FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
fifahungary-t nézegessed, ha találok akkor majd rakok fel párat
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
Mezeket már lehet leszedni hozzá valahonnan?????
Ja, és nem tudjátok a SAitek Gamepad-ot ugyanúgy nem támogatja, mint a NHl 2005???Köszi
Egy nagyon jó meccs vol, semmi akadás simán ment. Sok helyzet egy-egy gól ( az én gólom kb. félpályáról volt 😛) aztán hosszabítás ott egy két helyzetecske mindkét oldalon. Végül 11- esekel. 3-0 arányban nyertem 😄DD
CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az alvástól megéhezem. Az evéstől elálmosodom. Az élet szép!
Szar Bayern, szar Bayern :)
De gondolom, hogy melyikrõl beszélsz. Lehet vmi kutya lehugyozta a kábeleket, aztán elbaxódott út közben : )
szedd le újra az 1-es cd-t (ill amelyiken az a fálj van ; ))
Asus P4P800 alaplap,Asus v9560 videókártya a legutolsó driverrel frissitve,512 RAM....ez már a gyengébb konfigurációk közé tartozik? Nem nagyon hiszem hogy sokkal erõsebb lenne az európai átlag gépkonfig.Kiváncsian várom majd a további véleményeket a grafikát illetõen.
A grafika szerintem szép, csak én béna vagyok ezekkel a 99 utáni Fifákkal. Nem megy a labdakezelés, nem megy a kapura lövés, idegesít hogy úgy érzem csal a gép. =)) De különben tetszik, sokat játszom vele, az Euro 2004 után teljes felüdülés. Megpróbálom megtanulni, hátha akkor élvezni fogom jobban.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Es valami fantasztikusan jo! Elkezdtem a karrierem a division 2-es Cambridge egyetemmel pro fokozaton es izzadva kuzdok minden egyes labdaert/pontert 😊
Van egy dontetlenem es egy gyozelmem.
Az esot baromira eltalaltak, valamint hogy a bena jatekosok itt tenyleg marha benak!
Azt hiszem ez a fifa is olyan (lesz), hogy egy even at tolni fogom legalabb 😊
es a WE grafikaja alig jobb a fifanal
de ezzel el lehet játszogatni a PES-ig.
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
Én azt javaslom, hogy tölts le egy cdcheck nevû progit, mountold be, és csekkold le a progival a cd-t. Ha nem talál hibát, akkor oks, de valszeg találni fog 😛 és akkor zúzd le újra (inkább vmi más helyrõl) ; )
Nem akarok ünneprontó lenni, de nálatok is ilyen zavaró a szemnek a játék? Már levettem a grafikát mediumra, de így is annyira bántja szemem, és valahogy olyan furcsa az egész,nem akarom azt mondani hogy ronda de hogy szépnek sem szép azt meg kell vallani.Persze NHL 2005 után nem vártam semmi jót a fifa 2005-töl sem.El kell ismerni hogy a gameplay fantasztikus, csak ezt a kib**szott m enürendszert miért nem tudják normálisan megcsinálni???? meglepó volt hogy a Magyar-Svéd meccsen amin mi voltunk a pályaválasztok láttam egy 576.hu hirdetötáblát és Lisztes feje is egész hasonlít az eredetihez.Jó az egész játék alapötlete, de a kivitelezés nem az igazi.Senkit nem szeretnék megbántani, de elõre megjósolhatom hogy a WE 8 elõzetesei alapján a Fifa idén megint csak labdába sem rúg.Remélem hamar kijön a konkurens.Higgyétek el, senkit nem akartam megbántani és ha a grafikát illetõleg volna valakinek használható ötlete azt nagyon szívesen venném.
Szar Bayern, szar Bayern :)
köszi elõre is
Hogy van ez?