FIFA 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Unicorn1979

Harcra fel !

The Hedgehog
FIFA STREET képek imhol: http://www.fifahungary.com/galeria/index.php?cat=10

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

[HUN]Crassus
Koszi!!!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

báttyó02
MQHZ-SMA4-WRZ9-JPZD-VRLD
HQZZ-4U3M-HACU-8GEE-HRLD
ZZ6N-6D4K-RDGS-NS54-RRLD

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
2F2J-VGKQ-CQBC-XHEE-FRLD

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

[HUN]Crassus
Sziasztok! valaki megdobna egy CD kulccsal??:)

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

The Hedgehog
köszönöm! örülök, hogy örömet okozhatok!

a cselezésrõl bõvebben a FIFA HUNGARY fórumában, a FIFA 2005 részben olvashatsz! ott mindent leírtunk!

Taranov
ok

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Laciiiiiii
hai 1 kodot léccike

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

szevasztok!

Hedgehog: szeretném azzal kezdeni, hogy évek óta szedegetem le a mûveidet, és nagyon tetszenek. további jó munkát kívánok hozzá! tetszett valamelyik HSP-ben, hogy a Fradi játékosai nagyon jók voltak!

egyébként a Shift kivételével hogyan tudok cselezni?
milyen billentyûkombinációk vannak? a q+w már megvan, mi van még?

köszi!
Jóóóó köszi!! 40.71 -es õskövület drvierral remekül fut!! Hurrá!
The Hedgehog
tegyél fel régebbi drivereket... :\ vagy várd meg amíg az NVIDIA kijön egy újjal!

Sziasztok!
Elõre is elnézést hogy offolok itt az élménybeszamolok és patchek közt, de egyszeruen nem tudom megoldani a gondomat, muaszaj már vhol segitseget kérnem :() Szoval fifa 2005, játék elindul, zsitty zsutty, csakhogy amint elkezdodne a meccs a kép elkezd tûrhetetlenül villogni a bevonulásnál, és a játénál is így marad, játszhatatlan, élvezhetetlen. Gépem AMD 2200+ 256 Ram, videokari Gef 2 Ti 64mb. Alapbol az 52.16 os driverem volt, aztan foltettem 56.72 es, és megprobaltam 61.77 sel is, de mindháromnál pont ugyanez van :( Directx legujabb is telepitve van. Egyszerûen nem tudom mit csinaljak. Esetleg ha vkinek ilyen videokarija van pl irja le neki milyen driverrel megy rendesen, vagy bármi egyéb ötletet nagy örömmel vennék, elõre is köszönöm!
http://fifa5.gportal.hu/ gyertek
The Hedgehog
Fox Sports TV Popups Ready!
You can download the Fox Sports TV Popups for FIFA 2005. It does not only include new popups but also a new clock. I was able to change text position as well as images size and coordinates.

http://www.socceraccess.net/Download_Info/2659.php

www.fifaliga.gportal.hu van meg egy csomo hej
Bajnoki indul: fifaliga.gportal.hu
grizzly21
A logitech Dual Action az jó? VAn jobb? Mennyi?

grizzly21
Aki tud, segítsen!
2 analóg botkormánnyal rendelkezõ gamepadet akarok venni, ami elismerten jó fifára, nba-re pes4re. Olyan kéne ami tényleg jó, a pcguru asszem írt egyet, de késõbb nem találtam ezért kérdezem itt.
Az ár 5000 körül jó (+- egy-két ezer). Köszi.

Cucu13

Sziasztok! Msn:[email protected] Enemy Territorry!:MatriX HUN

Cucu13
Valaki ide illeszen be egy csuka csomagot!! Kérem

Vki?

Elõre thx!
Feltettem a magyarosítást és elhúzta a képet 1024ben van mégis szét van húzva!
Vmi megoldás van erre?

Ramore
a fifa sem szereti, a flat out egyenesen utálja a 66.93-ast :)
The Hedgehog
az egy BETA driver szóval vannak hibái! a FIFA nem is szereti... tegyél fel régebbit! nincs megoldás!

grizzly21
A legujabb nvidia detonátor hatására (66.93) a fifa2005ben a kép megtörik, feket csikok lesznek rajta. plz help

Breki33
Breki33
Ja holnapit asszem kihagyom

Lesz jobb programom :-)
Breki33
Magyar bajnokság utoljára a 70 években volt frankó
sumi
köszi.....

GuRu
<#mf2><#banplz> ne szórakozz :PPP (nOOb) <#nevetes1>

The Hedgehog
van ilyen is a GFO-n de nekem nem tetszik :\

The Hedgehog
nah végre egy igazi módosított popup, naná hogy Ariel-tõl!

The Hedgehog
Lesz! HSP 2005-ként jön majd ki...

www.fifahungary.com

<#mf1>
na te láma merre vagy?
Hi
Az miért van hogy ha quick connection-ban multizok a fifa 2005-tel (IP cím megadással) akkor miért írja ki állandóan azt hibát hogy a kapcsolat elveszett?
Pedig mindkettõnk kapcsolata ADSL és 1024kb/sec. Minden más multi hiba mentesen megy csak a fifa nem. Ha valaki tudja erre a megoldást akkor az írjon

Gigabyte X48T-DQ6, Intel Core Quad 9550, Kingmax 4gb DDR3 1333mhz, Gigabyte GTX 260, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Zalman 9700 cooler, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500

sumi
Hali.Magyar bajnokság lesz hozzá??Az tökre frankó lenne...

Unicorn1979
csak jót szórakozom rajta :D

Harcra fel !

Cucu13
Hééé nem itt kéna mondanod mertv ez Fifa 2005!!! nem a ........

Unicorn1979
Kijött a Pes 4 teljes :D

Harcra fel !

The Hedgehog

Breki33
ezt énis írhattam volna.....
Szasztok

ha valaki szeretne kikapni FIFA 2005 Multin (persze csak vicc <#vigyor3>), azzal megbeszéljük msn-nen a részleteket.
msn: [email protected]
GuRu
Jó neked, hogy ilyen könnyen megtanultad... 1-2 meccs után 4-1 a Pro ellen.Amúgy szerintem a Fifa 2004-nél sokkal jobb lett a game, nem hiszem, hogy neked jobban tetszett a 2004.Azér van némi igazság abban amit írtál, persze nem értek egyett mindegyik állításoddal.

szanics
Elõre elnézést kérek mindenkitõl, akit ezzel vérig sértek, de ez a játék egy fos.
Õszintén szólva nekem utoljára a 2002-es FIFA tetszett, azóta a program színvonala rohamosan csökken.
A most kiadott 2005 viszont minden eddigit alulmúl.
Elõre bocsájtom, én nem vagyok egy nagy FIFA-játékos, általában egy hónapig játszottam mindegyikkel, aztán meguntam, és ment a polcra, nem csinálom meg benne a zseniális cseleket, inkább próbálok taktikusan életszerûen játszani, de ezzel nem lehet.
Elõször kipróbáltam az Amatõr szintet. 6-0 az elsõ meccs, tovább.
Semi-pro, 4-1, 3-0, tovább.
Pro-n elsõ meccsemen kikaptam, aztán kiismertem a gép gyenge pontjait, 4-0, 3-1, 4-1 ide...
World Class most jön, tudom, az nagy ugrás lesz, ki is fogok kapni, de elsõsorban a játékmenet sz.r.
Félre ne értsétek, ez nem magam fényezése, inkább a játék minõségének kifogásolása.
Játékostársak MI-je 0, gépé 0, egyszerûen hülyék a játékosaim. Ha én megcsinálom az elfutást, azzal viszont a gép nem tud mit kezdeni. A saját bedobásaimat gyûlölöm, ha az ellenfél szöglete az ötösön álló emberhez megy, azt tuti õ fejeli el, ha vezetek, a gép nem az addig viszonylag jól mûködõ rövidpasszos játékot nyomja, hanem elkezdi egyedül hozni a labdát -> leszerelem minden gond nélkül.
Ez nem tetszik. Buta a játékmenet, ami egy fociszimulátor-játéknál óriási hiba.
A gép ellen passzokkal nem sok esély van, de ha felnyomom a csatárnak a labdát, 1-1 ellen simán megverem a védõt, lövés vagy bepassz, gól.
Sz.r

FORZA ROMA! Irány a BL-gyõzelem!

Unicorn1979
Breki lécci linkeld ki a Zdata2-õt

Harcra fel !

Breki33
jajj

A mIRC egy shareware IRC-kliens Windows-hoz. 1995-ben kezdte el fejleszteni Khaled Mardam-Bey. Eredetileg csupán erre szolgált, de késõbb nagyon könnyen konfigurálható eszközzé alakult, s számos célra használható integrált scriptnyelvének köszönhetõen . További felhasználási lehetõségei az alábbiak:

Automatikus IRC-csatornakezelõ (manager)
Többjátékos (multiplayer) játék szerver
MP3-lejátszó
Weblapelemzõ (rendszerint keresési eredmények vagy a fejléc kinyerése céljából)
DCC-, HTTP- és IRC-szerver
Játékfelület (game platform) (ezeket a játékokat mIRC game-eknek nevezik)

Olvasd el

klikk
Megvan!!!<#wink><#wave>

Mi az a mirc?