ne keljen megvenni hanem már a játékba legyen

nem tudok bejutni amikor ott vagyok hogy hurrá megvan akkor katt a big raptorra aztán köv. oldalt már bese adja!!!!nincsen kép
úgyhogy ha valaki betud jutni az linkelje már ki ide nekem???

Breki33
Van valakinek regisztrációja a soccergamingon?

Kéne szólni, a hülye op-nak, hogy attól, hogy az egész Axelero-t bannolta én be tudok jutni (legalább megtanultam, hogy kell) de a fél magyarország szív.
Breki33
A socceraccess-rõl szedd
Valaki kitudná ide linkeleni nekem a Kit Raptort (2GK) + a Big Raptort mer az fh-ról valamiért nem tudom leszedni a régi dolgokat???!!
Kösssz!!!

Cucu13
jóó!! Bravóóó

Marcell
Csinaltam egy 13mb-os videot a kimentett replay-jeimbol.
A vegen van egy oriasi mentese a hatvedemnek, az nagyon tetszett! 😊

Csak szelessavu, unatkozo emberkeknek ajanlom a letoltest. (Kicsit szar lett a tomorites, mindossze 4-5 jelenet, 56mp-ben.)

Sajnos par nagyon jo jelentetet nem mentettem el (pl. amikor a kapusom verve volt, a gep csatara kapura lott, de a golvonalon allo vedom kifejelte a lovest ; ILL. amikor egy replayben 2 gol is esett, amibol az egyik egy felpalyas 4 cseles szlalom...)

9csöves9

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Forrest Gump
A karrier mód engem sem érdekel különösebben, ennek a játéknak a sava-borsa szerintem a multi, de lehet hogy ez nagyon szubjektív vélemény.
Úgyhogy izgatottan várom a lehetõséget, hogy egy ½"kicsit" én is szebb körítéssel játszhassak.
Elég erõszakos vagyok, mi? 😊))
Breki33
Liverpool Home Update By Breki

Liverpool Away Update By Breki

Breki33
Ja pont akartam mondani, hogy ez inkább multira van kihegyezve ott két nap hibátlanul ment erõs ellenfelekkel P

De karrierben nem teszteltem.
Nemis akarom.
Breki33
sztem az User

Ugyanaz kell mint ami a Gamecopyworld-ösben van.
Breki33
Manchester United Home Updated By Breki

Stuttgart Away Updated By Breki
Forrest Gump
Nekem speciel teljesen szûz fifám van, mert már beleõszültem a próbálkozásokba.
Ennyit magamról(számítástechnika), esküszöm nem lustaság!A létezõ összes progi, kiegészítõ,stb a vinyómon van,de férfiasan bevallom nem boldogulok velük.
Úgyhogy nekem egy multi Breki multi patch kellene, ha nem vagyok túl szemtelen!😊))
9csöves9
melyik az a fájl a dokumentumokban?
1. settings
2. user
???

Breki33
A mentésed P

Hogy kiszedhessem ezt a mindentvivõt.
Breki33
Nah ezzel az a helyzet, hogy ki kéne még próbálni csapatokkal nem akad-e ki és eddig kb csak hatan kértétek.

Ha erlkezdeném felnyomni és menet közben kiderülne a bibi nem nagyon lehetne utolag korigálni.

Asszem naponta fogok felnyomni egy zdata-t amik külön is használhatók elvileg, de másik buherált zdata-val keveredést okozhatnak.

Akinek nagyjából jól mûködõ zdatai vannak az mentse elõtte õket.
9csöves9
az fõleg jó ha a Juvéra van kihegyezve.
Breki! Juvés vagyok megvetem az esti stadiont. mit szeretnél?😄

Breki33
DE tud, fent van a Gamecopyworld-ön csak egy baja van, hogy nem írja ki alul utánna a neveket.

Amúgy a mezek miatt sztem nem érdemes esetleg az esti stadionért.

Ja ha van olyan aki Juve-s és megvette az esti stadiont elküldhetné a mentését, hogy ezt kiszedhessem.
Forrest Gump
Az sem baj, ha azok a zdaták a Juventusra vannak kihegyezve, sértés, de lenyeljük!
😊)))
Forrest Gump
Nem , Breki olyat nem tud. Breki olyat tud viszont, ha szépen megkérjük, hogy publikussá teszi a multiban is mûködõ zdatáit és nagyon szépen megköszönöd velem együtt!

Üdv minden foci rajongónak!
Cucu13
Breki olyan peccset nem tudsz ahol megvan az eredeti mez a juvénak a romának meg soknak nem kell megvenni pontért

Breki33
Milan Home Updated By Breki

Breki33
Juve CL Home Updated By Breki

The Hedgehog
jah szar... nincs benne keresés! én is dühöngtem emiatt! nézd meg az igazolási naplót (nem tom mi az angol neve) ott biztos írja a game hová igazolt el Gera... de sztem már visszavonult mert a játékban alapból 32 (!!!) éves!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

The Hedgehog
sztem túl fényes, meg eleve ez a gyûrõdés ilyen színalappal és kontraszttal nem éppen a legjobb...

thedriver
Valaki nem tudja, hogy karrier módban hogy találok meg egy olyan játékost, amelyet eladtak? Konkrétan Gerát szerettem volna megvenni a WBA-tól, de már nincs ott, gõzöm sincs, hogy melyik csapatban lehet.
Egyébként a Southampton-nal vagyok, õk ajánlottak szerzõdést a Premier League-bõl, miután a Cambridge-dzsel második lettem az angol negyedosztályban. 😊 Érdekes, mert a Southamptonnal már az elsõ szezonban bajnok és FA kupagyõztes lettem, igazán nagy csapat mégsem akart leszerzõdtetni, így maradtam. (más régiókból sem) Ez már a második szezonom, nálam van a fél magyar válogatott: Király, Löw, Fehér Cs., Dárdai, Lisztes... Szabicsot még nem tudtam megszerezni, Gerát pedig -ahogy már írtam- nem találom... Bocs a monólogomért...

Breki33
FIFA 2005 Best Of The Rest

By: Andrew Castenmiller
Sunday, 07 November, 2004
FIFA 2005 sits second on the UK charts with its competition not far behind.

Grand Theft Auto: San Andreas is predictably on top of the charts, with FIFA 2005 holding second spot. Pro Evolution Soccer 4, which is currently only available on the PS2, does well to make third spot its own. It will be interesting to see how it sells when it is released on PC and Xbox later this month. Codemasters' football titles LMA Manager 2005 and Club Football 2005 sit in 7th and 29th spot respectively. Total Club Manager 2005 makes its debut in 24th spot.

Eurogamer.net are reporting that Football Manager 2005 had a successful release day. It apparently sold 40,000 in its first day despite having a name change. Championship Manager 4 became the fastest selling PC game in the UK with over 120,000 copies sold in the first week so FM2005 will have a lot to do to break that record.
Breki33
mondtam C+D lövöcsel
Terminátor14
Breki már leírta....
lõvõcsel...

CSAK a Fradi

SZoval vki kielégitené a kérdéseim?
Átvitt értelemben mielött jönnek a viccesfiuk

Billentyüvel játszom.

Breki33
gamepaddal?

fektesd el lövõcsellel P
Elmondaná vki hozzáértö h hogy tudok ugy golt löni tutira h egy az egybe megyek kapura??
Hogy lehet laposan eröset löni?
És laposan szabadrugást??
Köszi

Breki33
Ez viszont tetszik

Breki33
Áh szóval tudod ki az a Silencer P

Az a gyerek csinál mást ezen kívül?
Azt mondta tolvaj vagyok én meg beszóltam neki, hogy too much P

Amúgy kiváncsi vagyok a véleményedre szted nem túl fényes ez a mez?

A legfelsõ az övé
The Hedgehog
Bunkó egy banda azok ott ne is figyelj rájuk! Én ezért nem szólok már ott hozzá semmihez! Annó mikor még nem jártál nagyon jó kis társaság járt oda. Éjjeleket dumáltunk végig, most meg azt hiszik ott az ilyen Silencerek, hogy mert benyomnak pár screenshotot meg 1000x hozzászólnak egy nap õk az atyaúristenek holott egy dekát nem értenek a FIFA-hoz. A 3GB boot importerrel is szenvedtek, nem tudták mi lehet a baja itt mi meg 2 oldalon rájöttünk, hogy mi is okozza a kifagyást szóval menjenek ám tudod hova... 😄

The Hedgehog
Kit Raptor 2.0 coming this Wednesday
This Wednesday we will be releasing the final version of Kit Raptor 2GK (2.0). It will include new cameras (10), option for referee kits,chance to add new kits (that you finally will have to add to the game through UniDb) and most of the bugs of previous version will be fixed.

Breki33
Hát az elsõ az átalakításommal tetszik a másodikban az hogy köralakú az nem.

De én már nem szólok mert abból is ügy lett, hogy PEde egyik mezét kritizálni mertem.

Ez a Silencer meg nekemugrott mit képzelek
Breki33
csinálnék ha tudnék P