8347
-
#7147 elég a hexa is!
nem csinálom! anno a HSP-nél (2004,2003) csináltam ezt! -
#7146 mindenkép ki kell bontani?
nem elég hexa editorral átírni?
És te miért csinálod így ha megy a kit raptor nálad? -
#7145 AZt nem értem, hogyha átrakom a mezt 256-osbe és úgy rakom be akkor mitől lesz olyan elmosódott, holott az eredeti ronda sem az -
#7144 beteszel egy 2GK kapusmezt a játékba KR-el, majd kiszeded a big-ből és FSHtool-al kibontod.... az index.fsh-ban átírod valami egyedire az offsetet (0x000000) majd vissza az egész!
pl az 1320-es id-jű angol válogatott kapus mez...
én így szoktam: 0xf13204 -
#7143 Én azt előbb írtam P -
#7142 de ugye nincs is 2GB-s FSH-m kapusokhoz -
#7141 NEm akadna ki több gépen teszteltem illetve haver ís elvitte és jó.
Viszont sajna azt kell, hogy mondjam, hogy a gameplay-od mostmár kétszer újraindította a gépem játék közben, de érdekes módon nem a gólnál hanem egyik szép jelenetnél visszajátszás közben.
Ilyet azelőtt soha nem csinált. Kenny-vel és SEvix-el se. -
#7140 Értem én. De ha eredeti mezeket használsz, akkor minden műxik. Ebből számomra az következik, hogy ha MINDEN kapusmezt, amit cserélsz, úgy cserélsz le, hogy az eredeti fsh-jából átírod az értéket a 2gb-s fsh-ba, akkor:
- minden kapusmez offset értéke egyedi marad
- neked sem kell kitalálgatni egyedi offset értékeket
Jól mondom? -
#7139 de olvasd már el, hogy ezt magad is át tudod írni tök egyszerűen! -
#7138 Neked és Sammynak
Ha kapok ilyeneket megcsinálom a legjobb 10-15 csapatnak jóra. -
#7137 Itt nem az a gond tulajdonképpen! Az a gondja, hogy ha az általad megjelölt OFFSET értékek 2 kapusmeznél ugyanazok és azok pont egymás ellen "játszanak" a játékban akkor a meccs kifagy... elvileg azt kellene, hogy a KIT RAPTOR mindegyiknek gyártson egy egyedi OFFSET értéket... ezt anno a KR2003-nál magyaráztam Ariel-nek (mert a HSP 2003-ban emiatt voltak bugok), de nem nagyon értette meg. Manuálisan meg nem lehet minden kapusmez offsetjét egyedire írni... -
#7136 Sztem azzal is kiakadna. Most éppen azt tervezem, hogy kipróbálom itt a melóhelyen, itt is kilép-e a fifa cserénél. Hátha függ a rendszertől is. Ugyanis az otthoni gépem nem ártana már újratelepíteni, és titokban abban reménykedek, hogy az újratelepítés után hátha nem fordul elő többet ez a cserés kilépés.
Ezt a cserés dolgot ne is emlegesd, a haverok ilyenek...
Szerintem te is tudsz különböző fsh-kat csinálni. Egyszerűen fogsz egy 2gk kapusmez fsh-t, fshtoollal kibontod. Kiexportálod azt az fsh-t, aminek a helyére be akarod tenni. Azt is kibontod. Megnézed notepaddal az exportált fsh-t, kimásolod belőle az ID-t, és bemásolod a 2gk fsh-ba. Aztán fshtoollal visszacsomagolod és kész.
-
#7135 ezt most kinek? -
#7134 Amúgy tudnál nekem 2GK-s különböző kapusmez fsh-at készíteni?
HA lenne ilyenem asszem tudnék berakni kapusmezeket kiakadás nélkül a KIt Raptor megkerülésével. -
#7133 próbáld ki az én zdataimmal és nem lesz ilyen gondod :-)
Amúgy nem lesznek jobbak illetve csak annyival ha fáradó embert hoznak le
Az a poén, mikor multiban az elején a taktikánál valaki sokáig állítgat, aztán meccs elején rögtön.
Majd az első bekapott gólja után
majd a második után.
Ha valamelyik ellenfelem magára ismert az a véletlen műve P -
#7132 A poén az, hogy én eddig nem is vettem észre, mert nem szoktam játék közben cserélgetni, csak sérülés esetén, de eddig nem emlékszem ilyen kilépésre.
De most a hétvégén a haverokkal játszottunk, és ők még azt hiszik, attól lesznek jobbak, ha cserélgetnek. Cserébe a meccseknek csak töredékét tudtuk végigjátszani a kilépések miatt. -
#7131 ja de rá haragszom mert miatta bannoltak részben
Meg ezek jobban tetszenek
Kicsit javítottam rajta
Az erdeti itt van pl
klikk -
#7130 gameplayhez azért is nem lehet köze mert működési szempontból semmi köze a két dolognak egymáshoz! -
#7129 Azt már nem is akarom említeni, hogy hiába állítom be a felbontást 1280x1024x32-re, 1024x768-at használ mindig. És ez már ismert hiba a 2005-ben... -
#7128 ja! nem mindenkinél jön elő, de néha csinálja a játék csak úgy! -
#7127 Nem a gameplay miatt van. Ez biztos. Teszteltem már.
Ha visszarakom az alap data könyvtárat, akkor nem jelentkezik. De ha lefuttatom a fatbhbuildert, akkor rögtön jelentkezik, pedig semmit nem raktam bele a zdatakba, csak a fatbhbuildert futtattam. -
#7126 Mármint azt akarod mondani, hogy alapból van egy ilyen bug a fifában?
-
#7125 Hát nálam nem lép ki cserénél, legföljebb néha Delpiri elveszti a fejét P
DE azis inkább multiban P -
#7124 -
#7123 nem! alap hiba... -
#7122 Jimbob megcsinálta végre a Lotto Optika-t! SS:
És a cipő:
-
#7121 Azt tapasztaltam soxor multiban, hogy egyes embereknél nem szereti a cserét, soxor megszakadt kiakadt, mikor nem cseréltem vele simán lement.
lehet, hogy a gameplay miatt van? -
#7120 Találkoztatok már olyan esettel, amikor kilépett a gép, ha meccs közben cseréltetek játékost? Nálam most ezt csinálja a fifa, ráadásul nem rögtön lép ki, hanem pár perc múlva. -
#7119 jak thx -
#7118 #7105 -
#7117 ezeket le lehet tőtteni vhonnan mert a serwisen nem találtam őket? -
#7116 -
#7115 Köszi ! -
#7114 fifapoland -
#7113 Mondjon lécci valaki olyan oldalt,ahol tudok a fifához letölteni jó cuccokat,a soccergaming,socceracces,meg fifahungary-n kivül. -
#7112 Ja a zdatasoknak felhívom figyelmét hogy a zdata-k 7 napig lesznek fent a felrakástól számolva ugyebár.
És nem fogom újra feltrakni, senkiért.
Szval aki kimarad lemarad.
Cshogy szóljak P -
#7111 Aha...de nagyon jól néz ki. -
#7110 még nem jelent meg :D ha jól fordítok angolul... cooming soon -
#7109 Én se találom,lécccci valaki linkelje be -
#7108 de mikor jön?