8347
  • Breki33
    Ezt le tudja valaki tölteni?
  • Breki33
    lásd előző üzi
  • Breki33
    lehet
    ip
    bárhol, pl mirc qukenet server #fifa.hu
  • Grusi
    Valaki nem akar tolni egy direct ip-s multit? nincs esetleg irc csatitok, ahol vagytok? jo lenne osszemerni a tudasomat masokkal, mert gepet mar csunyan alazom, igaz, csak professional-en ;)
  • Breki33
    Ha valakinek megvan a működő 2gk kit raptor küldje el nekem

az fh-n lévő verzió állítólag működik

van egy bug a patchemben minél előbb ki kéne javitani vagy mindenki aki feltette szivni fog lehet
  • gallik
    Valaki!
    Tört verzióval lehet onlne játszani?
    Hogy?
    Hol?
    Köszi
  • Magic Boy
    Mert nuincs hozzá megfelelő progim!
  • Magic Boy
    A B/tartalék/junior/ifi csapatbol nem lehet játékost felhozni ill. eladni?
  • Breki33
    te miért nem rakod ki?
  • Breki33
    hát mi most multiztunk egy gépen egy elég profi haverral egymás ellen és elég erősen megnőtt a tetszési indexem

főleg a góljaim után P
  • Magic Boy
    Kezdéskor sehogyan se tudok játékost venni?
  • Breki33
    mi a gond?
  • Magic Boy
    Ha valiknek elküldöm az eggyik gólom akkor kirakja ide a fórumra?
  • Breki33
    nekem is gondom volt veled

sose tudlak otthon elkalapálni P
  • Breki33
    bocsi de nem lehet kihagyni

monitorod van?

amúgy kipróbálnám alt+F4-el a winfos leáll-e
  • Breki33
    elküldöd?
  • Breki33
    profi
  • The Hedgehog
    hát az itt ennyire részletesen nincs... WE7 ebben nagyon kifinomult! FIFA-ban max egy-kát dolgot állíthatsz asszem a Tactics résznél...
  • The Hedgehog
    sztem vmit rosszul csálsz :D irány+passz vagy irány+lövés... nekem mindíg működik... persze idén ezt is "finomabban" kell alkalmazni és ehhez analóg kell. Persze gyengébb képességű játékosoknál nem megy mindíg jó helyre a passz hiába akarod :D
  • gallik
    Sziasztok!
    Tudna nekem valaki segíteni, hogy hogyan lehet a csapatbeállítást elvégezni? Amit én láttam, hogy csak a cseréket,illetve a sorokat (4-4-2, 4-4-3, stb.) lehet állítani. Ugye nem igaz? Pl. emberfogás, futás szélen, helyezkedés, egyéni beállítások, taktika stb., mint pl: WE7-ben).Köszi!
  • GmorpH
    Isten hozott a klubban!

Dettó mint nálam. Sok év kihagyás után csak próbálom kitalálni, hogy miért nem arra megy a laszti amerre szeretném, de nem jövök rá. Bár ha így folytatom nem sokáig próbálkozom, mert az elégedettségi indexem már erősen a nulla százalék felé közelít.
  • valdez
    üdvözlet

többeknek nem tetszett a karrier mód, pedig szerintem elég vicces :-) jelenleg professional szinten feljutottam az Eibarral az első osztályba és megnyertem a kupát.

a gép ellen a sokpasszos játék a nyerő.
    gyengébb játékossállomány esetén pedig közelebbről kell lőni (és akkor sem megy be sokszor)
  • GmorpH
    A regenerálódást szerintem a Fitness edzőnek adott pontokkal el tudod érni. Ez nekem egész jól működik. Kicsit adtam neki és a csapat így viszonylag jó kondiban van. Mondjuk én még eléggé az elején járok szóval később biztos kevesebb gond lesz majd ezzel ahogy fejlődnek a szakik és a csapatod.
  • Rudee
    Vmiért nem akar működni ez a mezes dolog.
  • Gabe18
    Majd egymással is öszecsaphatnánk egyszer,ha van kedved.
  • Falconer
    Hát a Motson testvért ki kell egészíteni :D
  • Gabe18
    Ja hát ha te közben még kommentálos is az eseményeket...
  • Marcell
    Megprobaltam egy masik haverommal, levettuk mindketten a grafikat low-ra, 640x480-ra es most hibatlanul ment a jatek (igaz most en hostoltam, de neki se akadt).

Kozben a hatterben meg mikrofonnal is teljesen jol tudtunk (akadasmentesen) beszelgetni! :D
  • Barni
    de nemtom miért... nem találom a hibáát
  • Magic Boy
    3 kérdésem lenne!
    1.Karriermódban hogyan tudom elérni,hogy regenerálódjon a csapat egyik mecstöl a másikig?
    2.Már kétszer is kaptam olyan üzenetet,hogy gratulálunk kaptál 1000 ill.2000 pontot,de sehol se látom pluszban(minuszban se!
    3.Kinek van kedve velem játszani eggyet online?
  • Gabe18
    Az jó,én 3,azóta csak Pes...
    Látszik is.
  • Falconer
    Hát, rá kell érezni
  • Rossi1
    CSő!

Látom bajban vagytok a gólövéssel...Nekem eleinte sok bajom volt velke, most már kevesebb.Pontosabban a helyzetig eljutok, meg kialakítom, de belőni nem mindíg sikerül. Szóval mivel én egyszerű gombokkal játszom(nincs shift), mert gamepadról nyomom analog nélkül. Általában rövidpasszos játékot játszom, sokat használom a játékos beindulást és a szöktetést. Éppen ezért főleg a szélekre rakom a hangsúlyt és onnan adok vagy gurítok be vagy vissza és abból meg mindíyg kisül valami. Viszont a lövésekkel bajban vagyok, mert nekem nem oda mennek ahova akarom...Mikor kell az irány nyomni lövésnél és mennyire erősen? Mert valéószínűleg nagyon PES-hez szoktam 2 éve nem fifáztam......
  • Rudee
    Akkor rosszul lett összerakva.
  • Rudee
    Én tudok. Ha billről jáccol akkor page up és page down. Meccs előtt és közben is megy.
  • Forrest Gump
    Sziasztok! Ti tudtok direct ip-és játékban felállást változtatni? És ha igen, hogyan? köszi!
  • Barni
    jó minden, csak házcsere volt meg új hangkártya
  • Rudee
    Sokminden lehet.
    4x agp slotba 8x kártyát raktál.
    Az alaplapon be kell állítani a proci alapfrekijét (főleg Mercury alaplapoknál van egy).
    Rossz a videokártya.
    Stb
  • Barni
    dede
  • nick név
    nemjo a monitor