8347
  • Rudee
    Bal gombbal katt rá, letöltésverérlő nélkül.
  • Breki33
    nah már jó de kicsit buhera kellett
  • Breki33
    ezt én nem tudom megnyitni

sima save as html fileként akarja elmenteni flashgettel leszedve sem jó
  • Breki33
    nekem a Róma kéne
  • Breki33
    két dolgot az új multisoknak

1. MIndig a hostolo jelez előszőr go-val hogy kész a játék indítására
    2. a Connect-olo go-jára válaszolva inditja a game-t

tehát kb így néz ki

1: Mehet?
    2: rendben
    3. OK go
    4. Go

Ez nem szekántkodásból kell csak így sokkal egyszerűbb és világosabb mindkettő játékosnak.

Soxor tapasztaltam, hogy nem a hostolo indit go-val vagy megse várják a go-t vagy nemis válaszolnak.

Lehet hogy akkor előbb tudtok kapcsolódni de több lesz a rossz kapcsolódás egymásra hiába várás.

GRusi-tol elnézést, hogy ezt ma kissé szekánt módon adtam elő neki csak idegesített a patch egy hibája ami viszont a multit nem befolyásolja.

ÉS MÉGEGYSZER a mezek felrakása semmi gondot nem okoz a multiban ha rendesen van berakva

más kérdés gameplay, roster ilyen olyan nagyméretű patchek amik esetleg adatbázist is módosítanak.
  • Rudee
    #3407-be van link.
  • Marcell
    Ja, baromi izgi meccset vivtunk.
  • Breki33
    és hogy tetszik a hang? :-)
  • Breki33
    igen és szét vannak szórva a zdata-kban

elküldted?
  • Breki33
    igen nekem sem

azóta játszottam egyet Marcellel és ment

igaz csak úgy hogy ő hostolt
  • Forrest Gump
    Mióta átírtam négyszer játszottam egy sem szakadt.
  • rage

Újra bizonyít a magyar védelem :-)
  • Gabe18
    No az előbb ujabb idegörlő dolgot fedeztem fel.
    Játszok a német 2. osztály utolsójával,tizedik percben tőlem kiállitanak valakit.Jogos,utsó ember,stb...
    Na de.Ezekután a gép ugy döntött hogy nekem innen már csak a tisztes helytállás van hátra.Mert szinte az összes taktikai formáció ugy állt át,hogy egy csatár volt elöl azt kész.Némelyik felállásban marad 2 csatár,de azok meg szinte használhatatlanok voltak.Pl. a 3-4-3 egy csatárral állt fel ezután...
    Azt hogy honnan hiányozzon a kiállitott én nem határozhattam meg...
    Hát gyönyörű.
    Eszembe jut a WE7-beli meccsem a Real ellen 4 csillagon.Elején kiállitják az emberem.30. percre 3-0 a Real-nak.És akkor minen mindegy alapon,állitottam a felálláson,variálta ide-oda,MERT VOLT RÁ LEHETŐSÉG,és a vége 5-3 lett nekem.Mondhatom,az a meccs talán a legnagyobb foci game élményem!
    Nahát itt ilyen nem lesz...
  • Rudee
    Illetve a ...2_0_ID és a ...2_1_ID.
  • Rudee
    De vannak ezen belül is variációk, az kéne.
    Most megfejtettem, hogy a ...1_0_ID az a mezőnyjátékosok idegenbelije, a ...1_1_ID meg a kapus idegenbelije.
  • Breki33
    1-es idegenbeli
    2-es kapus

akor várom a Roma-t

CSerébe van Milanom LiverPol-om meg még pár
  • Rudee
    Még csak ezt cseréltem le.

Mezek filenevének a végén melyik szám mit takar?
    A ...0_0_ID a hazai, azt megfejtettem.
  • Breki33
    A multisoktol kérdezném, hogy a sound.ini-k átirása után ment-e a multi nekik mert eddig sosem szakadt meg nekem és mindenkivel simán ment de most egy sráccal connection lost volt
  • jAsOn VoOrHeEs
    Mégegyszer THX
  • Breki33
    ez ma már volt de köszi :-)
  • Breki33
    Oké ebbe már lehet szebbet is rakni

Látom Barcelona még nem az igazi P

Elküldted?
  • Rudee
    Real home
  • Rossi1
    Hát ja... We7 után fura egy kicsit a lövés, de ezzel nem fikázni akarok!:)))
    Proff- on nyomom és Gijon-nal18 forduló után 11 pontttal vezetek és most jutottam be a legjobb 8 közé a kupában. Erőnlétet úgy tudsz állítani, hogy fejleszted a fitness edződet. Én azt csináltam előszőr és most már 1*-on van a többit meg szépen lassan nyomom fel. És én mindíg cserélem a játékosokat meccsről-meccsre. Szóval sosoncs álandó kezdő11 mert akkor nagyon hamar elfáradnak.
    Azok a pontok amiket írtál, hogy 1000+2000, nos azok a FIFa shop-ba valók. De amikor ezt kiírja mindíg mentsél mert különben elvesznek én így vesztettem el vagy 20 000-et.:( Nos, ezekért tudsz majd mezeket meg m,indenféle extrát unlockolni. a tetszési indexem stagnál, úgy 0 és 1 között(10 a max.) De még fel akarok jutni, mert át akarok menni a milanhoz!!!:)
  • GmorpH
    Eddig sem azt vitattam, hogy ez egy remek program. Sőt kíváló.
    Ebben csak mégjobban megerősített az iménti újabb desktop nézés miután a kupában a kis másodosztályú csapatommal a visszavágón a pocsék liga mérlegem ellenére legyőztem az Atletico Madridot. Igaz csak egy tizenegyessel, de a támadásokat viszont visszavertem és kivédekeztem. A gép alig került gólhelyzetbe.

Más. A kapuralövésről és az én balfékságomról pedig annyit, hogy kizártnak tartom, hogy a spanyol másodosztályban bármelyik csapat csatársora mindössze annyira legyen képes, hogy egy meccs végén a statisztikában ez álljon: "Lövések száma: 18 ; Ebből kapura ment: 0". (Kizárólag 16 méteren belülről)

De részemről a dolog tényleg lezártnak tekintett, mert kissé kiábrándító minden egyes győzelem után a desktopot nézni, miközben 8 vesztett és döntetlen meccsen simán visszatért a menübe. Ja és az csak természetes hogy ilyenkor el is menti a meccs eredményét azonnal, míg most természetesen nem.
  • jAsOn VoOrHeEs
  • Rudee
    De mingyá, csak megcsinálom a többit is.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Ezt a Real Madrid mezt .FSH-s kiterjesztésben nem tudja valaki kilinkelni? :D
  • Szilcsio27
    Gyerekek uj bug a fifába Adriano gólt lő örül, de fej nélkül !
    Ma láttam Fecohval játszottunk itt nálam és több manus is !!!
    Elég nevetséges de durva
  • gallik
    Köszönöm szépen!
    Tehát csak az illető IP címe kell! Igaz?
  • Rudee
    Közbe sikerült.
    Kép.
  • Marcell
    Letoltod a mIRC nevu programot. Utana servernek megadod, hogy: multiplay.uk.quakenet.org (valasztasz magadnak nicknevet).

Utana beirod a mIRC konzoljaba, hogy /join #fifa.hu

Ekkor bekerulsz a chatelo szobaba, ahol ott van nehany ember. Ott tudsz veluk dumalni, akar privat beszelgetesben is. Ha megfuzol valakit, hogy jatszon veled, elinditjatok a FIFA-t (vagy alt-tabbal atvaltasz ra) es a Game Mode, Multiplayer, Direct IP-be folveszed az illeto adatait (nev, ip-cime, amit megadott a mircen), aztan racsatlakozol. Ennyi.
  • Marcell
    Ja es en is a quakenet #fifa.hu-n vagyok.
  • gallik
    Szia Breki!
    Bocsi! Kezdő vagyok multis játékok terén( most kötötték be a chelllot)
    Tehát, ha van időd Breki, le tudnád írni röviden, hogy, hogyan lehet ezekre a szerverekre csatlakozni,pl: arra , amit leírtál.
    Köszi!
  • Marcell
    Ok, szivesen jatszok barkivel! Akar ma is, csak egy 20 percet most pihentetem a szemem, mert ma mar vagy 6 orat fifaztam :)))

Nagyon klassz a multi, baromi elvezetes! Mondjuk nekem a karrier moddal sincs bajom, en pron tolom a Cambridge United-del es holtversenyben 2 csapattal vezetetem a tabellat 15 meccs utan es kupadontot jatszom az Aston Villa-val :) Az elegedettseg 87%-on van, a fittness edzomet mar ujabbra csereltem, mostmar van neki kemeny 1db csillaga! :)) Igy mar 2-3 meccset birnak a jatekosok egyhuzamban, aztan pihenni kell nekik egy kicsit. Mondjuk en folyton varialom a kezdocsapatot es pihentetem a """sztarjaimat""". :D
  • Breki33
    küld át az fsh-at megnézem

[email protected]
  • Rudee
    Elvileg beraktam, de maradt az eredeti mez.
  • Breki33
    nem válaszoltál

mi a gond a mezekkel?
  • Breki33
    de én jönnék csak ez a hiba idegesit
  • Grusi
    koszi.
    nem jon vki? marmint ircre es multizni ;)
  • Rudee
    Direct ip.