FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
HQZZ-4U3M-HACU-8GEE-HRLD
ZZ6N-6D4K-RDGS-NS54-RRLD
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
a cselezésrõl bõvebben a FIFA HUNGARY fórumában, a FIFA 2005 részben olvashatsz! ott mindent leírtunk!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||
Hedgehog: szeretném azzal kezdeni, hogy évek óta szedegetem le a mûveidet, és nagyon tetszenek. további jó munkát kívánok hozzá! tetszett valamelyik HSP-ben, hogy a Fradi játékosai nagyon jók voltak!
egyébként a Shift kivételével hogyan tudok cselezni?
milyen billentyûkombinációk vannak? a q+w már megvan, mi van még?
köszi!
Elõre is elnézést hogy offolok itt az élménybeszamolok és patchek közt, de egyszeruen nem tudom megoldani a gondomat, muaszaj már vhol segitseget kérnem :() Szoval fifa 2005, játék elindul, zsitty zsutty, csakhogy amint elkezdodne a meccs a kép elkezd tûrhetetlenül villogni a bevonulásnál, és a játénál is így marad, játszhatatlan, élvezhetetlen. Gépem AMD 2200+ 256 Ram, videokari Gef 2 Ti 64mb. Alapbol az 52.16 os driverem volt, aztan foltettem 56.72 es, és megprobaltam 61.77 sel is, de mindháromnál pont ugyanez van :( Directx legujabb is telepitve van. Egyszerûen nem tudom mit csinaljak. Esetleg ha vkinek ilyen videokarija van pl irja le neki milyen driverrel megy rendesen, vagy bármi egyéb ötletet nagy örömmel vennék, elõre is köszönöm!
You can download the Fox Sports TV Popups for FIFA 2005. It does not only include new popups but also a new clock. I was able to change text position as well as images size and coordinates.
http://www.socceraccess.net/Download_Info/2659.php
2 analóg botkormánnyal rendelkezõ gamepadet akarok venni, ami elismerten jó fifára, nba-re pes4re. Olyan kéne ami tényleg jó, a pcguru asszem írt egyet, de késõbb nem találtam ezért kérdezem itt.
Az ár 5000 körül jó (+- egy-két ezer). Köszi.
Sziasztok! Msn:[email protected] Enemy Territorry!:MatriX HUN
Feltettem a magyarosítást és elhúzta a képet 1024ben van mégis szét van húzva!
Vmi megoldás van erre?

Az miért van hogy ha quick connection-ban multizok a fifa 2005-tel (IP cím megadással) akkor miért írja ki állandóan azt hibát hogy a kapcsolat elveszett?
Pedig mindkettõnk kapcsolata ADSL és 1024kb/sec. Minden más multi hiba mentesen megy csak a fifa nem. Ha valaki tudja erre a megoldást akkor az írjon
Gigabyte X48T-DQ6, Intel Core Quad 9550, Kingmax 4gb DDR3 1333mhz, Gigabyte GTX 260, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Zalman 9700 cooler, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500
Sziasztok! Msn:[email protected] Enemy Territorry!:MatriX HUN
ha valaki szeretne kikapni FIFA 2005 Multin (persze csak vicc <#vigyor3>#vigyor3>), azzal megbeszéljük msn-nen a részleteket.
msn: [email protected]
Õszintén szólva nekem utoljára a 2002-es FIFA tetszett, azóta a program színvonala rohamosan csökken.
A most kiadott 2005 viszont minden eddigit alulmúl.
Elõre bocsájtom, én nem vagyok egy nagy FIFA-játékos, általában egy hónapig játszottam mindegyikkel, aztán meguntam, és ment a polcra, nem csinálom meg benne a zseniális cseleket, inkább próbálok taktikusan életszerûen játszani, de ezzel nem lehet.
Elõször kipróbáltam az Amatõr szintet. 6-0 az elsõ meccs, tovább.
Semi-pro, 4-1, 3-0, tovább.
Pro-n elsõ meccsemen kikaptam, aztán kiismertem a gép gyenge pontjait, 4-0, 3-1, 4-1 ide...
World Class most jön, tudom, az nagy ugrás lesz, ki is fogok kapni, de elsõsorban a játékmenet sz.r.
Félre ne értsétek, ez nem magam fényezése, inkább a játék minõségének kifogásolása.
Játékostársak MI-je 0, gépé 0, egyszerûen hülyék a játékosaim. Ha én megcsinálom az elfutást, azzal viszont a gép nem tud mit kezdeni. A saját bedobásaimat gyûlölöm, ha az ellenfél szöglete az ötösön álló emberhez megy, azt tuti õ fejeli el, ha vezetek, a gép nem az addig viszonylag jól mûködõ rövidpasszos játékot nyomja, hanem elkezdi egyedül hozni a labdát -> leszerelem minden gond nélkül.
Ez nem tetszik. Buta a játékmenet, ami egy fociszimulátor-játéknál óriási hiba.
A gép ellen passzokkal nem sok esély van, de ha felnyomom a csatárnak a labdát, 1-1 ellen simán megverem a védõt, lövés vagy bepassz, gól.
Sz.r
FORZA ROMA! Irány a BL-gyõzelem!
A mIRC egy shareware IRC-kliens Windows-hoz. 1995-ben kezdte el fejleszteni Khaled Mardam-Bey. Eredetileg csupán erre szolgált, de késõbb nagyon könnyen konfigurálható eszközzé alakult, s számos célra használható integrált scriptnyelvének köszönhetõen . További felhasználási lehetõségei az alábbiak:
Automatikus IRC-csatornakezelõ (manager)
Többjátékos (multiplayer) játék szerver
MP3-lejátszó
Weblapelemzõ (rendszerint keresési eredmények vagy a fejléc kinyerése céljából)
DCC-, HTTP- és IRC-szerver
Játékfelület (game platform) (ezeket a játékokat mIRC game-eknek nevezik)
Olvasd el
klikk