FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Practice makes perfect.
Amikor felinstalláltam a játékot, utána rögtön kipróbáltam és ment rendesen. Azóta viszont el sem indul, mert mindig egy sárga felkiáltójeles hibaüzenetet kapok (szöveg nincsen) akkor is ha bent van a CD. Feltettem no-CD patchet, újrainstalláltam, de az sem segített.
Találkozott már valaki ilyennel?
Elõre is kösz.
,,elképzelem ahogy a gumiszoba zõdszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH
és mégegy sziveséget kérnék: valaki le tudná nekem írni, hogy hogyan lehet az EA graph-al arcot betteni a játékba. Mit kell csinálni.
Elõre is köszönöm annak aki leírja.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Febrárban az új játék jön ki nem ??
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ahhoz sztem eredeti kulcs kell. Legalábbis pár kulcsot próbáltam, nem fogadta el õket (törötteket)
Direct IP-n keresztül próbálj játszani.
Még 4 hely kiadó!!!
kiegészítõ:http://download.msgplus.net/files/beta78416DF11/MsgPlus-340Beta.exe
Jelentkeztem.
Fifa 2005 bajnokság indul!!
fifafootball.uw.hu
A sztárcsapatok még kiadók!
Jelentkezni a fifafootball fórumán lehet!
az oldalon minden bõvebben le van írva!
A fórumba regisztráljatok hogy ne élhessenek vissza a nevetekkel!!
ennyi
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
[email protected] MSN
Játszottál már? Leírhatnád h a rákba kell játszani, mert gõzöm sincs :P
MSN esetleg? Vagy küldj privit..
Csak még nem játszottam senkivel sem, aztán kíváncsi vagyok h h kell, meg mennyire vagyok jó :)
Kéne 1 kis help. TI mivel csináltátok a logótokat mert photosop-os formátum nem jó a többi meg 16-18 KB. Pl brekié avyg avalmi animációs!?
Practice makes perfect.
Nem tudjátok lesz-e olyan VB selejtezõ magyarországon ami X-BOX-on volt csak ez PC-s lenne?
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)