8347
  • The Hedgehog
    elég a hexa is!
    nem csinálom! anno a HSP-nél (2004,2003) csináltam ezt!
  • Breki33
    mindenkép ki kell bontani?

nem elég hexa editorral átírni?

És te miért csinálod így ha megy a kit raptor nálad?
  • Breki33
    AZt nem értem, hogyha átrakom a mezt 256-osbe és úgy rakom be akkor mitől lesz olyan elmosódott, holott az eredeti ronda sem az
  • The Hedgehog
    beteszel egy 2GK kapusmezt a játékba KR-el, majd kiszeded a big-ből és FSHtool-al kibontod.... az index.fsh-ban átírod valami egyedire az offsetet (0x000000) majd vissza az egész!

pl az 1320-es id-jű angol válogatott kapus mez...

én így szoktam: 0xf13204
  • Breki33
    Én azt előbb írtam P
  • Breki33
    de ugye nincs is 2GB-s FSH-m kapusokhoz
  • Breki33
    NEm akadna ki több gépen teszteltem illetve haver ís elvitte és jó.

Viszont sajna azt kell, hogy mondjam, hogy a gameplay-od mostmár kétszer újraindította a gépem játék közben, de érdekes módon nem a gólnál hanem egyik szép jelenetnél visszajátszás közben.

Ilyet azelőtt soha nem csinált. Kenny-vel és SEvix-el se.
  • sammy
    Értem én. De ha eredeti mezeket használsz, akkor minden műxik. Ebből számomra az következik, hogy ha MINDEN kapusmezt, amit cserélsz, úgy cserélsz le, hogy az eredeti fsh-jából átírod az értéket a 2gb-s fsh-ba, akkor:

- minden kapusmez offset értéke egyedi marad
    - neked sem kell kitalálgatni egyedi offset értékeket

Jól mondom?
  • The Hedgehog
    de olvasd már el, hogy ezt magad is át tudod írni tök egyszerűen!
  • Breki33
    Neked és Sammynak

Ha kapok ilyeneket megcsinálom a legjobb 10-15 csapatnak jóra.
  • The Hedgehog
    Itt nem az a gond tulajdonképpen! Az a gondja, hogy ha az általad megjelölt OFFSET értékek 2 kapusmeznél ugyanazok és azok pont egymás ellen "játszanak" a játékban akkor a meccs kifagy... elvileg azt kellene, hogy a KIT RAPTOR mindegyiknek gyártson egy egyedi OFFSET értéket... ezt anno a KR2003-nál magyaráztam Ariel-nek (mert a HSP 2003-ban emiatt voltak bugok), de nem nagyon értette meg. Manuálisan meg nem lehet minden kapusmez offsetjét egyedire írni...
  • sammy
    Sztem azzal is kiakadna. Most éppen azt tervezem, hogy kipróbálom itt a melóhelyen, itt is kilép-e a fifa cserénél. Hátha függ a rendszertől is. Ugyanis az otthoni gépem nem ártana már újratelepíteni, és titokban abban reménykedek, hogy az újratelepítés után hátha nem fordul elő többet ez a cserés kilépés.

Ezt a cserés dolgot ne is emlegesd, a haverok ilyenek...

Szerintem te is tudsz különböző fsh-kat csinálni. Egyszerűen fogsz egy 2gk kapusmez fsh-t, fshtoollal kibontod. Kiexportálod azt az fsh-t, aminek a helyére be akarod tenni. Azt is kibontod. Megnézed notepaddal az exportált fsh-t, kimásolod belőle az ID-t, és bemásolod a 2gk fsh-ba. Aztán fshtoollal visszacsomagolod és kész.

• The Hedgehog
    ezt most kinek?
  • Breki33
    Amúgy tudnál nekem 2GK-s különböző kapusmez fsh-at készíteni?

HA lenne ilyenem asszem tudnék berakni kapusmezeket kiakadás nélkül a KIt Raptor megkerülésével.
  • Breki33
    próbáld ki az én zdataimmal és nem lesz ilyen gondod :-)

Amúgy nem lesznek jobbak illetve csak annyival ha fáradó embert hoznak le

Az a poén, mikor multiban az elején a taktikánál valaki sokáig állítgat, aztán meccs elején rögtön.

Majd az első bekapott gólja után
    majd a második után.

Ha valamelyik ellenfelem magára ismert az a véletlen műve P
  • sammy
    A poén az, hogy én eddig nem is vettem észre, mert nem szoktam játék közben cserélgetni, csak sérülés esetén, de eddig nem emlékszem ilyen kilépésre.

De most a hétvégén a haverokkal játszottunk, és ők még azt hiszik, attól lesznek jobbak, ha cserélgetnek. Cserébe a meccseknek csak töredékét tudtuk végigjátszani a kilépések miatt.
  • Breki33
    ja de rá haragszom mert miatta bannoltak részben

Meg ezek jobban tetszenek

Kicsit javítottam rajta

Az erdeti itt van pl

klikk
  • The Hedgehog
    gameplayhez azért is nem lehet köze mert működési szempontból semmi köze a két dolognak egymáshoz!
  • sammy
    Azt már nem is akarom említeni, hogy hiába állítom be a felbontást 1280x1024x32-re, 1024x768-at használ mindig. És ez már ismert hiba a 2005-ben...
  • The Hedgehog
    ja! nem mindenkinél jön elő, de néha csinálja a játék csak úgy!
  • sammy
    Nem a gameplay miatt van. Ez biztos. Teszteltem már.

Ha visszarakom az alap data könyvtárat, akkor nem jelentkezik. De ha lefuttatom a fatbhbuildert, akkor rögtön jelentkezik, pedig semmit nem raktam bele a zdatakba, csak a fatbhbuildert futtattam.
  • sammy
    Mármint azt akarod mondani, hogy alapból van egy ilyen bug a fifában?
  • Breki33
    Hát nálam nem lép ki cserénél, legföljebb néha Delpiri elveszti a fejét P

DE azis inkább multiban P
  • The Hedgehog
  • The Hedgehog
    nem! alap hiba...
  • tartuffe
    Jimbob megcsinálta végre a Lotto Optika-t! SS:

És a cipő:
  • Breki33
    Azt tapasztaltam soxor multiban, hogy egyes embereknél nem szereti a cserét, soxor megszakadt kiakadt, mikor nem cseréltem vele simán lement.

lehet, hogy a gameplay miatt van?
  • sammy
    Találkoztatok már olyan esettel, amikor kilépett a gép, ha meccs közben cseréltetek játékost? Nálam most ezt csinálja a fifa, ráadásul nem rögtön lép ki, hanem pár perc múlva.
  • The Hedgehog
    jak thx
  • Breki33
  • The Hedgehog
    ezeket le lehet tőtteni vhonnan mert a serwisen nem találtam őket?
  • Breki33
  • báttyó02
    Köszi !
  • Breki33
    fifapoland
  • báttyó02
    Mondjon lécci valaki olyan oldalt,ahol tudok a fifához letölteni jó cuccokat,a soccergaming,socceracces,meg fifahungary-n kivül.
  • Breki33
    Ja a zdatasoknak felhívom figyelmét hogy a zdata-k 7 napig lesznek fent a felrakástól számolva ugyebár.

És nem fogom újra feltrakni, senkiért.
    Szval aki kimarad lemarad.

Cshogy szóljak P
  • báttyó02
    Aha...de nagyon jól néz ki.
  • ReNaMe
    még nem jelent meg :D ha jól fordítok angolul... cooming soon
  • báttyó02
    Én se találom,lécccci valaki linkelje be
  • ReNaMe
    de mikor jön?