FIFA 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

már msot is van nocd...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Adjon Isten nékünk holnapra no cd-t, mert nálam hol elindul, hol nem, aztán az hátha kiküszöböli ezt a roppant idegesítõ tényezõt...
Lesz benn külön gomb a beállításokban,hogy gamepaddal is lehessen cselezni?
Hogyan kell gamepaddal cselezni vki mondja meg!köszi
Rudee
Több is van.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Van benne másik labda is:

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Rudee
Soccergaming fórumba nézz be, tuti hogy találsz.

Saitek P2500-am gombjait tökéletessen be lehetett állitani a játékon belül,szerencsére.Az analóg karokat alapból használta.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

GaS*O
köszi a segítséget ...

fhsasa
mezeket keresek de oldalon még nem láttam
fifahungary-t nézegessed, ha találok akkor majd rakok fel párat

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

Csaó! Nekem Reload verzió van és nálam isugyanez volt...Nekem a lemez volt szar.Át kellett írnom egy másik disc-re a cuccot, mert biztos karcos volt vagy valami hasonló.
Mezeket már lehet leszedni hozzá valahonnan?????
Ja, és nem tudjátok a SAitek Gamepad-ot ugyanúgy nem támogatja, mint a NHl 2005???Köszi
GaS*O
HONNAN TOM LETÖLTENI ?!

Maxi
Beszámoló az elsõ multi meccsemrõl !

Egy nagyon jó meccs vol, semmi akadás simán ment. Sok helyzet egy-egy gól ( az én gólom kb. félpályáról volt 😛) aztán hosszabítás ott egy két helyzetecske mindkét oldalon. Végül 11- esekel. 3-0 arányban nyertem 😄DD

CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!

nem fog szvsz mert nem a vidkarival van agond... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Clement
Most találtam október 1-én megjelent új drivert a videókarihoz,úgyhogy remélem javít majd valamit a dolgon😊

Az alvástól megéhezem. Az evéstől elálmosodom. Az élet szép!

Rudee
Eddig 6 meccsen vagyok túl (multi), de ez nagyon odab@sz. Hihetelen jó szerintem. Változatos meccsek, Real gyõzelem 😄

hát pedig ez eu átlag alatt van az tuti, magyar átlag alatt lehet hogy nem de eu átlag gép azért bõven erössebb..., fõleg a celeron miatt...

Clement
Ja, a prockó kimaradt:Celeron 2,5 - 3 Gb-on.

threeman
Hát a torrent is warez, nah de nem lényeg
De gondolom, hogy melyikrõl beszélsz. Lehet vmi kutya lehugyozta a kábeleket, aztán elbaxódott út közben : )
szedd le újra az 1-es cd-t (ill amelyiken az a fálj van ; ))

Clement
Lehet hogy én el vagyok maradva,íme a gépem paraméterei:
Asus P4P800 alaplap,Asus v9560 videókártya a legutolsó driverrel frissitve,512 RAM....ez már a gyengébb konfigurációk közé tartozik? Nem nagyon hiszem hogy sokkal erõsebb lenne az európai átlag gépkonfig.Kiváncsian várom majd a további véleményeket a grafikát illetõen.

Petyus_
Én Xboxon próbáltam mindkettõt (PES4 az béta), de kijelenthetem, hogy igazad van.

A grafika szerintem szép, csak én béna vagyok ezekkel a 99 utáni Fifákkal. Nem megy a labdakezelés, nem megy a kapura lövés, idegesít hogy úgy érzem csal a gép. =)) De különben tetszik, sokat játszom vele, az Euro 2004 után teljes felüdülés. Megpróbálom megtanulni, hátha akkor élvezni fogom jobban.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Marcell
Szerintem is kicsit csunyacska a jatek, de legalabb zokkenomentesen fut 😊

Es valami fantasztikusan jo! Elkezdtem a karrierem a division 2-es Cambridge egyetemmel pro fokozaton es izzadva kuzdok minden egyes labdaert/pontert 😊
Van egy dontetlenem es egy gyozelmem.

Az esot baromira eltalaltak, valamint hogy a bena jatekosok itt tenyleg marha benak!

Azt hiszem ez a fifa is olyan (lesz), hogy egy even at tolni fogom legalabb 😊

Nem innen szedtem, warezról szedtem... reklámozni nem akarok, nem írom ki a címét, de már elhangzott itt párszor a név... lehet, hogy rosszul van fent?
a WE-nek meg legutobb pocsek volt az optimalizacioja, de nagyon, mig a fifa egy szerenyebb gepen is szepen elfut.
es a WE grafikaja alig jobb a fifanal

fhsasa
igazad van! 😉
de ezzel el lehet játszogatni a PES-ig.

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

threeman
Nem lehet hogy ezt EZT töltötted le? Ennél néhány rar BAD. Szedik egy csomóan, nem értem miért. Vagy mi az hogy "bad"?! Nah mind1, én a bt-gm-es torrenttel tépem (seed/peert a http://bt-gm.com-on lehet csekkolni), hát nem a legjobb a seed/peer arány, de majd csak begyorsul.
Én azt javaslom, hogy tölts le egy cdcheck nevû progit, mountold be, és csekkold le a progival a cd-t. Ha nem talál hibát, akkor oks, de valszeg találni fog 😛 és akkor zúzd le újra (inkább vmi más helyrõl) ; )

Clement
Kedveskéim!
Nem akarok ünneprontó lenni, de nálatok is ilyen zavaró a szemnek a játék? Már levettem a grafikát mediumra, de így is annyira bántja szemem, és valahogy olyan furcsa az egész,nem akarom azt mondani hogy ronda de hogy szépnek sem szép azt meg kell vallani.Persze NHL 2005 után nem vártam semmi jót a fifa 2005-töl sem.El kell ismerni hogy a gameplay fantasztikus, csak ezt a kib**szott m enürendszert miért nem tudják normálisan megcsinálni???? meglepó volt hogy a Magyar-Svéd meccsen amin mi voltunk a pályaválasztok láttam egy 576.hu hirdetötáblát és Lisztes feje is egész hasonlít az eredetihez.Jó az egész játék alapötlete, de a kivitelezés nem az igazi.Senkit nem szeretnék megbántani, de elõre megjósolhatom hogy a WE 8 elõzetesei alapján a Fifa idén megint csak labdába sem rúg.Remélem hamar kijön a konkurens.Higgyétek el, senkit nem akartam megbántani és ha a grafikát illetõleg volna valakinek használható ötlete azt nagyon szívesen venném.

GaS*O
Valaki tud nekem adni cimet ahonnan leszedhetném a játékot ?
(lehetöleg ingyenest ;])

ha osszerakasnal nem volt problem akkor rendesen le kellett jonnie

Rudee
World Classon multiba 😊

pffffffff.... de gáz, pedig nem is volt CRC-s, direkt megnéztem 😞
amator szinten😄

Rudee
Akkor hibásan töltötted le.

na az mar problemasabb, igy nincs tippem

Rudee
Nem olyan rosszak a magyarok, GRE-HUN 1-2. Gera szabadrúgásóljával nyertem 😄

ki sem írtam, deamonnal mountolom...
mountolva toljad

szarul irtad ki az image-t

Maxi
Nekem ezt akkor csinálta ha nem a cd - romról telepítettem ha nem az íróból akartam, ez még Euro 2004 volt asszem, ha nem segit akkor nemtom.

Esetleg vki nem tudná nekem elküldeni mailben ezt a 2kb-os kis fájlt? hátha segítene... [email protected]
köszi elõre is
Találkozott valaki ilyennel? Mi lehet ez? Mindjárt megõrülök

Maxi
PES3 Master Leaguehez akarják kicsit hasonlítani, de szerintem jó ez igy.

Rudee
Az ám 😄

Király a multi !!!!
Barni
nekem még másfél óra mire lenn van.

Avanti Italia!

Barni
te már nyomod?

Avanti Italia!

Breki33
te karriert miért az egyik leghíresebb csapattal akarsz kezdeni?
csum666
Multi vki?

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

balintka
Hali! Amikor nyitok egy carrier módot nem tudok választani csapatot, pl Real Madrid? Csak a régiót tudom, és azok közül a gyengébbeket???
Hogy van ez?

Rudee
1-1, 0-2, 3-1
Elég változatos